در مورد نقل و انتقالات فصل یازدهم 90-91 در این تاپیک بحث میشه
Orignal Thread: /..\نقل و انتقالات90-91/..\آسمیر آودوکیچ,گزینه دروازه بانی پرسپولیس در آسیا, Author: حاتم ایرانی, Site: قرمزته
اگر این اولین بازدید شما هست خواهشمندیم ابتدا راهنمارا مطالعه کنید. بریای استفاده از کلیه امکانات فروم ابتدا از اینجا عضو شوید با تشکر از شما.
بله
خیر
در مورد نقل و انتقالات فصل یازدهم 90-91 در این تاپیک بحث میشه
Orignal Thread: /..\نقل و انتقالات90-91/..\آسمیر آودوکیچ,گزینه دروازه بانی پرسپولیس در آسیا, Author: حاتم ایرانی, Site: قرمزته
کودک که بودم ، وقتی زمین میخوردم ،مادرم مرا میبوسید،
تمام دردهایم از یادم میرفت ...
دیروز زمین خوردم،
.........
دردم نیامد ،
اما...
به جایش تمام بوسههای مادرم به یادم آمد
< - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - >
بـا تـو هسـتـم بـا تـو ای یـار نـفـیـس
پرسپولیسم پرسپولیسم پرسپولیس
کریمی، مهدوی کیا ، رضا نوروزی و پتروویچ پرسپولیسی می شوند؟
کی از پایگاه های نزدیک به دولت از تغییر و تحولات گسترده در پرسپولیس و حضور چهره های سرشناس در این تیم در لیگ یازدهم خبر داده است.
به قرمزته و به نقل از رجا نیوز؛ اگرچه رئيس سازمان ليگ تاريخ رسمي نقلوانتقالهاي تيمهاي ليگ برتري را 19 خرداد اعلام کرده است اما خيلي از تيمها زودتر از موعد دست به کار شدهاند.
يکي از اين تيمها پرسپوليس است که حتي صداي علي دايي را هم درآورده است. اگر حبيب کاشاني همچنان سرپرست موقت باشگاه پرسپوليس باشد بدون ترديد تيم فوتبال اين باشگاه با تغيير و تحولات اساسي روبهرو خواهد شد.
محتمل ترین انتخاب حبیب کاشانی برای سرمربی گری در پرسپولیس دوست دیرینه اش حمید استیلی است و با همين احتمال از حالا جابجایی مهره ها به سمت این تیم آغاز شده.
سير تا پياز پرسپوليس
تنها مربي ايراني که می تواند علي کريمي را سر به راه کند استیلی است. خود علي کريمي چنين گفته: «در پرسپوليس باز شود جاي ديگري را نميشناسم.» علي کريمي با بيان اين جمله در سايت شخصياش نشان داد که براي بازگشت به پرسپوليس لحظهشماري ميکند. مدير سايتش ميگويد تازگيها خيلي از پرسپوليس حرف ميزند. اين مصاحبه آخرش نشان ميداد که هوس بازگشت به سرش زده. من علي را ميشناسم. او دوست دارد جلوي جمعيت دريبل بزند نه در تيمي مثل استيلآذين که تماشاگر زيادي ندارد.»
مهدويکيا: پرسپوليس مرا بخواهد...
مهدي هم خيلي دوست دارد سال آخر فوتبالش را به ياد دوران طلايياش دوباره در پرسپوليس بازي کند. مهدويکياي 34 ساله ميگويد: «بايد ببينم چه پيش ميآيد آيا سرمربي جديد مرا ميخواهد؟ به هر حال من ميخواهم در فصل جديد ناکامي ليگ دهم را فراموش کنم.» مهدي جزو معدود بازيکناني بود که با استيلآذين قرارداد يک ساله داشت و براي جدايي از اين باشگاه مشکلي ندارد به خصوص اگر هدايتي هم به هيئت مديره پرسپوليس برود!
شايعه بازگشت فرخزادي و هدايتي
اين روزها شايعه بازگشت هدايتي و فرخزادي به پرسپوليس شنيده ميشود که اگر چنين شود بسياري از معادلات عوض خواهد شد. البته هم وضعيت علي سعيدلو (رئيس مجمع پرسپوليس) در سازمان مبهم است و هم وضعيت حبيب کاشاني اما يک چيز مشخص است: «اين که اگر دايي در جام حذفي به سپاهان قلعهنويي ببازد و حذف شود برکنار ميشود. پيش از اين گفته ميشد شايد دايي بعد از هفته پاياني ليگ و بازي با پيکان برکنار شود اما جلسه هفته گذشتهاش با علي سعيدلو شرايط را تا حدي به نفع او عوض کرد. جالب اين که سعيدلو قبل از ملاقات با دايي جلسهاي 90 دقيقهاي هم با حبيب کاشاني داشت جلسهاي که از سوي کاشاني تکذيب شد: «کدام جلسه؟ اين را بايد از روزنامهها پرسيد.» سعيدلو اما حرف ديگري ميزند: «قبل از دايي با کاشاني هم صحبت کردم و مشکلات حل شد البته اين بدان معنا نيست که هيچ اختلافي نباشد اما اميدوارم پرسپوليس در جام حذفي موفق شود...» اما آخرين واکنش کاشاني هم جالب بود: «پرسپوليس با علي دايي قهرمان جام حذفي ميشود.»
آخرين خبرها
اگر کريمي به پرسپوليس برگردد شايد رضا نوروزي هم به اين تيم بپيوندد البته برخلاف شايعات حسين کعبي در ليست مرد مورد علاقه کاشانی نيست اما نامهايي چون غلامي، اولادي، پتروويچ، نوري و عبدا... کرمي در ليست ديده ميشود.
بـرش
پرسپوليس با پايان فصل جاري مسابقههاي فوتبال دستخوش تغيير و تحول بزرگي خواهد شد. هرچند از مدتها پيش صحبت از تحقق آرزوی استيلي برای پیوستن به پرسپولیس است اما شايد با تغيير مديريت و حضور احتمالي حبيب کاشاني در وزارت ورزش گزينههاي داخلي و خارجي ديگري هم براي نيمکت داغ سرخها باشد.
...
pedram1899 (05-28-2011), پارسومش (05-27-2011), حاتم ایرانی (05-26-2011)
پرسپولیس مدل 90 با هیئت مدیره متمول و پروین و عابدینی در لیگ برتر؟
بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی در سال جدید، سازمان تربیت بدنی و وزارتخانه ها نمی توانند برای ورزش حرفه ای هزینه کنند. بر همین اساس شرایط تیم های استقلال و پرسپولیس و برخی تیم های صنعتی مشخص نیست.
از طرفی پرسپولیس و استقلال به دلیل اینکه از نظر مالی زیانده هستند قادر به حضور در بازار بورس نخواهند بود و خود به خود بحث فروش سهام آنها هم مشکلات بسیاری در پی خواهد داشت. در همین ارتباط برخی افراد مسئول در حال رایزنی هستند تا زمینه حضور بخش خصوصی را در دو باشگاه پرطرفدار پایتخت با نظارت سازمان تربیت بدنی (وزارت ورزش و جوانان) فراهم کنند.
در این خصوص شنیدیم علی پروین، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس که بیشترین نقش را در موفیت این تیم چه در دوران بازیگری و چه در زمان مربیگری داشته یکی از افرادی است که مورد وثوق سازمان ورزش و علی سعیدلو قرار دارد.
پروین پس از مشورت با چند تن از دوستان متمول خود آمادگی کامل برای بدست گرفتن پرسپولیس را دارد و حتی رایزنی های او طی یکی دو روز اخیر بسیار نتیجه بخش بوده است. پروین که چند سال پیش طرح خودکفایی پرسپولیس را مطرح کرده بود که از هزار عاشق پرسپولیس ی و علی پروین مبالغی دریافت شود تا تیم را بچرخاند، امروز «تز» جدیدی را جایگزین آن روش قدیمی کرده است. او ضمن مذاکره با چند بانک و موسسه مالی خصوصی قصد دارد آنها را به عنوان اسپانسر در کنار خود داشته باشد.
البته در حال حاضر بانک شهر حامی مالی پرسپولیس و استقلال است اما گفته می شود مذاکره پروین با مدیرعامل موسسه مالی مهر اقتصاد نیز مثبت بوده است. هر چند او در تیم هیئت مدیره ای خود نام امیر عابدینی را هم آورده است. همان مدیری که پرسپولیس در دوران مدیریتش بیشترین عناوین قهرمانی را به دست آورد. البته بانک آریا که وابسته به شرکت امیر منصور است از جمله گزینه های پروین برای ساپورت مالی پرسپولیس است.
از طرفی واگذاری ریاست هیئت مدیره استقلال به اسطوره فقید آبی «ناصر حجازی» تا حدودی باعث دلخوری اهالی فوتبال شد که چرا زمانی که حجازی سرحال و قبراق بود چنین مسئولیتی به او واگذار نشد؟ و این موضوع مزید بر علت شد تا مسئولان ورزش برای واگذاری پرسپولیس به علی پروین پیشقدم شوند. جالب اینکه علی پروین از حالا با دوستان متمول خود مذاکره کرده و همه آنها آمادگی خود را برای ساپورت مالی پرسپولیس اعلام کردند. امیر عابدینی ، حسین هدایتی، همت آبادی و ... افرادی هستند که می توانند در صورت رخ دادن این اتفاق یار و یاور پروین و پرسپولیس مدل 90 باشند.
بعد از باران نگاهم،آفتابی شو ..!
رنگین کمان "بودنت" را ،دوســـتــــــ دارم...!!
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
چقــدر دلم تمام شدن می خواهـد ...
از آن تــمام شدن هایــی که بشــود
نقــطه سرِ خط ...
و آنگـــاه دیکــته تمــام شـود !
و من دیگــر آغـــاز
نشــــوم ...
تعجب می کنم از کسانی که هر سال پیر شدنم را جشن می گیرند،آنوقت بعد از مرگم گریه می کنند!!!
//////////////////////////////////////////////////////
اگرچه زود بود! ولی
دعایت گرفت مادر بزرگ...پیر شدم
رضا نوروزی بازیکن و مهاجم فوق العاده این فصل بود وسر به خدمت گرفتنش رقبا زیادن اگه بتونیم بگیریمش استارت خوبی هست برای نقل و انتقالات . .
کریمی هم تا وقتی دوباره با لباس پرسپولیس نبینمش حرفاش باورم نمیشه . .
مهدوی کیا هم اومدنش ارتباط شدیدی با بازگشت هدایتی داره . .
برگشت پتروویچ عجیب هست اما خوب . .
![]()
دنیا مثل علی کریمی نداره ... نداره نه میتونه بیاره
دلا همه بیقرار عشقن..اما عشقه که واسه علی کریمی بیقراره
_-_-__---___________________________________________---__-_-_
_-_-__---____________________________________________---__-_-_
اگر گناه کسی را نتوانی ببخشی . از بزرگی گناه او نیست . از کوچیکی قلب تو ست .
قرمزته سمبل پرسپولیس ..
1-با اومدن نوروزی مخالفم خیلی خودشو میگیره ازش خوشم نمیاد
2-با اومدن کیا شدیدا مخالفم بابا اینم بازی کنه؟ همسن مادربزرگ منه بازیشم0
3- ایول با اومدن پتروویچ و کریمی شدیدا موافقم
کریمی یه بازی ساز فوق حرفه ای هست که در کنار غلامرضا میتونه خیلی خوب مهاجمان رو تغذیه کنه
در باره اومدن پتروویچ هم بگم که یکی از بهترین بازیکنان خارجی لیگ ایرانه واقعا حرفه ای هست
ساکن واحد 8
وای هیچ چیز اندازه اومدنه ایوان و جادوگر منو روحمو شاد نمیکنه وای یعنی میشه؟ منو این همه خوشبختی؟ من عاشقشم
اما نوروزی هم مهاجم خوبیه اما مسئله هافبکه ما باس هافبکایی رو بگیریم ک مهاجمارو خوب تغذیه کنن اونوقت لازم نیست کلی پول خرج نوروزی کنیم
مهدوی کیا؟ ننم عاشقشه بیاد فقط روح مامیم شاد میشه
بنظر من مهدوی نمیتونه کمک کنه مگه رو سانتراش![]()
زنده باد شهریار تنها مرد فوتبال ایران
تشکر ویژه از فرزاد بابت این عکس
من از سرزمین پرسپولیسم
تا ابد میگویم زنده باد پرسپولیس
من سجده نخواهم کرد به احترام پرسپولیس می ایستم
گفتم خدایا دلگیرم گفت حتی من؟
گفتم خدایادلم را ربودند گفت پیش از من؟
گفتم خدایا چقدردوری؟ گفت تو یا من؟
گفتم خدایا تنها ترینم گفت پس من؟
گفتم خدایا کمک خواستم! گفت از غیر من؟
گفتم خدایا دوستت دارم! گفت بیشتر از من؟
گفتم خدایا اینقدر نگومن!گفت من توام و تو،من...
مهدوی کیا بین بازیکن و ستاره های استیل جزو بهترین بازیکنا ا ا این فصل تیمش بود . .
تو پرسپولیس هم اوج میگیره دوباره . .
ما یک دفاع گوش راست و با تجربی نیاز داریم م م .
![]()
دنیا مثل علی کریمی نداره ... نداره نه میتونه بیاره
دلا همه بیقرار عشقن..اما عشقه که واسه علی کریمی بیقراره
_-_-__---___________________________________________---__-_-_
_-_-__---____________________________________________---__-_-_
اگر گناه کسی را نتوانی ببخشی . از بزرگی گناه او نیست . از کوچیکی قلب تو ست .
قرمزته سمبل پرسپولیس ..
دفاع چپ از همه مهم تره که تو هیچ گزینه ای نیست
به لیست اشجاری اضاقه بشه خوبه
داش علی کریمی
زنده باد شهریار تنها مرد فوتبال ایران
تشکر ویژه از فرزاد بابت این عکس
من از سرزمین پرسپولیسم
تا ابد میگویم زنده باد پرسپولیس
من سجده نخواهم کرد به احترام پرسپولیس می ایستم
گفتم خدایا دلگیرم گفت حتی من؟
گفتم خدایادلم را ربودند گفت پیش از من؟
گفتم خدایا چقدردوری؟ گفت تو یا من؟
گفتم خدایا تنها ترینم گفت پس من؟
گفتم خدایا کمک خواستم! گفت از غیر من؟
گفتم خدایا دوستت دارم! گفت بیشتر از من؟
گفتم خدایا اینقدر نگومن!گفت من توام و تو،من...
عبدالله کرمی اون موقشنگه شاهین میخواد باحمیدخان بیاد پرس یه جورایی سرقفلی استیلی شده
بعد از باران نگاهم،آفتابی شو ..!
رنگین کمان "بودنت" را ،دوســـتــــــ دارم...!!
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
چقــدر دلم تمام شدن می خواهـد ...
از آن تــمام شدن هایــی که بشــود
نقــطه سرِ خط ...
و آنگـــاه دیکــته تمــام شـود !
و من دیگــر آغـــاز
نشــــوم ...
تعجب می کنم از کسانی که هر سال پیر شدنم را جشن می گیرند،آنوقت بعد از مرگم گریه می کنند!!!
//////////////////////////////////////////////////////
اگرچه زود بود! ولی
دعایت گرفت مادر بزرگ...پیر شدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
;کاربران خواننده این موضوع : 174فعالیت : (نمایش-خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)