بحث روز * مژده *حضور دروازه بان خارجی در لیگ برتر آزاد شد *مژده *
استفاده از دروازهبان خارجي مجاز اعلام شد
نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال ورود دروازهبانهاي خارجي را با شرط رعايت دستورالعمل اجرايي فدراسيون بلامانع اعلام کرد.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، هادي آيت اللهي نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال درباره نشست هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ و مصوبات آن، گفت: در نشست امروز پس از بحث و بررسي درباره شرط ليگهاي برتر، دسته يک و ليگ هاي پايه به اين نتيجه رسيديم که ورود دروازهبانان خارجي با شرط رعايت دستورالعمل اجرايي فدراسيون بلامانع است.
وي درباره ليگ يک گفت: حضور بازيکنان خارجي در ليگ يک، دو و ديگر ليگ ها ممنوع اعلام ميشود و بازيکنان خارجي حق حضور در اين تيمها را ندارند و تنها همانطور که گفتم 4 بازيکن خارجي ميتواند در تيمهاي ليگ برتري باشند. دستورالعمل اجرايي شدن مصوبات جلسه امروز، فردا در سايت فدارسيون فوتبال اعلام خواهد شد.
نايب رئيس اول فدراسيون در پايان گفت: سقف قرارداد که سال پيش 350 ميليون بود، در چارچوب دستورالعمل مربوطه تا 15 درصد افزايش را ملاک عمل قرار خواهد داد.
بحث این هفته ی ما در مورد ادامه ممنوعیت حضور دروازه بان های خارجی در ایران است
شرافت کجاست؟ قهرمانی به کمک دوپینگ ، بی عدالتی مسئولان / پرسپولیسی به پاکی تیمت افتخار کن
خبر دوپینگ چند بازیکن از جمله بازیکنان یکی از تیم های مطرح تهرانی در یکی دو روز گذشته نقل محافل ورزشی شده است .مصاحبه های متعدد و مناظره گونه پزشک استقلال و رییس کمیته ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال ، در واقع مهر تاییدی است بر شایعات پیرامون اتهام انجام این عمل توسط بازیکنان باشگاه استقلال.
سهم هواداران پرسپولیس از این ماجرا افسوس است و خشم و البته افتخار. لزوم پیگیری این موضوع و صدور احکام تعیین شده قانونی برای مرتکبین این عمل شنیع که مانند روز روشن است ، خصوصا رفتاری که در تمامی جوامع ورزشی محکوم است و برخورد قاطع با آن رویه شده است و از مدیران پرطرفدارترین تیم آسیا انتظار می رود که مانع پایمال شدن حق و حقوق میلیونها طرفدار سرخدل باشند.
اما افتخار ؛ افتخار برای آنکه هوادار پرسپولیس بیش از پیش سرش را بالا بگیرد. افتخار برای هواداران تیمی که اگر بازنده دربی 73 لقب گرفتند ، شرافت خود را به حراج نگذاشتند.
افتخار برای هواداری از تیمی که با شانزده بازیکن سالم و پاک به مصاف تیمی تا بن دندان مسلح رفت. تیمی که تغییر تاریخ دیدار و داوری های مغرضانه و محرومیتهای بی دلیل و... هم برای برتری اش کافی نبوده، لاجرم به استفاده از دارو برای گرفتن جانی تازه در وقت های اضافی روی آورد.
افتخار برای هواداری از تیمی که نود دقیقه جانانه در مقابل رقیبش ایستادگی کرد و زمانی دست های خود را به نشانه تسلیم بالا برد که حریف انرژی مضاعف و کاذب رقیبش نشد. توانی که نه به وسیله تمرینات و کار گروهی و فنی به دست آمده باشد بلکه ماحصل استفاده از داروهای نیروزا بوده است.
به راستی اینجا کجاست؟ اینجا قیمت شرافت چقدر است؟ مبارزه مردانه و پاک کیمیای این روزهای فوتبال ماست و جای خود را به دوپینگ و حمایت های پشت پرده و سرپوش گذاری های مکرر داده است.
اینجا کجاست؟ مگر می شود در فوتبال یک کشور تیمی با بازیکنان محروم برنده شود، تیمی دیگر بازیکن سه اخطاره به میدان بفرستند و تیمی با مدد جستن از دارو های نیروزا به فینال جام حذفی برسد اما کسی نباشد که در جستجوی جایگاه قانون و نظر آن باشد؟
هوادار پرسپولیس امروز بیش از دیروز به خود می بالد. افتخار می کند که بازنده سربلند و پاک در قبال ناپاکی و کژی بوده و به اخلاق تیمش می نازد. امروز هوادار می داند که در فوتبال پر از تبانی و دلالی و دوپینگ ایران ، جایگاه تیم هایی که مردانه پای به میدان مبارزه می گذارند بالاتر از این نیست و حتی به جایگاه کنونی تیمش هم افتخار می کند چرا که با تلاش و کوشش بازیکنان خودش به دست آمده و نه توسط مکمل های انرژی آفرین..
سوال اصلی این است ، برد با چه قیمتی و قهرمانی به چه وسیله ای؟ آبا در تفکر آقایان "هدف وسیله را توجیه میکند؟" آیا برای جبران ناکامی های تیمی ناز پرورده، باید متوسل به راه های فراانسانی شد؟ به راستی ارزش قهرمانی اجباری با کمک داور و کمیته انضباطی و داروهای نیروزا چقدر است؟ جایگاه انسانیت و شرافت و قانون در فوتبال ایران کجاست؟
مسئولان با چه توجیهی قصد حضور در ورزشگاه و اهدای جام قهرمانی به تیمی دارند که همگان به نوع حضورش در فینال اشراف کامل دارند؟ آیا کسب این جام آن هم به این طریق لذت بخش است؟ آیا اهدای این جام یک آبروریزی کلان در سطح مدیریت ورزشی برای مدیران مدعی اخلاق مداری ورزش ما نیست؟
با این شرایط و این همه ناملایمات ، قانون شکنی ، تبعیض ، اعمال نفوذ و تخلفات جاری ؛ آیا اسم این ورزش که در ایران انجام میگیرد "فوتبال" است؟؟!
دیگر به تو فکر هم نمیکنم
گناه است
چشم داشتن به مال غریبه ها
__________________________________________________ سیگارم چه خوب درک می کند مرا...
وای که چه زیبا کام میدهد...
این نو عروس هر شب تنهایی هایم...
لباس سپیدش را تا صبح برایم می سوزاند...
و من تا صبح بر لبانش بوسه می زنم...
چه لذتی می برم از این همخوابگی...
او از جان مایه می گذارد و...
من از عمر...
هر دو می سوزیم به پای هم.
وقتـــی مــــــرا " شمــــا " خطابــ میکنی!
یا اقای .......
منــــی که تـا دیــــروز عـــــــــــزیز دلـتــــــــ . بودم.....
درد دارد ،
درد . .
مسئولان پرسپولیس مرد باشید و کوتاه نیایید/ آقای رویانیان فقط برای تبریک برد استقلال بیانیه می دهید؟
خبر تذکر کتبی به بازیکنان دوپینگی تیم فوتبال استقلال در جام حذفی باشگاه های کشور فضای فوتبال را در بهت و حیرت فرو برده است.
دو بازیکن از یک تیم دوپینگ کرده اند و در مسابقات لیگ برتر ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا به میدان رفته اند و آب از آب تکان نمی خورد و مساله با یک تذکر حل و فصل می شود!
این بار دیگر کارت زرد نیست که از روی برگه پاک شود. حکم محرومیت نیست که هر موقع لازم بود ابلاغ شود و هر زمان استقلال در شرایط حساس قرار داشت تعلیق شود.(به جریان انداختن محرومیت آندو تیموریان در مسابقه آسان جام حذفی)
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال صراحتا اعلام کرده بازیکنان استقلال دوپینگ کرده اند. وی استدلال کرده دوپینگ نا آگاهانه صورت گرفته و به همین علت بازیکنان تبرئه می شوند.
مساله ساده است. بازیکنان را تبرئه کردند، قبول. محروم شدن یا نشدن بازیکنان استقلال برای ما اهمیتی ندارد.اما آگاهانه یا ناآگاهانه این بازیکنان دوپینگ کرده اند.
حداقل 2 بازیکن در بازی برابر پرسپولیس از مواد نیروزا استفاده کرده و با شرایط غیرعادی و ناعادلانه برابر این تیم به میدان رفته اند و با آزمایش دوپینگ این مساله مشخص شده است. تاوان ناآگاهی مسئولان استقلال را پرسپولیس با حذف از جام باید بدهد؟!
استقلال باید بازنده شود ولاغیر! تکرار بازی هم منصفانه نیست. چراکه هر 11 بازیکن این تیم مواد نیروزا مصرف کرده اند و در شرایط غیرعادی 120 دقیقه برابر پرسپولیس دویده اند و برنده شده اند.
دیگر به تو فکر هم نمیکنم
گناه است
__________________________________________________ سیگارم چه خوب درک می کند مرا...
من از عمر...
یا اقای .......
درد دارد ،
درد . .
روایتی برای قصه دوپینگ بازیکنان استقلال/ هیچ کدام شان کلامی غیر از حقیقت نگفتند!
این نوشته مروری ست بر گفته های مسئولان استقلال درباره یک مصاحبه از پزشک این تیم.
1. بازی با الاتفاق تمام شده و پزشک استقلال کنارم ایستاده؛« بازیکنان من بدون اجازه این مکمل ها را استفاده کردند. ما چیزی به آنها نگفتیم . جرم این بچه مثل کسی است که از یک مواد فروش ، سیگار خریده است.»
2. آقای پزشک درحالی که هنوز هیچ ارگانی ، رسما خبر دوپینگ استقلالی ها را تائید نکرده ، می پذیرد که بازیکنانش از JACK3D استفاده کرده اند. او برگه ای را از جیبش بیرون می آورد که ته برگ نمونه گیری روز دربی جام حذفی است و مهدی امیرآبادی صراحتا نوشته که از مکمل استفاده کرده است. آزمایشی که در ماه آخر سال 2011 است. او می گوید:« این مکمل ها در ماه های آخر سال 2011 به متیل هگزانامین آلوده شده اند و از سال 2012 ، این شرکت روی محصولاتش نوشته این ماده ممنوعه است اما بازیکنان من از پودری استفاده کرده اند که چیزی درباره آلوده بودنش روی آن نوشته نشده بود.» آقای پزشک این جملات را زمانی می گوید که مدیر اطلاع رسانی باشگاه استقلال هم به ما چسبیده است. این دو دقایقی بعد مقابل دوربین برنامه 90 هستند و این حرف ها تکرار می شود.
3. صبح یکشنبه ؛ با مدیر رسانه ای استقلال تماس می گیریم. از او درباره انتشار مصاحبه می پرسیم. اینکه انتشار این گفت و گو معنایش پذیرش دوپینگ از سوی بازیکنان استقلال است. چیزی که مدیر تیم تکذیبش می کند. او مشکلی برای انتشار ندارد و می گوید بار دیگر با پزشک هماهنگ شود و آقای پزشک در تماس مجدد حرف هایش را کمی هم تند تر از قبل می کند و جزئیاتی بیشتر درباره ماده ای که بازیکنانش استفاده کرده اند مطرح می کند
4. ساعت 20:40 دقیقه یکشنبه شب تلفن همراهم به صدا در می آید. نظری جویباری آن سوی خط است. هنوز سلام را نگفته بحث را به ماجرای مصاحبه پزشک تیم می کشاند و می گوید:« حاج آقا فتح الله زاده خواسته بپرسم این آقای دکتر با شما مصاحبه کرده؟ او می خواهد این مصاحبه را تکذیب کند. می گوید این حرف ها را نزده. اصلا چیزی از سوی فدراسیون به ما اعلام نشده . کی گفته بازیکنان ما دوپینگی هستند؟ » او اصرار به تکذیب مصاحبه از سوی دکتر تیم دارد اما ما زیر بار این موضوع نمی رویم
5. ساعت 12 شب است ؛ جلسه آتشینی در دفتر کار علی فتح الله زاده برگزار شده. مدیر استقلال تا توانسته پزشکان تیمش را نواخته. مدیر رسانه ای استقلال تقاضا دارد تا توضیحاتی از سوی باشگاه استقلال برای مصاحبه صبح پزشک تیم داده شود ، خبرآنلاین تنها با این شرط که در متن خبر اشاره شود این توضیحات با فشار باشگاه به پزشک تیم منتشر می شود ، چند جمله ای را از این اتفاق روی سایت می گذارد. صبح روز بعد روابط عمومی باشگاه همین قصه را از زبان تیم می نویسد و تاکید می کند هیچ یک از بازیکنان استقلال متیل هگزانامین استفاده نکردند. آنها رسانه ها را تهدید به شکایت کرده اند.
6. چند ساعت بعد کمیسیون بدوی تشکیل می شود . بازیکنان استقلال تذکر کتبی می گیرند . اسم های شان اعلام می شود . هاشمیان ، رئیس کمیته پزشکی فدراسیون به خبرآنلاین می گوید:« ما ماست مالی نکردیم و به کسی تخفیف ندادیم. این پرونده روند قانونی اش را طی کرده است و حکم صادر شده.» نکته کلیدی حرف های رئیس کمیته پزشکی این ها هستند:« ما بعد از رسیدن جواب آزمایش ها ، نتیجه را به باشگاه اعلام کردیم. آنها درخواست نمونه دوم را نداشتند. هفته قبل جلسه استماع حرف های بازیکنان برگزار شد و در نهایت کمیسیون بدوی رای داد.»
7. دوشنبه شب در برنامه 90 عادل حرف های پزشک تیم استقلال را پخش کرد. بسته های jack3d را نشان داد. بسته هایی که روی آنها نکاتی درباره دوپینگ بودن نوشته شده بود. او گفت ، مدیر استقلال تکذیبش کرد. مجری اصرار داشت همه چیز ماست مالی شده و مدیر استقلال به اصرار سعی می کرد جلوی انحراف عادل فردوسی پور را بگیرد و مدام از مغلطه و مغالطه می گفت تا نتیجه خودش را بگیرد. از پودرهای آلوده سخن گفت و غیرآلوده. از واژگانی پزشکی که حتی دکتر هاشمیان فدراسیون فوتبال هم خیلی از آنها سر در نمی آورد.
8. مهمترین بخش از همه این قصه حرف های پایانی علی فتح الله زاده بود:« من پزشکانم را بازخواست کردم چون وقتی هیچ چیزی ابلاغ نشده ، چرا رفته اند مصاحبه کرده اند.» این همان نکته ای بود که قبل از این در قالب تکذیبیه ای از سوی باشگاه استقلال طرح شده بود. حرف هایی که نظری جویباری در تماس تلفنی می گفت . اینکه امیرآبادی و حسینی چه دانسته و چه ندانسته از نظر باشگاه اصلا پودری مصرف نکرده بودند! حتما آنها کلامی غیر از حقیقت هم نگفته اند. این ماییم که مغلطه می کنیم. دروغ می نویسیم. خودمان را به شکل پزشک استقلال در می اوریم و از زبان او با خودمان مصاحبه می کنیم که آقایان خداوندگاران حقیقت گویی هستند.
دیگر به تو فکر هم نمیکنم
گناه است
من از عمر...
یا اقای .......
درد دارد ،
درد . .
در این اصل به صراحت گفته شده اگر بیش از یک نفر, تخلف دوپینگی داشته باشند, نتایج کل تیم میتواند ابطال شود و یا سایر محکومیتها برای تیم در نظر گرفته شود.
در کشور ما منظور از سایر محکومیتها, دو معنی دارد:
1- اگر متخلفان از اعضای تیمهای بزرگ باشند, سایر محکومیتها = تعهد کتبی
2- اگر تیمهای شهرستانی باشد؛ سایر محکومیتها = حداقل 2 سال محرومیت فرد خاطی و جریمه تیمیو کسر امتیاز و ...
حرف و حدیث ها درباره بازیکنان دوپینگی حاضر در ترکیب پرسپولیس هر لحظه وارد فاز جدیدی می شود. خط خوردن از لیست تیم ملی و مخفف نام "م پ" تمام نگاه ها را به سمت مهرداد پولادی و معطوف می کند. چپ پای پرسپولیس در گفتگویی کوتاه از خودش دفاع می کند. پولادی درباره دلیل خط خوردن از تیم ملی گفت:" این نظر سرمربی تیم ملی است و او تصمیم گرفت مرا خط بزند من نمی توانم در این باره اعتراضی داشته باشم. مدت زیادی است بازی نکرده ام و آنها صلاخ دیدند من نباشم." پولادی در حالی که جزو نفرات مورد علاقه کی روش بود و او در زمان اخراج از مس کرمان در کمپ تیم ملی زیر نظر بدنساز تیم ملی کار می کرد از لیست خط خورد. این مسئله باعث شده بود همه دوپینگ را عامل خروج نامش از لیست کی روش بدانند. " اولا کی روش برای من مربی بدنساز نگرفت و این درخواست شخصی خودم بود. در ضمن ایران دو بازی دیگر دارد و من می توانم بعد از این دو بازی با حضور در ترکیب پرسپولیس نامم را بار دیگر بعنوان نفرات کی روش ببینم. این مسائلی که گفته می شود زاییده تفکرات اشتباه است. چرا می گویند م پ و ... اگر من هستم و مطمئن هستند جرات داشته باشند و بیایند مستقیم بگویند. در این فصل انواع و اقسام حاشیه را برایم ساخته اند و خسته شده ام. همه یاد گرفته اند قصاص قبل از جنایت کنند. دلم می خواهد جام آسیا شروع شود و برای پرسپولیس به میدان بروم و این مسائل تمام شود." گفته می شد پولادی برای پاسخگویی به مشکل دوپینگش به فدراسیون فوتبال مراجعه کرده اما پیستون چپ پرسپولیس در این باره گفت:" من در تعطیلات به شمال رفتم. دو روز در شمال بودم و بعد در منزلم در کرج بودم. جایی نرفتم. در ضمن مگر برای دوپینگ به فدراسیون می روند؟ برای آخرین بار می گویم و امیدوارم دیگر کسی در اینباره از من نپرسد. این حرف ها به من ربط ندارد و به من در این رابطه ابلاغی داده نشده. اگر اطلاع داشته باشید کمیته دوپینگ ابتدا برگه ابلاغ را به بازیکن می دهد و به من چنین چیزی داده نشده است." آخرین شایعه در مورد پولادی به درخواست فسخ قرارداد این بازیکن از طرف پرسپولیس بود. پولادی در حالی که عصبانی شده بود گفت:" واقعا خسته شدم از این همه شایعه! نه چنین چیزی هم صحت ندارد. من عضو پرسپولیسم و تمام!" پ ن: بعد از اینکه این مصاحبه رو نوشتم نزدیکای غروب بود که اعلام شد پولادی هم جزو دوپینگی ها بوده! اینجاست که میگم به حرف و حتی قسم خوردن های این فوتبالیستا نباید اعتماد کرد. همشون!
"قسم به پرستو"
وقتی که جفتش میمیره و تنها به آشیونه برمیگرده
چه غروب غریبی!
"قسم به کرم شب تاب"
وقتی که از پیله بیرون میاد و با نسیم هم آغوش میشه
چه پروازی!
"قسم به خورشید"
وقتی که تو بر اون میتابی
چه تلالویی!
"قسم به همه دونه ها"
وقتی تو خاک میمیرن و تو نور متولد میشن
چه رستاخیزی!
"قسم به ساقه ای که تو باد میشکنه"
وقتی که از اون جز خاکستری بجا نمی مونه
"قسم به همه آینه ها"
وقتی که برابر آب قرار میگیرن
"قسم به لطافت قسم" میدونم که میدونی دوستت دارمای سرخترین
مصاحبه دو ماه پیش هاشمیان: دیگر برای آلودگی «متیل هگزان آمین» تخفیف قائل نمی شویم!
مرجع خبری پرسپولیس : رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال بهتر است شعور مردم و مخاطبان فوتبال را برای توجیه جانبداری آشکار از دوپینگ 2 بازیکن استقلال در دربی 73 به بازی نگیرد! به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ شب گذشته موضوع اصلی برنامه 90 به دوپینگ 2 بازیکن استقلال در جریان دربی 73 پایتخت اختصاص داشت. در این برنامه عادل فردوسی پور با نمایش قوطی مکمل Jack3d نشان داد که ادعای رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال و مسئولان باشگاه استقلال در خصوص عدم اطلاع بازیکنان این تیم از آلودگی این مکمل درست نیست. براتی کارشناس حقوقی در این برنامه با بیان اینکه شرکت های سازنده الزامی برای درج محتویات بسته روی قوطی ندارند و تنها ملزم به ثبت تاریخ تولید و انقضای محصول هستند گفت: در آئین نامه به طور مشخص آمده است که عواقب استفاده از مکمل های ورزشی بر عهده خود بازیکن بوده و اساسا در قانون مبارزه با دوپینگ اطلاع یا عدم اطلاع ورزشکار از وجود ماده ممنوعه ملاک نیست و صرف مثبت بودن آزمایش و استفاده از مواد ممنوعه موجب محرومیت می شود. این کارشناس حقوقی همچنین تاکید کرد هیچ راهکاری برای اثبات ورود این ماده ممنوعه به بدن دو بازیکن استقلال از طریق استفاده از مکمل های غذایی آلوده وجود ندارد!
این در شرایطی است که بر روی قوطی بسته بندی مکمل مذکور به وضوح آمده است که این مکمل حاوی ماده Dimethylamylamine می باشد که بنا بر اظهارات علی فتح الله زاده و پزشک باشگاه استقلال مبنی بر تهیه این مکمل از سوی باشگاه ادعای آن ها مبنی بر عدم اطلاع از وجود ماده ممنوعه در مکمل jack3d یک ادعای بی اساس است چرا که با یک جست و جوی ساده در اینترنت می توان به ماهیت ماده Dimethylamylamine پی برد و دانستن اینکه این ماده از سال 2010 در فهرست مواد ممنوعه فدراسیون جهانی لادا بوده است برای پزشک این مجموعه امری ابتدایی و ساده است.
علاوه بر این دکنر احمد هاشمیان در تاریخ 17 دی ماه سال جاری و در زمان صدور و ابلاغ حکم محرومیت محسن بیاتی نیا به دلیل مصرف ماده ممنوعه متیل هگزان آمین، گفته بود: «بار دیگر تاکید میکنم که ورزشکاران و مسئولان باشگاهها نباید از این حکم سوء برداشت کنند که اگر آلودگی بازیکن از طریق مکمل باشد، مشمول تخفیف میشود ، این مورد و مورد قبلی که درباره بازیکن داماش گیلان رخ داد، یک استثنا بود و اکنون نیز با توجه به این که دو مورد از این نوع دوپینگ مثبت اعلام و به اندازه کافی نیز درباره آن اطلاع رسانی شده است، لذا از این تاریخ به بعد مثبت شدن دوپینگ بازیکنان با ماده «متیل هگزان آمین» به هیچ عنوان مشمول حداقل مجازات نخواهد بود.» این در شرایطی است که رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال شب گذشته بار دیگر در مقابل اظهارات مستند فردوسی پور بر بی اطلاعی بازیکنان از وجود این ماده ممنوعه در برخی مکمل ها خبر داد در شرایطی که از سال 2010 متیل هگزان آمین به عنوان یک ماده محرک در لیست داروهای ممنوعه بوده است. علاوه بر این ادعای مسئولان فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه اگر بیش از 2 بازیکن از یک تیم در یک مسابقه اقدام به دوپینگ کرده باشند مطابق قانون موجب تغییر نتیجه آن مسابقه خواهد شد، خود اظهار نظری خنده دار و عجیب است چرا که اساسا کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در هیچ مسابقه ای بیش از 2 نمونه از بازیکنان یک تیم فوتبال نمی گیرد و بر این اساس قانون مذکور اساسا بلا استفاده است! در شرایطی که فدراسیون فوتبال با صرف هزینه های گزاف اقدام به نمونه گیری و ارسال آن برای آزمایشگاه پیشرفته کلن نموده و پس از مثبت اعلام شدن نتایج بازیکنان استقلال آن هم در دربی حذفی پایتخت، به این شکل با توجیهات کودکانه به قول مجری برنامه 90 «خیلی شیک» از کنار آن عبور می کند، پیشنهاد می کنم ضمن توقف فعالیت این کمیته و برگزاری کلیه مسابقات لیگ و جام حذفی، کاپ قهرمانی را به تیم مورد حمایت مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ اهدا کنید! گفتنی است روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در پاسخ به تماس خبرنگار ما در خصوص پیگیری این ماجرا وعده داد ، این باشگاه و شخص محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنان پیگیر این ماجرا خواهند بود و از حقوق از دست رفته باشگاه و هواداران میلیونی این تیم دفاع خواهند کرد. پویا نوایی
اگه این دو بازیکن محروم میشدن عجیب بود
خیلی فوتبال ایران کثیف شده. بوی گندش داره حال آدم رو بهم میزنه
یکی از آرزوهای قلبی من اینه که فوتبال ایران تعلیق بشه. هر چی علف هرز تو این فوتبال هست مثل کفاشیان مثل تاج مثل عزیزمحمدی و فتل ا..زاده مثل عباسی مثل همه سیاسی هایی که فوتبالن پرت شن بیرون
دیگه خسته شدم از این فوتبال
تو برنامه 90 که همه چی مشخص بود که دارن کاری میکنند که بپیچونند ..
اما معلوم نیست تو فکر اینا چی هست .. اینا خودشون اگر میخواستند کسی نفهمه و جریمهنکنند .. اعلام هم نمیکنند !!
هیچ بعید نیست فرناز هم دوپینگی باشه !! چیزی که قبل خداحافظیش هم شنیده شده بود !!
" پرسپـــولیـــس تــو از کــدام آســمــان باریــدی؟! "
بوي باران ميدهي و من تنهايي ام را در ته صداي سفيدت حس ميكنم! و اينكه تو ... عجيب بوي تنهاييهاي مرا ميدهي...
يك بغض از من يك مشت تنهايي از تو كافيست براي تقسيم كردن دردهايي كه ريشه هايشان مشترك است...
خوشحالم كه تا اطلاع ثانوي ساکن سمت چپ و بيقرار وجود مني...
بغض كني هم شكل گريه ام... تنهايي را رسم كني ،شبيه يك كاغذ خط خطي مچاله شده ام...
پس بخند... آنقدر بلند كه غمهاي دل من هم پا به فرار بگذارند...
امشب به خوابم بيا ...
كلي حرف نگفته ي دوتايي دارم
فقط براي خودت... به اندازه ی روزهایی که نفهمیدی کجای دلمی!!! ساکن پلاک 1 شهرک قرمزته
چرا پاس همدان محروم شد استقلال نه؟ / دوپینگ دردانه پایتخت را
به «بزرگی شان» می بخشند!
کسب رای به لطف بخشش استقلال
مرجع خبری پرسپولیس : جلسه کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ برگزار شد و 4 بازیکن متخلف به اخطار کتبی محکوم شدند.
بر اساس اعلام کمیسیون مذکور 4 بازیکنی که نمونه آنها با ماده ممنوعه میتل هگزان آمین مثبت اعلام شده، به واسطه استفاده از مکمل آلوده و بدون قصد دوپینگ مرتکب چنین تخلفی شدند، بر همین اساس 3 بازیکن لیگ برتری و یک بازیکن لیگ دسته اول به اخطار کتبی و بدون دوره محرومیت محکوم شدند.
این در حالی است که حدود 4 سال قبل آزمايش دوپينگ بازيكنان تيم فوتبال پاس در اولين حضور اين تيم در همدان مثبت اعلام شد و ماده اكتاپامين محلول در پودر مكمل بازيكنان باعث شد برخلاف اظهارات تمامي بازيكنان ،كادر فني و مسئولين از عدم اطلاع و آگاهي نسبت به آلوده بودن مكمل مصرف شده ،كميته پزشكي رأي را بدين صورت اعلام كند:
پرده اول - دوپینگ دستهجمعی!
در لیگ هفتم حرفهای که وینکو بگوویچ سرمربی پاس همدان بود دو بازیکن این تیم به اتهام دوپینگ محروم شدند. سعید دقیقی و امیر ابوچا دوپینگیهای پاس معرفی شدند. رضا چلنگر مترجم بگوویچ هم سر همین پرونده و دست داشتن در ماجرای دوپینگ محروم شد. البته او هم زیر بار این اتهام نرفت. به هر حال این موضوع آن زمان خیلی سروصدا به پا کرد و پای برخی دیگر از بازیکنان تیم هم به بهانه گوناگون وسط کشیده شد. به دليل مصرف هر دو بازيكن از يك ماده ممنوعه ،دوپينگ تيمي لحاظ مي شود و هر يك از دو بازيكن به 6 ماه محروميت از تمامي فعاليت هاي ورزشي محكوم و پزشك يار و مترجم تيم پاس نيز هر كدام به 4 سال محروميت از فوتبال محكوم و تيم فوتبال پاس علاوه بر كسر 3 امتياز با جريمه مالي 25 هزار فرانك سوئيس مواجه شد.
پرده دوم - رأفت اسلامی!
روز 1/12/1390 در سايت هاي مختلف اعلام شد بازيكناني كه از ماده متيل هگزان آمين بعلت آلوده بودن پودر مكمل هاي مصرفي استفاده كرده اند بدليل عدم اطلاع از آلوده بودن پودر مكمل ها با توبيخ كتبي مواجه شده اند و قبلأ هم اعلام كرده اند ماده مورد استفاده حدود 2 الي 3 ماه قبل به ليست مواد ممنوعه اضافه شده است.
مطالب را گفتيم تا با بررسي هر دو مورد برداشتي آزاد براي هر خواننده و شنونده مطلب بوجود آورده باشيم . ابتدا بدانيم كه هر دو ماده مصرفي بازيكنان پاس و تيم پايتخت نشين در يك دسته و گروه مواد ممنوعه قرار مي گيرند و ماده متيل هگزان آمين از سال 2010 به ليست مواد ممنوعه اضافه شده است و از طرفي دو بازيكن از يك تيم پايتخت نشين از متيل هگزان آمين استفاده كرده اند اما نحوه برخورد با تيم پاس در مقايسه با تيم معروف پايتخت نشين اصلأ قابل قياس نيست چون اگر همانند تيم پاس برخورد مي شد بايد شاهد ، محروميت بازيكنان ،دست اندركاران ،كسر امتياز و جريمه مالي براي باشگاه مورد نظر باشيم!
لازم بتوضيح است هر دو ماده اكتاپامين و متيل هگزان آمين در صورت استفاده در زمان برگزاري مسابقه دوپينگ محسوب ميشود و بعد از 48 ساعت اثرش برطرف خواهد شد!(هر دو حكم ذكر شده در دوره كاري آقاي هاشميان صادر شده است)
با جمع بندي و مقایسه موارد بالا آيا بزرگي و كوچكي تيم ها این شبهه را ایجاد نمی کندکه شاید برخی روابط در تصميم گيريها دخيل باشند؟ آيا مي توان استنباط كرد هر تيمي مسئولش بزرگتر باشد خلاف بزرگتری ميتواند انجام دهد و ناديده گرفته شود؟ آيا انتخابات فدراسيون تأثير گذار بوده است ؟ و ....
علاقه مندی ها (Bookmarks)