تاپیک آرشیو آنالیز بازیهای منچستر یونایتد - صفحه 17
Loading
تبلیغات
تبلیغات
صفحه 17 از 39 نخستنخست ... 7 15 16 17 18 19 27 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 387
Like Tree152Likes

موضوع: تاپیک آرشیو آنالیز بازیهای منچستر یونایتد

irana آواتار ها  

تشکرها
    253
    تشکر شده 302 در 229 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    علی کریمی
    مربي مورد علاقه :
    افشین امپراطور .مورینیو.
    تیم مورد علاقه ایرانی تیم اول مورد علاقه خارجی
    Array

جوایز

new تاپیک آرشیو آنالیز بازیهای منچستر یونایتد

هفته 18 لیگ برتر انگلستان

تاریخ برگزاری بازی : دوشنبه 26 دسامبر – دوشنبه 5 دی

زمان برگزاری بازی : 15:00 به وقت محلی – 18:30 به وقت تهران

محل برگزاری : استادیوم اولدترافورد

1- نتایج این فصل :

تا هفته ی 17 لیگ با 3 برد و 5 مساوی و 9 باخت در رده ی 18 جدول رده بندی لیگ برتر – 15 گل زده و 30 گل خورده با تفاضل گل -15

2 - جایگاه فصل قبل :

رده ی 16 لیگ برتر انگلستان

3– بهترین گلزن فصل قبل :

Charles N'Zogbia با 10 گل

4 – تعداد گل زده و خورده در فصل قبل :

40 گل زده و 61 گل خورده

5 – کاپیتان :

Gary Caldwell بیست و نه ساله که از سال 2010 در این تیم بازی می کند

6 – مربی :

Roberto Martínez مربی 38 ساله اسپانیایی ، از سال 2009 در این تیم مربی گری می کند

نقل و انتقالات wigan در ابتدای فصل :

ویرایش توسط irana : 12-26-2011 در ساعت 12:31
    Red Shark likes this.

10 بازی هم ببازیم : به پرسپولیس مینازیم

" پرسپـــولیـــس تــو از کــدام آســمــان باریــدی؟! "

بوي باران ميدهي و من تنهايي ام را در ته صداي سفيدت حس ميكنم!

و اينكه تو ... عجيب بوي تنهاييهاي مرا ميدهي...
    يك بغض از من يك مشت تنهايي از تو كافيست براي تقسيم كردن دردهايي كه ريشه هايشان مشترك است...
    خوشحالم كه تا اطلاع ثانوي ساکن سمت چپ و بيقرار وجود مني...
    بغض كني هم شكل گريه ام... تنهايي را رسم كني ،شبيه يك كاغذ خط خطي مچاله شده ام...
    پس بخند... آنقدر بلند كه غمهاي دل من هم پا به فرار بگذارند...

امشب به خوابم بيا ...
    كلي حرف نگفته ي دوتايي دارم
    فقط براي خودت...

به اندازه ی روزهایی که نفهمیدی کجای دلمی!!!

ساکن پلاک 1 شهرک قرمزته

irana آواتار ها  

تشکرها
    253
    تشکر شده 302 در 229 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    علی کریمی
    مربي مورد علاقه :
    افشین امپراطور .مورینیو.
    Array

جوایز

Chelsea (from): Cech, Bosingwa, Ivanovic, Luiz, Cahill, Chalobah, Hutchinson, Bertrand, Romeu, Essien, Lampard, Mata, Malouda, Meireles, Torres, Sturridge, Lukaku, Turnbull.

Man United (from): De Gea, Amos, Smalling, Rafael, Ferdinand, Evra, Evans, Fabio, Fryers, Cole, Carrick, Cleverley, Scholes, Pogba, M Keane, Valencia, Park, Giggs, Young, Nani, Rooney, Welbeck, Berbatov, Hernandez.
    Red Shark likes this.

يك بغض از من يك مشت تنهايي از تو كافيست براي تقسيم كردن دردهايي كه ريشه هايشان مشترك است...
    بغض كني هم شكل گريه ام... تنهايي را رسم كني ،شبيه يك كاغذ خط خطي مچاله شده ام...

امشب به خوابم بيا ...
    فقط براي خودت...

ساکن پلاک 1 شهرک قرمزته

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    علی دایی-خوزه مورینیو-فرگوسن
    Array

جوایز

چلسی برای انتقام بازی رفت میاد

تازگیا هم چلسی خوب احیا شده

ولی منچستر هم قدرت بردنشو داره

و الان که هم امتیاز با سیتی هستش

انگیزشم داره.

امیدوارم با بردش دیگه نذاره فاصله بیفته بین یونایتد و سیتی.

و اگه فاصله ای هم باشه ، یونایتد بالا باشه.
    irana likes this.
    خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش دلم میریزه ، دلم میلرزه

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

چند ماه پیش بود که همین حس رو داشتم

و اون روزا داره تکرار میشه

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

چلسی قدرت گلزنی کمتری داره در بازی های اخیر خودش و این میتونه فرصت خوبی باشه که منچستر روی این ضعف کار بکنه.امیدوارم چلسی بتونه منچستر رو شکست بده حتی 1-0

Iran Only 51
    نو که میاد به بازار! کهنه میشه دل آزار...
    نگاه به كار مفيدم نميكند هيچكس! هزار ديده به انتظار يك اشتباه من است!

♥perspolis♥ من عذادار شد!
    12 روز گذشت!

!Manchester City hero Happy
    واحد 8+9 شهرک قرمزته

shayan love red آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 564 در 367 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    | آقا کریم | علی کریمی |
    مربي مورد علاقه :
    | سر الکس | گاس هیدینگ |
    Array

جوایز

بازی قشنگی میتونه باشه .. اما دو تیم شرایط نسبتا خوبی رو ندارند ..
    منچستر با شکست برابر لیورپول کمی نا امید هست اما یک تیم حرفه ای هست برای بازگشت .. چلسی هم تو خونه تمام تلاشش رو میبنده ..
    اما وزنه به سمت منچستر هست تا از فرصت استفاده کنه که شاید از سیتی جلو بیفته و به صدر برسه .. و یا حداقل از سیتی عقب نیفته ..

دنیا مثل علی کریمی نداره ... نداره نه میتونه بیاره

دلا همه بیقرار عشقن..اما عشقه که واسه علی کریمی بیقراره

_-_-__---___________________________________________---__-_-_

_-_-__---____________________________________________---__-_-_

اگر گناه کسی را نتوانی ببخشی . از بزرگی گناه او نیست . از کوچیکی قلب تو ست .

قرمزته سمبل پرسپولیس ..

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    Array

جوایز

شياطين سرخ به دنبال شکستن طلسم 10 ساله
    چلسي - منچستر يونايتد در استمفوردبريج

دو تيم چلسي و منچستر يونايتد روز يک‌شنبه در چارچوب هفته بيست و چهارم ليگ برتر انگليس در ورزشگاه استمفوردبريج مقابل يکديگر صف‌آرايي خواهند کرد.

رقابت بين تيم‌هاي منچستر يونايتد و چلسي يکي از رقابت‌هاي جديد و نوپاي فوتبال انگليس است. چلسي تا همين چند وقت پيش در حدي نبود که يک رقيب جدي براي شياطين سرخ محسوب شود اما پس از اينکه رومن آبراموويچ، تاجر ثروتمند روس اين باشگاه را خريد و سرمايه‌گذاري هنگفتي در آن انجام داد، چلسي تبديل به يکي از قطب‌هاي اصلي فوتبال جزيره شد و خود را به عنوان رقيب قدرتمندي براي تيم‌هايي همچون منچستر يونايتد، آرسنال و ليورپول مطرح کرد.
    پس از اينکه مورينيو سرمربي موفق پرتو پرتغال هدايت چلسي را عهده‌دار شد، رقابت بين اين دو تيم نيز ابعاد جديدي به خود گرفت. درگيري‌هاي لفظي او با سر الکس فرگوسن سرمربي منچستر يونايتد همچون نفتي بود که بر آتش رقابت بين چلسي و منچستر يونايتد ريخته شده باشد. البته پس از مدتي، اين دو مربي با يکديگر آشتي کردند و احترام جاي خود را به خصومت داد.
    زماني که مورينيو از استمفوردبريج رفت، به نظر مي‌رسيد که آتش رقابت اين دو تيم کم‌فروغ شده است. فرگوسن نيز از اين موضوع ناراحت بود. وي پس از رفتن آقاي خاص از چلسي گفته بود: "مورينيو خدمات زيادي به فوتبال و چلسي ارائه کرد. او ابعاد جديدي به بازي داده است و من از رقابت با او لذت مي‌بردم."
    اما فرگوسن به خوبي مي‌دانست که هيچ فردي بزرگ‌تر از فوتبال نيست و رقابت تازه جان گرفته منچستر يونايتد و چلسي بدون حضور مورينيو نيز به کار خود ادامه خواهد داد. در اولين ديداري که چلسي بدون حضور مورينيو مقابل منچستر يونايتد قرار گرفت، فرگوسن تاييد کرد که اين رقابت همچنان ادامه دارد. وي گفت: "هنوز در حال رقابت با چلسي هستيم. هنوز همين بازيکنان در اين تيم حضور دارند و هنوز اين ديدار يک چالش بزرگ براي ماست. اگر نگاهي به بازي‌هاي سه، چهار سال اخير ما داشته باشيد متوجه اين واقعيت مي‌شويد."
    اين دو تيم در سال 2008 به ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا راه پيدا کردند و براي کسب عنوان قهرماني اين تورنمنت معتبر در مسکو رودرروي يکديگر قرار گرفتند. شاگردان فرگوسن در اين ديدار به دنبال کسب سومين قهرماني خود در اروپا بودند، در حالي که بازيکنان چلسي سعي داشتند براي نخستين بار جام قهرماني اروپا را به دست آورند.
    اين رقابت همان طور که روال معمول ديدارهاي نهايي است، يک رقابت دشوار و نفس‌گير بود. ابتدا بازيکنان منچستر يونايتد بودند که با گل 26 رونالدو از حريف خود پيش افتادند. چلسي تلاش زيادي براي جبران گل خورده کرد و فرانک لمپارد در آخرين دقايق نيمه اول موفق شد گل تساوي را به ثمر برساند. در نيمه دوم هر دو تيم هرچه زدند به در بسته خوردند تا بازي به وقت اضافي کشيده شود.
    در وقت اضافي نيز چند توپ به تير دروازه‌ها خورد و چند موقعيت خوب نيز گل نشد تا ضربات پنالتي تعيين‌کننده تيم قهرمان باشد. در نهايت اين شياطين سرخ بودند که در ضربات پنالتي پيروز شدند و جام قهرماني اروپا را بالاي سر بردند. اين مسابقه يکي از به يادماندني‌ترين رقابت‌هاي تاريخ اين دو باشگاه است و وقتي صحبت از رقابت چلسي و منچستر يونايتد مي‌شود، اولين ديداري که به ذهن هواداران دو تيم مي‌رسد همين مسابقه فينال در مسکو است.
    اين دو تيم از سال 2000 تاکنون 23 بار در ليگ برتر انگليس مقابل يکديگر قرار گرفته‌اند که سهم منچستر يونايتد هفت پيروزي و سهم چلسي 9 پيروزي بوده است. هفت بار نيز ديدارهاي اين دو تيم به تساوي کشيده شده است. در اين رقابت‌ها چلسي 30 بار گل زده و منچستر يونايتد 29 بار دروازه حريف را باز کرده است. آخرين مسابقه اين دو تيم نيز در تاريخ 18 سپتامبر 2011 (27 شهريور 90) در اولدترافورد برگزار شد که با برتري 3-1 شياطين سرخ به پايان رسيد.
    چلسي و منچستر يونايتد در حالي قرار است روز يک‌شنبه ديدار برگشت خود در ليگ برتر را در استمفوردبريج برگزار کنند که منچستري‌ها در 10 سال اخير نتوانسته‌اند در ورزشگاه خانگي چلسي به پيروزي برسند. در 9 بازي اخير اين دو تيم در استمفوردبريج، شش بار چلسي پيروز شده و سه بازي نيز به تساوي کشيده شده است. آخرين پيروزي منچستري‌ها در ورزشگاه خانگي چلسي به آپريل 2002 بازمي‌گردد که اين تيم موفق شده با سه گل پل اسکولز، رود فان نيستلروي و اوله گانر سولسشير از سد حريف خود بگذرد.
    با اين حال سرمربي منچستر يونايتد از عملکرد اين فصل بازيکنانش در بازي‌هاي خارج از خانه رضايت دارد و اميدوار است که تيمش بتواند در اين بازي، طلسم 10 ساله را بشکند.

سر الکس گفت: در اين فصل در بازي‌هاي خارج از خانه خوب نتيجه گرفته‌ايم و از اين پس هم بايد بتوانيم خوب نتيجه بگيريم. در چند هفته آينده، چند بازي خارج از خانه بسيار مهم مقابل چلسي، تاتنهام و منچستر سيتي داريم. اين بازي‌ها براي ما جنبه حياتي دارند. در چند سال اخير مسابقه‌هايمان در خانه چلسي هميشه سخت بوده و در آنجا با بدشانسي مواجه شده‌ايم و نتايج نااميدکننده‌اي گرفته‌ايم. بازيکنانم مي‌دانند که در اين بازي چه کاري بايد انجام دهند. آن‌ها به خوبي از وظايف خود و سطح استانداردها و انتظارات باشگاه باخبرند و بايد در بازي‌ها به اين مسائل توجه کنند.

بازيکنان منچستريونايتد به لطف پيروزي هفته پيش مقابل استوک سيتي و شکست منچستر سيتي مقابل اورتون، در صدر جدول با رقيب همشهري خود هم‌امتياز شده‌اند و تنها به دليل تفاضل گل کمتر در رده دوم قرار دارند. به همين دليل، شاگردان فرگوسن انگيزه بالايي خواهند داشت تا با تداوم بخشيدن به روند پيروزي‌هاي خود و توقف احتمالي منچستر سيتي در هفته‌هاي آينده، به تنهايي به صدر جدول تکيه زنند. از سوي ديگر، شاگردان وياس بواس نيز که در رده چهارم جدول حضور دارند، مايلند که دست‌کم با حفظ مقام چهارمي خود بتوانند سهميه حضور در ليگ قهرمانان اروپا را به دست آوردند.
    بايد تا روز يک‌شنبه صبر کنيم تا ببينيم که کدام تيم مي‌تواند به هدف خود برسد.

خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    Array

جوایز

فرگوسن: بهتر است اورا با سوارز دست بدهد

سر الکس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد به پاتريس اورا بازيکن سياه پوست اين تيم توصيه کرد اگر با لوييس سوارز روبرو شد با او دست بدهد.

به گزارش گاردین، وی به اورا و فردیناند توصیه کرد از مرحله '' دست ندادن با اهانت کنندگان'' عبور کنند
    فرگوسن از اورا خواست اگر پیش از بازی آینده با لیورپول هنگام دست دادن با بازیکنان تیم مقابل با سوارز روبرو شد او را نادیده نگیرد و با یکدیگر دست بدهند.
    سوارز به اتهام توهین نژادپرستانه به اورا هشت جلسه محروم و به پرداخت 40 هزار پوند محکوم شد.
    سرمربی منچستریونایتد گفت که این نظر خود را به اورا در بازی با تیم لیورپول در اولد ترافورد تحمیل نمی کند ولی بر این باور است که بازیکن فرانسوی نباید بیش از این ماجرا را ادامه دهد.
    وی افزود: او به خاطر کاری که کرد (شکایت از سوارز) باید تحسین شود، او بر سر این موضوع ایستاد و نباید به خاطر این کار سرزنش شود. ولی مساله دیگر تمام شده است و باید از این مرحله و بحث دست ندادن عبور کند.
    اورا در جریان بازی هفته گذشته در آنفیلد مقابل لیورپول از سوی هواداران آن تیم هو شد و یکی از هواداران لیورپول هم به خاطر اهانت به این بازیکن سیاه پوست بازداشت شد.
    غیبت ''جان تری'' به دلیل مصدومیت زانو در دیدار با کویینز پارک رنجرز هم موجب نشد که فرگوسن درباره دعوای او با '' آنتون فردیناند'' صحبت نکند.
    فردیناند به دوستان خود گفته بود که اگر تری دستش را به سوی او دراز کند آن را نخواهد پذیرفت ولی فرگوسن به این بازیکن هم توصیه کرد از این مرحله عبور کند.
    وی گفت: ریو ( برادر آنتون ) سالها با نژادپرستی مبارزه کرد. من همیشه شاهد مبارزه و چالش های او بودم اما گاهی اوقات شما با لحظاتی روبرو می شوید که می توانید سطح اندیشه خود را در آن زمان بالاتر ببرید.

خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    Array

جوایز

نقل قول نوشته اصلی توسط ♥perspolis♥ نمایش پست ها
    چلسی قدرت گلزنی کمتری داره در بازی های اخیر خودش و این میتونه فرصت خوبی باشه که منچستر روی این ضعف کار بکنه.امیدوارم چلسی بتونه منچستر رو شکست بده حتی 1-0
    یه کم منتظر بمونی شکست میده.

چلسی شاهکار کنه یه امتیاز از منچستر میگیره.

شکست منچستر به این سادگیا نیست.

فرگوسن تیم قدرتمندی داره.
    ویرایش توسط Red Shark : 02-04-2012 در ساعت 19:46
    خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

فرگوسن چی رو به چی ربط داد واقعا نمیدونم.ولی ترسیده اورا رو هم از دست بده!

Iran Only 51
    نو که میاد به بازار! کهنه میشه دل آزار...
    نگاه به كار مفيدم نميكند هيچكس! هزار ديده به انتظار يك اشتباه من است!

♥perspolis♥ من عذادار شد!
    12 روز گذشت!

!Manchester City hero Happy
    واحد 8+9 شهرک قرمزته

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    Array

جوایز

فرگوسن در کنفرانس خبري پيش از بازي با چلسي

سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، معتقد است ديدار روز يکشنبه تيمش مقابل چلسي نسبت به ديدار رفت در الدترافورد بسيار دشوارتر باشد.

شیاطین سرخ در دیدار رفت در همان نیمه اول 3-0 از حریف پیش افتادند و تک گل تورس در نیمه دوم هم نتوانست از سنگینی شکست آبی ها کم کند.
    فرگی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بازی دیوانه کننده ای بود. دیدار یکشنبه هم می تواند همینطور باشد؛ حتی سخت تر."
    علی رغم اینکه چلسی در حال حاضر 12 امتیاز با منچستریونایتد فاصله دارد، اما با توجه به اینکه یونایتدها 9 سال است در لیگ برتر در استمفوردبریج به پیروزی نرسیده اند، در مورد این دیدار با احتیاط صحبت می کند.
    " اصلا بازی آسانی نخواهد بود. در 7 سال گذشته جدال های سختی با چلسی داشتیم."
    سرمربی اسکاتلندی یونایتدها همچنین معتقد است ویلاس بواس برای جا انداختن سبک بازی اش در تیم چلسی به زمان نیاز دارد.
    " در بازی قبلی مقابل چلسی، من متوجه شدم که آنها با چلسی های قبلی متفاوت هستند. وقتی یک مربی جدید بعد از مربی موفقی مانند آنچلوتی پا به باشگاه می گذارد، ایجاد تغییر به زمان نیاز دارد. هر مربی فلسفه خاص خودش را دارد."

خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

irana آواتار ها  

تشکرها
    253
    تشکر شده 302 در 229 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    علی کریمی
    مربي مورد علاقه :
    افشین امپراطور .مورینیو.
    Array

جوایز

چلسی - یونایتد

آیا سرالکس میتواند برای نهمین بار در لیگ امسال در خارج از خانه پیروز شود؟

معمولا این مسابقه برای تعیین قهرمان مسابقات اهمیت ویژه ای داشت اما این مسئله در مورد بازی بعدازظهر یکشنبه صادق نیست. چلسی، که اولین فصلش را تحت هدایت اندره ویلاش بوآش را پشت سر می گذارد، در جایگاه چهارم جدول جای دارد و با بدست آوردن 4 برد در 10 بازی اخیر وضعیت چندان مناسبی ندارند. اما باتوجه به رکورد خوب در برابر یونایتد در استمفورد بریج بازیکنان چلسی با روحیه بهتر پای به میدان می گذارند؛ انها فقط یکبار در 10 رویارویی اخیرشان در غرب لندن را واگذار کرده اند. اخرین پیروزی سرالکس در استمفورد بریج در لیگ برتر در فصل 02-2001 رقم خورد. در ان بازی رود ون نیسلتروی، پل اسکولز و اله سولسشیر یک برد 3-0 بیاد ماندنی برای یونایتد رقم زدند. برد خارج از خانه در برابر ارسنال و منچستر سیتی برای یونایتد بسیار امیدوار کننده بوده است و انها از سه امتیاز روز یکشنبه بخوبی استقبال می کنند.

گری کیهیل میتواند اولین بازیش را برای چلسی انجام دهد زیرا ویلاش بوآش در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که جان تری به این بازی نمی رسد. اشلی کول نیز در برابر سوانسی اخراج شد و از حضور در این بازی محروم است. در خط هافبک نیز رامیرز به این بازی نمی رسد و حضور فرانک لمپارد نیز مشخص نیست. وضعیت یونایتد از بازی با استوک سیتی بهتر شده و یکشنبه وین رونی، نانی، اشلی یانگ و تام کلورلی با تیم به لندن خواهند رفت. اندرسون و فیل جونز همچنان غایب هستند. همچنین بنظر میرسد بن آموس که در برابر استوک در دروازه یونایتد قرار گرفت جایش را به داوید دحیا میدهد که مصدومیتش رفع شده است.

کریس اسملینگ، نانی و وین رونی در یک نیمه بسیار جذاب در الدترافورد یونایتد را 3-0 پیش انداختند. تیم میهمان در نیمه دوم خوب کار کرد و توانست توسط فرناندو تورس یک گل بثمر برساند. البته تورس دقایقی بعد پس از پشت سر گذاشتن دحیا بطور خجالت آوری نتوانست دروازه خالی از دروازه بان را باز کند.

قبل از اینکه مسئولیت هدایت چلسی در ابتدای فصل را برعهده بگیرد، اندرس ویلاش بوآش بعنوان یک استعداد یاب تحت نظر خوزه مورینیو در چلسی مشغول به فعالیت بود. مربی 34 ساله، که از بعضی از بازیکنان تیمش جوان تر است، بخاطر موفقیت هایش با تیم های آکادمیکا و پورتو پیشرفت سریعی در عرصه مربیگری داشته است. او توانست پورتو رو به قهرمانی در سوپر کاپ، لیگ و جام حذفی پرتغال و قهرمانی در لیگ اروپا برساند و توانست رومن ابراموویچ به استخدام خود ترغیب کند.

با حضور دیدیه دروگبا در جام ملت های آفریقا و ناآماده بودن فرناندو تورس، مسئولیت طراحی حملات در چلسی برعهده خوان ماتا قرار دارد. هافبک اسپانیایی در تابستان گذشته به چلسی منتقل شد و توانسته در 29 بازی گذشته 7 گل بثمر برساند و خودرا نزد هواداران چلسی به چهره ای محبوب تبدیل کند. با اینکه پست تخصصی اش بال چپ است اما دوست دارد به داخل و پشت سر مدافعین حرکت کند. فرارهای او میتواند برای یونایتد دردسر ساز باشد.

کریس اسملینگ: "انها فراض نشیب داشته اند، چند نتیجه ضعیف بدست اورده اند اما فکر نمیکنم اینها باعث خروج چلسی از جمع مدعیان قهرمانی شود. انها تیم قوی دارند و تا آخر خواهند جنگید."

برد 2-0 در برابر استوک و همراه شدن این نتیجه با نتیجه ای که در گودیسون پارک بدست امد باعث شده تا یونایتد وسیتی در صدر جدول هم امتیاز شوند.. اگر یونایتد بتواند امتیاز مناسب را بدست اورد میتواند این هفته به تنهایی در صدر جدول قرار گیرد.

هاوارد وب قضاوت این بازی را برعهده دارد. افسرسابق پلیس در این فصل 99 کارت زرد نشان داده و میتواند یکشنبه برای 100مین بار از کارتش استفاده کند. اخرین بار وب برای یونایتد در بازی با نیوکاسل سوت زد؛ آن بازی با نتیجه 3-0 به سود نیوکاسل به پایان رسید.

یونایتد 5 باز از 6 بازی اخیرش با چلسی در تمامی رقابت ها را با برد پشت سر گذاشته است.
    فرناندو تورس در 7 بازی اخرش در لیگ برتر در برابر یونایتد توانسته چهار گل بثمر برساند.
    چلسی در 7 بازی اخرش در لیگ هم اندازه 53 بازی اخرش در استمفورد بریج باخته است (3 باخت).
    چلسی در 9 بازی خانگی اخیرش در برابر یونایتد نباخته است (6W3D).
    یونایتد در ده بازی اخرش در استمفورد بریج در تمامی رقابت موفق به زدن 4 گل شده است.
    یونایتد در بین تیم های لیگ برتری بهترین عملرد در خارج از خانه را داشته است(26 امتیاز).
    رونی در چهاربازی اخرش در برابر چلسی در لیگ برتر و همچنین در دو سفر اخیرش به استمفورد بریج گلزنی کرده است.
    یونایتد بهترین امار استفاده از موقعیت در بین تیمهای لیگ برتر را دارد، انها 20، موقعیتهایشان را تبدیل به گل کرده اند.
    چلسی در این فصل بیشترین کارت را در بین تیم های لیگ برتری دریافت کرده است (50 کارت زرد و4 کارت قرمز).
    فرناندو تورس در 12 بازی اخیر در لیگ برتر گلزنی نکرده است.

ترکیب پیش بینی شده دو تیم از نگاه یورو اسپورت:

شبکه های پوشش دهنده بازی:

ویرایش توسط irana : 02-05-2012 در ساعت 08:08
    tirbehesht likes this.

امشب به خوابم بيا ...
    فقط براي خودت...

ساکن پلاک 1 شهرک قرمزته

صفحه 17 از 39 نخستنخست ... 7 15 16 17 18 19 27 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)