|^|هیئت مدیره|^|رویانیان:مجبورم برای بستن پرسپولیس ریخت و پاش کنم - صفحه 22
Loading
تبلیغات
تبلیغات
صفحه 22 از 34 نخستنخست ... 12 20 21 22 23 24 32 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 336
Like Tree50Likes

موضوع: |^|هیئت مدیره|^|رویانیان:مجبورم برای بستن پرسپولیس ریخت و پاش کنم

حاتم ایرانی آواتار ها  

تشکرها
    1,121
    تشکر شده 695 در 517 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    آقا کریم-کریمی-کاظمیان-کاکا
    مربي مورد علاقه :
    هیشکی
    تیم مورد علاقه ایرانی تیم اول مورد علاقه خارجی
    Array

جوایز

پیش فرض |^|هیئت مدیره|^|رویانیان:مجبورم برای بستن پرسپولیس ریخت و پاش کنم

در باره هیئت مدیره پرسپولیس در این تاپیک بحث میشه
    تمام اخبار و مصاحبه های مربوط به هیئت مدیره رو اینجا بذارین

-لطفا تو تاپیکای اخبار و مصاحبه قرمز نذارین چون از اونجا حذف میشه
    -خبرها و مصاحبه های تکراری هم نذارین چون باز هم حذف میشه
    -لطفا تمام بحثاتون کاملا خارج از توهین میشه چون در صورت مشاهده تخلف ثبت میکنیم

ویرایش توسط irana : 03-25-2012 در ساعت 22:31

کودک که بودم ، وقتی‌ زمین میخوردم ،مادرم مرا می‌بوسید،

تمام دردهایم از یادم میرفت ...

دیروز زمین خوردم،

دردم نیامد ،

اما...

به جایش تمام بوسه‌های مادرم به یادم آمد

< - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - >

♥پرسپولیسی ام
    روزگارم سرخ است
    تکه قلبی دارم ، آن هم سرخ است
    تیمی دارم ، بهتر از اس تق لال
    خونی ، بهتر از آب روان
    من هوادارم...
    قبله ام یک گل سرخ
    جانمازم عشق سرخ
    همه ذرات وجودم متبلور شده از سرخی
    پرسپولیس،تیمی نیست،که به آسانی از یاد من و تو برود
    پرسپولیس،مجذور عشق است
    پرسپولیس،رنگ سرخی است به توان بی نهایت
    پرسپولیس،ضرب دل سرخ من و توست
    پرسپولیس،هندسه فریاد سرخ است
    هرکجاهستم باشم،پرسپولیس مال من است

irana آواتار ها  

تشکرها
    253
    تشکر شده 302 در 229 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    علی کریمی
    مربي مورد علاقه :
    افشین امپراطور .مورینیو.
    Array

جوایز

حاج فتل آبیا سالهاست عضو هیئت رئیسه ست یا حتی آقای ساکت مدیر عامل

سابق سپاهان و این افراد در مواقعی که لازم بوده تونستن تصمیمات رو به نفع تیم هاشون

تغییر بدن شاید در نگاه او کمی دور از ذهن باشه ولی من فکر میکنم این اتفاقات افتاده و من به شخصه

از کاندید شدن آقای رویانیان خوشحالم چون فکر میکنم برای پرسپولیس بالا اومدنشون مفید میتونه باشه

10 بازی هم ببازیم : به پرسپولیس مینازیم

" پرسپـــولیـــس تــو از کــدام آســمــان باریــدی؟! "

بوي باران ميدهي و من تنهايي ام را در ته صداي سفيدت حس ميكنم!

و اينكه تو ... عجيب بوي تنهاييهاي مرا ميدهي...
    يك بغض از من يك مشت تنهايي از تو كافيست براي تقسيم كردن دردهايي كه ريشه هايشان مشترك است...
    خوشحالم كه تا اطلاع ثانوي ساکن سمت چپ و بيقرار وجود مني...
    بغض كني هم شكل گريه ام... تنهايي را رسم كني ،شبيه يك كاغذ خط خطي مچاله شده ام...
    پس بخند... آنقدر بلند كه غمهاي دل من هم پا به فرار بگذارند...

امشب به خوابم بيا ...
    كلي حرف نگفته ي دوتايي دارم
    فقط براي خودت...

به اندازه ی روزهایی که نفهمیدی کجای دلمی!!!

ساکن پلاک 1 شهرک قرمزته

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    علی دایی-خوزه مورینیو-فرگوسن
    Array

جوایز

در ليگ قهرمانان بايد جسورانه و با قدرت ظاهر شويم
    رويانيان: مي‌خواهيم باشگاه حرفه‌اي بسازيم

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: هدف من در پرسپوليس جام گرفتن نيست و مي‌خواهيم اصولي کار کنيم و باشگاه حرفه‌اي بسازيم.

محمد رویانیان درباره برگزاری جشن قهرمانی تیم "ب" پرسپولیس و تقدیر از بازیکنان این تیم و پیشکسوتان باشگاه گفت: خوشحالم که شب گذشته سرمایه‌های واقعی پرسپولیس و ایران در عرصه ورزش، تاریخ و فرهنگ یعنی پیشکسوتان را دیدم. این عزیزان نام آورانی هستند که افتخار ایران محسوب می‌شوند. این بزرگان شناسنامه فوتبال هستند.
    وی افزود: جا دارد به تیم جوان پرسپولیس که موفق شده در مسابقات باشگاه‌های تهران با درخشش به مقام قهرمانی برسد، تبریک بگویم. همچنین جا دارد به اسماعیل حلالی مربی این تیم و همکارانش تبریک ویژه‌ای بگویم که با درایت خاصی تیم "ب" پرسپولیس را جمع و جور کردند و به مقام رساندند. اینها حاصل تلاش سردار زارع و عالمی که ماموریت دارند تیم‌های پایه ما را بسازند است.
    رویانیان با اشاره به حضور دراکوویچ دروازه‌بان جدید پرسپولیس گفت: خوشحالم یک مهمان خارجی به دعوت باشگاه به ایران آمده است. امیدوارم صحبت‌های خوبی با او داشته باشیم. این دروازه‌بان مانند سایر دروازه‌بانان ما بسیار توانمند است.
    وی در خصوص علی پروین تاکید کرد: به همه پیشکسوتان افتخار می‌کنم اما من هم یک اسطوره بزرگ دارم که نام او علی پروین است. 5 ماه است در کنار پروین کار می‌کنم، همچنین از کاشانی درس گرفتم و با کلانی هم کلام شدم و یاد گرفتم اما من را پروین پرورش و با حمایت همه جانبه رو به جلو حرکت داد. پروین اسطوره تمام نشدنی باشگاه پرسپولیس است و تک تک ما به او افتخار می‌کنیم. همچنین درود بر محمود خوردبین که او هم یکی از شناسنامه‌های باشگاه پرسپولیس است.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص حضور پروین در ورزشگاه آزادی برای حمایت از استقلال گفت: علی پروین نشان داد هم قهرمان است، هم پهلوان. افتخار من است که این درس‌ها را از پروین یاد بگیرم. او به من آموزش می‌دهد. ما باید یاد بگیریم چطور راه این بزرگان را ادامه دهیم. دیدید استقلالی‌ها با چه شور و نشاطی از پروین حمایت کردند.
    رویانیان یادآور شد: برای ارج نهادن به پیشکسوتان پرسپولیس قصد داریم با تلاش آقای اسماعیلی مسئول فرهنگی باشگاه کتاب جامع پرسپولیس را منتشر کنیم و در خصوص پیشکسوتان بیشتر در باره آن بنویسیم تا مردم آن را مطالعه کنند. همچنین قصد داریم هزار نفر را آموزش دهیم تا در ورزشگاه‌های مختلف با کمک هواداران روزهای خوب را روی سکوها رقم بزنند تا انشاءالله اتفاقات گذشته دیگر نیفتد.
    رویانیان تاکید کرد: قصد داریم شرکت پیشکسوتان پرسپولیس را در سال 91 راه‌اندازی کنیم. 840 پیشکسوت پرسپولیس شناسایی شد و به دنبال این طرح هستیم تا حقوق بازنشستگی برای این عزیزان مهیا کنیم که قطعا این کار را خواهم کرد. انشاءالله اگر خدا یاری کند از اواسط ماه آینده پیشکسوتان حقوق خواهند گرفت.
    مدیرعامل پرسپولیس گفت: اگر ماندم، تا پایان 91 باشگاه تمام حرفه‌ای را تحویل پیشکسوتان و مردم خواهم داد و آن وقت برنامه‌های من را ببینید. لاف زدن راحت است اما باید مرد عمل باشیم. ما در بخش سوخت با یک کار منسجم 12میلیارد دلار صرفه‌جویی کردیم پس قطعا همه کارها با برنامه‌ریزی انجام خواهد شد.
    وی خاطرنشان کرد: طرح الماس از سال 1391 در سراسر کشور با آموزشگاه‌های پرسپولیس راه‌اندازی می‌شود. بازیکنان را استعدادیابی می‌کنیم. با 18 هزار دفتر الکترونیکی قراردادهایی بسته‌ایم که حتی در روستاها هم لوازم باشگاه پرسپولیس فقط با یک تلفن یعنی 7210 تحویل داده شود.
    رویانیان در خصوص ساماندهی باشگاه گفت: بزرگترین هدف من این است که باشگاه را با تشکیل کارگروهی علمی ساماندهی کنم. این کار را به سرپرستی آشتیانی به زودی آغاز می‌شود تا همه چیز طبق روال انجام شود. می‌خواهیم باشگاه حرفه‌ای بسازیم و پا پس نمی‌کشیم.
    وی تاکید کرد: هدف من در پرسپولیس جام گرفتن نیست. چون اینقدر در این باشگاه جام گرفته و می‌گیریم که همه خسته می‌شوند. ما می‌خواهیم باشگاهی بسازیم که هواداران از آن لذت ببرند.
    وی در خصوص لیگ قهرمانان آسیا گفت: اگر سال آینده از من می‌پرسیدند پرسپولیس در آسیا چندم می‌شود می‌گفتم قهرمان اما الان کمی دست ما بسته است. با این حال هدف ما این است که با قدرت در لیگ قهرمانان آسیا ظاهر شویم و از بازی اول سفت و محکم به میدان برویم. کار سختی است اما بچه‌های ما پتانسیل موفقیت را دارند.
    خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش دلم میریزه ، دلم میلرزه

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

چند ماه پیش بود که همین حس رو داشتم

و اون روزا داره تکرار میشه

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    علی دایی-خوزه مورینیو-فرگوسن
    Array

جوایز

شرکت پيشکسوتان پرسپوليس به زودي ثبت مي‌شود
    رويانيان از پيشکسوتان پرسپوليس تقدير کرد

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در جلسه‌اي از پيشکسوتان اين باشگاه تجليل کرد.

مراسم تقدیر از تیم «ب» پرسپولیس امشب در هتل استقلال برگزار شد.

در این مراسم که رویانیان و جمعی از پیشکسوتان پرسپولیس حضور داشتند از بازیکنان و کادر فنی تیم «ب» تقدیر و تشکر شد.

در انتهای مراسم رویانیان از پیشکسوتان پرسپولیس شامل علی پروین، آشتیانی، خوردبین، صادقی، الله‌وردی و ظلی با اهدای جوایزی تقدیر کرد.

با اعلام رویانیان به زودی شرکت پیشکسوتان پرسپولیس راه‌اندازی خواهد شد.

در این صندوق حدود ۸۰۰ پیشکسوت شناسایی شدند و به زودی زیر نظر این صندوق کار خود را آغاز خواهد کرد.

مسئولان باشگاه پرسپولیس در جلسه امشب اولین کارت هواداری باشگاه را به جعفر کاشانی اهدا کردند.

این کارت دارای امکانات مختلفی است که به زودی به هواداران ارائه داده خواهد شد.
    خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش دلم میریزه ، دلم میلرزه

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

چند ماه پیش بود که همین حس رو داشتم

و اون روزا داره تکرار میشه

redsun آواتار ها  

تشکرها
    763
    تشکر شده 938 در 644 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    شیث رضایی - کریم باقری
    مربي مورد علاقه :
    سلطان علی پروین
    Array

جوایز

در لیگ قهرمانان باید جسورانه و با قدرت ظاهر شویم
    رویانیان: هدف ما جام گرفتن نیست، می‌خواهیم اصولی کار کنیم

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: هدف من در پرسپولیس جام گرفتن نیست و می‌خواهیم اصولی کار کنیم و باشگاه حرفه‌ای بسازیم.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ محمد رویانیان درباره برگزاری جشن قهرمانی تیم "ب" پرسپولیس و تقدیر از بازیکنان این تیم و پیسکسوتان باشگاه گفت: خوشحالم که شب گذشته سرمایه‌های واقعی پرسپولیس و ایران در عرصه ورزش، تاریخ و فرهنگ یعنی پیشکسوتان را دیدم. این عزیزان نام آورانی هستند که افتخار ایران محسوب می‌شوند. این بزرگان شناسنامه فوتبال هستند.
    وی افزود: جا دارد به تیم جوان پرسپولیس که موفق شده در مسابقات باشگاه‌های تهران با درخشش به مقام قهرمانی برسد، تبریک بگویم. همچنین جا دارد به اسماعیل حلالی مربی این تیم و همکارانش تبریک ویژه‌ای بگویم که با درایت خاصی تیم "ب" پرسپولیس را جمع و جور کردند و به مقام رساندند. اینها حاصل تلاش سردار زارع و عالمی که ماموریت دارند تیم‌های پایه ما را بسازند است.
    رویانیان با اشاره به حضور دراکوویچ دروازه‌بان جدید پرسپولیس گفت: خوشحالم یک مهمان خارجی به دعوت باشگاه به ایران آمده است. امیدوارم صحبت‌های خوبی با او داشته باشیم. این دروازه‌بان مانند سایر دروازه‌بانان ما بسیار توانمند است.
    وی در خصوص علی پروین تاکید کرد: به همه پیشکسوتان افتخار می‌کنم اما من هم یک اسطوره بزرگ دارم که نام او علی پروین است. 5 ماه است در کنار پروین کار می‌کنم، همچنین از کاشانی درس گرفتم و با کلانی هم کلام شدم و یاد گرفتم اما من را پروین پرورش و با حمایت همه جانبه رو به جلو حرکت داد. پروین اسطوره تمام نشدنی باشگاه پرسپولیس است و تک تک ما به او افتخار می‌کنیم. همچنین درود بر محمود خوردبین که او هم یکی از شناسنامه‌های باشگاه پرسپولیس است.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص حضور پروین در ورزشگاه آزادی برای حمایت از استقلال گفت: علی پروین نشان داد هم قهرمان است، هم پهلوان. افتخار من است که این درس‌ها را از پروین یاد بگیرم. او به من آموزش می‌دهد. ما باید یاد بگیریم چطور راه این بزرگان را ادامه دهیم. دیدید استقلالی‌ها با چه شور و نشاطی از پروین حمایت کردند.
    رویانیان یادآور شد: برای ارج نهادن به پیشکسوتان پرسپولیس قصد داریم با تلاش آقای اسماعیلی مسئول فرهنگی باشگاه کتاب جامع پرسپولیس را منتشر کنیم و در خصوص پیشکسوتان بیشتر در باره آن بنویسیم تا مردم آن را مطالعه کنند. همچنین قصد داریم هزار نفر را آموزش دهیم تا در ورزشگاه‌های مختلف با کمک هواداران روزهای خوب را روی سکوها رقم بزنند تا انشاءالله اتفاقات گذشته دیگر نیفتد.
    رویانیان تاکید کرد: قصد داریم شرکت پیشکسوتان پرسپولیس را در سال 91 راه‌اندازی کنیم. 840 پیشکسوت پرسپولیس شناسایی شد و به دنبال این طرح هستیم تا حقوق بازنشستگی برای این عزیزان مهیا کنیم که قطعا این کار را خواهم کرد. انشاءالله اگر خدا یاری کند از اواسط ماه آینده پیشکسوتان حقوق خواهند گرفت.
    مدیرعامل پرسپولیس گفت: اگر ماندم، تا پایان 91 باشگاه تمام حرفه‌ای را تحویل پیشکسوتان و مردم خواهم داد و آن وقت برنامه‌های من را ببینید. لاف زدن راحت است اما باید مرد عمل باشیم. ما در بخش سوخت با یک کار منسجم 12میلیارد دلار صرفه‌جویی کردیم پس قطعا همه کارها با برنامه‌ریزی انجام خواهد شد.
    وی خاطرنشان کرد: طرح الماس از سال 1391 در سراسر کشور با آموزشگاه‌های پرسپولیس راه‌اندازی می‌شود. بازیکنان را استعدادیابی می‌کنیم. با 18 هزار دفتر الکترونیکی قراردادهایی بسته‌ایم که حتی در روستاها هم لوازم باشگاه پرسپولیس فقط با یک تلفن یعنی 7210 تحویل داده شود.
    رویانیان در خصوص ساماندهی باشگاه گفت: بزرگترین هدف من این است که باشگاه را با تشکیل کارگروهی علمی ساماندهی کنم. این کار را به سرپرستی آشتیانی به زودی آغاز می‌شود تا همه چیز طبق روال انجام شود. می‌خواهیم باشگاه حرفه‌ای بسازیم و پا پس نمی‌کشیم.
    وی تاکید کرد: هدف من در پرسپولیس جام گرفتن نیست. چون اینقدر در این باشگاه جام گرفته و می‌گیریم که همه خسته می‌شوند. ما می‌خواهیم باشگاهی بسازیم که هواداران از آن لذت ببرند.
    وی در خصوص لیگ قهرمانان آسیا گفت: اگر سال آینده از من می‌پرسیدند پرسپولیس در آسیا چندم می‌شود می‌گفتم قهرمان اما الان کمی دست ما بسته است. با این حال هدف ما این است که با قدرت در لیگ قهرمانان آسیا ظاهر شویم و از بازی اول سفت و محکم به میدان برویم. کار سختی است اما بچه‌های ما پتانسیل موفقیت را دارند.

جلوه ی حق است زن معشوق نیست

خالق است این گوییا مخلوق نیست

پشت هر کوه بلند
    سبزه زاریست پر از یاد خدا
    و در آن باغ کسی می خواند
    که خدا هست، دگر غصه چرا؟!؟!...
    آرزو دارم:خورشید، رهایت نکند
    غم، صدایت نکند
    ظلمت شام، سیاهت نکند
    و تو را از دل آنکس که دلت در تن اوست حضرت دوست جدایت نکند...

پرسپوليس يعني هواداران عاشق داشتن

پرسپوليس يعني گل سرخ و شقايق کاشتن

چقدر تازگی دارد برايم ؛روزهايی که به اميد آمدن کسی دلخوش نيستم ،

و شبهايی که از نيامدنش دلگير نمی شوم ...

بی کسی هم عالمی دارد ... !!!

حاتم ایرانی آواتار ها  

تشکرها
    1,121
    تشکر شده 695 در 517 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مربي مورد علاقه :
    هیشکی
    Array

جوایز

• زارع خواستار پیگیری برای بازگشت جام های پرسپولیس به موزه آن شد

• باشگاه پرسپولیس مصمم به راه اندازی موزه و تالار افتخارات باشگاه است و این همکاری نزدیک بزرگان تاریخ باشگاه را می طلبد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، جمشید زارع امروز در جریان مراسم گردهمایی خانواده پرسپولیس که با حضور پیشکسوتان و اعضای تیم و باشگاه انجام شد با اعلام مطلب فوق از طرح باشگاه برای این منظور خبر داد.
      قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: آقای رویانیان گفته اند که موزه و تالار افتخارات پرسپولیس را راه اندازی کنیم. در سال های گذشته در بازدیدی که از چند باشگاه بزرگ اروپایی داشتیم، شاهد این مساله بودم که تاریخ و افتخارات باشگاه ها جمع آوری می شود. وقتی به پرسپولیس آمدیم، انتظار داشتیم حداقل در ابعادی کوچکتر شاهد این مساله باشیم اما الان برای همین تالار مختصر هیچ چیز از گذشته باقی نیست.
      وی در ادامه افزود: من همینجا از آقایان جعفر کاشانی و علی پروین خواهش می کنم پیگیری بفرمائید هر آنچه از جام ها، مدال ها و لباس هایی که در اختیار قدیمی ها است برای راه اندازی این تالار افتخارات به باشگاه هبه شود، چون این تالار خود نام این بزرگان را برای همیشه زنده نگاه داشته و به نسل های آینده این فرصت را می دهد که برای همیشه افتخارات این باشگاه که نیم قرن سابقه دارد را جلوی چشم خود داشته باشند.

tirbehesht likes this.

دیروز زمین خوردم،

دردم نیامد ،

اما...

♥پرسپولیسی ام
    روزگارم سرخ است
    خونی ، بهتر از آب روان
    من هوادارم...
    قبله ام یک گل سرخ
    جانمازم عشق سرخ
    پرسپولیس،مجذور عشق است

حاتم ایرانی آواتار ها  

تشکرها
    1,121
    تشکر شده 695 در 517 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مربي مورد علاقه :
    هیشکی
    Array

جوایز

• رویانیان: پرسپولیس به یک باشگاه قدرتمند تبدیل خواهد شد

• محمد رویانیان گفت: من باشم یا نباشم، در این چند ماه پرسپولیس را به شکلی درست کرده ایم که در حال حاضر برای ادامه حیات مشکل مالی ندارد و در آینده نیز پرسپولیس به یک باشگاه قدرتمند تبدیل می شود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان امروز در حاشیه ضیافت کانون پیشکسوتان پرسپولیس که با حضور قدیمی ها، اعضای تیم و مسئولان باشگاه برگزار شد، گفت: دیدن چهره هایی که افتخار آفرینان این باشگاه و فوتبال ایران بوده اند، همواره روحیه بخش است. هر از چند گاهی که چنین فرصت هایی پیش می آید تا در جمع کثیری از این عزیزان باشیم، بسیاری از تجربیات آنها استفاده می کنم. در جمع این بزرگان، بازیکنان حال حاضر پرسپولیس حضور دارند. بازیکنان بسیار خوب و با غیرت پرسپولیس که به امید خدا پرسپولیس را موفق خواهند کرد و امیدوارم در بازی هایی که داریم، قدرت خود و تیم را نشان بدهند.
      وی تاکید کرد: من خوشحالم که آقای دکتر حسن غفوری فرد را می بینم که امروز در پرسپولیس خیلی چیزها را مرهون زحمات ایشان هستیم. آقای غفوری فرد در ورزش ما یک فرد خاص است و با توجه به حمایت های پروین و غفوری فرد کار خودم را دنبال می کنم و باید از آنها تشکر کرد. آقای غفوری فرد نشان نخبه، شایسته و انقلابی است که می تواند حامی ورزش در مجلس باشد و من به این دلیل حمایت خودم را برای ادامه حضور ایشان در مجلس شورای اسلامی اعلام می کنم.
      مدیر عامل پرسپولیس همچنین با اشاره به حضور علی کفاشیان در مراسم، اظهار کرد: از همینجا اعلام می کنم کفاشیان خدمتگزار صادق است. او در فوتبال ما تاثیرگذار بود و مدیر شایسته ای است باید از ایشان استفاده کنیم. ضمن آنکه از آقای نبی، دبیر کل فدراسیون فوتبال برای این حضور تشکر می کنم.
      رویانیان با تشکر از زحمات مصطفی دنیزلی برای تیم ادامه داد: وظیفه دارم از مصطفی دنیزلی تشکر کنم که می توانست نیاید ولی به وجود تمام مشکلات تیم، دعوت ما را قبول کرد. من می دانم او چه پیشنهادات خوب و چشم نوازی داشت ولی به عشق پرسپولیس و هواداران آمد و ما باید او را در قلب خودمان جای بدهیم. دنیزلی با وجود تمام مشکلات خانوادگی که داشت آمد و باید از او حمایت کنیم. در همینجا از عزیزی به نام حمید استیلی یاد می کنم که زحمات زیادی کشید و فشار زیادی را تحمل کرد و به جای دیگران حرف های زیادی شنید و با بزرگواری از آنها گذشت. او ماندگار است و در دل ما جا دارد و کسی نمی تواند منکر تلاش های او باشد.
      وی سپس با اشاره به لزوم حمایت از پیشکسوتان حاضر عنوان کرد: 840 پیشکسوت را شناسایی کرده ایم و قصد داریم شرکت پیشکسوتان را راه بیندازیم. از راه اندازی این شرکت دو هدف را دنبال می کنیم. اول اقتصادی کردن شرکت به منظور تامین نیازهای این قشر که وقتی فوتبال بازی می کردند از همه چیز خود گذشتند.
      هدف دوم این است که از تجربیات و تخصص این عزیزان برای تقویت پرسپولیس استفاده شود. مسائلی مثل بیمه پیشکسوتان در این قالب دیده شده است و تلاش می کنیم تا اولین حقوق بخشی از پیشکسوتان که تعریف شده است را قبل از نوروز پرداخت کنیم.
      مدیر عامل پرسپولیس در ارتباط با تامین مالی برای اجرای این پروژه در جمع خبرنگاران گفت: هدف اصلی ما ایجاد استقلال مالی باشگاه است. بحث بیمه و حقوق بازنشستگی پیشکسوتان در قالب شرکتی دیده شده است که مطرح کردیم و باید درآمدزا شود، اما بحث پیشکسوتان بازنشسته هم جزو بخشی از هزینه های باشگاه است که در قالب استقلال مالی باشگاه دیده شده و قرار نیست بر این منظور از دولت پول بگیریم.
      وی سپس ادامه داد؛ در این زمان محدود هر آنچه که می شد و خواستیم را برای پرسپولیس انجام دادیم در دو بعد فنی و اقتصادی در حال ایجاد ساختاری مسحکم هستم. من فکر می کنم براساس برنامه ریزی ها سال 91، سال شکوفایی پرسپولیس است.
      مدیر عامل پرسپولیس در پاسخ به سوالات خبرنگاران مبنی بر اینکه با اجرای این پروژه های بزرگ، چندی پیش استعفاء داده بود، گفت: آن ماجرا تمام شد، وزیر ورزش مخالفت کرد و بعد از آن گفتم که با قدرت کار می کنم اما مثل اینکه شما (خبرنگاران) دوست ندارید این موضوع تمام شود اما از نظر من تمام شده است. برای فصل آینده طوری طراحی کرده ام که کسی نمی تواند آنها را بر هم بزند.

tirbehesht likes this.

دیروز زمین خوردم،

دردم نیامد ،

اما...

♥پرسپولیسی ام
    روزگارم سرخ است
    خونی ، بهتر از آب روان
    من هوادارم...
    قبله ام یک گل سرخ
    جانمازم عشق سرخ
    پرسپولیس،مجذور عشق است

بردیا آواتار ها  

تشکرها
    2
    تشکر شده 4 در 3 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    فرانچسکو توتی
    مربي مورد علاقه :
    سر الکس فرگوسن
    Array

جوایز

رویانیان:سال 91، فصل شکوفایی پرسپولیس است

محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس همچنان به دنبال اجرایی شدن برنامه های خود در پرسپولیس است و می خواهد برخلاف مدیران قبلی که به این باشگاه آمدند و رفتند تنها به رقم بدهی های باشگاه اضافه نکند. مدیرعامل پرتلاش پرسپولیس در این روزها ضعف شناخت فوتبالی خود را با کمک منابع مالی و لابی های خارج از محدوده فوتبال پر می کند. رویانیان روز گذشته در خلال مراسم تقدیر از پیشکسوتان به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

- از اوضاع و شرایط پرسپولیس در این روزها صحبت می کنید؟

ما در مدتی که پرسپولیس را تحویل گرفتیم و با توجه به محدودیت هایی که داشتیم تمام تلاشمان را برای موفقیت و پیشرفت آن انجام دادیم. ما ضعف هایی را که از نظر نفری داشتیم با جذب بازیکن پوشش دادیم. در مورد کارهای اجرایی هم کارهای خوبی انجام شده و مجموعه تمرینی پرسپولیس را در حد امکان ساختیم و بازیکنان از نظر رفاهی شرایط خوبی دارند. از نظر ساختار مدیریتی هم کارهای خوبی انجام شده و ما طبق برنامه پیش می رویم با این شرایط مطمئن باشید سال 91 فصل شکوفایی پرسپولیس خواهد بود و ما تیمی لایق هواداران را تقدیم آنها خواهیم کرد.
    گفته می شود شما از این مسئله که غریب به عنوان گزینه سازمان به جای شما برای انتخابات فدراسیون معرفی شده ناراحت شدید و دلیل استعفایتان همین بود؟
    من آقای غریب را نمی شناسم و در ضمن به فدراسیون کاری ندارم. من مستقل عمل می کنم، چون مدیریت من مدیریت مستقلی است و دخالت پذیر نیستم.

- پس چرا در انتخابات به عنوان گزینه عضو هیئت رییسه فدراسیون شرکت کردید؟

بارها گفتم که پرسپولیس در این سالها به دلیل نداشتن عضوی تاثیرگزار در فدراسیون مظلوم واقع شد و دلیل شرکت من هیئت رییسه باشگاه ها این بود که تحول ایجاد کنم. اگر هم انتخاب نشوم که باشگاه پرسپولیس اینقدر بزرگ است که در آن کارها را ادامه دهیم و موفق شویم. اما این را بگویم که از برخی برخوردها راضی نیستم. ما به فضای باز و آزاد نیاز داریم. انتخابات هم می توانست خیلی بازتر و گسترده تر انجام شود و افراد محدود نشود. اختلاف نظر ما بر سر همین محدودیت ها بود و دوست داشتیم بهترین فرد انتخاب شود. گله من به همین خاطر بود.

- هدایتی قرار است با چه سمتی به پرسپولیس اضافه شود؟

هنوز تصمیمی نگرفتیم و یک نشست بود که با یکدیگر با کمک دوستان برگزار کردیم. امروز هم مهمان پیشکسوتان بود و خودمان میزبان نبودیم. تصمیمی گرفته نشده و عابر بانک که به پرسپولیس نمی آید! اگر او به پرسپولیس اضافه شود در بخش های دیگر باشگاه مثلا در بخش اقتصادی به کار گرفته می شود و در آنجا کمک می کند و هنوز مذاکره ای با دکتر عباسی، وزیر محترم ورزش در این باره انجام نداده ام.

- اعلام کردید به 840 نفر از پیشکسوتان پرسپولیس مستمری پرداخت می کنید. سوالی که به میان می آید این است که منابع این مبلغ چگونه تامین می شود؟

اگر باشگاهی بتواند هزینه های سالیانه خود را به خوبی تامین کند می تواند بخشی از آن را به پیشکسوتان خود پرداخت کند. اگر ما توانستیم برنامه در نظر گرفته شده برای اقتصادی شدن پرسپولیس را اجرایی کنیم مطمئنا مشکلی برای پرداخت نخواهیم داشت. برای این پرداخت مسلما ریالی از دولت نمی گیریم.
    "قسم به پرستو"
    وقتی که جفتش میمیره و تنها به آشیونه برمیگرده
    چه غروب غریبی!
    "قسم به کرم شب تاب"
    وقتی که از پیله بیرون میاد و با نسیم هم آغوش میشه
    چه پروازی!
    "قسم به خورشید"
    وقتی که تو بر اون میتابی
    چه تلالویی!
    "قسم به همه دونه ها"
    وقتی تو خاک میمیرن و تو نور متولد میشن
    چه رستاخیزی!
    "قسم به ساقه ای که تو باد میشکنه"
    وقتی که از اون جز خاکستری بجا نمی مونه
    "قسم به همه آینه ها"
    وقتی که برابر آب قرار میگیرن
    "قسم به لطافت قسم"
    میدونم که میدونی دوستت دارم ای سرخترین

بردیا آواتار ها  

تشکرها
    2
    تشکر شده 4 در 3 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    فرانچسکو توتی
    مربي مورد علاقه :
    سر الکس فرگوسن
    Array

جوایز

رویانیان:سال 91، فصل شکوفایی پرسپولیس است

محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس همچنان به دنبال اجرایی شدن برنامه های خود در پرسپولیس است و می خواهد برخلاف مدیران قبلی که به این باشگاه آمدند و رفتند تنها به رقم بدهی های باشگاه اضافه نکند. مدیرعامل پرتلاش پرسپولیس در این روزها ضعف شناخت فوتبالی خود را با کمک منابع مالی و لابی های خارج از محدوده فوتبال پر می کند. رویانیان روز گذشته در خلال مراسم تقدیر از پیشکسوتان به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

- از اوضاع و شرایط پرسپولیس در این روزها صحبت می کنید؟

ما در مدتی که پرسپولیس را تحویل گرفتیم و با توجه به محدودیت هایی که داشتیم تمام تلاشمان را برای موفقیت و پیشرفت آن انجام دادیم. ما ضعف هایی را که از نظر نفری داشتیم با جذب بازیکن پوشش دادیم. در مورد کارهای اجرایی هم کارهای خوبی انجام شده و مجموعه تمرینی پرسپولیس را در حد امکان ساختیم و بازیکنان از نظر رفاهی شرایط خوبی دارند. از نظر ساختار مدیریتی هم کارهای خوبی انجام شده و ما طبق برنامه پیش می رویم با این شرایط مطمئن باشید سال 91 فصل شکوفایی پرسپولیس خواهد بود و ما تیمی لایق هواداران را تقدیم آنها خواهیم کرد.
    گفته می شود شما از این مسئله که غریب به عنوان گزینه سازمان به جای شما برای انتخابات فدراسیون معرفی شده ناراحت شدید و دلیل استعفایتان همین بود؟
    من آقای غریب را نمی شناسم و در ضمن به فدراسیون کاری ندارم. من مستقل عمل می کنم، چون مدیریت من مدیریت مستقلی است و دخالت پذیر نیستم.

- پس چرا در انتخابات به عنوان گزینه عضو هیئت رییسه فدراسیون شرکت کردید؟

بارها گفتم که پرسپولیس در این سالها به دلیل نداشتن عضوی تاثیرگزار در فدراسیون مظلوم واقع شد و دلیل شرکت من هیئت رییسه باشگاه ها این بود که تحول ایجاد کنم. اگر هم انتخاب نشوم که باشگاه پرسپولیس اینقدر بزرگ است که در آن کارها را ادامه دهیم و موفق شویم. اما این را بگویم که از برخی برخوردها راضی نیستم. ما به فضای باز و آزاد نیاز داریم. انتخابات هم می توانست خیلی بازتر و گسترده تر انجام شود و افراد محدود نشود. اختلاف نظر ما بر سر همین محدودیت ها بود و دوست داشتیم بهترین فرد انتخاب شود. گله من به همین خاطر بود.

- هدایتی قرار است با چه سمتی به پرسپولیس اضافه شود؟

هنوز تصمیمی نگرفتیم و یک نشست بود که با یکدیگر با کمک دوستان برگزار کردیم. امروز هم مهمان پیشکسوتان بود و خودمان میزبان نبودیم. تصمیمی گرفته نشده و عابر بانک که به پرسپولیس نمی آید! اگر او به پرسپولیس اضافه شود در بخش های دیگر باشگاه مثلا در بخش اقتصادی به کار گرفته می شود و در آنجا کمک می کند و هنوز مذاکره ای با دکتر عباسی، وزیر محترم ورزش در این باره انجام نداده ام.

- اعلام کردید به 840 نفر از پیشکسوتان پرسپولیس مستمری پرداخت می کنید. سوالی که به میان می آید این است که منابع این مبلغ چگونه تامین می شود؟

اگر باشگاهی بتواند هزینه های سالیانه خود را به خوبی تامین کند می تواند بخشی از آن را به پیشکسوتان خود پرداخت کند. اگر ما توانستیم برنامه در نظر گرفته شده برای اقتصادی شدن پرسپولیس را اجرایی کنیم مطمئنا مشکلی برای پرداخت نخواهیم داشت. برای این پرداخت مسلما ریالی از دولت نمی گیریم.
    ویرایش توسط بردیا : 02-28-2012 در ساعت 04:00
    "قسم به پرستو"
    وقتی که جفتش میمیره و تنها به آشیونه برمیگرده
    چه غروب غریبی!
    "قسم به کرم شب تاب"
    وقتی که از پیله بیرون میاد و با نسیم هم آغوش میشه
    چه پروازی!
    "قسم به خورشید"
    وقتی که تو بر اون میتابی
    چه تلالویی!
    "قسم به همه دونه ها"
    وقتی تو خاک میمیرن و تو نور متولد میشن
    چه رستاخیزی!
    "قسم به ساقه ای که تو باد میشکنه"
    وقتی که از اون جز خاکستری بجا نمی مونه
    "قسم به همه آینه ها"
    وقتی که برابر آب قرار میگیرن
    "قسم به لطافت قسم"
    میدونم که میدونی دوستت دارم ای سرخترین

Super**Star آواتار ها  

تشکرها
    71
    تشکر شده 191 در 161 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    رونالدو کریمی
    مربي مورد علاقه :
    مورینیو فرگوسن
    Array

جوایز

رويانيان: ما شوخي مي‌گیریم فتح‌الله‌زاده جدي می گیرد/سال بعد تیم فوق کهکشانی می بندیم

هر چه ما شوخی می‌گیریم، فتح‌الله‌زاده جدی می‌گیرد و هر چه ما جدی می‌گیریم، فتح‌الله‌زاده شوخی می‌گیرد. این یک فرمول است.

سایت گل- محمد رویانیان در حاشیه نخستین همایش مدیران باشگاه‌های خصوصی کشور در پاسخ به این سؤال که از شما خواسته بودند در انتخابات فدراسیون فوتبال در پست ریاست ثبت‌نام کنید اما به یکباره نظر مسئولان عوض شد و شما به همین دلیل در این پست ثبت‌نام نکردید گفت: یعنی از طرف چه کسی من قرار بود ثبت نام کنم؟ من گفته بودم اگر همه بتوانند ثبت‌نام کنند من هم حضور پیدا می‌کنم اما چون همه نیامدند و این فرصت نبود، ثبت نام نکردم.
    رویانیان در پاسخ به این سؤال که چه برنامه‌هایی برای پرسپولیس در فصل آینده دارد و گفته می‌شود قرار بازیکنان بزرگی جذب شود، گفت: کجا این شایعات مطرح شده است؟ شما دیده‌اید؟ همه را فقط شنیده‌اید، انشاءلله که تیم فوق کهکشانی می‌بندیم، اما تا کنون با هیچکس صحبت نکرده‌ایم و حرفه‌ای هم نیست. بازیکنانی که دوست داریم روی کاغذ نوشته‌ایم و این یعنی 50درصد خواستگاری، 50درصد هم بله گفتن آنها است. ما برای خواستگاری گزینش کرده‌ایم و بعد از هم باید از خانواده اجازه بگیریم.صحبت کردن در این شرایط حرفه‌ای نیست. یکسری بازیکنان را دیده‌ایم و حق داریم که دلمان بخواهد برای فصل آینده بازیکن خوب داشته ‌باشیم اما هیچگونه صحبتی را تأیید نمی‌کنم.

رویانیان درباره احتمال کسر 6 امتیاز از پرسپولیس به دلیل شکایت وینگادا گفت: امتیازی کسر نمی‌شود و امروز هم این مسئله را پیگیری کردیم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه علی پروین درباره افرادی که از حضور حسین هدایتی در جشن این باشگاه انتقاد کرده‌اند گفته اگر هرکس ناراحت بود می‌توانست در جشن باشگاه پرسپولیس شرکت نکند، عنوان کرد: من با علی پروین همکار و رفیق هستم و هیچ اختلافی بین ما نیست.
    رویانیان درباره اینکه در خصوص دوپینگ بازیکنان استقلال در دربی جام حذفی صحبت‌هایی مطرح کرده و باعث ناراحتی فتح‌الله‌زاده شده است، گفت: اینهایی که مطرح می‌شود کُری خواندن است، حالا ما در یک جو شوخی و یک فضای دوستانه یک چیزی گفتیم اما جواب فتح‌الله‌زاده و دوستان دیگر را نمی‌دهم. آنها یک کری خواندند، ما هم کری خواندیم اما من عقده تمام طرفداران پرسپولیس را مطرح کردم. آنها هنوز هم بابت دربی جام حذفی ناراحت هستند.
    وی در خصوص اینکه چرا قصد داشت استعفا دهد گفت: از وقتی که به پرسپولیس آمده‌ام شایعه درست کرده بودند که دولت من را آورده آن هم برای رسیدن به یکسری اهداف. وقتی هم بحث انتخابات فدراسیون فوتبال شد می‌گفتند قرار است دست‌نشانده دولت باشم و این حرف‌ها من را آزار می‌داد.
    وی در خصوص اینکه انتخابات فدراسیون فوتبال را چطور پیش بینی می‌کند، گفت: امیدوارم انتخابات خوبی باشد.
    رویانیان در پایان در این خصوص که فتح‌الله‌زاده به دلیل ناراحتی از صحبت‌های او در خصوص دوپینگ بازیکنان استقلال مصاحبه کرده اظهار داشت: هر چه ما شوخی می‌گیریم، فتح‌الله‌زاده جدی می‌گیرد و هر چه ما جدی می‌گیریم، فتح‌الله‌زاده شوخی می‌گیرد. این یک فرمول است.

Este hombre
    ...
    Él no es un ser humano por lo general
    Él es capitán y el nomber 1 para cada día.
    Él hace sonreir .. i en los malos días!
    Esta es mi pregunta ..

¿No es un campeón

عجب حکایتیه تنهایی امروز پرسپولیس
    ...
    ..
    .

Mina Nino آواتار ها  

تشکرها
    114
    تشکر شده 643 در 480 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریستیانو رونالدو-کریمیـی-رونی-نانی-
    مربي مورد علاقه :
    سر الکس-مورینیو-
    Array

رويانيان:حمايت از تيم ملي فراموش نشود

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: مي‌دام پروين دلش براي پرسپوليس مي‌سوزد اما به ايشان مي‌گويم که نگران مشکل مالي نباشد چون آن را حل مي‌کنيم.

محمد رویانیان در خصوص شایعه مشکلاتش با علی پروین اظهار داشت: نظر پروین برای من محترم است و هیچوقت پروین را رها نمی‌کنم. از وی سپاسگزارم که دلش برای پرسپولیس می‌تپد اما نباید در خصوص مالی پرسپولیس نگران باشد، چرا که مشکل را حل می کنیم.

رویانیان در خصوص بازگشت هدایتی به پرسپولیس گفت: می‌دانم عاشق پرسپولیس است و مثل همه بزرگان و پرسپولیس برای من محترم است، اما در صورتی که ما بخواهیم عضو جدیدی به باشگاه اضافه کنیم باید مراحل خودش را طی کند چون قوانین و راهکار خودش را دارد. در این باره باید وزیر ورژش و جوانان نظرش را بدهد و سپس درباره آن بحث کرد.

وی در مورد بازی تیم ملی ایران مقابل قطر گفت: تیم ملی کشورمان فردا بازی تشریفاتی مقابل قطر دارد اما چشم‌انتظار پرچم‌های سه رنگ ایران در ورزشگاه است، چشم انتظار هوادارانی که باید بیایند و تیم ملی را تشویق کنند تا در مرحله دوم برای راه‌یابی به جام جهانی بچه‌ها روحیه داشته باشند. من از همه هواداران قرمز و آبی می‌خواهم که حضور پر رنگی در ورزشگاه آزادی داشته باشند تا به یک پیروزی شیرین مقابل قطری‌ها برسیم. بچه‌های ملی‌پوش ما استحقاق حمایت و موفقیت را دارند.

دخترکان تن- فروش،
    مادران سیاه پوش،
    کاسبان دین فروش،
    محراب های فرش پوش،
    پدران کلیه فروش،
    زبان های عشق فروش،
    انسانهای آدم فروش،
    همه رامی بینی؟!
    می خواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم،
    دیگر زمینت بوی زندگی نمی دهد رفیق…!!!
    خدایا چقدر میگیری شب اول قبر بذاری جای سوال و جواب من ازت بپرسم؟!
    *
    و پدر در بند است***چه کسی نان به سر سفره بیارد حالا؟
    ولی افسوس اسیرند هنوز***طوقی و ریزعلی و نان وپدر
    حسنک این دفعه پیدایش نیست***گاو اسب و سگ بزغاله صدایش میزنند
    در کتابم اثری از پدرم کوروش نیست***نکند خانه به یغما دادیم
    چه کسی خواست که ویران بشود ایرانم
    خانه اش ویران باد!!!

صفحه 22 از 34 نخستنخست ... 12 20 21 22 23 24 32 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)