بحثایی که نیاز به نظرسنجی دارن در فصل 90-91 رو توی این تاپیک انجام میدیم
فقط خواهش میکنم دور از توهین باشه حرفاتون نه به کاربران انجمن و نه به بازیکنان و کادرفنی تیم پرسپولیس
از همکاری همگی ممنون
منتظر نظرات شما عزیزان هستیم
بحثایی که نیاز به نظرسنجی دارن در فصل 90-91 رو توی این تاپیک انجام میدیم
فقط خواهش میکنم دور از توهین باشه حرفاتون نه به کاربران انجمن و نه به بازیکنان و کادرفنی تیم پرسپولیس
از همکاری همگی ممنون
منتظر نظرات شما عزیزان هستیم
ویرایش توسط حاتم ایرانی : 09-21-2011 در ساعت 20:15
کودک که بودم ، وقتی زمین میخوردم ،مادرم مرا میبوسید،
تمام دردهایم از یادم میرفت ...
دیروز زمین خوردم،
دردم نیامد ،
اما...
به جایش تمام بوسههای مادرم به یادم آمد
< - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - >
♥پرسپولیسی ام
روزگارم سرخ است
تکه قلبی دارم ، آن هم سرخ است
تیمی دارم ، بهتر از اس تق لال
خونی ، بهتر از آب روان
من هوادارم...
قبله ام یک گل سرخ
جانمازم عشق سرخ
همه ذرات وجودم متبلور شده از سرخی
پرسپولیس،تیمی نیست،که به آسانی از یاد من و تو برود
پرسپولیس،مجذور عشق است
پرسپولیس،رنگ سرخی است به توان بی نهایت
پرسپولیس،ضرب دل سرخ من و توست
پرسپولیس،هندسه فریاد سرخ است
هرکجاهستم باشم،پرسپولیس مال من است ♥
Sahar.7 (10-07-2011)
شايعه جدي درباشگاه پرسپولیس
ميثاق با عابدزاده تمرین میکند!
اين روزها اخبار تازهای از تمرینات دوباره میثاق معمارزاده با احمدرضا عابدزاده به گوش میرسد. ميثاق هميشه عابدزاده را به عنوان الگوي خودش معرفي كرده و همه از علاقه شديد او به عابدزاده باخبرند. حتي گفته ميشود ارتباط او با عابدزاده اين روزها بيشتر شده و ميثاق بعد از هر بازي نظر عابدزاده را در مورد خودش جويا ميشود. اما خودش ميگويد اينكه او زير نظر عابدزاده باشد هيچ ايرادي ندارد! جالب اینکه او در یک ماه گذشته پس از مشکلاتی که در پرسپولیس داشت، تمرین با عابدزاده را شروع کرده است. تمریناتی که بیشتر به بدنسازی محدود می شود. گفته ميشود كندي شيرجههاي ميثاق، مربوط به تمرينات سنگيني است كه او با عابدزاده انجام ميداد. تمرينات عابدزاده فقط جنبه بدنسازي و آن هم به صورت افراطي دارد اما خود ميثاق اين موضوع را قبول ندارد. این در حالی است که منتقدان به تمرینات عابدزاده میگویند او دروازهبانها را مجبور میکند وزنه بزنند و افراط در این کار، باعث عضلانی شدن اندام آنها میشود. اتفاقی که جلوی چابکی دروازهبانها را میگیرد و سرعت رفلکسهایشان را به شدت پایین میآورد. این موارد است که همه را به تمرین میثاق با عابدزاده مشکوک کرده است. چون مهمترین شاهد آن، سرعت پایین و مدل گلهایی است معمارزاده در بازیهای پرسپولیس دریافت کرده است. جالب اینکه مشابه این کار میثاق را، چند سال گذشته داود فنایی انجام داد و به دلیل درشت شدن اندام بالاتنهاش، مجبور شد در 30 سالگی قید بازی کردنش را بزند و به جای آن باشگاه بدنسازی تاسیس کند! در این شرایط باشگاه پرسپولیس سخت به دنبال این است که بفهمد آیا دروازهبانش واقعا قید تمرین کردن با لوگوسیچ را زده و زیر نظر عابدزاده تمرین میکند یا تمام اینها گمانهزنیهایی است که در تیم وجود دارد. این در حالی است که خود عابدزاده هيچوقت موضوع ارتباطش با ميثاق را تائيد نكرده است. او حتی وقتي اشتباهات پرتعداد ميثاق را به خصوص در بازي با صنعت نفت آبادان ديد، شديدا از ميثاق انتقاد كرد:"به ميثاق و حقيقي توصيه كرده بودم كه يك سال از مسابقات دور باشند و فقط تمرين كنند تا ايرادهاي پرتعدادشان را رفع كنند اما هيچكدامشان به توصيه من گوش نكردند."
به هر حال بعد از اشتباهات هوشيار در بازي مقابل فجر سپاسي و گلهایي كه او از راه دور خورد و البته مصدوميتش، دوباره نوبت به ميثاق رسيد تا در قم سنگربان پرسپوليس باشد. حالا او باانگيزهتر از قبل تمرين ميكند تا اين بار چيزي را كه به سختي به دست آورده ، آسان از دست ندهد.
"قسم به پرستو"
وقتی که جفتش میمیره و تنها به آشیونه برمیگرده
چه غروب غریبی!
"قسم به کرم شب تاب"
وقتی که از پیله بیرون میاد و با نسیم هم آغوش میشه
چه پروازی!
"قسم به خورشید"
وقتی که تو بر اون میتابی
چه تلالویی!
"قسم به همه دونه ها"
وقتی تو خاک میمیرن و تو نور متولد میشن
چه رستاخیزی!
"قسم به ساقه ای که تو باد میشکنه"
وقتی که از اون جز خاکستری بجا نمی مونه
"قسم به همه آینه ها"
وقتی که برابر آب قرار میگیرن
"قسم به لطافت قسم"
میدونم که میدونی دوستت دارم ای سرخترین
همه ی موارد نظر سنجی بالا به نظر من عامل این مشکله
اگه دروازه بانامون یه مربی درست و حسابی داشتن امروز
دروازه بانامون این مشکل رو نداشتن اگه دروازه بانمون(میثاق)
روحیه داشت اینطور نمیشد اگه دفاعامون وسط زمین قدم نمیزدن
اگه تیم میتونست گل بزنه اینطور نمیشد...
♫ melody ♫
♥میان رنگهای باغ هستی : فقط قرمز جدا کردن چه زیباست♥
♥تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها : زعمق جان دعا کردن چه زیباست ♥
♥پس از هر برد وهر پیروزی تو: غم دل را رها کردن چه زیباست♥
♥ز بهر برد تو بر تیم آبی :توکل بر خدا کردن چه زیباست ♥
♥تو در فوتبال ایران بهترینی : تو را سرور صدا کردن چه زیباست♥%پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوستت داریم%
انور لوگوسیچ: فصل آینده دروازه بان های تیم من گل های بد نمی خورند
دروازه بان ها باید زندگی شخصی شان را درست کنند
پرسپولیس بعد از سعید عزیزیان و هاروت دست به دامان انور لوگوسیچ شد تا دروازه این تیم را نجات دهد اما چنین چیزی تاکنون ممکن نشده و هنوز ضعف درون دروازه این تیم به وضوح مشاهده می شود. لوگوسیچ که سابقه چهار سال حضور در لیگ ایران را نیز به همراه تیم های پگاه رشت، صباباطری، شیرین فراز کرمانشاه و برق شیراز در کارنامه دارد در گفتگو یی از مشکلات دروازه پرسپولیس صحبت کرد.
- از چگونگی حضور مجددتان در ایران می گویید؟
در تمام مدتی که قبلا در ایران بودم دوست داشتم روزی کنار پرسپولیس باشم. دنیزلی یکی از بهترین مربیان دنیا است و تعلل در برابر درخواست او حماقت است. پرسپولیس هم تیم بزرگی است که بزرگانی مثل پروین دارد. در اولین حضورم در پرسپولیس کنار پروین عکس یادگاری انداختم. من در چهار سالی که ایران بودم حماسه سازان باشگاه را می شناختم.
- به نظرتان مشکل و ضعف گلرهای ایرانی چیست؟
دروازه بانان ایرانی قابلیت تبدیل شدن به یک گلر تاپ را دارند و می توانند به لحاظ تکنیکی کار کنند فقط باید کمی بیشتر روی تاکتیک آنها کار کرد. از طرف دیگر باید دروازه بانان باید زندگی شخصی خود را درست کنند یعنی زندگی کنند برای لحظه ای که می خواهند بازی کنند. باید حرفه ای باشند هم از نظر تغذیه، خواب و استراحت و خیلی چیزهای دیگر که در زندگی شخصی شان وجود دارد.
-ضعف دروازه بان های پرسپولیس چیست؟
زانوی چپ میثاق مصدوم است و هوشیار هم مصدومیت دارد.
- از درون دروازه پرسپولیس راضی هستید؟
از نحوه کار راضی نیستم و خود دروازه بان ها هم مسلما راضی نیستند. ما الان از وقفه ای که به وجود آمده می خواهیم کمال استفاده کنیم و به نتایج بهتری از گذشته برسیم.. ما باید کاری کنیم دروازه ما یکی از مهمترین و قابل اعتمادترین حلقه های تیم ما شود و در هر بازی حداقل یک امتیاز برای ما بیاورد. هر جوری که دروازه بان تمرین کند همانگونه در زمین بازی حاضر می شوند. یک گلر حداقل نیم ساعت زودتر باید به محل تمرین بیاید تا تمرکز کند چیزی که ما نداریم. در پرسپولیس گلر نباید دو سه گل بخورد. باید بدانیم دروازه بان اول و دوم کیست. دو دروازه بان باقی مانده ما باید طوری رفتار می کردند که کسی متارکه دروازه بان قبلی را به خاطر نیاورد.
- پرسپولیس دو مربی دروازه بانان تغییر داد اما همچنان گلرها ضعف دارند. واقعا مشکل چیست؟
باید از این زاویه این مسئله را نگاه کنید که وقتی من به پرسپولیس آمدم این دروازه بانان حضور داشتند، با همین کیفیت و به همین شکل؛ باید ابتدا مربی گلرها و سرمربی گلرها را انتخاب کنیم. در حال حاضر تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است عملکرد آنها را تا پایان فصل کمی بهتر کنیم. در پایان فصل همه مسائل را ارزیابی می کنیم اگر من نتوانستم روی آنها تاثیر بگذارم خودم می روم و هرکس که فکر می کند می تواند این گلرها را بهتر کند بفرماید. خودم با کمال میل می پذیرم اگر ایراد درون دروازه از من باشد برایم مهم نیست و می روم. مطمئن باشید بعضی ها محدودیت دارند و نمی شود در یک لیوان یک لیتری 10 لیتر آب بریزیم. الان وضعیت ما اینگونه است. رنسانس درون دروازه پرسپولیس را در فصل آینده ببینید. مطمئن باشید در فصل آتی گلرهای من گل های بد نمی خورند.
- به نظر می رسد در این فصل کمی تابع نظر آنها هستید و فشار تمرینات را آنها معین می کنند.
آنها باید آموزش را ببلعند و حواس خود را معطوف به تمرین کنند. وقتی گلر جوان باشد من یک ضعف او را برطرف می کنم و 5نکته جدید آموزش می دهم، اما اگر گلر پا به سن باشد به سختی می توانم حتی اشتباهات گذشته او را برطرف کنم. من در تمرینات خودم اول آیتم ها را انجام می دهم تا آنها را آماده کنم. دوست دارم روزانه چند نوبت به گلرها اموزش دهم اما در حال حاضر هم زمان برای ما تنگ است. در پایان فصل ارزیابی می کنیم و تصمیمات جدید خودمان را می گیرم. بدون رقابت سالم پیشرفت میسر نمی شود. اگر دروازه بان اول سطح بالایی داشته باشد ولی گلر دوم ضعیف باشد مطمئنا خیلی ضرر می کنیم.
در حال حاضر اگر بیش از اندازه به بازیکن فشار بیاورم می گوید فشار تمرین زیاد بود و من اشتباه کردم و اگر طور دیگری باشد حرف دیگری می زند. من نباید به دروازه بانی که پیراهن پرسپولیس را پوشیده بگویم اگر توپ از 40متری آمد چه کار کند.
- نظرتان درباره قانون منع استفاده از دروازه بان خارجی در لیگ برتر چیست؟
این قانونی است که همانقدر که می تواند باعث پیشرفت شود چند برابر باعث می شود دروازه بانان ضعیف و تنبل شوند. من معتقدم قانونی اگر وضع می شود باید خود را نشان دهد آیا تا الان سودی برده اید؟ دروازه بانان شما می گویند کسی بهتر از ما نمی آید و ما با همین وضع هم می توانیم قرارداد خودمان را بگیریم و برویم. اگر در اروپا گلری بدون تمرکز باشد و اشتباه کند هواداران با سنگ منتظر او می مانند اما در ایران پشت در هواداران بازیکنان را دلداری می دهند و وجدان او را بیدار نمی کنند.
پ ن: انور یه چیزایی به طور خصوصی درباره گلرها گفت که دیدم بچه م حق داره... فصل بعد بهتر میشیم مسلما!
"قسم به پرستو"
چه غروب غریبی!
"قسم به کرم شب تاب"
چه پروازی!
"قسم به خورشید"
وقتی که تو بر اون میتابی
چه تلالویی!
"قسم به همه دونه ها"
چه رستاخیزی!
"قسم به همه آینه ها"
"قسم به لطافت قسم"
به نظر من اصلا در وازه بان های تیم در حد تیم پرسپولیس نیستند تمام امیدمون به حقیقی بود که اون و متاسفانه از دست دادیم و الان با توجه به این خط دفاع ضعیف متاسفانه دروازه بان هامون هر دوشون مزخرف ترین عملکرد و دارند و اصلا در حد تیم پرسپولیس نیستند
جلوه ی حق است زن معشوق نیست
خالق است این گوییا مخلوق نیست
پشت هر کوه بلند
سبزه زاریست پر از یاد خدا
و در آن باغ کسی می خواند
که خدا هست، دگر غصه چرا؟!؟!...
آرزو دارم:خورشید، رهایت نکند
غم، صدایت نکند
ظلمت شام، سیاهت نکند
و تو را از دل آنکس که دلت در تن اوست حضرت دوست جدایت نکند...
پرسپوليس يعني هواداران عاشق داشتن
پرسپوليس يعني گل سرخ و شقايق کاشتن
چقدر تازگی دارد برايم ؛روزهايی که به اميد آمدن کسی دلخوش نيستم ،
و شبهايی که از نيامدنش دلگير نمی شوم ...
بی کسی هم عالمی دارد ... !!!
واقعا با از دست دادن حقیقی یـه ضعف ب بقیه ضعفای تیم اضافه کردن .. !!
بعد میثاق اومد ک نابودش کردن .. بعدم هوشیار بی تجربه ک با تمام بی تجربگیش خوب کار کرده اما در حد تیم نیست و پر اشتباه
بحث اومدن شهاب گردان ب کجا رسید ؟
مرحم زخم های کهنه ام کنج لبان توست!
بوسه نمیخواهم،چیزی بگو.
امشب هم گذشت و کــسی مآرآ نکُشـت
+من محتاج درک شدن نیستم ... دردم می آید خر فرض شوم
نمی خواهم بعد از مرگم به احترامم یک دقیقه سکوت کنی ...اکنون که زبانت نیش دارد ، دهنت را ببند!!
سآکـن ِ واحد 7 شهرک
آودوکیچ: با پرسپولیس در آسیا هدف بزرگی دارم
غول 130 هزاردلاری قرمز
آسمیر آودوکیچ دروازه بان بوسنیایی که مراحل نهایی انتقال به پرسپولیس را طی می کند قبل از حضور در ایران در آخرین مصاحبه اش با سایت رسمی باشگاه بوراک در مورد آرزوهایش در ایران صحبت کرد.
گلر جدید پرسپولیس که با توجه به اینکه فقط در 6بازی آسیایی می تواند این تیم را همراهی کند با توجه به مبلغی که برای جذبش هزینه شده یکی از گرانترین بازیکنان حاضر در ایران لقب خواهد گرفت. گلر 30ساله و 130هزار دلاری پرسپولیس در این گفتگو از ناگهانی بودن انتقالش به ایران سخن گفت:" همه چیز ناگهانی اتفاق افتاد. من به ایران می روم و امیدوارم همه چیز خوب پیش برود. پرسپولیس یکی از خوب های آسیاست اما در ایران در میانه جدول قرار دارد. نکته مثبت این است که در لیگ قهرمانان حضور دارد. من به این خاطر به ایران می روم تا به هدف های بزرگم در آسیا به همراه این تیم برسم و امیدوارم بتوانم به این تیم کمک کنم." قرار است دروازه بان بوسنیایی پرسپولیس مبلغ 100هزار دلار از قراردادش را بدو حضورش در باشگاه دریافت کند و 30 هزار دلار باقی مانده را در تابستان بگیرد.
اما مدیر باشگاه بوراک هم در مورد دروازه بان سابق تیمش گفتگویی با سایت باشگاهش داشت:" نیاز به گفتن نیست که او (آودوکیچ) یکی از مهمترین بازیکنان ماست. به ما خیلی کمک کرد و دلمان برای او تنگ می شود اما چاره ای نیست. باید برای نیم فصل دوم آماده شویم و برای او جانشین مناسبی پیدا کنیم."
"قسم به پرستو"
چه غروب غریبی!
"قسم به کرم شب تاب"
چه پروازی!
"قسم به خورشید"
وقتی که تو بر اون میتابی
چه تلالویی!
"قسم به همه دونه ها"
چه رستاخیزی!
"قسم به همه آینه ها"
"قسم به لطافت قسم"
آسمیر آودوکیچ و همه گزینه هایی که پرسپولیس برای فصل آینده دارد
به دنبال شماره 1
بعد از عملکرد نه چندان مطلوب حسین هوشیار و میثاق معمارزاده در بازی های لیگ، مسئولین پرسپولیس، در نهایت به این نتیجه رسیدند که برای بازی های آسیایی، دروازه بان خارجی جذب کنند. گزینه مد نظر آنها هم ظاهرا آسمیر آودوکیچ از بوسنی و هرگووین است. آودوکیچ 190 سانتی متری، در حال حاضر سی ساله است. او چپ پاست و طبق اعلام سایت های نقل و انتقالات بازیکنان، ارزش تقریبی او، 625 هزار یورو عنوان شده است. او سابقه 2 بازی در لیگ قهرمانان اروپا را هم دارد که در آنجا در مجموع دو بازی رفت و برگشت مقابل مکابی حیفا رژیم اشغالگر قدس7 گل خورد.
او در فصل جاری هم برای باشگاه اف کی بوراک بازی می کرد و در 13 بازی برای این تیم، 5 کلین شیت به نام خود ثبت کرد. فصل قبل هم در 30 بازی برای این تیم، 19 کلین شیت ثبت کرد و عنصر تأثیرگزاری در راه قهرمانی تیمش در لیگ بوسنی بود. نکته ویژه درباره او این است که ایجنت او و مربی دروازه بان های پرسپولیس، مشترک است و شاید به واسطه همین اشتراک، او برای تست دادن راهی ایران شده است.
بر اساس آنچه در فیلم بازی های آودوکیچ مشخص است، او دروازه بان دو ضرب گیری است و روی ارسال های از جناحین، چندان موفق عمل نمی کند. در سمت مقابل، توانایی او در مهار ضربات آزاد بد نیست. بهترین نمایش او در کل دوران بازیگریش مربوط به بازی تیم های کمان اینگراد و هایدوک اشپیلیت در لیگ کرواسی در فصل 2006 می شود. آودوکیچ در آن مسابقه، موقعیت های گل متعددی را از نیکو کرانچار و سایر بازیکنان هایدوک گرفت اما تیمش در نهایت 3-2 شکست خورد.
همانطور که در ابتدا عنوان شد، ارزش تقریبی آودوکیچ، 625 هزار یورو عنوان شده. البته قطعا پرسپولیسی ها در شش ماهه اول که او نمی تواند در لیگ بازی کند، این مبلغ را به او پرداخت نخواهند کرد و در ادامه هم باید دید قانون عذاب آور منع استفاده از گلرهای خارجی در لیگ برتر لغو می شود یا نه. اگر قرار باشد پرسپولیسی ها، برای خرید یک دروازه بان با این حدود قیمت اقدام کنند، شاید گزینه های بهترین هم وجود داشته باشد.
دروازه بانی پستی است که یک بازیکن تا سال های سال می تواند بازی کند. در فینال لیگ قهرمانان سال قبل، ادوین فان در سار با 41 سال سن، نمایش خوبی در چارچوب دروازه منچستر یونایتد داشت. همین الآن هم در لیگ برتر انگلیس برد برد فریدل و مارک شوارتز با 41 و 39 سال سن نه تنها فیکس بازی می کنند و موجبات ناراحتی مهاجمینی با نیمی از سنشان را فراهم می سازند، که حتی مشتری هم دارند! بله. فریدل همین تابستان در سن 41 سالگی به تیم پنجم فصل قبل لیگ برتر پیوست و شوارتزر هم پیشنهاد آرسنال را در جیب خود می دید.
در سمت مقابل، جدولی از قیمت، سن و ملیت چند دروازه بان نام آشنا و مطرح، آورده شده. گزینه های مشهور و صد البته بهتری که پرسپولیس می توانست سراغ امثال آنها برود و قید گزینه های گم نامی مثل همین دروازه بان بوسنایی که قرار است امروز با دنیزلی جلسه دو نفره داشته باشد و کارهایش برای پرسپولیسی شدن را نهایی کند را بزند. البته شرایط اقلیمی و سیاسی ایران، آمدن بازیکنانی با اصالت اروپای غربی به ایران را کمی دور از ذهن می کندد اما در سایر موارد، از این بابت حداقل مشکلی دیده نمی شود. قضاوت با شما.
ارزش تقریبی وضعیت قرارداد سن ملیت نام
300 هزار یورو تا پایان ژوئن با اوساسونا 40 اسپانیا ریکاردو لوپز
400 هزار یورو تا پایان ژوئن با لاتزیو 34 آرژانتین آلبانو بیتزاری
350 هزار یورو تا پایان سال 2012 با پنارول 32 اروگوئه فابین کارینی
300 هزار یورو تا پایان ژوئن 2013 با بارسلونا 36 اسپانیا خوزه مانوئل پینتو
400 هزار یورو تا پایان ژوئن با اسپورتینگ لیسبون 36 پرتغال ریکاردو
500 هزار یورو تا پایان ژوئن با چلسی 36 پرتغال هنریکه هیلاریو
500 هزار یورو تا پایان ژوئن با تاتنهام 38 ایتالیا کارلو کودچینی
500 هزار یورو تا پایان ژوئن با بریستول سیتی 41 انگلیس دیوید جیمز
300 هزار یورو تا پایان ژوئن با سویا 38 اسپانیا آندرس پالوپ
200 هزار یورو تا پایان ژوئن با میلان 37 ایتالیا فلاویو روما
250 هزار یورو تا پایان ژوئن با توئنته 41 هلند ساندر بوشکر
300 هزار یورو تا پایان ژوئن با ویاررئال 40 اسپانیا سزار سانچز
500 هزار یورو بدون قرارداد 36 بلغارستان دیمیتار ایوانکوف
500 هزار یورو تا پایان ژوئن 2013 با استودیانتس 34 پاراگوئه خوستو ویار
500 هزار یورو تا پایان ژوئن با لیورپول 32 برزیل الکساندر دونی
500 هزار یورو تا پایان ژوئن با یوونتوس 34 اتریش الکساندر منینگر
"قسم به پرستو"
چه غروب غریبی!
"قسم به کرم شب تاب"
چه پروازی!
"قسم به خورشید"
وقتی که تو بر اون میتابی
چه تلالویی!
"قسم به همه دونه ها"
چه رستاخیزی!
"قسم به همه آینه ها"
"قسم به لطافت قسم"
تکليف دروازهبان جديد پرسپوليس
تکليف دروازهبان بوسنيايي براي حضور در پرسپوليس تا 2 روز ديگر مشخص ميشود.
با تصمیم مسئولان باشگاه پرسپولیس ادوکوویچ دروازهبان بوسنیایی در تمرین سرخپوشان حضور پیدا کرد و با دنیزلی به گفتوگو پرداخت؛ اما سرمربی پرسپولیس پس از تمرین امروز اعلام کرد که درباره این دروازهبان تا ۲ روز دیگر تصمیمگیری خواهد شد که آیا میتواند در جمع قرمزپوشان حضور پیدا کند یا که خیر.
گفتنی است امروز دنیزلی 2 بار با این دروازهبان جلسه داشت.
خنــدیدن خــــوبه
قهقهه عالیــــه
گریه آدمو آروم می کنه
اما...
لعنــت بر بغــــض
این روزا حالم خوب نیست
همش دلم میریزه ، دلم میلرزه
همش بغض دارم...
چه حس آشنایی !
چند ماه پیش بود که همین حس رو داشتم
و اون روزا داره تکرار میشه
جآلــبه هنووو کـهـ هیچیییـ نشده 2ویکـــی پدیآ مآل مآ شده بآ 130هزآردلآر !!
✖ گفتــﮧ بوבﮮ فـבآﮮ ِ בلـــ ـتآن بشوז بآنو ;
✖ בلـז رآ בیده اﮮ تآزگیهــ ـآ؟ ..
اول بعد از مدتها سلام خدمت بر و بچ قرمزته
در مورد دروازه بان جدید به نظر من و اطلاعات نا چیزی که دارم از این دروازه بان انچنان دروازه بان خوبی نیست.به نظر من اگر به دروازه بانهای خودمون فرصت بدیم خیلی خیلی بهتره.
هم هوشیار هم میثاق واقعا به دلیل مشکلات کلی تیم.یعنی نبود یه هافبک دفاعی تخصصی و نبود مدافعین مستحکم و از همه مهمترنداشتن دفاع تیمی از لحاظ روحی ضعیف هستن.مطمئن باشید با این شرایط کاسیاس و بوفن هم گل بد می خورند.به خدا راست می گم
به نام یزدان پاک
من از تبار كوروشم...آزاده اي پر شورشم...پيكان تير آرشم...خون رگ سياوشم...من كاوه آهنگرم...تاب ستم نياورم...از چرم پرچم ساختم...تا بر ستمگر تاختم...ازغرب از ماد آمدم...از گلشن داد آمدم...ارژنگ پاك ماديم...من پارتم اشكانيم...من شير مرد پارسيم...موج خليج فارسي ام...اوج توان داورم...از شاه بيت خاورم...اعجاز نظم طوسي ام...شه نامه ي فردوسي ام...آن روز ايران را ببين...برتر ز روم و مصر و چين...بسر شود اين خواريم...زيرا كه آريايي ام
به قدرت خدای درونم, جهانم به همان زیبایی و شگفتیست که می خواهم...و من دیگر كلمه ای ازناتوانی، درد، و درماندگی نخواهم گفت ونخواهم نوشت...چون میتوانم...من حتی سعی هم نخواهم كرد!بلكه انجام خواهم داد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
;کاربران خواننده این موضوع : 78فعالیت : (نمایش-خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)