..:: مصاحبه قرمز 90-91 ::..
Loading
تبلیغات
تبلیغات
صفحه 1 از 41 1 2 3 11 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 409
Like Tree68Likes

موضوع: ..:: مصاحبه قرمز 90-91 ::..

حاتم ایرانی آواتار ها  

تشکرها
    1,121
    تشکر شده 695 در 517 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    آقا کریم-کریمی-کاظمیان-کاکا
    مربي مورد علاقه :
    هیشکی
    تیم مورد علاقه ایرانی تیم اول مورد علاقه خارجی
    Array

جوایز

پیش فرض ..:: مصاحبه قرمز 90-91 ::..

مصاحبه های مربوط به تیم پرسپولیس در فصل 90-91 در این تاپیک قرار میگیرد

لطفا از قرار دادن مصاحبه های تکراری خودداری کنید
    اخبار را در تاپیک اخبار قرمز قرار دهید
    تیتر مصاحبه ها به رنگ قرمز باشد
    مصاحبه های مربوط به بازی ها را میتوانید از پرتال خبری بخونید در صورت مشاهده در این تاپیک حذف میشوند

بازیکنانی که کلوب هواداری دارن لطفا مصاحبه هاشون رو تو کلوب هواداریشون بذارین

ویرایش توسط irana : 04-01-2012 در ساعت 03:44

کودک که بودم ، وقتی‌ زمین میخوردم ،مادرم مرا می‌بوسید،

تمام دردهایم از یادم میرفت ...

دیروز زمین خوردم،

دردم نیامد ،

اما...

به جایش تمام بوسه‌های مادرم به یادم آمد

< - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - >

♥پرسپولیسی ام
    روزگارم سرخ است
    تکه قلبی دارم ، آن هم سرخ است
    تیمی دارم ، بهتر از اس تق لال
    خونی ، بهتر از آب روان
    من هوادارم...
    قبله ام یک گل سرخ
    جانمازم عشق سرخ
    همه ذرات وجودم متبلور شده از سرخی
    پرسپولیس،تیمی نیست،که به آسانی از یاد من و تو برود
    پرسپولیس،مجذور عشق است
    پرسپولیس،رنگ سرخی است به توان بی نهایت
    پرسپولیس،ضرب دل سرخ من و توست
    پرسپولیس،هندسه فریاد سرخ است
    هرکجاهستم باشم،پرسپولیس مال من است

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

حيدري: حاضرم با دنده اتوماتيك بازي كنم

سپهر حيدري کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حاضرم در صورت صلاحديد دايي و به خاطر پرسپوليس با دنده اتوماتيک بازي کنم.

سپهر حيدري اظهار داشت: مدتي است که به دليل مصدوميت نمي‌توانم پرسپوليس را همراهي کنم و بسيار ناراحت هستم. ابتدا اعلام شد سه دنده من شکسته شده اما پس از پيگيري‌هاي بيشتر متوجه شدم 6 دنده‌ام شکسته است. بايد از تلاش دکتر زرينه تشکر کنم که در اين مدت زحمات زيادي براي من کشيد.
    وي افزود: فکر مي‌کردم ديرتر خوب شوم اما خوشبختانه اکنون از لحاظ جوش خوردن دنده‌هايم خوب شده‌ام و فکر کنم 3 تا 4 روز آينده بهبود يابم. براي اينکه عقب نمانم نرم دويدن‌ را شروع کرده‌ام و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد و آقاي دايي صلاح بداند بعد از شکست سپاهان و در بازي برابر فولاد به ميدان بروم. البته الان هم حاضرم در صورت صلاحديد دايي و به خاطر پرسپوليس با دنده اتوماتيک بازي کنم.
    حيدري تاکيد کرد: در مدتي که در ترکيب پرسپوليس نبودم مدافعان عملکرد خوبي را به نمايش گذاشتند. هميشه اگر در زمين باشم مانند يک سرباز براي پرسپوليس تلاش مي‌کنم و در غير اين صورت براي تيمم دعا مي‌کنم.
    وي در جواب ابن سؤال که اکنون در هنگام دويدن مشکل داريد يا خير، گفت: مشکلي ندارم اما اگر بخواهم زودتر از موعد مقرر تمريناتم را آغاز کنم، ‌امکان دارد با يک برخورد مصدوميتم بدتر شود. به همين دليل مراقبم و تا وقتي که دنده‌هايم کاملا جوش نخورد ريسک نمي‌کنم.
    مدافع پرسپوليس خاطرنشان کرد: واقعا مصدوميت بد است. من در چند وقت اخير در بيشترين زماني که خوابيده‌ام 4 ساعت بوده است. هميشه بيدارم چون درد، اجازه خوابيدن به من نمي‌دهد.
    حيدري در ادامه در خصوص بازي فردا مقابل سپاهان هم گفت: ابتدا بايد به تمام همشهريانم در اصفهان و در تيم‌هاي سپاهان و ذوب‌‌آهن خسته نباشيد بگويم چون در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر مقتدرانه کار کردند و به نتايج خوبي رسيدند. بي‌شک زحمات ساکت، قلعه‌نويي، ابراهيم‌زاده و مسئولان ذوب‌آهن قابل تقدير است.
    وي يادآور شد: اميدوارم فردا بتوانيم دل هواداران را شاد کنيم. واقعا بي‌انصافي است که بدون جام سال را تمام کنيم. بدون شک يکي از موانع‌ اصلي ما براي رسيدن به قهرماني در جام حذفي سپاهان است و اگر اين تيم را ببريم کارمان راحت‌تر مي‌شود.
    حيدري در پايان درخصوص فينال ليگ قهرمانان اروپا گفت: من طرفدار رئال مادريد هستم . امسال اين تيم با مورينيو حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشت ولي ناکام بود و امشب هم طرفدار منچستر هستم.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

با تو هستم با تو ای یار نفیس
    پرسپولیسم،پرسپولیسم،پرسپو لیس

میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست

تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست

پس از هر برد و هر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباست

ز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباست

تو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباست

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

حيدري: حرف دايي به من انگيزه زيادي داد
    مدافع پرسپوليس گفت: روز گذشته با 50 درصد پرسپوليس، تيم ملي را شکست داديم.

سپهر حيدري در خصوص بازي مقابل سپاهان اظهار داشت: دو تيم بازي خوبي به نمايش گذاشتند اما پرسپوليس حرفه‌اي‌تر و منطقي‌تر بود. اگر به اين بازي دقت کنيد متوجه خواهيد شد که برتري تيمي با پرسپوليس بود. ما موقعيت‌هاي خطرناک بيشتري داشتيم اما سپاهان روي ضربات ايستگاه‌ی برنامه‌ريزي کرده بود.
    وي افزود: پرسپوليس بسيار خطرناک‌تر از سپاهان بود و مي‌توانستيم در 90 دقيقه کار را تمام کنيم. ما شايسته پيروزي بوديم و اين برد را به هواداران تبريک مي‌گويم. پرسپوليس با 50 درصد از توانايي‌هاي خود موفق شد تيم ملي را شکست دهد، شما به سپاهان نگاه کنيد که چه بازيکناني دارد و ما چند بازيکن مصدوم داريم.
    حيدري که مصدوم است در جواب سؤالي در خصوص حضورش در بين هواداران پرسپوليس گفت: وظيفه خودم دانستم که مثل تمام هواداران با لباس قرمز کنار آنها بنشينم و به عنوان يار دوازدهم حامي پرسپوليس باشم و به هيچ عنوان خجالت نکشيدم که دست بزنم و تيم خودم را تشويق کنم. روز گذشته ياد دوران کودکي‌ام افتادم.
    اين بازيکن يادآور شد: قبل از بازي گفتم اگر هوادار بيايد کسي جلودار اين پرسپوليس نخواهد بود. تک تک هواداران روي نتيجه بازي ديروز تأثيرگذار بودند. بدون هوادار دچار مشکل مي‌شديم. اگر تماشاگران يار و ياور ما باشند با حضور آنها مي‌توانيم جشن قهرماني را بگيريم.
    وي درباره شرايط خودش گفت: با صلاحديد دکتر زرينه و تشخيص دايي اگر اتفاق خاصي پيش نيايد از امروز در تمرينات گروهي شرکت خواهم کرد و براي بازي روز پنجشنبه با فولاد خودم را‌ آماده مي‌کنم اما براي من مهم اين است که پرسپوليس قهرمان شود و حاضرم اگر دايي تشخيص بدهد بازي نکنم و به تشويق تيمم بپردازم.
    حيدري گفت: وقتي مصدوم شدم علي دايي به من لطف داشت و گفت دست راستم را از دست داده‌ام. اين موضوع به من انگيزه زيادي داد. هر فردي اگر به جز دايي بود در فصل جاري به اين نتايج خوب همراه با پرسپوليس نمي‌رسيد. ما چهارم ليگ برتر شديم، نتيجه‌‌اي که بد نبود. در آسيا بدشانسي آورديم اما ديروز مقابل سپاهان ثابت کرديم که براي قهرماني در جام حذفي برنامه‌ريزي کرده‌ايم.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

قهرماني کوچکترين پاسخ به محبت هواداران است
    يحيوي: دو دروازه‌بان پرسپوليس آماده خدمت به تيم ملي هستند

مربي پرسپوليس گفت: هر دو دروازه‌بان پرسپوليس براي حضور در تيم ملي آماده هستند.

محمدعلي يحيوي در خصوص بازي روز گذشته مقابل سپاهان تصريح کرد: با توجه به تدابيري که دايي براي اين بازي انديشيده بود شک نداشتم که سپاهان را شکست مي‌دهيم. از دقيقه يک حمله کرديم و اگر شانس با ما بود در 90 دقيقه کار سپاهان را تمام مي‌کرديم. موقعيت‌هاي بسيار خوبي داشتيم که حتي در بين آنها تک به تک با رحمتي هم بود اما تير دروازه و شانس يار سپاهاني‌ها بود که ما به گل نرسيم.
    وي در خصوص حضور هواداران در ورزشگاه گفت: هواداران در فصل جاري هميشه يار و ياور دايي و پرسپوليس بودند. بايد دل آنها را بدست آوريم و کوچکترين کارمان قهرماني در جام حذفي است که انشاءالله بتوانيم با کمک هواداران بدست آوريم.
    يحيوي در خصوص عملکرد حقيقي گفت: حقيقي روز بسيار خوبي داشت. من بايد از کار اين دروازه بان براي احترام گذاشتن به ناصر حجازي تقدير کنم. در حال حاضر خوشبختانه هم حقيقي و هم رحمان احمدي آماده خدمت به پرسپوليس هستند و شک ندارم هر کدام از آنها مي‌توانند سنگرباني شايسته براي تيم ملي باشند چون در تمرينات رقابتي سالم دارند و در بازي هم هر دو نفر براي موفقيت پرسپوليس چه در زمين و يا روي نيمکت تلاش و دعا مي‌کنند که اين با ارزش است.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

دايي: من مديون اين هوادران هستم
    سرمربي پرسپوليس گفت: من مديون اين هوادران هستم. اگر اين هواداران تحريک نشوند و اگر به سمت و سوي ديگر سوق داده نشوند مطمئن باشيد هميشه عاشق پرسپوليس مي‌مانند. هوادار دوست دارد پرسپوليس ببرد، نه اينکه ببازد.

علي دايي پس از تمرين امروز در خصوص بازي مقابل سپاهان، حمايت هواداران پرسپوليس، وضعيتش براي فصل آينده و بازي مقابل فولاد خوزستان صحبت کرد.
    *ابتدا درباره بازي روز گذشته با سپاهان صحبت کنيد...
    با توجه به اينکه بازي حذفي بود و بچه‌ها با يکديگر يکدل شده بودند مي‌خواستيم مقابل سپاهان تحت هر شرايطي برنده باشيم. بازي مقابل سپاهان هميشه شرايط خاص خودش را دارد. ما روي اين تيم برنامه ريزي کرده‌ بوديم تا نقاط ضعف آنها را شناسايي و از اين طريق به آنها ضربه وارد کنيم و نقاط قوت آنها را از بين ببريم.

*تمرينات هفته گذشته تا حدودي نشان مي‌داد که دوست داريد از راه زميني به سپاهان ضربه بزنيد؟
    ما از سپاهان شناخت خوبي پيدا کرده بوديم. شما اگر ببينيد من چند طرح تاکتيکي به تيم خودم داده بودم و برخي از بازيکنان را مدام جا به جا مي‌کردم و خدا را شکر تمام اين موارد جواب داد. روز گذشته به آن چيزي که مي‌خواستيم رسيديم.

* فکر مي‌کنيد در وقت قانوني مي‌توانستيد سپاهان را شکست دهيد؟
    بله، مي‌توانستيم بازي را زودتر تمام کنيم اما خواست خدا بود تا در ضربات پنالتي برنده باشيم. خدا را شکر مي‌کنم که به اين نتيجه خوب رسيديم.

* برخي‌ها تصور مي‌کردند سپاهان مقابل شما با تمام قوا حاضر نشود.
    مطمئن باشيد سپاهان آمده بود تا ما را شکست دهد و در جام حذفي قهرمان شود. آنها با تمام قوا به ديدار ما آمدند و با نفرات اصلي بازي کردند. به نظر من همين مورد کمک کرد تا جذابيت بازي بيشتر شود و يک بازي خيلي خوب را از هر دو تيم ببينيم.

* در حاشيه بازي ياد ناصر حجازي بارها گرامي داشته شد. نظر شما در اين باره چيست؟
    من خودم را هميشه مديون ناصر حجازي مي‌دانم. اين حرف الان من نيست، حرف هميشگي علي دايي است. ناصر خان بر گردن من حق‌ بزرگي دارد. شايد تا الان نگفته باشم اما وقتي مي‌خواستم به سايپا بروم و قبول مسئوليت کنم به ناصر خان زنگ زدم و از ايشان راهنمايي گرفتم. رابطه من با حجازي هميشه دو طرفه بود و مديون ايشان هميشه هستم.

* آتيلا حجازي هم به ورزشگاه آزادي آمده بود...
    بله، متوجه شدم. من ممنون آتيلا هستم که بزرگواري کرد. آتيلا با اينکه استقلالي بود اما ديروز آمد تا به پرسپوليس انرژي بدهد. باز هم از آتيلا و تمام پيشکسوتان پرسپوليس که ديروز آمدند و ما را حمايت کردند تقدير و تشکر مي‌کنم.

*سرمربي سپاهان معتقد بود بيشتر دقايق بازي دست آنها بود. نظر شما چيست؟
    من براي نظرات قلعه نويي احترام قائل هستم. ايشان نظر خودش را دارد و من هم نظر خودم را دارم. به نظرم در 10 دقيقه اول بازي بد بوديم و سپاهان سوار بازي بود اما 75 تا 80 دقيقه پرسپوليس سوار بازي شد و مي‌توانستيم در 90 دقيقه کار را تمام کنيم.

* موقعيت کدام بيشتر بود؟
    شما برويد فيلم بازي را نگاه کنيد که کدام تيم موقعيت بيشتري داشت. آنها موقعيت داشتند اما در چارچوب ما خطري ايجاد نکردند. متاسفانه ما در زدن ضربات بي‌دقت بوديم اما در وقت‌هاي تلف شده کامل سوار بازي بوديم و در زمين سپاهان خيمه زديم. آنها کار خاصي انجام ندادند.

* درباره حضور پرشمار تماشاگران چه صحبتي داريد؟
    هميشه گفته‌ام امثال من مديون اين هوادران هستيم. اگر اين هواداران تحريک نشوند و اگر به سمت و سوي ديگر سوق داده نشوند مطمئن باشيد هميشه عاشق پرسپوليس مي‌مانند. هوادار دوست دارد پرسپوليس ببرد، نه اينکه ببازد.

* برخي از هواداران پس از بازي روز گذشته از کاشاني خواستند با شما تمديد قرارداد شود. نظر شما چيست؟
    خواهش مي‌کنم راجع به اين مسائل فعلا صحبت نکنيد. من بايد فقط به بازي روز پنجشنبه با فولاد فکر کنم چون بازي بسيار مهمي در پيش داريم.

* در بازي مقابل فولاد انديشه‌هاي جلالي براي شما خطرناک‌تر است يا آب و هواي اهواز؟
    همه اينها دست به دست همه مي‌دهد تا ما يک بازي سخت در اهواز داشته باشيم اما تيمي که مي‌خواهد قهرمان شود بايد از اين مانع عبور کند. تمام سعي خودمان را مي‌کنيم در اين چند روز باقي مانده بچه‌ها را به شادابي لازم برسانيم و بتوانيم روز پنجشنبه در اهواز با يک بازي خوب و منطقي و با برد به تهران برگرديم.

*برايتان مهم است که در فينال با کدام تيم رقابت کنيد؟
    اجازه بدهيد اهواز را رد کنيم، بعد در مورد بازي‌هاي آينده صحبت مي‌کنم. فعلا تمام تمرکزم روي بازي مقابل فولاد خوزستان است.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

براي قهرماني بايد با همه توان تلاش کرد
    هاشميان: مصدوميت اجازه نداده به طور كامل در خدمت پرسپوليس باشم

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متاسفانه مصدوميت‌ها اجازه نداد که به طور کامل در خدمت پرسپوليس باشم.

وحيد هاشميان گفت: روز گذشته پرسپوليس و سپاهان بازي برابري را به نمايش گذاشتند و به نظرم بازي خوبي برگزار شد.
    سپاهان بسيار خوب و جوانمردانه بازي کرد و همين مورد باعث شد بازي زيباتر شود و من خوشحالم که در پايان پرسپوليس برنده اين مسابقه حساس شد.
    وي افزود: نکته مهم در اين بازي خستگي بازيکنان هر دو تيم بود چون بازيکنان پرسپوليس و سپاهان يک سال و نيم است که تمرين و بازي مي کنند و همين مورد باعث افت بدني مي‌شود.

هاشميان در خصوص حضور خودش در ميدان نيز گفت: من از لحاظ بدني، روحي آماده خدمت به پرسپوليس هستم. در نيم فصل به پرسپوليس آمدم تا به اين تيم کمک کنم اما مصدوميت ها اجازه نداد که به طور کامل در خدمت اين تيم باشم. در چند بازي گذشته هم به صلاحديد دايي بازي نکردم که من احترام مي گذارم. هر وقت وارد زمين شوم مطمئن باشيد بهترين بازي‌هايم را به نمايش مي گذارم.
    هاشميان در مورد شکسته شدن سرش و عدم تمايلش به ترک ميدان در ديدار مقابل سپاهان گفت: بازي خيلي مهمي بود، من هم دوست نداشتم به خاطر شکستن سرم يک بازيکن پرسپوليس کم شود، چون بازي حساس بود.
    وي در جواب سؤالي که آيا پرسپوليس قهرمان جام حذفي مي شود يا نه، تاکيد کرد: بايد تلاش زيادي کنيم چون فولاد تيم خوبي است و بايد براي رسيدن به هدفمان در مقابل اين تيم زحمت بکشيم تا پيروز از ميدان خارج شويم. ما با همه توان در ديدارهاي بعدي بازي مي کنيم و اميدوارم در پايان جام قهرماني را کسب کنيم.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

Mina Nino آواتار ها  

تشکرها
    114
    تشکر شده 643 در 480 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریستیانو رونالدو-کریمیـی-رونی-نانی-
    مربي مورد علاقه :
    سر الکس-مورینیو-
    Array

آتیلا : وقتی عکس پدرم را روی سینه پرسپولیسی‌ها دیدم بغض کردم

کانون هواداران پرسپولیس : یک بغضی هنوز هم گلویش را می فشارد. انگار نتوانسته هنوز با خودش خلوت کند و یک دل سیر گریه کند. سعی می کند پا در جای پای پدر بگذارد و اول از همه ادب را رعایت کند.

آتیلا آنقدر قدرشناس است که چند روز پس از مرگ پدرش و به خاطر اینکه پرسپولیسی ها در مراسم ختم ناصر حجازی شرکت کرده بودند به ورزشگاه آزادی رفت تا از آنها سپاسگذار باشد. او پس از پایان این بازی از بغض هایش گفت، از خصلت خوب ایرانی ها که در هنگام غم ابراز همدردی شان با یکدیگرند و البته از شکست سپاهان مقابل پرسپولیس!

دخترکان تن- فروش،
    مادران سیاه پوش،
    کاسبان دین فروش،
    محراب های فرش پوش،
    پدران کلیه فروش،
    زبان های عشق فروش،
    انسانهای آدم فروش،
    همه رامی بینی؟!
    می خواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم،
    دیگر زمینت بوی زندگی نمی دهد رفیق…!!!
    خدایا چقدر میگیری شب اول قبر بذاری جای سوال و جواب من ازت بپرسم؟!
    *
    و پدر در بند است***چه کسی نان به سر سفره بیارد حالا؟
    ولی افسوس اسیرند هنوز***طوقی و ریزعلی و نان وپدر
    حسنک این دفعه پیدایش نیست***گاو اسب و سگ بزغاله صدایش میزنند
    در کتابم اثری از پدرم کوروش نیست***نکند خانه به یغما دادیم
    چه کسی خواست که ویران بشود ایرانم
    خانه اش ویران باد!!!

Mina Nino آواتار ها  

تشکرها
    114
    تشکر شده 643 در 480 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریستیانو رونالدو-کریمیـی-رونی-نانی-
    مربي مورد علاقه :
    سر الکس-مورینیو-
    Array

محمد نوری : چطور بد بودم و گلزن ترین هافبک لیگ شدم

کانون هواداران پرسپولیس : وقتی كه محمد نوري ايستاده پشت توپ پنالتي چهارم و با آن مكث چند ثانيه‌اي، بهانه را داد به دست آنها كه نبايد.

همان‌ها كه تنها دستمايه‌شان براي زير سوال بردن برد پرسپوليس، يادآوري بازي تكرار شده ذوب‌آهن- مس است كه البته شباهت‌اش با آنچه بين پرسپوليس- سپاهان گذشته حكايتي دارد همچون «زمين تا آسمان» و به قول خود نوري، آن مكث كوتاه هنوز خيلي فاصله داشت تا رسيدن به خط اول قانون تكرار.

خيلي سخت خودتان را به نيمه‌نهايي رسانديد، اينطور نيست؟

خب بازي كردن جلوي اين سپاهان پر مهره خيلي سنگين و سخت بود و هر چند حق‌مان برد بود اما فكر مي‌كنم اين صعود را مديون هواداران هستيم كه با حضور پرشورشان روسفيدمان كردند

دخترکان تن- فروش،
    مادران سیاه پوش،
    کاسبان دین فروش،
    محراب های فرش پوش،
    پدران کلیه فروش،
    زبان های عشق فروش،
    انسانهای آدم فروش،
    همه رامی بینی؟!
    می خواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم،
    دیگر زمینت بوی زندگی نمی دهد رفیق…!!!
    خدایا چقدر میگیری شب اول قبر بذاری جای سوال و جواب من ازت بپرسم؟!
    *
    و پدر در بند است***چه کسی نان به سر سفره بیارد حالا؟
    ولی افسوس اسیرند هنوز***طوقی و ریزعلی و نان وپدر
    حسنک این دفعه پیدایش نیست***گاو اسب و سگ بزغاله صدایش میزنند
    در کتابم اثری از پدرم کوروش نیست***نکند خانه به یغما دادیم
    چه کسی خواست که ویران بشود ایرانم
    خانه اش ویران باد!!!

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

هيچکس نمي‌تواند رفاقت من و کريم را سست کند
    دايي: ‌به بازيكنان گفتم شما بازي كنيد من دعوا مي‌كنم
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با توجه به شرايط پرسپوليس به بازيکنان گفتم شما فقط فکر بازي باشيد، من دعوا مي‌کنم.

علي دايي پس از تمرين امروز گفت: پس از بازي با سپاهان اين اولين تمرين جدي ما بود که برگزار کرديم. به مدت دو روز فقط ريکاوري مي‌کرديم تا بازيکنان را به شرايط بازي فردا برسانيم.
    وي افزود: ما بازي بسيار سختي را در اهواز مقابل فولاد داريم. شناخت خوبي نيز از اين تيم داريم. انشاءالله مي‌بريم و با روحيه بالا به فينال راه پيدا مي‌کنيم.
    دايي خاطرنشان کرد: من مطمئن هستم که از همه لحاظ روي پرسپوليس در اين بازي فشار است. ما مي‌دانيم هواي اهواز گرم است و خيلي از عوامل هستند که شايد آنجا براي ما مشکل باشد اما تمرينات خوبي داشتيم و بچه‌هاي من بسيار با انگيزه هستند.
    دايي خاطرنشان کرد: اميدوارم با دعاي خير مردم و کمک خدا طلسم عدم موفقيت خودمان در اهواز را با يک برد شيرين مقابل فولاد بشکنيم. ما در اين بازي محروم نداريم اما مصدوم داريم.
    دايي در جواب سؤالي که نقش مصدومان شما در عدم ناکامي در فصل جاري چه اندازه بوده است نيز گفت: تمام بچه‌هاي من با انگيزه هستند. آنهايي که الان مصدوم هستند براي پرسپوليس زحمت کشيده‌اند اما عادت کرده‌ايم بدون آنها بازي کنيم. من به آنها نيز مي‌گويم دستتان درد نکند.خوشبختانه ساير بازيکنان جاي خالي مصدومان ما را پر کرده‌اند.
    وي همچنين درباره اينکه حاشيه‌ها به پرسپوليس ضربه وارد کرده‌اند يا خير گفت: خدا را شکر اجازه اين کار را نداديم. به بچه‌ها گفتم شما بايد فکر بازي باشيد و من دعوا مي‌کنم. شما فقط در زمين هر چه در توان داريد به نمايش بگذاريد، براي پرسپوليس افتخار کسب کنيد و دل هواداران را شاد کنيد.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در مورد آينده کاري خودش گفت: بگذاريد فصل تمام شود بعد از آن مي‌نشينيم و تصميم مي‌گيريم. فعلا فقط به فکر موفقيت در جام حذفي هستيم.
    دايي درباره حضور امروز کريم باقري در تمرين پرسپوليس نيز گفت: من و آقاکريم به غير از فوتبال در بيرون از زمين نيز با يکديگر رفيق هستيم. فوتبال مانعي براي از بين رفتن رفاقت ما نمي‌شود برخلاف خواسته‌هاي خيلي‌ها من و کريم در اين مدت در بيرون از زمين چمن همديگر را مي‌ديديم و با همديگر حرف مي‌زديم. متأسفانه بعضي‌ها در اين ميان تصور ديگري داشتند.
    وي افزود: برخي بدانند رفاقت من و کريم طوري نيست که بخواهد به خاطر فوتبال از بين برود. رفاقت من و کريم با فوتبال سست نمي شود و مطمئن باشيد هميشه محکم تر خواهد شد.
    دايي خاطرنشان کرد: باقري لطف کرد و امروز بر سر تمرين آمد و به بازيکنان روحيه خوبي داد. انشاءالله هميشه موفق باشند. او اسطوره است و هيچکس هم نمي‌تواند خدشه‌اي به رفاقت من و کريم وارد کند.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

حيدري: اميدوارم سوءتفاهمات حل شود تا در پرسپوليس بمانم

کاپتيان تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ اميدوارم سوء‌تفاهمات حل شود تا من در پرسپوليس بمانم.

سپهر حيدري در نشست مطبوعاتي قبل از بازي با فولاد خوزستان در چارچوب جام حذفي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما بازي سختي را فردا در اهواز داريم مصدوميت من خوشبختانه با تلاش‌هاي دکتر زرينه و خانواده‌ام برطرف شده و در صورتي که دايي صلاح بداند آماده‌ام تا به پرسپوليس خدمت کنم.

وي افزود: اما اين را فراموش نکنيد که در حال حاضر مهم قهرماني پرسپوليس است نه بازي کردن من و ما بايد جواب محبت‌هاي هواداران‌مان را بدهيم.

حيدري در خصوص انتخاب نشدنش به تيم ملي گفت: اين اتفاق نظر آقاي کي‌روش بود و من به نظر ايشان احترام مي‌گذارم. حالا دليلش مصدوميت من يا مسئله ديگري باشد.

وي در پايان در خصوص احتمال تمديد قراردادش با پرسپوليس نيز گفت: سوءتفاهماتي به وجود آمده است، اميدوارم آخر فصل اين سوءتفاهمات برطرف شود و سپس صحبت‌هاي خوبي داشته باشيم تا در خدمت پرسپوليس باشم در غير اين صورت شايد اتفاق ديگري بيفتد اما اين را بدانيد من پرسپوليس را خيلي دوست دارم.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

صفحه 1 از 41 1 2 3 11 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)