..:: مصاحبه قرمز 90-91 ::.. - صفحه 29
Loading
تبلیغات
تبلیغات
صفحه 29 از 41 نخستنخست ... 19 27 28 29 30 31 39 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 409
Like Tree68Likes

موضوع: ..:: مصاحبه قرمز 90-91 ::..

حاتم ایرانی آواتار ها  

تشکرها
    1,121
    تشکر شده 695 در 517 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    آقا کریم-کریمی-کاظمیان-کاکا
    مربي مورد علاقه :
    هیشکی
    تیم مورد علاقه ایرانی تیم اول مورد علاقه خارجی
    Array

جوایز

پیش فرض ..:: مصاحبه قرمز 90-91 ::..

مصاحبه های مربوط به تیم پرسپولیس در فصل 90-91 در این تاپیک قرار میگیرد

لطفا از قرار دادن مصاحبه های تکراری خودداری کنید
    اخبار را در تاپیک اخبار قرمز قرار دهید
    تیتر مصاحبه ها به رنگ قرمز باشد
    مصاحبه های مربوط به بازی ها را میتوانید از پرتال خبری بخونید در صورت مشاهده در این تاپیک حذف میشوند

بازیکنانی که کلوب هواداری دارن لطفا مصاحبه هاشون رو تو کلوب هواداریشون بذارین

ویرایش توسط irana : 04-01-2012 در ساعت 03:44

کودک که بودم ، وقتی‌ زمین میخوردم ،مادرم مرا می‌بوسید،

تمام دردهایم از یادم میرفت ...

دیروز زمین خوردم،

دردم نیامد ،

اما...

به جایش تمام بوسه‌های مادرم به یادم آمد

< - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - >

♥پرسپولیسی ام
    روزگارم سرخ است
    تکه قلبی دارم ، آن هم سرخ است
    تیمی دارم ، بهتر از اس تق لال
    خونی ، بهتر از آب روان
    من هوادارم...
    قبله ام یک گل سرخ
    جانمازم عشق سرخ
    همه ذرات وجودم متبلور شده از سرخی
    پرسپولیس،تیمی نیست،که به آسانی از یاد من و تو برود
    پرسپولیس،مجذور عشق است
    پرسپولیس،رنگ سرخی است به توان بی نهایت
    پرسپولیس،ضرب دل سرخ من و توست
    پرسپولیس،هندسه فریاد سرخ است
    هرکجاهستم باشم،پرسپولیس مال من است

بردیا آواتار ها  

تشکرها
    2
    تشکر شده 4 در 3 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    فرانچسکو توتی
    مربي مورد علاقه :
    سر الکس فرگوسن
    Array

جوایز

حرف های زیادی با حمید دارم

سومدیک: قبل از رفتن با استیلی تماس می گیرم

شب گذشته رالف سومدیک که اصلا مشخص نشد برای چه به ایران آمده به آلمان رفت. مربی سابق پرسپولیس مثل تمام کسانی که به ایران آمدند و بدون هیچ استفاده ای از دانش آنها ایران را ترک می کنند و می روند. یکی مثل کرانچار و این اواخر بلاژویج از جمله مربیانی بودند که با هجمه زیاد از ایران رانده شدند و زمانی که دیدند در کشوری دیگر نتیجه گرفتند اینبار با قیمتی بالاتر به سراغش رفتند. سومدیک شب گذشته ایران را برای همیشه ترک کرد و موقع خداحافظی تنها جمله ای کهگفت این بود:" خداحافظ مردم خوب ایران، خداحافظ برای همیشه!" سومدیک در آخرین ساعات حضورش در ایران حرف های جالبی در مورد نتایج پرسپولیس و نحوه حضورش در ایران زد که گوشه ای از آن را می خوانید و ادامه حرف هایش را طی روزهای آینده تقدیمتان می کنیم.

- قبل از آمدن به ایران چیزهای بهتری درباره نحوه مدیریت این تیم شنیده بودم اما در ادامه آن چیزی نبود که فکر می کردم.

- استیلی خیلی مهربانانه با بازیکنان برخورد می کرد و توان مبارزه با حواشی را نداشت.

- قبل از رفتن از ایران با استیلی تماس می گیرم و حرف هایی را به او می گویم. شاید در ادامه موفق تر باشد.

- من هیچ نقشی در نتایج پرسپولیس نداشتم و در تیم استیلی هیچ کاره بودم. او هیچ وقت به من اعتماد نکرد و توصیه هایم را به کار نگرفت.

- از مردم ایران خیلی خوشم می آید و تنها خاطره خوشم مربوط به آنها می شود. از نظر فوتبالی نتوانستم به چیزی که می خواستم برسم.

- میزان مصدومیت در زمان ما خیلی شگفت انگیز بود و این مسئله جای توجه بیشتری دارد. نمی دانم چرا بیشتر بازیکنان مان را نمی توانستیم در اختیار داشته باشیم.

- من به عنوان مربی به پرسپولیس آمده بودم و حرفه ای نبود بخواهم پیشنهاد جدید باشگاه را برای پذیرش پست مشاور بپذیرم. ضمن اینکه مشخص بود پست مشاوره هم چندان جدی نبود. مثل پیشنهادی که به استیلی و بعد به خوردبین دادند.

- خوردبین مرد زحمتکشی بود و زیر پای او را خالی کردند.
    "قسم به پرستو"
    وقتی که جفتش میمیره و تنها به آشیونه برمیگرده
    چه غروب غریبی!
    "قسم به کرم شب تاب"
    وقتی که از پیله بیرون میاد و با نسیم هم آغوش میشه
    چه پروازی!
    "قسم به خورشید"
    وقتی که تو بر اون میتابی
    چه تلالویی!
    "قسم به همه دونه ها"
    وقتی تو خاک میمیرن و تو نور متولد میشن
    چه رستاخیزی!
    "قسم به ساقه ای که تو باد میشکنه"
    وقتی که از اون جز خاکستری بجا نمی مونه
    "قسم به همه آینه ها"
    وقتی که برابر آب قرار میگیرن
    "قسم به لطافت قسم"
    میدونم که میدونی دوستت دارم ای سرخترین

بردیا آواتار ها  

تشکرها
    2
    تشکر شده 4 در 3 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    فرانچسکو توتی
    مربي مورد علاقه :
    سر الکس فرگوسن
    Array

جوایز

بعضی بازیکنان خود را به مصدومیت زده بودند!
    سومدیک: مافیا در فوتبال ایران هم حضور دارد

رالف سومدیک به آلمان رفت. مرد آلمانی نیمکت استیلی به دنبال نتایج ضعیفی که تمیش گرفت از ایران رفت. هر چند در زمانی که آماده ترک ایران بود گفت:" پرسپولیس هیچ تغییری نکرده و با این همه حمایتی که از آن می شود باز هم همان روند سابق را دنبال می کند. رالف سومدیک در ساعات آخری که در ایران بود و در حالی که مثل تمام آلمانی ها در زمان بازی بایرلورکوزن و بارسلونا به دنبال برتری تیم کشورش بود به سوالات تماشا پاسخ داد. سومدیک که خودش امیدوار بود برای همیشه ایران را ترک کند تنها جمله ای که موقع خداحافظی گفت این بود:" خداحافظ مردم خوب ایران، خداحافظ برای همیشه!"
    - تا ساعاتی دیگر باید ایران را ترک کنید. خوشحالید یا ناراحت؟(این مصاحبه 3ساعت قبل از ترک ایران توسط سومدیک توسط او گرفته شد)

احساس خیلی خوبی دارم چون با خیلی از افراد آشنا شدم. اینجا مردم مثبتی داشت. اما از طرف دیگر برایم تاسف بار بود که نتوانستم و فرصت نداشتم تا با پرسپولیس به خواسته هایم برسم و ایده هایم را اجرا و پیاده کنم. اینجا دوستان زیاد فوتبالی و غیرفوتبالی پیدا کردم.

- به چیزهایی که می خواستید نرسیدید. دلیلش چه بود؟

من توقعات بیشتری نسبت به باشگاهی مثل پرسپولیس داشتم. من فکر می کردم اینجا بهتر می توانم کار کنم و آزادی بیشتری داشتم. طبق قرارداد من بعنوان مشاور فنی و مربی هستم. من می دانم حمید(استیلی) در شرایط بدی به سر می برد و فشار زیادی را تحمل می کرد و من می خواستم به او کمک کنم. اما شرایطی که باید مهیا می شد نشد و هیچ امکاناتی نداشتم. امکاناتی که برای تمرین می خواستم نداشتیم. من حتی اولین ابزار که یک مترجم است را هم نداشتم و کار سختی برای برقراری ارتباط داشتم. من یک مترجم خوب و یک دوست برای خودم در بیرون زمین گرفتم که اگر کاوه عراقی نبود زودتر ایران را ترک می کردم. او در فضای بیرون به من کمک زیادی کرد و جالب این بود که خودم باید هزینه او را پرداخت می کردم. با وجودی که انگلیسی ام خوب بود اما باید کسی در کنارم بود تا بتوانم دستورات تاکتیکی را کامل بگویم و تمامش را به تیم منتقل کنم. از تیمی مثل پرسپولیس توقعات بیشتری است و من انتظار داشتم حرفه ای تر باشند. خیلی از بازیکنان تیم هم مصدوم بودند و از نظر تاکتیکی از قبل روی این تیم بد کار کرده بودند.

- استیلی در حدی بود که در تیم پرسپولیس کار کند؟

به نظرم او خیلی مهربان با بازیکنان رفتار می کرد. این استایل او بود و نمی توانست مهربان نباشد. البته باید در برابر یک سری از بازیکنان این مسئله را رعایت می کرد اما او همه را دوست داشت. من بعنوان شخص و مربی به ایشان احترام می گذارم و بیشتر دوست دارم درباره خودم حرف بزنم. اما از نقش و اختیاری که به من داده بود راضی نیستم و دوست داشتم بیشتر به او کمک کنم اما او نمی خواست.

- شما چقدر به استیلی کمک کردید و خود را در نتایج پرسپولیس مقصر می دانید؟

من در هر تیمی که بودم یکی از تصمیم گیرنده ها بودم و اختیار عمل داشتم اما وظیفه ام این بود که در کنار استیلی به او کمک کنم و نظراتم را بگویم حال اگر او قبول کرد یا نکرد نظر خودش است و من نمی توانم او را مجبور کنم. مشکلی که بود استیلی خودش کارها را انجام می داد و با ما درمیان نمی گذاشت.

- شایعه ای در مورد مصدومیت بازیکنان وجود داشت و می گفتند عدم نتیجه گیری به این دلیل است.

من این را نمی توانم قبول کنم. شرایط سختی برای کادر فنی بود و از برخی بازیکنان انتظار بیشتری داشتم. بعضی بازیکنان خود را به مصدومیت زده بودند ولی الان 90 دقیقه با صلابت بازی می کنند. البته آنها حرفه ای نبودند و بعضی از آنها حرفه ای زندگی نمی کردند. من سعی کردم به آنها رفتار حرفه ای را آموزش بدهم اما... . این به شخصیت بازیکت برمی گردد و به قدرت سرمربی برمی کردد و ببینم مربی در چه جایگاهی قرار دارد. اما من نمی توانستم زیاد آنها را تحت فشار قرار دهم اگر سرمربی بودم پوست برخی ها را می کندم!

- مدیریت را چقدر در نتایج مقصر می دانید؟

من نمی خواههم مسائل منفی بگویم. ولی در پیشرفت و موفقیت مدیریت و افرادی که در باشگاه هستند خیلی مهم هستند. من با توجه به اینکه یک مربی بین المللی بودم برخوردی که با من صورت گرفت درست نبود. جای تاسف است که زمانی حمید سرمربی بود و من هم در کنارش بودم در یک اقدام فوق العاده غیر حرفه ای هر روز نام یک نفر را به عنوان جانشین می بردند. آنها حق داشتند شخص دیگری را انتخاب کنند. این اقدام باعث شد شرایط برای حمید روز به روز سخت تر سود. من اصلا به این مسئله عادت نداشتم و جدید بود.
    کارشناسان تیم امسال پرسپولیس را خیلی غیر متوازن می دانند؟
    در مورد تیم بستن مشکلات زیادی داشتیم و در خیلی از پست ها بازیکن همظراز نداشیتم ولی با تعجب می دیدم که در بعضی از پست ها خیلی بازیکن داریم.

چطور؟

مافیا در فوتبال ایران هم حضور دارد چون ساختار خوبی ندارید. مافیا در جایی که ساختار نباشد به راحتی رشد پیدا می کند. سازماندهی و مدیریت خیلی مهم است و می تواند به فوتبال کمک کند و هر کس باید در جایگاه خودش آموزش های لازم را دیده باشد و وظایفش را به خوبی انجام دهد. این وظیفه مدیریت است که جلوی حضور مافیا را بگیرد و نگذارد به تیمش ضربه بزنند.

پس به مدیریت انتقاد دارید؟

کل مدیریت پرسپولیس مشکل داشت. واقعا به معنای واقعی کل مدیریت مشکل دارد. هم مدیریت اول که امکانات ایجاد نکرد و فقط دنبال نتیجه بود و چه الان که هیچ کدام فوتبالی نگاه نمی کنند. من با رویانیان صحبت کردم و فکر می کردم تغییرات صورت می گیرد اما این اتفاق صورت نگرفت. فکر می کردم با حضور رویانیان یک تحول عظیم در باشگاه صورت می گیرد و زلزله می شود. مدیریت خوب مدیری است که از بالا به پایین ساختار حرفه ای را در باشگاه جا بیندازد. چند جلسه هم با معاون ایشان برگزار کردم اما نتیجه ای نگرفتیم. شاید نیاز به زمان داشته باشند و در آینده باید بهتر از این شوند.
    نظرتان درباره مشکل دروازه بانی چیست؟ چرا دروازه بان هایتان این طوری گل می خوردند؟
    آنها مصدومیت های قدیمی داشتند و مسئله دوم این است آموزش ندیدند. حقیقی گلری بود که می توانست به تیم کمک کند اما او را واگذار کردند. الان صبحت کردن درباره این مسائل دلیلی ندارد.

دفاعتان چطور؟

ما انتخاب های دیگری نداشتیم و بازیکن روی نیمکت بگیریم. من همان زمان هم گفتم برای موفقیت باید در نیم فصل دو مدافع خوب بگیریم. نورمحمدی در دفاع می تواند یک بازیکن بین المللی شود اگر بخواهد و به روند خود ادامه دهد. در دفاع ما همیشه بازیکن مصدوم داشتیم.

- و دوبازیکن را هم که از دست دادید.

دو بازیکن را هم که با هم شوخی کردند از دست دادیم. شاید حرکت آنها اشتباه و احمقانه بود اما نباید این قدر طولانی محروم می شدند. این ضرری است که بیشتر به تیم وارد کردند نه به بازیکن. این تصور اشتباه است که بازیکن ضربه خورد بلکه تیم بود بیشترین مشکل را پیدا کرد. می توانستند آنها را جریمه مالی سنگینی کنند تا باشگاه ضربه نخورد اما با محرومیت این دو فقط پرسپولیس ضرر کرد.

- در کل فصل سکوها با شما موافق نبودند. با شعار علی دایی چطور کنار می آمدید؟

من علی دایی را دوست داشتم ولی این کار باب شده بود تا مخالفت کنند در مورد استیلی و این کار اصلا خوب نبود و داشتند در حق تیم جنایت می کردند. استیلی خودش دایی را دوست داشت و بارها می گفت نمی دانم چرا می خواهند مرا روبروی او قرار دهند. نباید روی این تمرکز کرد که روی سکوها چه خبر است.
    ویرایش توسط بردیا : 02-22-2012 در ساعت 14:00
    irana likes this.
    "قسم به پرستو"
    چه غروب غریبی!
    "قسم به کرم شب تاب"
    چه پروازی!
    "قسم به خورشید"
    وقتی که تو بر اون میتابی
    چه تلالویی!
    "قسم به همه دونه ها"
    چه رستاخیزی!
    "قسم به همه آینه ها"
    "قسم به لطافت قسم"

بردیا آواتار ها  

تشکرها
    2
    تشکر شده 4 در 3 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    فرانچسکو توتی
    مربي مورد علاقه :
    سر الکس فرگوسن
    Array

جوایز

اصل اشکال دارد و دوپینگ هم می شود
    رویانیان: من 30سال پلیس بودم و این فضا را می شناسم!

مدیرعامل پرسپولیس شدیدا تلاش می کند در موردماجرای دوپینگ دربی 73 صحبت نکند. رویانیان البته مدعی است در این مورد همه چیز را می داند . او با ایما و اشاره می گوید که همه چیز در فدراسیون به ضررشان تمام می شود اما دلیلش مشخص نیست حتی بعد از مدت ها افشا می کند که حق رای کاشانی در فدراسیون فوتبال هم صوری بوده و به حرف هایش ترتیب اثر داده نمی شده . اما در صحبت های مدیرعامل پرسپولیس اثری از اعتراض رسمی نیست . صحبت های تماشا و رویانیان را می خوانید.

- نظرتان درباره دوپینگ بازیکنان استقلال چیست؟

من حرفی در اینباره ندارم و دوست ندارم در رابطه با این مسئله حرف بزنم. هر چه قانون و مقررات است همان تصمیم نهایی قرار بگیرد. من اصلا نمی دانم این مسئله شده یا نشده. در نهایت علاقه ای ندارم بدانم!

- موضوع مهم در رابطه با دوپینگ بازیکنان حریف این است که می گویند در دربی73 انجام شده.

گفتم که علاقه ای به پیگیری این موضوع ندارم. به نظر من خیلی اتفاقات می افتد که حق نیست و به خاطر همین است که هم باطل هست و هم حق، هم سیاهی هست و هم روشنایی. پس ناحقی وجود دارد و در کنارش حق هم وجود دارد. ما باید به دنبال حق باشیم و خودمان حق باشیم. پاک و صاف باشیم و بدرخشیم. اگر کسی نمی خواهد پاک باشد و از مسیر درست نرود و ناحقی کند به من ربطی ندارد. من یقین دارم حق در نهایت پیروز است و پرسپولیس در آینده بیشتر می درخشد. چون بچه های ما پاک هستند. ما می خواهیم این راه را ادامه بدهیم. اینکه دیگری می خواهد خلاف کند به من ربطی ندارد و من مسوول برخورد با آن نیستم. مگر ما فدراسیون نداریم؟ آیا ما کمیته انضباطی نداریم و مگر کمیته ضد دوپینگ نداریم؟ اینها هستند و هر کس باید وظیفه خودش را به درستی انجام دهد. اگر من بخواهم ایراد بگیرم و دنبال این مسائل باشم اینقدر حرف درباره ایرادات دار که حد ندارد. کجای فوتبال ما صاف و درست است که این من از این مسائل ایراد بگیرم.

- عجیب است که به عنوان تیم ذینفع پی گیری نمی کنید.

وظیفه من نیست. الان کارهای مهم تری داریم. می گویم که اگر قانون چیزی را بگوید که نباید ما دنبالش برویم و خود به خود باید این مسئله حل شود. من حرکت های بدتر از دوپینگ دیدم و مطمئن باشید تمام این مسائل را محکوم می کنم و به دنبال احقاق حق پرسپولیس هستم. انتظارم این است که طبق مقررات رفتار شود و برخورد شود. چیزی بیشتر از حق پرسپولیس نمی خواهم.

– شما به دنبال حق پرسپولیس هستید؟ چطور نتوانسته اید حق پرسپولیس را بگیرید؟

پرسپولیس متاسفانه در چند سال گذشته نماینده ای در راس هیئت مدیره فدراسیون نداشته و حتی حبیب کاشانی را بصورت فرمایشی عضو شده بود و رای نداشت. حق پرسپولیس به طور کامل طی این چند سال خورده شد. اگر ما زنده باشیم و درباشگاه حضور داشته باشیم نمی گذاریم در ادامه این وضع ادامه پیدا کند. یک روز داوری، یک روز جلو و عقب افتادن بازی ها، نمی دانم چه اتفاقی می افتد. پرسپولیس خیلی جور کشید. نمی دانم به چه دلیلی دستکاری می شود، اما دستکاری هایی می شود! چه کسی دستکاری کرده که این اتفاقات پشت سر هم برای پرسپولیس می افتد نمی دانم.

- نمی خواهید به دنبال دلیل و عامل این مشکلات بروید؟

من به سختی دنبال این قضایا هستم. من 30سال پلیس بودم و این فضا را می شناسم! ولی می خواهم فضا فعلا معتدل شود و به آرامی به دنبال این قضیه خواهیم رفت. وقتی اصل اشکال داشته باشد معلوم است که دوپینگ می شود، ناداوری می شود زمانبدی بازی ها و فشار بی جهت و بهم ریختن تشکیلات باشگاه و فاصله انداختن بین هواداران همه به وجود می آید. از کجا این اتفاقات می افتد مسلما ناخودآگاه این اتفاقات نمی افتد.

- مثلا چه اتفاقاتی ؟

من چیزهای زیادی در این مدت دیدم. تحمل من خیلی بیشتر از این چیزهاست. من در سختی ها کار کردم و زیر این فشارها کم نمی آورم. ولی تحمل یک سری مسائل خاص را ندارم. تحمل اینکه بخواهم خود را بزنیم به آن راه ولی طرف مقابل فکر کند ما نمی دانیم و نمی توانم کنار بیایم. من همیشه صادقانه کار کردم ولی تحمل دسیسه و بازی پشت پرده، کلک و فریب را ندارم.

- می شود روشن تر صحبت کنید؟

با چیزهای که می بینیم مجبور هستیم به خیلی از مسائل شک کنیم. یکی از این مسائل این است که نمی توان در فوتبال سالم به نتیجه رسید! این خیلی بد است و ما می خواهیم ثابت کنیم در فوتبال سالم هم می توان به خیلی از نتایج رسید.

- به نظر می رسد کسب سهیمه آسیا برای فصل آینده دور از ذهن باشد.

ما هنوز هم امیدواریم. هواداران از من ناراحت نباشند و من تیمی را در فصل آینده می سازم که تا سالیان سال مایه خوشبختی و خوشحالی هواداران باشد. ما قهرمانی با حرف و حدیث را نمی خواهیم و به دنبال رسیدن به هدف در عین لیاقت هستیم.
    ویرایش توسط بردیا : 02-22-2012 در ساعت 14:02
    irana likes this.
    "قسم به پرستو"
    چه غروب غریبی!
    "قسم به کرم شب تاب"
    چه پروازی!
    "قسم به خورشید"
    وقتی که تو بر اون میتابی
    چه تلالویی!
    "قسم به همه دونه ها"
    چه رستاخیزی!
    "قسم به همه آینه ها"
    "قسم به لطافت قسم"

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    علی دایی-خوزه مورینیو-فرگوسن
    Array

جوایز

ليگ قهرمانان آسيابراي ما شروعي دوباره است

حسين بادامکي گفت: مسائل مختلفي باعث آن بوده که ثبات لازم را نداشته باشيم اما مي‌توانيم آن را برطرف کنيم.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با بیان مطلب فوق گفت: لیگ قهرمانان آسیا از نظر روحی و روانی برای ما در حکم یک شروع دوباره است که می‌تواند شروعی متفاوت با آنچه باشد که در لیگ بر‌تر و جام حذفی داشتیم.

وی افزود: ما باید راحت‌تر گل بزنیم و سخت‌تر گل بخوریم. البته همه در این باره حرف می‌زنند ولی ما می‌توانیم آن را اجرا کنیم. به هر حال نباید فراموش کنیم ما فرصت زیادی برای تغییرات تاکتیکی نداشتیم و باید با پیدا کردن معایب، آن‌ها را رفع کنیم و قطعا دنیزلی در این فرصتی که پیش آمده روی این مسئله تمرکز دارد.

هافبک پرسپولیس ادامه داد: من شخصا فکر می‌کنم هر یک از ما باید بتواند فشار بیشتری را تحمل کند. البته بچه‌ها تمام انرژی خود را می‌گذارند ولی شاید ترسی از بعضی مسائل مثل گل بد خوردن باعث شود آنچه باید انجام بدهیم به درستی انجام نشود.

بادامکی در ادامه درباره وضعیت خود گفت: من قبلا هافبک دفاعی بودم، ولی حالا مسئولیت جدیدی دارم که برای من غریبه نیست ولی کمی زمان لازم است تا ویژگی‌های قبلی خودم در این پست را کاملا برگردانم و در این صورت امیدوارم سرمربی را راضی کنم که سهم بیشتری در بازی‌ها داشته باشم و در ‌‌نهایت آنچه اهمیت و اولویت دارد، موفقیت تیم است که موفقیت همه ما خواهد بود.

irana likes this.
    خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش دلم میریزه ، دلم میلرزه

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

چند ماه پیش بود که همین حس رو داشتم

و اون روزا داره تکرار میشه

redsun آواتار ها  

تشکرها
    763
    تشکر شده 938 در 644 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    شیث رضایی - کریم باقری
    مربي مورد علاقه :
    سلطان علی پروین
    Array

جوایز

هدایتی عاشق پرسپولیس است و باید بیاید
    پروین: کی‌روش بچه‌ها را آزمایش می‌کند عجله نکنید/ هواداران در آسیا از ما انتظار دارند

خبرگزاری فارس: مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی‌های دوستانه همیشه ملاک نتیجه یک تیم نیست پس شما هم عجله نکنید چون کی‌روش بچه‌ها را آزمایش می‌کند.

علی پروین در گفت و گویی اختصاصی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص بازی ایران و اردن اظهار داشت: با توجه به مشکلاتی که داشتم فقط 15 دقیقه آخر بازی ایران و اردن را دیدم به نظر من بعد از مدت‌ها دوری بچه‌ها دور هم جمع شده بودند و در حال شناختن یکدیگر بودند. ما همیشه می‌دانیم نتایج بازی‌های دوستانه ملاک یک تیم نیست. چون در حال حاضر کی‌روش درحال آزمایش بچه‌ها است. پس بازی‌های دوستانه ملاک نتایج تیم ملی نیست. اما باز هم تیم ملی در روزی که بد شروع کرد اما خوب تمام کرد و به یک تساوی رسید.
    پروین ادامه داد: بازی با قطر هم مهم نیست، انشاالله تا مرحله بعد که تیم ملی به تیم‌های استخوان داری می‌خورد موفق باشد. به نظرم شرایط سخت است اما همه دوست داریم به جام جهانی برویم. خوشبختانه بچه‌ها نیز آن چیزی که من در تلویزیون دیدم خوب تلاش و کوشش می‌کنند و یک دل هستند.
    پروین خاطرنشان کرد: باید آمادگی این را داشته باشیم تا در مراحل بالاتر به تیم‌های سخت بخوریم. چون تیم‌های دیگر هم برای رفتن به جام جهانی برنامه ریزی کردند.
    امیدوارم ما هم بدون توجه به حاشیه‌ها فقط به جام جهانی فکر کنیم.
    پروین در خصوص حضور هدایتی در پرسپولیس نیز گفت: ببنید هدایتی عاشق پرسپولیس است و این را بارها ثابت کرده است. او باید بیاید و کنار ما باشد. با حضور سردار و مسئولان باشگاه می‌خواهیم تیمی گردن کلفت و قوی بسازیم و بچه‌ها را رو به جلو حرکت دهیم و تیمی بسازیم که مردم لذت ببرند. با هدایتی صحبت‌های خوبی داشتیم و من مطمئن هستم پشت تیم پرسپولیس تیمی درست خواهد شد که همه از آن لذت ببرند این تیم نیاز به افرادی دارد که عاشق پرسپولیس هستند و برای برد و باخت این تیم دلسوزی کنند و سردار را هدایت کنند هدف ما این است.
    وی درباره آخرین دیدارش با دنیزلی در تمرین روز پنج شنبه نیز گفت: ما همیشه به دیدار آقا مصطفی می‌رویم. خیلی سرش شلوغ است اما برنامه‌های خوبی برای لیگ قهرمانان دارد از ما هم دعوت کرد کنارش باشیم. حالا باید ببنیم خدا چه می‌خواهد. من امیدوارم پرسپولیس در مرحله اول لیگ قهرمانان آسیا به مرحله بعد صعود کند و هواداران از ما در آسیا انتظار دارند، تا به نتایج مطلوب برسیم.

جلوه ی حق است زن معشوق نیست

خالق است این گوییا مخلوق نیست

پشت هر کوه بلند
    سبزه زاریست پر از یاد خدا
    و در آن باغ کسی می خواند
    که خدا هست، دگر غصه چرا؟!؟!...
    آرزو دارم:خورشید، رهایت نکند
    غم، صدایت نکند
    ظلمت شام، سیاهت نکند
    و تو را از دل آنکس که دلت در تن اوست حضرت دوست جدایت نکند...

پرسپوليس يعني هواداران عاشق داشتن

پرسپوليس يعني گل سرخ و شقايق کاشتن

چقدر تازگی دارد برايم ؛روزهايی که به اميد آمدن کسی دلخوش نيستم ،

و شبهايی که از نيامدنش دلگير نمی شوم ...

بی کسی هم عالمی دارد ... !!!

Super**Star آواتار ها  

تشکرها
    71
    تشکر شده 191 در 161 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    رونالدو کریمی
    مربي مورد علاقه :
    مورینیو فرگوسن
    Array

جوایز

نصرتي: دوست دارم براي دومين بار در جام جهاني بازي كنم / قبول دارم پرسپوليس گل‌هاي بدي خورد/ بايد اين نتايج ضعيف را در آسيا جبران كنيم

اين تيم مقابل الاتفاق را در فينال جام پادشاهي عربستان ديديم. آنها واقعا تيم خوبي دارند و از بازيكنان با تجربه‌اي استفاده مي‌كنند. سرعت تيمي الهلال واقعا بالا است

ايت گل – محمد نصرتي پس از پشت سر گذاشتن يك محروميت سخت حالا ديگر شرايط بازي را پيدا كرده و امروز آخرين روز سپري شدن محروميت مدافع سرخپوشان است. پرسپوليسي‌ها حالا خودشان را براي ليگ قهرمانان آماده مي‌كنند و در اين ميان بازگشت نصرتي مي‌تواند خط دفاع آشفته پرسپوليس را تا حدودي سروسامان دهد. او در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در مورد شرايط پرسپوليس و مسائل مختلف ديگر به سوالات پاسخ مي‌دهد.
    شرايط پرسپوليس را چطور ارزيابي مي‌كني؟
    شرايط خوبي داريم و خيلي با انگيزه تمرين مي‌كنيم ما در جام حذفي كنار رفتيم و در ليگ هم نتايج خوبي نگرفتيم به همين دليل بايد روي ليگ قهرمانان آسيا تمركز كنيم و نتايج ضعيف را جبران كنيم.

بازي با الهلال را چطور مي‌بيني؟
    الهلال تيم بسيار قدرتمندي است. ما بازي اين تيم مقابل الاتفاق را در فينال جام پادشاهي عربستان ديديم. آنها واقعا تيم خوبي دارند و از بازيكنان با تجربه‌اي استفاده مي‌كنند. سرعت تيمي الهلال واقعا بالا است.
    تا حالا مقابل اين تيم بازي كرده‌اي؟
    خير.
    آيا گل خوردن‌هاي پرسپوليس نگران‌كننده نيست؟
    قبول دارم كه پرسپوليس گل‌هاي بدي خورد ولي شرايط رفته رفته بهتر مي‌شود. بچه‌ها مي‌دانند كه اهميت اين مسابقات بسيار بالاست و به همين دليل تلاش خود را بيشتر مي‌كنند. پرسپوليس بايد سازمان دفاعي‌اش را قوي‌تر كند تا كمتر گل بخوريم. در ضمن يك دروازه‌بان خوب هم به تيم ما اضافه شده كه اميدوارم تأثير مثبتي داشته باشد.
    راستي از اينكه محروميت‌ات تمام شد چه حسي داري؟
    واقعا خوشحالم چون اين مدت برايم خيلي سخت گذشت.
    شرايط بدني‌ات چطور است؟
    از لحاظ بدني و روحي وضعيت خوبي دارم.
    ولي اينكه در شرايط مسابقه نيستي، تو را اذيت نمي‌كند؟
    بازي با پيكان و همچنين ديدار دوستانه‌اي كه در قطر خواهيم داشت به من كمك خواهد كرد تا در شرايط مسابقه قرار بگيرم. با اين حال من خيلي جدي تمرين كردم و آماده هستم.
    راستي هنوز هم به تيم ملي فكر مي‌كني؟
    صددرصد فكر مي‌كنم. من دنبال يك افتخار هستم و آن هم بازي كردن در جام جهاني براي دومين‌بار است. مي‌خواهم جزو معدود فوتباليست‌هاي ايراني باشم كه دوبار در جام جهاني بازي كرده‌اند و فكر مي‌كنم بتوانم به اين افتخار برسم.

Este hombre
    ...
    Él no es un ser humano por lo general
    Él es capitán y el nomber 1 para cada día.
    Él hace sonreir .. i en los malos días!
    Esta es mi pregunta ..

¿No es un campeón

عجب حکایتیه تنهایی امروز پرسپولیس
    ...
    ..
    .

Super**Star آواتار ها  

تشکرها
    71
    تشکر شده 191 در 161 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    رونالدو کریمی
    مربي مورد علاقه :
    مورینیو فرگوسن
    Array

جوایز

غلامرضا رضایی: دنبال صعود مقتدرانه هستیم

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران ابراز امیدواری کرد با پیروزی مقابل قطر، شاگردان کی روش صعود مقتدرانه ای به مرحله دوم انتخابی جام جهانی داشته باشند. غلامرضا رضایی در مورد شرایط بازی با قطر اظهار داشت: با برنامه ریزی خوبی که شده شرایط خوبی داریم. بازیکنان روحیه خوبی دارند و امیدواریم با پیروزی بر قطر صعود مقتدرانه ای به مرحله بعدی داشته باشیم.

وی در مورد اهمیت نتایج در بازی های تدارکاتی گفت: نمی شود گفت نتایج این رقابت ها مهم نیست اما مهم تر این است که سرمربی تیم نقاط ضعف را بشناسد.
    tirbehesht likes this.

Este hombre
    ...
    Esta es mi pregunta ..

¿No es un campeón

...
    ..
    .

بردیا آواتار ها  

تشکرها
    2
    تشکر شده 4 در 3 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    فرانچسکو توتی
    مربي مورد علاقه :
    سر الکس فرگوسن
    Array

جوایز

پس از پایان محرومیت اولین یاغی!

نصرتی: پایان محرومیتم را جشن می گیرم

محمد نصرتی بعد از پشت سر گذاشتن محرومیت چهارماهه، از این به بعد می تواند با خیالی راحت در تمرین و مسابقات این تیم شرکت کند. نصرتی می گوید در تمام این مدت غم بزرگی را در سینه اش احساس می کرد و الان احساس آرامش می کند.نصرتی که از روزهای محرومیتش به عنوان روزهای کابوس وار یاد می کند حرف های زیادی در سینه دارد که نمی خواهد آن را بر زبان بیاورد. گفتگوی نصرتی پس از اتمام بخشش محرومیت طولانی مدت را می خوانید.

- بالاخره محرومیتت تمام شد.
    این هفته برایم خیلی خاص بود و پی در پی روزها را می شمردم تا این محرومیت تمام شود. دقیقا مانند روزهای پایانی خدمت سربازی بود که خیلی سخت می گذرد. اما خیلی خوشحالم که سال 90 آخرش به خوبی برای من تمام شد و من دوباره برگشتم. بازگشتم مصادف شد با بازی با تیم پیکان که خیلی خوب بازی کردیم و به نظر کادرفنی عملکرد خط دفاعی هم مطلوب و خوب بود و ما مقابل تیمی که در خط حمله بازیکنان خوبی دارد و در دسته اول گل های زیادی زده گلی نخوردیم و همه چیز خوب پیش رفت. انگار دوباره متولد شدم و جشن تولد می گیرم!

- روزهای محرومیت چطور بود؟
    فقط یک کابوس بود. اصلا توصیف شدنی نیست و خیلی سخت بود. سخت ترین دوره زندگی ام بود. روزهای سخت و کابوس واری بود. پایان محرومیتم حس خوبی دارم و روز آزادی برای من بود.

- شیث رضایی هم به تمرینات برگشت، نظرت در این باره چیست؟
    برای شیث هم آرزوی موفقیت می کنم. به خوبی احساس او و خانواده اش را درک می کنم و امیدوارم او هم محرومیتش تمام شود و برگردد. امیدوارم او هم خاطرات سال 90 را فراموش کند و با تلاش بیشتری کار کند.

- از روزهای گوشه گیری و تیغ تیز انتقادات رسانه ها حرف می زنی؟
    فقط چند رسانه بودند که انصاف به خرج دادند. روزنامه شما هم خیلی حمایت کرد و جا دارد از همه تشکر کنم.خب به هر حال خیلی ها بودند که غیرمنصفانه می نوشتند. قبول دارم کارم اشتباه بود اما انتقادات این حرکت از طرف آنها نهایت بی انصافی و نامردی بود.

- اوضاع خط دفاعی پرسپولیس این روزها زیاد مناسب نیست. فکر می کنی بتوانی مشکل را حل کنی ؟
    باید دین خودم را به پرسپولیس ادا کنم و به شخصه خیلی انگیزه دارم اما مسئله مهم این است که ما یک تیم هستیم و همگی بچه ها این روزها با انگیزه بیشتری کار می کنند و می خواهند در آسیا عملکرد خوبی داشته باشند.

- حمایت دیگران از تو چگونه بود و چقدر روی تو تاثیر داشت؟
    در آن زمان سخت به تنها چیزی که نیاز داشتم همین حمایت ها بود و من خوشحالم که دوستانم مرا در آن شرایط تنها نگذاشتند. خیلی ها بودند که به من در آن زمان لطف داشتند و الان اسم خاصی را نمی توانم نام ببرم ولی از تک تک آنها ممنونم و امیدوارم لیاقت این حمایت آنها را داشته باشم.

- نصرتی در بازگشت چگونه خواهد بود؟ تغییر خاصی کرده ای؟
    نه نصرتی همان نصرتی سابق خواهد بود و هیچ تفاوتی نمی کنم. آن حرکت یک اشتباه غیر ارادی و ناآگانه بود و هیچ گاه تکرار نمی شود. من همان نصرتی هستم ولی اینبار با تمرکز بیشتری روی بازی ام وارد زمین می شوم.

- لیگ قهرمانان آسیا برای پرسپولیس شروع شد. پس از ناکامی در لیگ و جام حذفی نگاه همه به این بازی هاست. ارزیابی ات از حضور پرسپولیس چیست؟
    ما لیگ را از دست نداده ایم و فقط از آن کمی دور شده ایم و رسیدن به جام لیگ برایمان سخت شده وگرنه ما هنوز ناامید نشده ایم. جام آسیا هم برای پرسپولیس تازه شروع شده و ما باید با تمرکز بالا وارد آن شویم و با بضاعتی که داریم به نظرم می توانیم یکی از تیم های صعود کننده به مرحله بعد باشیم. کار سختی مقابل حریفان داریم و مطمئنا از همان بازی اول به دنبال گرفتن امتیاز هستیم تا کارمان برای صعود راحت شود
    ویرایش توسط بردیا : 02-28-2012 در ساعت 02:36
    tirbehesht likes this.

بردیا آواتار ها  

تشکرها
    2
    تشکر شده 4 در 3 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    فرانچسکو توتی
    مربي مورد علاقه :
    سر الکس فرگوسن
    Array

جوایز

خوشحالم گلرها حس رقابت پیدا کرده اند

لوگوسیچ: ضعف های هر گلر را گفتم

پرسپولیس برای اینکه در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا مشکلی در دروازه خود احساس نکند اسمیر آودوکیچ بوسنیایی را به خدمت گرفت تا در کنار معمارزاده و هوشیار از دروازه پرسپولیس دفاع کنند. انور لوگوسیچ مربی دروازه بانان پرسپولیس حضور آودوکیچ را به نفع پرسپولیس می داند و در این باره می گوید:" همانطور که فکر می کردم حس رقابت به گلرها برگشته و آنها مبارزه خوبی را آغاز کرده اند و خیلی با انگیزه و پرتلاش کار می کنند. از این مسئله بی نهایت خوشحال هستم و امیدوارم همه آنها به سطح بالایی برسند." انور لوگوسیچ تمرینات گلرهای پرسپولیس را به دو نوبت صبح و عصر افزایش داد. او در مورد چرایی این کار گفت:" برای اینکه به موفقیت بیشتر برسیم باید کار بیشتری انجام دهیم. من با آنها حرف زدم و آنها را مشتاق انجام این کار دیدم. با باید وارد مرحله سختی شویم و من می خواهم گلرهایم به معنای واقعی کلید بازی شوند و بازیکنان به آنها اعتماد داشته باشند." انور لوگوسیچ درباره پوشش ضعف های دروازه بانان پرسپولیس گفت:" آنها می دانند ضعف هایی دارند و من هم برای این اینجا هستم که به آنها کمک کنم. ضعف های آنها را گفتم و در حال پوشش و برطرف کردن آنها در تمرینات فشرده هستیم. در وهله اول باید کمی از وزن خود کم کنند تا راحت تر کار کنند." طی چند روز گذشته شایعه شده بود دنیزلی از استخدام آسمیر آودوکیچ گلر بوسنیایی و جدید پرسپولیس ناراضی است و حضور این گلر رابطه مستقیم با انور لوگوسیچ دارد. مربی دروازه بانان پرسپولیس در این رابطه گفت:" چنین چیزی صحت ندارد. دنیزلی هیچ وقت در این رابطه چیزی نگفت. من اسمیر را به باشگاه پیشنهاد دادم و آنها بودند که در ادامه به دنبال کارنامه او رفتند، بررسی کردند و در نهایت پسندیدند. دنیزلی هم از نحوه کار او راضی است و تاکنون مشکلی نداشته ایم."

tirbehesht likes this.
    "قسم به پرستو"
    چه غروب غریبی!
    "قسم به کرم شب تاب"
    چه پروازی!
    "قسم به خورشید"
    وقتی که تو بر اون میتابی
    چه تلالویی!
    "قسم به همه دونه ها"
    چه رستاخیزی!
    "قسم به همه آینه ها"
    "قسم به لطافت قسم"

Super**Star آواتار ها  

تشکرها
    71
    تشکر شده 191 در 161 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    رونالدو کریمی
    مربي مورد علاقه :
    مورینیو فرگوسن
    Array

جوایز

پيام تبريك مهدوي‌كيا به فرهادي: همه مردم را خوشحال كرديد

اين جايزه باارزش و بزرگي است و ما به مرور اهميتش را بيشتر درك خواهيم كرد. من دوست داشتم از آقاي فرهادي بابت حس خوبي كه به ما داد تشكر كنم

سايت گل – با مهدي مهدوي‌كيا كه صحبت مي‌كنيم قبل از هر چيز مي‌خواهد از شور و شعفش بابت اسكار اصغر فرهادي بگويد.
    به گزارش سايت گل، مهدي مهدوي‌كيا گفت:« من در شرايطي نبودم كه بتوانم اين مراسم را به طور مستقيم تماشا كنم اما مي‌دانم ايراني‌هاي خيلي زيادي مراسم اسكار را مستقيم تماشا كردند يا صبح كه از خواب بيدار شدند اولين كارشان چك كردن خبر مربوط به اين مراسم و برنده شدن آقاي فرهادي بود من هم همين‌ كار را كردم و صبح به محض بيدار شدن خبر را گرفتم و واقعا خوشحال شدم.»
    كاپيتان سابق تيم ملي ايران مي‌گويد:« كسب اين جايزه را به آقاي فرهادي تبريك مي‌گويم چرا كه ديروز همه مردم ايران خوشحال بودند اين جايزه باارزش و بزرگي است و ما به مرور اهميتش را بيشتر درك خواهيم كرد. من دوست داشتم از آقاي فرهادي بابت حس خوبي كه به ما داد تشكر كنم.»
    ديروز جواد نكونام هم گل خود مقابل گرانادا را به فرهادي تقديم كرده بود همچنين خانواده ناصر حجازي نيز با انتشار اطلاعيه‌اي اين توفيق جهاني را به فرهادي تبريك گفته‌اند.
    tirbehesht likes this.

Este hombre
    ...
    Esta es mi pregunta ..

¿No es un campeón

...
    ..
    .

صفحه 29 از 41 نخستنخست ... 19 27 28 29 30 31 39 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)