نصرتي: دوست دارم براي دومين بار در جام جهاني بازي كنم / قبول دارم پرسپوليس گلهاي بدي خورد/ بايد اين نتايج ضعيف را در آسيا جبران كنيم
اين تيم مقابل الاتفاق را در فينال جام پادشاهي عربستان ديديم. آنها واقعا تيم خوبي دارند و از بازيكنان با تجربهاي استفاده ميكنند. سرعت تيمي الهلال واقعا بالا است

ايت گل – محمد نصرتي پس از پشت سر گذاشتن يك محروميت سخت حالا ديگر شرايط بازي را پيدا كرده و امروز آخرين روز سپري شدن محروميت مدافع سرخپوشان است. پرسپوليسيها حالا خودشان را براي ليگ قهرمانان آماده ميكنند و در اين ميان بازگشت نصرتي ميتواند خط دفاع آشفته پرسپوليس را تا حدودي سروسامان دهد. او در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد شرايط پرسپوليس و مسائل مختلف ديگر به سوالات پاسخ ميدهد.
شرايط پرسپوليس را چطور ارزيابي ميكني؟
شرايط خوبي داريم و خيلي با انگيزه تمرين ميكنيم ما در جام حذفي كنار رفتيم و در ليگ هم نتايج خوبي نگرفتيم به همين دليل بايد روي ليگ قهرمانان آسيا تمركز كنيم و نتايج ضعيف را جبران كنيم.
بازي با الهلال را چطور ميبيني؟
الهلال تيم بسيار قدرتمندي است. ما بازي اين تيم مقابل الاتفاق را در فينال جام پادشاهي عربستان ديديم. آنها واقعا تيم خوبي دارند و از بازيكنان با تجربهاي استفاده ميكنند. سرعت تيمي الهلال واقعا بالا است.
تا حالا مقابل اين تيم بازي كردهاي؟
خير.
آيا گل خوردنهاي پرسپوليس نگرانكننده نيست؟
قبول دارم كه پرسپوليس گلهاي بدي خورد ولي شرايط رفته رفته بهتر ميشود. بچهها ميدانند كه اهميت اين مسابقات بسيار بالاست و به همين دليل تلاش خود را بيشتر ميكنند. پرسپوليس بايد سازمان دفاعياش را قويتر كند تا كمتر گل بخوريم. در ضمن يك دروازهبان خوب هم به تيم ما اضافه شده كه اميدوارم تأثير مثبتي داشته باشد.
راستي از اينكه محروميتات تمام شد چه حسي داري؟
واقعا خوشحالم چون اين مدت برايم خيلي سخت گذشت.
شرايط بدنيات چطور است؟
از لحاظ بدني و روحي وضعيت خوبي دارم.
ولي اينكه در شرايط مسابقه نيستي، تو را اذيت نميكند؟
بازي با پيكان و همچنين ديدار دوستانهاي كه در قطر خواهيم داشت به من كمك خواهد كرد تا در شرايط مسابقه قرار بگيرم. با اين حال من خيلي جدي تمرين كردم و آماده هستم.
راستي هنوز هم به تيم ملي فكر ميكني؟
صددرصد فكر ميكنم. من دنبال يك افتخار هستم و آن هم بازي كردن در جام جهاني براي دومينبار است. ميخواهم جزو معدود فوتباليستهاي ايراني باشم كه دوبار در جام جهاني بازي كردهاند و فكر ميكنم بتوانم به اين افتخار برسم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)