..:: مصاحبه قرمز 90-91 ::.. - صفحه 2
Loading
تبلیغات
تبلیغات
صفحه 2 از 41 نخستنخست 1 2 3 4 12 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 409
Like Tree68Likes

موضوع: ..:: مصاحبه قرمز 90-91 ::..

حاتم ایرانی آواتار ها  

تشکرها
    1,121
    تشکر شده 695 در 517 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    آقا کریم-کریمی-کاظمیان-کاکا
    مربي مورد علاقه :
    هیشکی
    تیم مورد علاقه ایرانی تیم اول مورد علاقه خارجی
    Array

جوایز

پیش فرض ..:: مصاحبه قرمز 90-91 ::..

مصاحبه های مربوط به تیم پرسپولیس در فصل 90-91 در این تاپیک قرار میگیرد

لطفا از قرار دادن مصاحبه های تکراری خودداری کنید
    اخبار را در تاپیک اخبار قرمز قرار دهید
    تیتر مصاحبه ها به رنگ قرمز باشد
    مصاحبه های مربوط به بازی ها را میتوانید از پرتال خبری بخونید در صورت مشاهده در این تاپیک حذف میشوند

بازیکنانی که کلوب هواداری دارن لطفا مصاحبه هاشون رو تو کلوب هواداریشون بذارین

ویرایش توسط irana : 04-01-2012 در ساعت 03:44

کودک که بودم ، وقتی‌ زمین میخوردم ،مادرم مرا می‌بوسید،

تمام دردهایم از یادم میرفت ...

دیروز زمین خوردم،

دردم نیامد ،

اما...

به جایش تمام بوسه‌های مادرم به یادم آمد

< - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - >

♥پرسپولیسی ام
    روزگارم سرخ است
    تکه قلبی دارم ، آن هم سرخ است
    تیمی دارم ، بهتر از اس تق لال
    خونی ، بهتر از آب روان
    من هوادارم...
    قبله ام یک گل سرخ
    جانمازم عشق سرخ
    همه ذرات وجودم متبلور شده از سرخی
    پرسپولیس،تیمی نیست،که به آسانی از یاد من و تو برود
    پرسپولیس،مجذور عشق است
    پرسپولیس،رنگ سرخی است به توان بی نهایت
    پرسپولیس،ضرب دل سرخ من و توست
    پرسپولیس،هندسه فریاد سرخ است
    هرکجاهستم باشم،پرسپولیس مال من است

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

دايي: مي‌توانستيم بازيكنان بيشتري در تيم‌ ملي داشته باشيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مي‌توانستيم يکي دو بازيکن بيشتر هم در تيم ملي داشته باشيم چون لياقت بچه‌هاي ما بسيار بالاست.

علي دايي در نشست خبري قبل از بازي مقابل فولاد خوزستان که بعدازظهر امروز برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما با دانش اينکه بايد مقابل يک تيم خيلي خوب بازي کنيم به اهواز آمده‌ايم. مجيد جلالي مربي بسيارخوب و استاد من بوده‌ است. از ايشان خيلي چيزها ياد گرفته‌ام و مديون او هستم. اميدوارم فردا بازي زيبايي در مقابل فولاد به نمايش بگذاريم.

وي افزود: متاسفانه زمان براي ما کوتاه بود، به همين دليل خوب ريکاوري نکرديم؛ اما به اهواز آمديم تا ببريم و راهي فينال شويم.

دايي ادامه داد: فولاد در خط حمله بسيار خوب است؛ اما ما هم دفاع مستحکمي داريم. روي خط دفاع خودم حساب ويژه‌اي باز کردم و فردا قصد داريم گلي دريافت نکنيم و سپس زمين را با پيروزي ترک کنيم. بچه‌هاي من در خط دفاع در چند وقت اخير بسيار خوب بوده‌اند.

وي در جواب سؤالي که به نظر شما بازي 120 دقيقه‌اي مقابل سپاهان پرسپوليس را خسته کرده است يا خير نيز گفت: من گفتم زمان ريکاوري کوتاه بود، اما بچه‌ها زحمت کشيدند. به نظر من گرماي هواي اهواز مي‌تواند به ما صدمه بزند، اما اگر تيمي بخواهد قهرمان شود گرما و مسئله ديگر نبايد مشکلي برايش باشد.

وي در خصوص پيش‌بيني نتيجه بازي نيز تأکيد کرد: خيلي سخت است اين بازي را پيش‌داوري کنيم. ما سعي خواهيم کرد بازي خوبي را به نمايش بگذاريم تا به فينال برسيم. ما در اين بازي نيز مصدوماني داريم، اما به همين بازيکنان هم افتخار مي‌کنم.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در جواب خبرنگاري که پرسيد آيا کاشاني در پرسپوليس بماند شما هم در اين تيم مي‌مانيد يا خير، اظهار داشت: من در اين مورد حرفي نمي‌زنم.

دايي درباره هواداران تيم خود نيز يادآور شد:‌ من هميشه مديون هواداران هستم.در بازي مقابل سپاهان جوي را که در ورزشگاه ديدم تا الان نديده بودم. خيلي زيبا و خوب بود و باعث شد تا پرسپوليس موفق شود. من باز هم از تمام هواداران واقعي تشکر مي‌کنم.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين در جواب يکي ديگر از خبرنگاران که پرسيد آيا شما با کاوه رضايي و نوروزي براي فصل آينده به توافق رسيده‌ايد يا خير يادآور شد: من تا به الان رضايي را نديدم، البته نوروزي را در بازي قبلي ديدم. در مرام ما نيست که بخواهيم اين کارها را انجام بدهيم همه چيز بايد سر وقت خود باشد.

دايي در جواب سوالي ديگر از خبرنگاران که نظر شما درباره قضاوت مظفري‌زاده چيست، گفت: نظر خاصي ندارم اميدوارم ايشان اشتباه تأثيرگذاري نداشته باشد.

وي درباره انتخاب‌هاي کي‌روش سرمربي تيم ملي ايران از بازيکنان پرسپوليس گفت: ما نتايج و بازيهاي بدي انجام نداديم. اين پاسخ زحمات بازيکنان من است من نبايد در اين‌ باره حرف بزنم بايد به تصميم ايشان احترام گذاشت. اما شايد مي‌توانستيم يکي دو بازيکن بيشتر هم به تيم ملي داشته باشيم چون لياقت بچه‌هاي ما بسيار بالاست.

دايي در پايان در مورد ماندن يا رفتنش در فصل آينده نيز تأکيد کرد: فعلاً که هستم تا ببينيم بعداً چه مي‌شود. من به هيچ عنوان به فکر بازي فينال هم نيستم که مي‌خواهيم در مقابل استقلال يا تيم ديگري قرار بگيريم. بعداز بازي با فولاد خوزستان درباره آن مسائل هم صحبت خواهيم کر
    د.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

با تو هستم با تو ای یار نفیس
    پرسپولیسم،پرسپولیسم،پرسپو لیس

میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست

تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست

پس از هر برد و هر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباست

ز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباست

تو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباست

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

سیاوش آواتار ها  

تشکرها
    252
    تشکر شده 328 در 233 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    علی کریمی-شیث رضایی
    مربي مورد علاقه :
    پروین
    تیم مورد علاقه ایرانی تیم اول مورد علاقه خارجی
    Array

جوایز

علي دايي: گرفتن يک جام حق پرسپوليس است

علي دايي گفت: امسال گرفتن يک جام حق پرسپوليس است.

سرمربي پرسپوليس پس از پيروزي يک بر صفر تيمش برابر فولاد خوزستان و صعود به فينال جام حذفي در نشست خبري اظهار کرد: فکر کنم بازي با وجود شرايط آب و هوايي که وجود داشت، بازي با کيفيتي بود، هر دو تيم از نظر تنفسي با مشکل مواجه شده بودند و بازيکنان دو تيم کارآيي لازم را به نحو احسن در زمين نداشتند.
    وي افزود: در نيمه نخست تيم فولاد پس از 10 نفره شدن بهتر از ما کار کرد اما خط دفاع منسجم ما مانع گلزني آن‌ها شد، در اواخر نيمه نخست ما توانستيم بازي را در دست بگيريم و در نيمه دوم به طور کامل بر بازي حاکم بوديم.
    دايي ادامه داد: تيم فولاد خوزستان به هيچ عنوان روي دروازه ما خطرساز نبود و حق ما بود که در اين بازي پيروز شويم.
    دايي خاطرنشان کرد:‌ ما پس از 120 دقيقه بازي با سپاهان در اين شرايط نامناسب آب‌وهوايي به اهواز آمده بوديم که بازي را ببريم. از اين که تيم ما به حق واقعي خود رسيد خوشحالم و بايد خود را براي فينال آماده کنيم.
    سرمربي تيم پرسپوليس تهران اظهار کرد: من بايد از بازيکنان خود تشکر کنم چون در شرايط سختي به دور از هر گونه حاشيه در اين مسابقات حضور يافتند، تنها هدفشان اين بود که به من و تيم خود کمک کنند.
    وي ادامه داد: اين همدلي که بين بازيکنان ما وجود دارد تاکنون باعث موفقيت ما شده و اين همدلي تا پايان مسابقات بين اعضاي تيم و کادر فني همچنان دارد.
    دايي خاطرنشان کرد:‌ امسال حق پرسپوليس گرفتن يک جام است اما دو بازي سخت ديگر با ملوان در پيش داريم و بايد براي نتيجه گرفتن در اين دو ديدار تمام تلاش خود را بکنيم.
    وي در خصوص مدت قراردادش با باشگاه پرسپوليس گفت: هشت روز ديگر قراردادم با اين تيم تمام مي‌شود و آن زمان ممکن است خيلي اتفاقات بيفتد. من امسال وظيفه داشتم براي پرسپوليس تلاش کنم و اين تيم را به جايگاه والايي برسانم.
    ویرایش توسط حاتم ایرانی : 06-03-2011 در ساعت 20:26 دلیل: رنگ تیتر خبر قرمز

فرق انسان وسگ در اين است كه اگر به سگي غذا بدهي هرگز تو را گاز نخواهد گرفت
    ولي به انسان هر چه خوبي كني روزي تو را نابود خواهد كرد
    ََ

واحد18

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

کيفيت پرسپوليس بهتر از ملوان است
    مياچ: دوست داشتم در فينال با استقلال بازي كنيم
    مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوست داشتم فينال جام حذفي را مقابل استقلال برگزار کنيم.

ژلکو مياچ در خصوص بازي مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: همانطور که تصور مي‌کرديم بازي بسيار سختي را مقابل فولاد داشتيم. اين بازي تحت شرايط بسيار دشواري برگزار شد. 120 دقيقه مقابل سپاهان بازي کرديم که بسيار سخت و طاقت فرسا بود.
    وي افزود: قبول دارم که بازي با سپاهان کمي از قدرت ما را کاسته بود. خستگي‌ بازي با سپاهان اثرات خود را در دقايقي از بازي مقابل فولاد بر روي ما گذاشت. به همين دليل شما ديديد در برخي از صحنه‌ها بچه‌هاي ما مي‌خواستند اما نمي‌توانستند براي پرسپوليس موثر باشند.
    مياچ ادامه داد: طبيعي است که بعد از دقيقه 30 که بازيکن فولاد اخراج شد کمي کار را براي ما راحت کرد. فولاد تيمي است که فوتبال را به خوبي به نمايش مي‌گذارد، به علاوه اينکه آنها وقت بيشتري را براي استراحت نسبت به ما داشتند. شما فاصله زماني بازي 120 دقيقه ما را با سپاهان نگاه کنيد ولي علي رغم اين حرف‌ها ما دو بار توپ را به تير دروازه حريف زديم که مي‌توانستيم آنها را نيز تبديل به گل کنيم. به نظر من سزاوار پيروزي بر فولاد بوديم.
    وي در جواب سوالي که آيا فکر مي‌کرديد در آن شرايط آب و هوايي بازي برگزار شود گفت: نمي‌توانم بگويم اين بازي بايد برگزار مي‌شد يا خير. اگر تعللي در بين بازيکنان ما بود دليلش خستگي بود. به طور کلي خط دفاعي ما که در راس آن مجتبي شيري بود بسيار استادانه کار کرد و از طرف ديگر تجربه و گل زيباي هاشميان کار حريف را تمام کرد.
    مياچ در جواب سوالي که دوست داشتيد با استقلال در فينال برخورد کنيد گفت: بله من خيلي دوست داشتم حريف فينال ما استقلال باشد.
    وي در مورد بازي با ملوان نيز گفت: ملوان يک تيم کاملا قدرتمند است که در دو بازي رفت و برگشت پرسپوليس را شکست داد. آنها استقلال را شکست دادند و معلوم است که سزاوارانه به فينال رسيدند. اين به اين معنا است که ملوان تيم خطرناکي است و بايد مراقب اين تيم باشيم. با اين حال کيفيت ما در حال حاضر بالاتر از ملوان است.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

فرقي نداشت که با ملوان بازي کنيم يا استقلال
    هاشميان: مهاجمي نيستم كه فقط به فكر گلزني خود باشم
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مهاجمي نيستم که فقط به اين فکر باشم که خودم گلزني کنم.

وحيد هاشميان گفت: همانطور که تصور مي کرديم بازي بسيار سختي مقابل فولاد خوزستان انجام داديم. به خاطر گرمي هوا و گرد و خاکي که وجود داشت، شرايط سختي بود.
    وي افزود:‌ قبول دارم اين گرد و خاک فقط براي پرسپوليس نبود بلکه براي حريف هم بود. ولي به هر حال کار را بسيار مشکل کرده بود. چون تيم‌ها خيلي دوست داشتند در زمين تاکتيک‌هاي خود را پياده کنند اما به خاطر شرايط سخت آب و هوايي دچار مشکل شده بودند. به نظر من تيم فولاد تيم بسيار خوبي بود آنها با وجود اينکه ده نفره شده بودند بسيار جوانمردانه و خوب بازي کردند. با اينکه ده نفره بودند تاکتيک خودشان را با ارائه يک فوتبال زيبا و محکم به نمايش گذاشتند.
    هاشميان ادامه داد‌: اين محکم بازي کردن و زيبا بازي کردن تيم فولاد خوزستان بسيار قابل تقدير بود. به همين دليل ارزش برد ما پررنگ‌تر مي‌شود. چون يک تيم بسيار خوب را شکست داديم.
    هاشميان در خصوص گلزني‌اش در بازي مقابل فولاد که باعث شد پرسپوليس به فينال جام حذفي صعود کند گفت: قبول ندارم که پرسپوليس با گل من راهي فينال شد. هميشه گفته‌ام که بايد تيمم برنده شود. مهاجمي نيستم که فقط به فکر گلزني خودم باشم. دوست دارم پاس گل بدهم، براي تيم خودم بجنگم و تلاش کنم. من حتي وقتي مدافع تيم ما هم گل بزند بسيار خوشحال مي‌شوم. هدف من يعني وحيد هاشميان فقط برد تيم است و برخي اوقات که با گل زدن من توأم مي‌شود خوشحالي ام را چند برابر مي کند.
    وي درباره بازي مقابل ملوان و دو شکست متوالي پرسپوليس در برابر اين تيم در فصل جاري تأکيد کرد: هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. ملوان تيم بسيار خوبي است که موفق شده تا فينال راه پيدا کند. آنها استقلال را که تيم بسيار خوبي بود، حذف کردند. بايد ملوان را جدي بگيريم و بدانيم که هنوز قهرمان نشديم.
    هاشميان در جواب اين سؤال که دوست داشتيد به جاي ملوان با استقلال در فينال بازي کنيد گفت: براي من فرقي ندارد با کدام تيم در فينال بازي مي‌کرديم. هدف ما فقط قهرماني در جام حذفي است.
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در پايان در خصوص فصل آينده‌اش نيز گفت: فعلا تصميمي نگرفته‌ام بعد از اينکه فصل تمام شد مي نشينم و درباره آينده‌ام تصميم مي‌گيرم.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

مي‌خواهم لژيونر شوم
    علي‌عسگر: ناكامي‌هاي پرسپوليس مقابل ملوان را خاتمه مي‌دهيم
    هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با قهرماني در جام حذفي به ناکامي‌هاي خود مقابل ملوان خاتمه مي‌دهيم.

حميد علي‌عسگر گفت: با 2 بازي که مقابل سپاهان و فولاد خوزستان انجام داديم حق طبيعي پرسپوليس بود که فيناليست شود. ما مقابل دو رقيب که از بهترين هاي فوتبال ايران هستند، پيروز شديم.
    وي افزود: همه دست به دست هم داديم تا موفق شويم. اکنون به دنبال اين هستيم که با پيروزي مقابل ملوان ناکامي‌هاي خود مقابل اين تيم در فصل جاري را جبران کنيم و به فراموشي بسپاريم. ملوان خط هافبک بسيار دونده‌اي دارد ولي خوشبختانه از آنها شناخت خوبي داريم.
    علي‌عسگر در جواب سؤالي که دوست داشتيد به جاي ملوان استقلال را در ديدار فينال پيش رو داشته باشيد گفت: صد در صد دوست داشتم اين اتفاق بيفتد. سعي مي‌کنيم در بازي مقابل ملوان نمايش خوبي داشته باشيم تا هواداران ناکامي‌هاي فصل را فراموش کنند.
    هافبک پرسپوليس در خصوص دعوتش به تيم ملي گفت: خوشحالم که خيلي‌ها از بازي من در پرسپوليس رضايت دارند. به احتمال زياد بايد در 2 تيم ملي اميد و بزرگسالان باشم به همين دليل کار سختي دارم و سعي مي‌کنم جايگاه‌ ثابت خودم را به دست بياورم. البته در حال حاضر قهرماني پرسپوليس و شادي دل هواداران براي من اولويت ويژه‌اي دارد.
    وي در خصوص اهداف اصلي‌اش در تيم ملي گفت: مي‌خواهم ترانسفر شوم و يکي از لژيونر‌هاي فوتبال کشورمان لقب بگيرم. کار سختي است اما براي رسيدن به اين هدف تلاش زيادي خواهم کرد.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

مثل هر پرسپوليسي دوست دارم که قهرمان شويم
    زارع: بعد از بازي با ملوان حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم
    هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فعلا در مورد بازي با ملوان صحبت نمي‌کنم، اما بعد از اين ديدار حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم.

مازيار زارع گفت: همان طور که به خيلي‌ها قول داده بودم، ما اکنون 2 قدم ديگر تا قهرماني در جام حذفي و گرفتن يک جام هستيم. اميدوارم در اين 2 قدم هم موفق باشيم تا ناکامي‌هاي ليگ برتر را جبران کنيم.
    زارع در خصوص بازي با ملوان هم گفت: اجازه بدهيد درباره اين بازي اصلا حرفي نزنم. ترجيح مي دهم که صحبت هايم را به بعد از مسابقه رفت و برگشت در فينال جام حذفي موکول کنم.

وي همچنين در پاسخ به اين سوال که شما سال ها براي ملوان بازي کرديد، آيا اکنون دوست داريد پرسپوليس با برتري مقابل تيم سابق‌تان قهرمان شود،گفت: با توجه به سختي‌هاي که کشيده‌ايم مگر مي‌شود دلم نخواهد پرسپوليس قهرمان شود! من هم مثل همه پرسپوليسي ها دوست دارم تيم ما قهرمان شود.
    زارع در پايان در خصوص دعوتش به تيم ملي نيز گفت: اين اتفاق را به فال نيک مي‌گيرم. انگيزه دارم تا خودم را ثابت کنم، مخصوصاً بعد از اتفاقاتي که در چند مدت قبل برايم در تيم ملي افتاد. در اين زمينه نيز بعد از بازي با ملوان حرف‌هايم را خواهم زد، چون نمي‌خواهم تمرکزم را از دست بدهم.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

نوروزي: مي‌خواهم در فهرست نهايي كي‌روش حضور داشته باشم
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در فينال جام حذفي ايران ما با چهره‌اي متفاوت برابر ملوان به ميدان خواهيم رفت.

هادي نوروزي گفت: همان‌طور که هواداران پرسپوليس شاهد بودند، واقعا روز بسيار سختي را در خوزستان سپري کرديم. اگر پيروز نمي‌شديم باور کنيد خودمان را نمي‌بخشيديم به همين دليل در آن شرايط آب و هوايي خاص بچه‌ها يکدل شدند و نتيجه‌اش هم صعود به فينال جام حذفي بود.
    وي افزود: ميزبان دست به هر کاري زد تا برنده شود، اما نتوانست مقابل انگيزه بالاي بازيکنان ما را بگيرند. به نظرم اين پيروزي دست کمي از پيروزي مقابل حريف در ديدار فينال نداشت.

نوروزي در پاسخ به سؤالي که چرا در چند بازي اخير کمتر گلزني مي‌کند، گفت: اکنون در پرسپوليس هيچ کس به فکر خودش نيست و نکته مهم موفقيت پرسپوليس است. در بازي هاي سخت و فشرده ثابت کرده ايم که با انجام يک بازي منطقي و اصولي مي توان با يک گل نيز پيروز شد. اين روزها پرسپوليس به دنبال قهرماني بازيکن حق اشتباه ندارد و همه در اختيار تيم هستند و براي قهرماني تلاش مي کنند.
    وي ادامه داد: از ملوان شناخت خوبي داريم، اما مثل همه بازيکنان و صحبت هاي علي دايي، سعي مي‌کنم در ورزشگاه آزادي کار را تمام کنيم تا با خيالي آسوده راهي انزلي شويم. ما سختي‌هاي زيادي را مقابل سپاهان و فولاد پشت سر گذاشته‌ايم و مقابل ملوان نيز حق اشتباه نداريم، چون بايد به آسيا برويم به همين دليل قطعا چهره متفاوت‌تري از پرسپوليس خواهيد ديد.
    نوروزي درباره حضورش در تيم ملي نيز گفت: تمام تلاشم را کردم که دوباره به تيم ملي دعوت شوم. نمي‌خواهم اردوهاي بعدي تيم ملي را از دست بدهم به همين دليل دوست دارم هر چه در توان دارم بگذارم تا در ليست نهايي کي‌روش باشم. اهداف بزرگي دارم که فقط اميدوارم خستگي باعث نشود که نتوانم آن را به اجرا درآورم.

مهاجم پرسپوليس در مورد اهدافش براي فصل بعد گفت: من يک سال ديگر با پرسپوليس قرار داد دارم، اما ماندن يا نماندنم بستگي به تصميم مسئولان باشگاه پرسپوليس دارد.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

علاقه‌اي به شرکت در نشست‌هاي خبري ندارم
    حيدري: پرسپوليس و ملوان شايسته‌ترين تيم‌هاي جام حذفي بودند
    کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پرسپوليس و ملوان شايسته‌ترين تيم‌هاي جام حذفي بودند که به فينال رسيدند.

سپهر حيدري که به همراه علي دايي در نشست خبري پيش از بازي شرکت کرده بود در پاسخ به سؤال خبرنگاري که به او گفت برخي از بازيکنان تيم پرسپوليس از اينکه فقط شما در نشست‌هاي خبري شرکت مي‌کنيد ناراحت هستند اظهار داشت: بعيد مي‌دانم چنين چيزي واقعيت داشته باشد. علاقه‌اي براي شرکت در در نشست‌هاي خبري ندارم و به احترام رسانه‌ها در اين کنفرانس‌ها حاضر مي‌شوم و فکر مي‌کنم هميشه کاپيتان تيم در کنفرانس‌هاي مطبوعاتي شرکت مي‌کند. شايد برخي خارج از تيم پرسپوليس دوست نداشتند که من در نشست‌هاي خبري شرکت کنم.
    وي در مقابل ديدار فردا با ملوان گفت: علي دايي هميشه به من لطف داشته و به همين خاطر هم من 2 هفته زودتر از موعد به شرايط بازي رسيدم و مصدوميتم برطرف شد. پرسپوليس و ملوان دو تيم شايسته جام حذفي بودند که به فينال رسيدند. اميدوارم فردا تماشاگران يک ساعت قبل از بازي ورزشگاه را پر کنند و به تيم روحيه بدهند.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

مطمئن هستم پرسپوليس قهرمان مي‌شود
    دايي: دوست داشتم در فينال با استقلال بازي كنيم
    سرمربي پرسپوليس گفت: دوست داشتم در ديدار فينال مقابل استقلال بازي مي‌کرديم.

علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار فردا با ملوان در فينال جام حذفي گفت: در جام حذفي اين فصل با تيم‌هاي اسم و رسم دار بازي کرديم و بازي‌هاي سختي را با موفقيت پشت سر گذاشتيم. حريف ما در فينال، ملوان است که در ليگ برتر 6 امتياز برابر اين تيم از دست داده‌ايم. اگر آن 6 امتياز را از ملوان گرفته بوديم جايگاه پرسپوليس در پايان ليگ بسيار بهتر بود. مي‌خواهيم در جام حذفي جبران مافات کنيم و در ديدار رفت و برگشت با انجام بازي‌هاي منطقي پيروز شويم.
    وي ادامه داد: ملوان تيم بزرگي است و شايستگي‌هايش را در اين فصل نشان داده است. بازي سختي برابر اين تيم داريم و براي قهرمان شدن بايد اين تيم خوب را ببريم.
    دايي در مورد اينکه چرا مياچ از ابتداي فصل به کادر فني اضافه نشد چرا که پس از حضور او پرسپوليس بهتر نتيجه گرفت گفت: بايد از تمامي اعضاي کادر فني تيم تشکر کنم، نبايد سعي و تلاش آنها را از ياد ببريم. اين موفقيت مرهون تلاش تمام اعضاي کادر فني است. من مياچ را با شناخت به کادر فني اضافه کردم. از بقيه همکارانم هم تشکر مي‌کنم. ما سعي مي‌کنيم پرسپوليس را به موفقيت برسانيم. در دور رفت نقاط ضعفي داشتيم که در دور برگشت آنها را جبران کرديم و پرسپوليس در دور برگشت نتايج بهتري گرفت.
    سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه در صورت قهرماني در اين تيم يک فصل ديگر خواهند ماند يا نه عنوان کرد: تا روز جمعه ميهمان پرسپوليس هستم و تا آن روز با اين باشگاه قرارداد دارم. بعد از آن من و باشگاه پرسپوليس مي‌توانيم در مورد آينده تصميم گيري کنيم. من شرايطي دارم؛ چه پرسپوليس قهرمان جام حذفي بشود و چه نشود. البته من مطمئن هستم که پرسپوليس قهرمان مي‌شود.
    دايي تاکيد کرد: با انگيزه‌اي که در بين بازيکنان پرسپوليس مي‌بينيم ملوان 2 بازي سخت برابر ما خواهد داشت. من فعلا به مسائل ديگر فکر نمي‌کنم و هدفم فقط خدمت است. در طول فصل هم نشان دادم به دنبال چيزي خاصي نيستم و هر چه دارم از لطف بالاسري است و اگر جايگاه کوچکي بين مردم دارم، لطف خداوند است و هدفم هم چيزي جزء خدمت نيست.
    سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه قول قهرماني در 3 جام را به هواداران داده بود گفت: من هيچ وقت قول قهرماني ندادم. يک مصاحبه از من بياوريد که در آن قول قهرماني داده باشم. وقتي قراردادم جمعه اين هفته تمام مي‌شود چگونه مي‌توانستم قول قهرماني در 3 جام را بدهم آن هم در حالي که مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا در شهريور ماه انجام مي‌شود. اين حرف‌ها غير منطقي است.
    دايي در مورد حضور هواداران در بازي فردا اظهار داشت: ما روي هواداران حساب ديگري باز کرده‌ايم حضور آنها باعث مي‌شود پرسپوليس بهتر بازي کند. همانطور که ديديد در بازي با سپاهان نيز حضور آنها به ما کمک کرد و آنها تيم‌شان را تشويق کردند و اجازه ندادند برخي شعارهاي بي‌خودي بدهند. از همه آنها تشکر مي‌کنم. اميدوارم بتوانيم به حمايت‌هاي بي‌دريغ آنها پاسخ دهيم. کاري به گذشته و مسائل عنوان شده ندارم و انشاالله بتوانيم قهرمان جام حذفي شويم. افرادي بوده‌اند که نقاط منفي را برجسته کرده‌اند اما برخي نيز هميشه به من لطف داشتند. من به دنبال رکورد شکني نيستم مي‌خواهيم حق پرسپوليس را بگيريم. پرسپوليس شايستگي آن را دارد که در اين فصل يک جام قهرماني به هوادارنش هديه بدهد.
    وي يادآور شد: اميدوارم بتوانيم قهرمان شويم. گرفتن جشن قهرماني در تهران يا انزلي فرقي براي ما ندارد زيرا وقتي پرسپوليس قهرمان شود هواداران ما در سراسر ايران خوشحال مي‌شوند. به خاطر قراردادي که داشتم تلاش کردم پرسپوليس موفق شود. قبول دارم تيم ما در برخي موارد غرور هوادار را شکسته اما مي‌خواهيم تمام اين مسائل را به فراموش بسپاريم.
    دايي در مورد اينکه در صورت قهرماني پرسپوليس در اين تيم خواهد ماند يا نه گفت: تمام سعي و تلاش من موفقيت است اما اگر کل خواسته هاي من اين بوده باشد، در جا زده‌ام. پس شما بايد شاهد درجا زدنم باشيد تلاش مي‌کنم به عنوان مسئول فني تيم قهرمان جام حذفي شويم.
    سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه چرا برخي بازيکنان از اينکه نمي‌توانند در نشست خبري پيش از مسابقه شرکت کنند و فقط سپهر حيدري در اين نشست‌ها حاضر مي‌شود گفت: حيدري کاپيتان و بزرگ‌تر تيم ما است و کادر فني تشخيص مي‌دهد چه کسي در نشست‌هاي خبري حاضر شود. ضمن اينکه بايد بگويم من چنين چيزي را در تيمم نديدم. من در تيمي که کار مي‌کنم اجازه نمي دهم چنين‌ اتفاق‌هاي رخ دهد.
    دايي در مورد اينکه برخي تيم‌ها در حال جذب بازيکنان جديد هستند اما پرسپوليس هنوز کاري نکرده است گفت: جايگاه اين سخنان اکنون نيست.اجازه بدهيد بازي‌ها تمام شود تا بعد.
    به گزارش فارس سرمربي پرسپوليس در مورد ضعف خط دفاع اين تيم در بازي با فولاد گفت: من راجع کل سيستم دفاعي تيمم‌ صحبت مي‌کنم که در نيمه اول آن بازي مشکل داشت. اگر خط هافبک خوب کار مي‌کرد مهاجمان حريف با دروازه بان ما تک به تک نمي‌شدند. البته در آن نيمه بازيکنان ما با هوش زياد خود توپ‌ها را جمع کردند اما در نيمه دوم با صحبت‌هايي که انجام دادم اجازه ندادم مهاجمان فولاد فرصتي نصيب‌شان شود آن هم در حالي که اين تيم بهترين خط حمله ليگ را داشت.
    دايي گفت: بازي در شرايط بسيار سختي برگزار مي‌شد. دماي بيش از 50 درجه و رطوبت بالاي 70 درصد و گرد و غبار بسيار شديد اجازه بازي فني را به تيم‌ها را نمي‌داد. ما چند روز قبل نيز 120 دقيقه برابر سپاهان بازي کرديم و بازيکنان ما از نظر قواي جسماني تحليل رفته بودند.
    وي ادامه داد: پرسپوليس در ديدارهاي اخير در خط دفاع عملکرد خوبي داشته است. ببينيد ما چند گل در ديدارهاي اخير خورده‌ايم. من معتقدم وقتي تيم گل مي‌زند همه تيم گل مي‌زنند و وقتي گل مي‌خوريم همه تيم مي‌خورند.
    دايي در مورد اينکه دوست داشت از نظر قلبي در فينال با استقلال بازي کند يا ملوان گفت: قلبا دوست داشتم استقلال برابر ملوان پيروز شود تا بار ديگر برابر اين تيم در فينال بازي کنيم و من با استقلال روبه رو شوم. البته منکر شايستگي‌هاي ملوان نمي‌شوم. آنها با انجام بازي منطقي استقلال را شکست دادند و چندين فرصت گلزني را هم از دست دادند.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

اعتراض معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس به رفتار هافبک استقلال
    شكري: 3 بار به كميته انضباطي رفتيم، اما هوار محمد نيامد

مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: در پي احضار از سوي کميته انضباطي 3 بار براي روشن شدن تکليف هوار ملا محمد به اين کميته رفتيم، اما بازيکن عراقي استقلال نيامد.

شکري در خصوص پرونده هوار ملا محمد اظهارداشت: همان‌طور که همه مي‌دانند ما از اين بازيکن شکايت کرده‌ايم، اما طبق تعيين وقتي که شده بود به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال بنا به دعوتي که شده بود رفتيم، اما هوار ملا محمد بنا بر دلايل نامشخصي حضور پيدا نکرد و حتي نماينده او نيز نيامد.
    وي افزود: به همين دليل از کميته انضباطي فدراسيون فوتبال درخواست کرديم که هرچه سريع‌تر در خصوص ايشان راي داده شده و به ما ابلاغ شود ما بسيار تاکيد داريم تا طبق قانون با هوار ملا محمد برخورد شود.
    وي در خصوص پرونده شرکت آلفا نيز گفت: اين پرونده بسته شده، اما با جديت پيگير هستيم تا 300 هزار دلاري که بايد به ما پرداخت مي‌شد به حساب باشگاه واريز شد. مکاتباتي را در اين زمينه انجام داديم که پيگير هستيم تا پول خود را دريافت کنيم.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

صفحه 2 از 41 نخستنخست 1 2 3 4 12 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)