اخبار مربوط به تیم پرسپولیس در فصل 90-91 در این تاپیک قرار میگیرد
لطفا از قرار دادن اخبار تکراری خودداری کنید
تیتر خبر را به رنگ قرمز قرار دهید
خبرهای مربوط به بازی ها در تاپیک بازی قرار گرفته میشود از قرار دادن آنها در این تاپیک خودداری کنید در صورت مشاهده حذف میشوند
♥پرسپولیسی ام
روزگارم سرخ است
تکه قلبی دارم ، آن هم سرخ است
تیمی دارم ، بهتر از اس تق لال
خونی ، بهتر از آب روان
من هوادارم...
قبله ام یک گل سرخ
جانمازم عشق سرخ
همه ذرات وجودم متبلور شده از سرخی پرسپولیس،تیمی نیست،که به آسانی از یاد من و تو برود پرسپولیس،مجذور عشق است پرسپولیس،رنگ سرخی است به توان بی نهایت پرسپولیس،ضرب دل سرخ من و توست پرسپولیس،هندسه فریاد سرخ است
هرکجاهستم باشم،پرسپولیس مال من است ♥
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس آخرين شرايط مصدومان تيم را تشريح کرد.
دکتر وجیهالله چشمهسری درباره شرایط علی کریمی گفت: کریمی امروز به دلیل خستگی زیاد پس از صحبتهایی که با کادر فنی داشت فقط به ماساژ و تمرین در سالن پرداخت و به همین دلیل زودتر ورزشگاه را ترک کرد. او مصدوم نیست و در دربی حضور پیدا خواهد کرد. وی درباره مازیار زارع گفت: زارع از ناحیه پای راست دچار مصدومیت است و کارهای اولیه را روی پای او انجام دادیم. غلامرضا رضایی نیز از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت است و به فیزیوتراپی پرداخت. چشمهسری گفت: در تمرین امروز حمید علیعسگر نیز از ناحیه زانو دچار مصدومیت کوچکی شد که سعی خواهیم کرد او را برای دربی آماده کنیم.
پزشک پرسپولیس تاکید کرد: وضعیت این بازیکنان و همچنین علیرضا محمد برای حضور در دیدار روز پنجشنبه برابر استقلال فردا مشخص میشود.
فدراسیون فوتبال اعلام کرد؛ گل دوم شهرداری آفساید و اهانت به کریمی تخلف بود
فدراسیون فوتبال طی نامه ای هر دو شکایت پرسپولیس در بازی شهرداری تبریز را وارد دانست و حکم به درستی ایرادهای وارده داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در نامه اول فدراسیون فوتبال اعتراض باشگاه پرسپولیس به داور مسابقه پرسپولیس و شهرداری تبریز به تاریخ دوشنبه 26 بهمن ماه را وارد دانست. در این نامه با اشاره به اینکه اشتباهات داوری گاهی به سود و گاهی به ضرر یک تیم می شود، اعلام داشت: گل دوم شهرداری تبریز به دلیل اشتباه کمک داور در موقعیت آفساید در موقعیت آفساید به ثمر رسیده است. (این گل پیروزی پرسپولیس را به تساوی تبدیل کرد.)
همچنین فدارسیون فوتبال در نامه دیگری اعلام کرد؛ کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت باشگاه پرسپولیس مبنی بر اهانت تماشاگران تیم شهرداری تبریز به علی کریمی را صحیح دانست.
کمیته انضباطی فدارسیون فوتبال، اقدام تماشاگران منتسب به شهرداری تبریز مبنی بر اهانت به علی کریمی و داور مسابقه را تخلف محسوب و با احراز آن و تطبیق با بند 4 ماده 22 آیین نامه انضباطی، باشگاه شهرداری تبریز را به پرداخت 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
♥پرسپولیسی ام
روزگارم سرخ است
خونی ، بهتر از آب روان
من هوادارم...
قبله ام یک گل سرخ
جانمازم عشق سرخ
همه ذرات وجودم متبلور شده از سرخی پرسپولیس،تیمی نیست،که به آسانی از یاد من و تو برود پرسپولیس،مجذور عشق است پرسپولیس،رنگ سرخی است به توان بی نهایت پرسپولیس،ضرب دل سرخ من و توست پرسپولیس،هندسه فریاد سرخ است
تیم های پایه پرسپولیس فردا (جمعه) در چهار بازی به میدان خواهند رفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در اولین بازی فردا، نونهالان پرسپولیس از ساعت 10 صبح در زمین ورزشگاه امام رضا (ع) میزبان تیم سایپا خواهند بود.
نونهالان پرسپولیس با 69 امتیاز، 118 گل زده و 12 گل خورده برای صدرنشینی با سایپا رقابت می کنند که با 129 گل زده و 13 گل خورده، 73 امتیاز دارند. پیروزی نونهالان پرسپولیس فرصت مناسبی خواهد بود تا در سه هفته پایانی با کسب سه پیروزی فقط منتظر یک تساوی سایپا بماند و به صدر جدول برسد.
سعید تهرانی نژاد سرمربی این تیم می گوید: شرایط خوب است، بچه ها آماده، سرحال و با انگیزه هستند. سایپا سرمایه گذاری خوبی کرده است ولی بچه های ما از نظر شرایط تیمی در وضعیت بهتری قرار دارند.
و اما در دومین بازی فردا، منوچهر عبدا... نژاد راس ساعت 14، تیم امید را به مصاف سایپا خواهد برد. این بازی از آن جهت اهمیت دارد که تیم های پرسپولیس، سایپا و استقلال در جدول این رقابت ها در فاصله نزدیک به هم قرار دارند.
سومین بازی روز جمعه نیز متعلق به تیم جوانان است که از ساعت 14:30 در ورزشگاه طالقانی برابر تیم احسان ری برگزار خواهد شد. جواد حسن زاده که با مصدومیت های مختلفی دست و پنجه نرم می کند، امیدوار است شاگردانش مانند هفته گذشته، همه را غافلگیر کنند.
در آخرین بازی فردا، نوجوانان پرسپولیس از ساعت 14:45 در زمین حریف برابر تیم مقاومت صدرنشین، قرار می گیرند. این بازی در حالی برگزار می شود که سرخپوشان منتظر روشن شدن وضعیت بازی قبلی خود هستند که حریف بعد از 10 دقیقه تاخیر در بازی که البته ارتباطی به پرسپولیس نداشت، زمین را ترک کرد، در حالی که حداقل زمان انتظار 30 دقیقه است.
شاگردان رحیم یوسفی بدون سه امتیاز آن بازی، در حال حاضر با 37 امتیاز در مکان هشتم جدول قرار دارند.
♥پرسپولیسی ام
روزگارم سرخ است
خونی ، بهتر از آب روان
من هوادارم...
قبله ام یک گل سرخ
جانمازم عشق سرخ
تيم فوتبال پرسپوليس از روز شنبه تمرينهاي خود را از سر ميگيرد.
سرخپوشان پايتخت که پنجشنبه شب يک پيروزي شيرين مقابل رقيب ديرينه خود به دست آوردند با نظر کادر فني امروز (جمعه) استراحت خواهند کرد و از شنبه خود را براي ادامه رقابتهاي ليگ آماده ميکنند. پرسپوليس در هفته بيست و پنجم ليگ برتر بايد به مصاف فجرسپاسي برود. اين ديدار سهشنبه هفته آينده ساعت 17 برگزار ميشود.
تمرين روز شنبه تيم فوتبال پرسپوليس با حضور خبرنگاران برگزار ميشود.
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان بعد از استراحت در روز جمعه، تمرینات خود را برای برگزاری دیدار هفته بیست و پنجم مقابل تیم فجر سپاسی شیراز از روز شنبه پیگیری می کنند.
جلسات تمرینی روزهای یکشنبه و دوشنبه پشت درهای بسته برگزار می شود ولی برای حضور اصحاب رسانه در تمرین فردا مانعی وجود ندارد.
دیدار تیم های پرسپولیس و فجر سپاسی روز سه شنبه از ساعت 17 در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
مدافع بورکينافاسويي تيم فوتبال پرسپوليس بعد از ظهر امروز به ايران بازگشت.
ممدوتال مدافع بورکینافاسویی تیم فوتبال پرسپولیس که برای همراهی تیم ملی کشورش حدود 50 روز پیش ایران را ترک کرده بود، بالاخره بعد از ظهر امروز به تهران بازگشت.
گفته میشود باشگاه پرسپولیس قرار داد خود را با این بازیکن فسخ کرده است اما ممدوتال با بازگشت به ایران از فردا در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا خواهد کرد.
انور مربی دروازه بانهای تیم فوتبال پرسپولیس با اجازه از باشگاه و پس از هماهنگی با دنیزلی برای تمدید پاسپورتش به مدت 3 روز بعد از ظهر امروز به کشور خود بازگشت. انور قرار است سه شنبه به ایران باز گردد.
با نظر مثبت مصطفي دنيزلي و موافقت محمد رويانيان جانشين محمود خوردبين مشخص شد.
به گزارش قدس آنلاین، پس از آنکه محمود خوردبین نتوانست به همکاری اش با تیم فوتبال پرسپولیس ادامه دهد، مسئولان باشگاه مذاکراتی را با محمد زادمهر انجام دادند و در نهایت با وی به توافق رسیدن تا به عنوان سرپرست در تیم فوتبال این باشگاه فعالیت کند. زادمهر از امروز شنبه در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس حضور پیدا خواهد کرد.
سرپرست و بازيکن جديد تيم فوتبال پرسپوليس در تمرين اين تيم حضور پيدا کردند.
مهرداد پولادی پس از توافق با مسئولان باشگاه مس کرمان و با پادرمیانی رویانیان و پروین به پرسپولیس ملحق شد. این بازیکن در تمرین امروز پرسپولیس حضور یافت و پس از گفتوگو با دنیزلی در تمرینات شرکت کرد. همچنین زادمهر به عنوان سرپرست جدید پرسپولیس در تمرین امروز حضور پیدا کرد و به عنوان سرپرست به بازیکنان معرفی شد. زادمهر با پیشنهاد رویانیان و موافقت دنیزلی سرپرست پرسپولیس شده است.
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی در دربی 74 و یک روز استراحت از ساعت 10:30 صبح امروز پیگیری شد. *حدود 40 هوادار حضور داشتند و به شدت به تشویق بازیکنان و کادر فنی و مخصوصاً زاید مهاجم پرسپولیس پرداختند. هواداران به زاید لقب"سوبله چوبله" دادند.
*مهرداد پولادی در تمرین امروز حضور پیدا کرد و پس از مراسم معارفه به تمرین پرداخت.
*زادمهر نیز به عنوان سرپرست جدید پرسپولیس در تمرین امروز حضور یافت و پس از گفتوگو با بازیکنان و کادر فنی کار خود را شروع کرد.
* علی پروین و حسنزاده از پیشکسوتان پرسپولیس در تمرین حضور داشتند.
* انور مربی دروازهبانهای پرسپولیس غایب بود.
* ابراهیم شکوری اختصاصی تمرین کرد.
*زارع قائممقام باشگاه در تمرین امروز حاضر شد و از بازیکنان و کادر فنی بابت پیروزی در دربی تقدیر و تشکر کرد.
*پرسپولیسیها در نیمه زمین به تمرین پرداختند.
*در تمرین امروز شیرینی پخش شد.
* علی کریمی به دلیل مصدومیت 15 دقیقه تمرین کرد.
*دنیزلی به زبان فارسی خطاب به بازیکنان میگفت "جدی باشید".
*کلینیک باشگاه پرسپولیس در مجموعه درفشی فر افتتاح شد.
* پروین در پایان تمرین با بازیکنان به گفت و گو پرداخت و از آنها تشکر کرد.
* تمرین پرسپولیس یکشنبه و دوشنبه پشت درهای بسته برگزار خواهد شد. پرسپولیس سه شنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی میزبان فحرسپاسی خواهد بود.
وضعيت هافبک شماره 8 تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در ديدار با فجرسپاسي بعد از انجام آزمايش MRI مشخص ميشود.
علی کریمی هافبک شماره 8 تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت در تمرینات گروهی امروز این تیم شرکت نکرد. کریمی در خصوص وضعیت مصدومیتش گفت: در دیدار با استقلال از ناحیه زانو مصدوم شدهام و به همین دلیل در تمرین امروز شرکت نکردم. بازیکن شماره 8 پرسپولیس در مورد حضورش در دیدار با فجرسپاسی خاطرنشان کرد: پس از انجام آزمایش MRI مشخص میشود که میتوانم در این بازی حضور پیدا کنم یا خیر. دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و فجرسپاسی شیراز از هفته بیست و پنجم رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور ساعت 17 روز سهشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)