::.. اخبار قرمز 90-91 ..:: - صفحه 3
Loading
تبلیغات
تبلیغات
صفحه 3 از 62 نخستنخست 1 2 3 4 5 13 53 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 614
Like Tree49Likes

موضوع: ::.. اخبار قرمز 90-91 ..::

حاتم ایرانی آواتار ها  

تشکرها
    1,121
    تشکر شده 695 در 517 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    آقا کریم-کریمی-کاظمیان-کاکا
    مربي مورد علاقه :
    هیشکی
    تیم مورد علاقه ایرانی تیم اول مورد علاقه خارجی
    Array

جوایز

پیش فرض ::.. اخبار قرمز 90-91 ..::

اخبار مربوط به تیم پرسپولیس در فصل 90-91 در این تاپیک قرار میگیرد

لطفا از قرار دادن اخبار تکراری خودداری کنید
    تیتر خبر را به رنگ قرمز قرار دهید
    خبرهای مربوط به بازی ها در تاپیک بازی قرار گرفته میشود از قرار دادن آنها در این تاپیک خودداری کنید در صورت مشاهده حذف میشوند

ویرایش توسط irana : 03-27-2012 در ساعت 22:41

کودک که بودم ، وقتی‌ زمین میخوردم ،مادرم مرا می‌بوسید،

تمام دردهایم از یادم میرفت ...

دیروز زمین خوردم،

دردم نیامد ،

اما...

به جایش تمام بوسه‌های مادرم به یادم آمد

< - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - >

♥پرسپولیسی ام
    روزگارم سرخ است
    تکه قلبی دارم ، آن هم سرخ است
    تیمی دارم ، بهتر از اس تق لال
    خونی ، بهتر از آب روان
    من هوادارم...
    قبله ام یک گل سرخ
    جانمازم عشق سرخ
    همه ذرات وجودم متبلور شده از سرخی
    پرسپولیس،تیمی نیست،که به آسانی از یاد من و تو برود
    پرسپولیس،مجذور عشق است
    پرسپولیس،رنگ سرخی است به توان بی نهایت
    پرسپولیس،ضرب دل سرخ من و توست
    پرسپولیس،هندسه فریاد سرخ است
    هرکجاهستم باشم،پرسپولیس مال من است

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

بليت خارجي‌هاي پرسپوليس براي بازگشت به كشورشان صادر شد
    بازيکن و مربي خارجي تيم فوتبال پرسپوليس فردا عازم کشورهايشان خواهند شد.

پس از اينکه تيم فوتبال پرسپوليس موفق شد در جام حذفي با شکست ملوان براي دومين سال پياپي قهرمان شود، هر کدام از بازيکنان و کادر فني اين تيم براي گذراندن تعطيلات به سفرهايي رفتند.
    از همين رو پس از تلاش مسئولان باشگاه پرسپوليس بليت‌هاي مياچ و تياگو نيز گرفته شد. اين دو نفر فردا عازم صربستان و برزيل خواهند شد. اشپتيم آرفي نيز امروز براي گذراندن تعطيلات خود راهي آلمان شد.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

با تو هستم با تو ای یار نفیس
    پرسپولیسم،پرسپولیسم،پرسپو لیس

میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست

تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست

پس از هر برد و هر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباست

ز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباست

تو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباست

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    علی دایی-خوزه مورینیو-فرگوسن
    Array

جوایز

كناره گيري حبيب كاشاني از سرپرستي باشگاه پرسپوليس و به دنبال آن رفتن علي دايي و خداحافظي او با بازيكنان پرسپوليس، قهرمان جام حذفي را در برزخ بلاتكليفي قرار داد.

در حالي كه اگر باشگاه ها حضور پررنگي در فصل نقل و انتقالات دارند و بازيكنان مورد نظرشان را جذب مي كنند، پرسپوليس فرصت ها و روزهايش را به راحتي از دست مي دهد و همين باعث شده تا علي سعيدلو به عنوان رييس سازمان تربيت بدني بيشتر از پيش روي پرسپوليس و وضعيت اين باشگاه تمركز كند.

سعيدلو از سازمان برود رييس مجمع پرسپوليس مي ماند؟
    صبح ديروز نشست هاي ويژه اي براي انتخاب اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس برگزار شد تا سعيدلو و يارانش با بررسي و مطالعه بيشتري در واپسين لحظات، بهترين تصميم خود را بگيرند.

آنطور كه در مورد جلسات اخير سعيدلو با خبر شديم حداكثر تا امروز و فردا اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس معرفي مي شوند تا سرخ ها پس از انتخاب مدير عامل بتوانند براي تمديد قراردادها و جذب بازيكنان جديد وارد عمل شوند. نكته قابل توجه ديگري كه در مورد تصميمات جديد سعيدلو به گوش مي رسد آنجاست كه او احتمالا باز هم به عنوان رييس مجمع باشگاه پرسپوليس فعاليت خواهد كرد. سعيدلو كه قبلا نيز چنين سمتي را در باشگاه پرسپوليس داشته؛، پس از انتخاب وزير ورزش و بركناري از رياست سازمان تربيت بدني، مي تواند با فراغ بال بيشتري در اختيار باشگاه پرسپوليس باشد.

فرخزادي، هدايتي و پروين گزينه هاي هيات مديره
    هرچند كه آمار رفت و آمدها به سازمان تربيت بدني خيلي بالا رفته ولي شنيده ها از راهروهاي اتاق رييس حكايت از آن دارد كه سعيدلو براي انتخاب سه عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس به يقين رسيده است. همانطور كه قبلا نيز اعلام كرده بوديم مجيد فرخزادي، حسين هدايتي و علي پروين سه گزينه اصلي سعيدلو براي حضور در هيات مديره پرسپوليس هستند. هر چند كه گفته مي شد پروين براي حضور در هيات مديره باشگاه سابقش با مشكلاتي روبرو است ولي اين موضوع هم خيلي زود تكذيب شد تا سلطان پس از سال ها دوري به تيمش بازگردد. فرخزادي به عنوان عضو سابق هيات مديره پرسپوليس و معاون سعيدلو اين شانس را دارد تا بار ديگر به اين باشگاه مردمي بازگردد و حسين هدايتي هم كه در مورد پرسپوليس روزه سكوت گرفته، حالا خودش را در يك قدمي تيم محبوبش مي بيند.

مرد كلاه شاپويي هم مي آيد
    البته در اين بين نبايد از نام كريم باقري نيز به راحتي گذشت. باقري كه اين اواخر به دليل نزديكي به سعيدلو بلندبلند با لهجه تركي در راهروهاي سازمان با سعيدلو صحبت مي كرد، بي جهت در تمرينات و بازي هاي پرسپوليس شركت نكرد. مرد كلاه شاپويي سرخ ها كه به واسطه همين ارتباط ها توانست مشكل مجوز يك مكان ورزشي را با سفارش سعيدلو حل كند، جالا خودش را به هيات مديره پرسپوليس نزديك تر از قبل مي بيند. هر چند كه مي گويند آقا كريم حتي براي مديرعامل باشگاه پرسپوليس هم شانس دارد ولي با توجه به اينكه باقري هيچ سوابق مديريتي ندارد بقيه اعضاء نيز در مورد او نظر مساعدي نداشته اند، بعيد است كه سعيدلو و اعضاي هيات مديره جديد پرسپوليس چنين تصميمي بگيرند.

دايي سرمربي مي ماند
    علي دايي براي فصل آينده نيز به عنوان سرمربي پرسپوليس روي نيمكت اين تيم خواهد نشست. اگر وضعيت اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس به همان شرحي كه عنوان كرديم باشد، دايي براي فصل بعد هم سرمربي پرسپوليس خواهد بود. ديدار اخير دايي و سعيدلو پيش از فينال جام حذفي باشگاه هاي كشور، يك اتفاق مهم و سرنوشت ساز را براي پرسپوليس رقم زد. سعيدلو در گفت وگو با دايي خيال او را از بابت پرسپوليس و فصل نقل و انتقالات راحت كرد. دايي در اين مورد مي گفت: «سعيدلو به شدت نگران وضعيت پرسپوليس بود و البته دوست داشت كه پرسپوليس با توجه به اتفاقات اخير و هواداراني كه دارد، قهرمان شود. سعيدلو به دايي اعلام كرد كه اگر پرسپوليس قهرمان شود، او هم در پرسپوليس مي ماند و حتي در آخر هم خيال سرمربي پرسپوليس را از بابت فصل نقل و انتقالات راحت كرد و قرار شد كه حداكثر تا پايان اين هفته تكليف پرسپوليس و سرمربي اش روشن شود.» هر چند كه دايي و نزديكانش صحبتي در اين مورد انجام نمي دهند، ولي صحبت هاي دايي با چند بازيكن بزرگ و مطرح را براي حضور در پرسپوليس نمي توان ناديده گرفت. گفته مي شود كه دايي با چند بازيكن مطرح براي حضور در پرسپوليس صحبت هايي را انجام داده و به آنها اعلام كرده كه براي انتخاب تيم جديدشان تا آخر همين هفته صبر كنند.

اشجاري، رحمتي، انصاري فر و زنيدپور در ليست دايي
    اينكه چه بازيكناني مي توانند در ليست دايي و پرسپوليس 90 باشند، براي هر كسي جالب است و هر روز گمانه زني هاي جديدي در فصل شلوغ نقل و انتقالات مطرح مي شود. هر چند كه دايي حتي با نزديك ترين دوستانش هم در اين مورد صحبتي انجام نداده، ولي در مورد ليست او و بازيكناني كه دايي به آنها علاقه مند است مي توان به نتايجي جالبي رسيد. وضعيت حسن اشجاري كه از اواخر هفته پيش مشخص شد. او پس از تسويه حساب مالي با استيل آذين، بابت فصل گذشته اش، راهي شمال شد و حتي در اردوي پرسپوليس هم كنار دايي بود. هر چند كه اشجاري براي يك فصل ديگر با استيل آذين قرارداد دارد، ولي با توجه به فضل و بخشش هدايتي براي پرسپوليس و علاقه دايي به اشجاري، او مي تواند اولين خريد بي دردسر شهريار براي پرسپوليس باشد. مهدي رحمتي با وجود صحبت هاي فراوان هنوز تكليفش را با استقلال، سپاهان و ديگر تيم هايي كه خواهان او هستند روشن نكرده است. گفته مي شود كه رحمتي با توجه به ارتباط خوبش با دايي، مي تواند مرد شماره يك او باشد. البته اين پايان پروسه جذب گلر براي پرسپوليس نيست، چون ميثاق معمارزاده هم روز شنبه با فولادي ها تسويه حساب كرد و با توجه به علاقه ميثاق به پرسپوليس و نظر مساعد دايي در مورد معمارزاده، او نيز جزو گزينه هاي اصلي سرخ ها محسوب مي شود. كريم انصاري فر كه همچنان در حال مذاكره با چند باشگاه اروپايي است، در صورت حل نشدن مشكلاتش و حضور دايي در پرسپوليس، قطعا سرخپوش مي شود. با توجه به نفرات پرسپوليس و نيازهاي اين تيم به بازيكني با خصوصيات انصاري فر، او مي تواند بهترين گزينه براي سرخ ها باشد. ميلاد زنيدپور ديگر گزينه محبوب علي دايي است كه شهريار حتي از فصل پيش هم به دنبال او بود و نظر مساعدي در مورد اين بازيكن چپ پا داشت. با توجه به سقوط استيل آذين و حضور هدايتي در هيات مديره پرسپوليس مي توان روي چهارمين خريد پرسپوليس هم حساب ويژه اي باز كرد.

ورود سجادي به معادلات پرسپوليس
    پيش بيني سرنوشت هر كدام از مهره هاي بازي سازمان تربيت بدني و باشگاه پرسپوليس در نوع خودش بسيار جالب است. طبق آخرين اخباري كه عصر ديروز به دست آورديم، قرار شده بود تا ديشب (يكشنبه شب) در جلسه هيات دولت وزير ورزش معرفي شود. طبق اطلاعاتي كه كسب كرديم، شانس سجادي بيشتر از ديگران خواهد بود و او طي امروز (و شايد هم فردا) به عنوان وزير ورزش انتخاب و معرفي خواهد شد. با توجه به انتخاب وزير ورزش، سعيدلو به عنوان سفير ايران در كشور كانادا و يا انگليس انتخاب خواهد شد كه البته طبق گمانه زني ها سعيدلو تمايل دارد براي ارايه كار و ماموريت راهي كانادا شود.

هدايتي، آذري را مي آورد؟
    هدايتي كه سكان هدايت و مديريت استيل آذين را به سعيد آذري سپرده و البته اگر اعضاي هيات مديره پرسپوليس نظر مساعدي در مورد مديرعامل سابق ذوب آهن داشته باشند، او اين شانس را دارد تا مديرعامل بزرگترين باشگاه فوتبال ايران شود. البته اگر از كانال هيات مديره پرسپوليس عبور كرده و راي بياورد. اما در اين ميان هنوز از سرنوشت حبيب كاشاني اطلاعي در دست نيست. حاج حبيب كه توانست در سومين سال حضورش در پرسپوليس، سومين قهرماني را كسب كند، در صورت جدايي از پرسپوليس به كارش در شوراي شهر و آموزش و پرورش ادامه خواهد داد. در حالي كه گفته مي شود كاشاني آماده تحويل دادن باشگاه به مدير بعدي است، حاج حبيب پس از كناره گيري اش از سرپرستي باشگاه پرسپوليس، طبق ماموريتي كه داشته، ديگر در مسايل و اتفاقات سرخ ها ورود نمي كند. بر همين اساس باخبر شديم كه باشگاه پرسپوليس هم ديروز يكشنبه آرام و خلوتي را پشت سر گذاشته و حتي مدير روابط عمومي پرسپوليس نيز در باشگاه حاضر نشده است.

خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش دلم میریزه ، دلم میلرزه

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

چند ماه پیش بود که همین حس رو داشتم

و اون روزا داره تکرار میشه

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

کاشاني دست به کار شد
    پرسپوليس از 4 مربي برنامه گرفت؛ ابراهيم‌زاده در دسترس نيست
    باشگاه پرسپوليس از چهار گزينه خود براي هدايت تيم فوتبال اين باشگاه در فصل آينده برنامه خواست.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، اين باشگاه در تماس با علي دايي، حميد درخشان، حميد استيلي و محمد مايلي کهن از اين چهار مربي براي هدايت تيم فوتبال پرسپوليس در فصل آينده برنامه خواست.
    ليست بازيکنان کنوني و بازيکناني که قراردادشان با باشگاه به اتمام رسيده در اختيار اين مربيان قرار مي‌گيرد تا آنها ظرف 24 ساعت، علاوه بر برنامه، ليست بازيکنان مورد نيازشان را به انضمام رقم پيشنهادي براي قبول سرمربيگري پرسپوليس به باشگاه اعلام کنند.
    گفتني است منصور ابراهيم زاده نيز از ديگر گزينه هاي مورد نظر حبيب کاشاني است که باشگاه پرسپوليس تا اين لحظه موفق به گفت و گو با وي نشده است.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

به سعيدلو هم برنامه داده بودم
    استيلي: 4 سال است گزينه هستم؛ تا دو روز آينده به پرسپوليس برنامه مي‌دهم

مربي پيشين پرسپوليس گفت: 4 سال است که نام من به عنوان گزينه‌ سرمربيگري پرسپوليس مطرح مي‌شود.

حميد استيلي در مورد اينکه يکي از گزينه‌هاي سرمربيگري پرسپوليس است، عنوان کرد: حدود نيم ساعت پيش، از باشگاه پرسپوليس با من تماس گرفتند و خواستند که برنامه خود را براي هدايت اين تيم ارائه کنم. اين برنامه را حداکثر بايد ظرف يکي دو روز آينده به باشگاه ارائه کنم.
    وي در مورد ساير گزينه‌هاي مربيگري پرسپوليس (درخشان، مايلي‌کهن، ابراهيم‌زاده و دايي) گفت: همه آنها از پيشکسوتان و از دوستان خوب من هستند و باشگاه هر کدام از گزينه‌ها را که صلاح بداند انتخاب خواهد کرد. من 3-4 سال است که به عنوان گزينه سرمربيگري پرسپوليس مطرح مي‌شوم اما هيچ وقت سرمربي اين تيم نشدم. حتي زماني که قطبي بعد از قهرماني در ليگ برتر دوباره سرمربي پرسپوليس شد، من براي هدايت پرسپوليس به علي سعيدلو برنامه داده بودم اما آن زمان با تغيير مديريت باشگاه، کاشاني رفت و افشين قطبي پس از قهرماني دوباره سرمربي پرسپوليس شد.
    استيلي در مورد منصور ابراهيم‌زاده که تنها گزينه غير پرسپوليسي باشگاه است، گفت: ايشان يک مربي خوب است که عملکرد کارنامه خوبي از خود به جاي گذاشته است.
    سرمربي سابق شاهين بوشهر در مورد اينکه مي‌تواند با پرسپوليس قهرمان شود يا نه، گفت: اجازه بدهيد اول به عنوان سرمربي انتخاب شوم بعد در اين مورد با هم صحبت خواهم کرد. فعلا قرار است برنامه‌ام را در مورد کادر فني و بازيکنان مورد نيازم به باشگاه ارائه کنم.
    استيلي در مورد اينکه پيامک‌هاي مشکوکي به بازيکنان در مورد سرمربيگري وي در طول فصل ارسال مي‌شده، گفت:‌خود بازيکنان اين مسئله را تکذيب کردند.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

پس از رد پيشنهاد کاشاني از سوي دايي
    باشگاه پرسپوليس از استيلي برنامه خواست
    باشگاه پرسپوليس از حميد استيلي براي سرمربيگري فصل آينده برنامه خواست.

حبيب کاشاني شب گذشته از حميد استيلي، حميد درخشان، منصور ابراهيم‌زاده، محمد مايلي‌کهن و علي دايي به عنوان پنج گزينه سرمربيگري پرسپوليس براي فصل آينده ياد کرد.
    کاشاني اعلام کرد که اولويت با دايي است؛ اما اين مربي گفت که با مديريت فعلي حاضر به ادامه فعاليت نيست. پس از اين اتفاق مسئولان باشگاه پرسپوليس مذاکره با ساير گزينه‌ها را آغاز کردند و از همين رو امروز از حميد استيلي برنامه خواستند.
    استيلي با تأييد اين خبر گفت: حداکثر بايد ظرف يکي دو روز آينده برنامه کاري خود را به باشگاه ارائه کنم.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    علی دایی-خوزه مورینیو-فرگوسن
    Array

جوایز

بازی دو سر باخت برای مدیریت پرسپولیس
    1- حالا و اندكي پس از رويارويي تمام‌عيار علي دايي و حبيب كاشاني در آخرین برنامه نود، نه تنها سنگي از پيش‌روي سرخپوشان برداشته نشده، بلكه معادلات موجود در اين مجموعه نيز به شدت پيچيده‌تر شده است. شايد تنها حاصل روشنگرانه مجادله دوشنبه‌شب، اين بود كه مشخص شد زوج كاشاني و دايي ديگر عملا قادر به ادامه همكاري نيستند و حالا كه بنا بر بقاي حاج‌حبيب گذاشته شده، سرپرست هنوز موقت(!) قرمزها بايد به گزينه‌اي ديگر روي نيمكت تيمش بينديشند. اما چه كسي؟
    در اوضاع و احوال كنوني باشگاه، چه كسي مي‌تواند از سوي كاشاني روي نيمكت پرسپوليس بنشيند كه هم از نظر فني مورد تاييد باشد و هم آرامش را به اردوگاه حاجي و شركا بازگرداند؟ به نظر مي‌رسد با وجود نام بردن از چند مربي متفاوت، همچنان گزينه اصلي كاشاني استفاده از حميد استيلي باشد؛ مردي كه سال‌هاست حسرت جلوس روي نيمكت داغ سرخ‌ها را مي‌كشد و از قضا، رفاقت ديرپايي هم با حاج حبيب دارد.

با اين اوصاف اما، آيا سرپرست موقت پرسپوليس با وضعيتي كه امروز پديد آمده، قادر خواهد بود دوست قديمي‌اش را به مراد دلش برساند و از وجود استيلي در كادر فني سرخپوشان سود ببرد؟!

2 - علي دايي عمدا يا سهوا هزينه استخدام استيلي را براي كاشاني بالا برد. او اگرچه هيچ‌گاه از كسي نام نبرد، اما با افشاگري‌هاي گاه و بيگاهش ظرف چند هفته اخير و كدهاي مختلفي كه ارايه مي‌كرد، باشگاه را در مظان اتهام ارتباط پنهاني با سرمربي سابق شاهين قرار داد. دايي در برنامه 90 البته جزييات تازه‌تري هم از اين ادعايش را با مخاطبان در ميان گذاشت و حتي از چند شاهد نيز نام برد.

در اين شرايط، به نظر مي‌رسد از حالا به بعد استخدام استيلي توسط كاشاني مي‌تواند خواسته يا ناخواسته و درست يا غلط، تا حدودي صحت ادعاهاي دايي را تاييد كند. استفاده از سرمربي سابق شاهين روي نيمكت پرسپوليس ليگ يازدهم، جذب بازيكناني كه دايي از تماس مخفيانه اطرافيان استيلي با آنها ياد كرده و نيز استفاده از كمپ‌هاي تمريني در اروپا، هر كدام اقداماتي هستند كه به محض وقوع مي‌توانند افكار عمومي را به سمت اين گزاره كه «حق با دايي بوده» سوق بدهند. آيا كاشاني در اين شرايط جديد، تن به اين ريسك بزرگ خواهد داد؟

3 - اوضاع در حال حاضر طوري شده كه جذب استيلي مي‌تواند براي باشگاه پرسپوليس يك بازي «باخت – باخت» تلقي شود. كاشاني اگر يار غارش را به اين تيم بياورد، در هر شرايطي با مشكلاتي روبه‌رو خواهد بود. اگر خوب يار بگيرد، متهم به كم‌كاري براي دايي خواهد شد، اگر بد يار بگيرد، تيمي ناقص خواهد داشت، اگر امكانات بيشتري فراهم كند، با انگ بي‌توجهي به مطالبات دايي روبه‌رو مي‌شود و اگر چنين نكند، نوع و كيفيت مديريت خودش را زير سوال خواهد ديد.

حالا استفاده از استيلي، هرگز به آن آساني‌هايي كه كاشاني تصورش را مي‌كرد، نيست. به ويژه اگر ناتواني فني یا حتي بدشانسي‌هاي مشهور استيلي در شاهين، به پرسپوليس هم سرايت كند و اين تيم براي مدتي دچار نوسان در نتيجه‌گيري شود، فشارها بر كادر مديريتي سرخپوشان افزايش خواهد يافت و بي‌گمان در اين صورت كاشاني با شرايطي روبه‌رو مي‌شود كه قبلا هرگز نظيرش را تجربه نكرده است. اين، شايد سخت‌ترين تصميم دوران كوتاه‌مدت حضور كاشاني در فوتبال باشد؛ وفاداري به يك رفاقت قديمي يا گريز از يك بازي دو سر باخت. حاجي كدام را برمي‌گزيند؟!
    خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش دلم میریزه ، دلم میلرزه

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

چند ماه پیش بود که همین حس رو داشتم

و اون روزا داره تکرار میشه

Mina Nino آواتار ها  

تشکرها
    114
    تشکر شده 643 در 480 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریستیانو رونالدو-کریمیـی-رونی-نانی-
    مربي مورد علاقه :
    سر الکس-مورینیو-
    Array

tavajoh مهاجراني به استيلي جواب مثبت داد

کد خبر : 43869 زمان ارسال خبر : چهارشنبه 01/04/1390 ساعت : 12:04

مهاجراني به استيلي جواب مثبت داد

حشمت مهاجراني براي حضور در پرسپوليس به استيلي جواب مثبت داد.
    حميد استيلي پس از انتخاب شدن به عنوان سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس، حشمت مهاجراني را به عنوان گزينه پيشنهادي‌اش براي پست مديريت اين تيم اعلام کرد و وي نيز به اين درخواست پاسخ مثبت داد.
    مهاجراني اظهار داشت: براي حضور در پرسپوليس مشکلي ندارم و هرجا حميد باشد آنجا هستم. جلسه‌اي با کاشاني برگزار خواهم کرد و افتخار مي‌کنم در باشگاه بزرگ پرسپوليس در کنار کاشاني و استيلي و حمايت هواداران کار کند.

دخترکان تن- فروش،
    مادران سیاه پوش،
    کاسبان دین فروش،
    محراب های فرش پوش،
    پدران کلیه فروش،
    زبان های عشق فروش،
    انسانهای آدم فروش،
    همه رامی بینی؟!
    می خواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم،
    دیگر زمینت بوی زندگی نمی دهد رفیق…!!!
    خدایا چقدر میگیری شب اول قبر بذاری جای سوال و جواب من ازت بپرسم؟!
    *
    و پدر در بند است***چه کسی نان به سر سفره بیارد حالا؟
    ولی افسوس اسیرند هنوز***طوقی و ریزعلی و نان وپدر
    حسنک این دفعه پیدایش نیست***گاو اسب و سگ بزغاله صدایش میزنند
    در کتابم اثری از پدرم کوروش نیست***نکند خانه به یغما دادیم
    چه کسی خواست که ویران بشود ایرانم
    خانه اش ویران باد!!!

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

علي كريمي به ديدار كاشاني و استيلي رفت
    هافبک جديد تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با حبيب کاشاني و حميد استيلي ديدار کرد.

علي کريمي اولين بازيکني است که از سوي مسئولان باشگاه پرسپوليس با قرادادي يکساله در فصل جاري به اين تيم پيوست تا به عنوان بهترين خريد قرمز پوشان در ابتداي فصل لقب گيرد.
    از همين رو حميد استيلي پس از انتخابش به عنوان مربي پرسپوليس با کليه بازيکنان اين تيم قرار است ديدار داشته باشد.
    بر همين اساس صبح امروز علي کريمي با دعوت سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس به محل باشگاه رفت و دقايقي با استيلي و کاشاني در جلسه‌اي شرکت کرد.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

حشمت مهاجراني مدير فني باشگاه ابومسلم خراسان شد
    سخنگو و دبير هيات عامل باشگاه ورزشي ابومسلم خراسان گفت: 'حشمت مهاجراني' از سه روز پيش مديريت فني اين باشگاه را قبول کرده و در اين سمت مشغول کار شده است.

''بهزاد تيمورپور'' افزود: مهاجراني‌ با رد کردن دعوت استيلي سرمربي تيم پرسپوليس براي قبول تصدي مديريت فني آن تيم، به عنوان مدير فني باشگاه ابومسلم خراسان در فصل آينده به فعاليت ورزشي خود ادامه مي دهد.
    وي ادامه داد:‌ حشمت مهاجراني‌ با وفاداري به قول خود با مالک باشگاه ابومسلم، به عضويت هيات عامل اين باشگاه در آمده است.
    او بيان کرد: همچنين ''علي حنطه'' سرمربي قبلي تيم ابومسلم خراسان از هفته گذشته قرارداد خود را براي سرمربيگري اين تيم در فصل جديد ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاي کشور در هيات فوتبال استان خراسان رضوي ثبت کرد.
    وي گفت:‌ هم اکنون اين تيم از شرايط خوبي از نظر کمي و کيفي کادر فني و بازيکنان برخوردار است و براي حضوري مقتدر در فصل آينده ليگ دسته اول فوتبال و راهيابي به ليگ برتر تلاش مي کند.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

suroosh66 آواتار ها  

تشکرها
    39
    تشکر شده 69 در 47 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مهدوی کیا.ژاوی
    مربي مورد علاقه :
    پپ گواردیولا.علی دایی
    Array

پرسپوليس راهي کيش مي شود

در جلسه حميد استيلي با کاشاني که در چند روز اخير انجام شد طرفين درباره برنامه آماده‌سازي تيم صحبت کردند.

طبق درخواست حميد استيلي پرسپوليس يک اردوي آماده‌سازي در کيش برگزار خواهد کرد که اين اردو اواخر تيرماه برگزار مي‌شود. همچنين يک اردوي خارج هم در دستور کار است اما معلوم نيست اين اردو در آلمان يا اسپانيا برگزار شود
    به نام یزدان پاک

من از تبار كوروشم...آزاده اي پر شورشم...پيكان تير آرشم...خون رگ سياوشم...من كاوه آهنگرم...تاب ستم نياورم...از چرم پرچم ساختم...تا بر ستمگر تاختم...ازغرب از ماد آمدم...از گلشن داد آمدم...ارژنگ پاك ماديم...من پارتم اشكانيم...من شير مرد پارسيم...موج خليج فارسي ام...اوج توان داورم...از شاه بيت خاورم...اعجاز نظم طوسي ام...شه نامه ي فردوسي ام...آن روز ايران را ببين...برتر ز روم و مصر و چين...بسر شود اين خواريم...زيرا كه آريايي ام

به قدرت خدای درونم, جهانم به همان زیبایی و شگفتیست که می خواهم...و من دیگر كلمه ای ازناتوانی، درد، و درماندگی نخواهم گفت ونخواهم نوشت...چون میتوانم...من حتی سعی هم نخواهم كرد!بلكه انجام خواهم داد...

صفحه 3 از 62 نخستنخست 1 2 3 4 5 13 53 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)