بحث و تحلیل برنامه 9o‏ :: تابوتی که آرزوهای مردم بوشهر را با خود برد/ دنیزلی، سرمربی - صفحه 23
Loading
تبلیغات
تبلیغات

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: عملکرد برنامه 90 در سال 90 !؟؟

رأی دهندگان
4. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • عالی

3 75.00%
  • خوب

1 25.00%
  • متوسط

0 0%
  • ضعیف

0 0%
صفحه 23 از 28 نخستنخست ... 13 21 22 23 24 25 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 272
Like Tree35Likes

موضوع: بحث و تحلیل برنامه 9o‏ :: تابوتی که آرزوهای مردم بوشهر را با خود برد/ دنیزلی، سرمربی

PeRsPoLiSi_2atishe آواتار ها  

تشکرها
    15
    تشکر شده 25 در 24 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    اشتايگر - رونالدو - کاظمیان
    مربي مورد علاقه :
    امپراطور قطبی - شهریار دایی - دنیزلی
    تیم مورد علاقه ایرانی تیم اول مورد علاقه خارجی
    Array

Question بحث و تحلیل برنامه 9o‏ :: تابوتی که آرزوهای مردم بوشهر را با خود برد/ دنیزلی، سرمربی

@ خلاصه برنامه 90 روز دوشنه 18 اردیبهشت @

در برنامه ی نود شب گذشته چه گذشت :::

رای منفی به منع حضور دروازه‌بانان خارجی در برنامه نود
    تابوتی که آرزوهای مردم بوشهر را با خود برد/ دنیزلی، سرمربی مالدیو!

خبرگزاری فارس: در برنامه شب گذشته نود ناراحتی مردم بوشهر از سقوط شاهین به نمایش درآمد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در ابتدای برنامه نود در مورد منع دروازه‌بان خارجی با نمایش اخبار خبرگزاری‌ها به بحث و بررسی پرداخته شد و اعتراض‌ها و انتقادات کارشناسان و مربیان مختلف نسبت به این امر به نمایش درآمد.
    سؤال برنامه هم با این عنوان که "آیا قانون منع دروازه‌بان خارجی به نفع فوتبال ایران است؟" به این موضوع اختصاص داشت که 78 درصد از شرکت‌کنندگان به گزینه خیر رأی دادند و مخالفت خود را با این قانون اعلام کردند.
    در ادامه در مورد جوانمردانه بودن یا عدم جوانمردی حرکت سپاهانی‌ها در بازی‌ مقابل النصر امارات صحبت شد.
    رحیمی مدیرعامل باشگاه سپاهان در ارتباط تلفنی با این برنامه از اقدام بازیکن سپاهان در این دیدار به نوعی دفاع کرده و بازی جوانمردانه را یک قانون ندانست، با این حال پس از صحبت مجری 90 با این مضمون که اگر سپاهان بعد از اخراج دروازه‌بان النصر، یک بازیکن را بیرون می‌گذاشت، موافقت کرد.
    رحیمی با بیان اینکه مدیر باشگاه النصر نیز از حرکت بازیکنان ما خوشش آمده و 5 دقیقه تشویق می‌کرد عنوان کرد دستان ما بالاست و صحبت‌های شما را قبول دارم.
    در بخش نود درجه، فردوسی‌پور با اشاره به صحبت دنیزلی که گفته بود: " در ترکیه هم که بودم تیمم زیاد گل می‌خورد" به مسئولان پیشنهاد کرد که کارنامه این مربی را بررسی کنند و ببینند وی در ترکیه مربیگری کرده یا تیم ملی مالدیو!

در قسمت بعدی برنامه مجری برنامه 90 گفت که حسن‌زاده در تماس با برنامه اعلام کرده رأی فوتسال صادر شده و همچنین رأی دیدار سپاهان و تراکتورسازی نیز به زودی اعلام می‌شود.
    در بخش بعدی مجری 90 از یک درگیری دیگر در بازی‌های لیگ دسته اول گیلان خبر داد و در این مورد گفت: مثل اینکه هر تیمی در تالش تیم میزبان را شکست دهد باید کتک بخورد.
    در ادامه برنامه 90 گزارش از مشکلات مالی ملوان در مصاحبه با طرفداران این تیم به نمایش درآمد.
    انزلی‌چی‌ها بنری را به ورزشگاه آورده بودند که روی آن نوشته بود: "پول نداشتیم، اما 40 سال نام ملوان را نگه داشتیم"، ضمن اینکه همگی مسئولان منطقه آزاد انزلی را مقصر می‌دانستند.
    در عین حال صالح‌نیا از پرداخت حدود 200 میلیون تومان به این باشگاه خبر داد و گفت: این مبلغ در حالی پرداخت شده که قول 3 میلیارد را داده بودند.
    در قسمت بعدی که کفاشیان میهمان تلفنی برنامه بود، پس از صحبت‌هایش به ستون قرمزی که نتیجه نظرسنجی مسابقه در مورد منع حضور دروازه‌بان خارجی در لیگ برتر بود اشاره کرده و گفت: آیا این 78 درصد پرسپولیسی هستند که جواب خیر داده‌اند؟
    وی همچنین از فردوسی‌پور خواست تا رویانیان را که در چین به سر می‌برد برای نماز بیدار کند!
    در ادامه گزارشی از حاشیه بازی پرسپولیس و راه‌آهن و صحبت‌های هواداران ناراحت و عصبانی سرخپوشان از باخت‌های پیاپی پرسپولیس با 4 گل پخش شد. در این گزارش 2 هوادار با 2 نوزاد خود با این استدلال به ورزشگاه آمده بودند که اینها را آوردیم تا بازیکنان به خودشان بیایند.
    دوربین برنامه 90 یکبار دیگر صحنه‌هایی از کتک خوردن داوران در یکی از شهرستان‌ها را پخش کرد.
    در ادامه گزارشی از دیدار نفت آبادان و استقلال و مشکلات موجود در این دیدار از قبیل عدم وجود آبخوری‌های بهداشتی در دمای 45 درجه و انتقادات به کادر فنی نفت آبادان و بازیکنان این تیم به نمایش درآمد. یکی از هواداران نفت در مورد کاستا، سرمربی نفت گفت: یک بامیه‌فروش هم می‌فهمد که تعویض‌های این مربی اشتباه است.
    یکی از نکات جالب این قسمت گزارش دیدار نفت و استقلال بود که پس از گلزنی فونیکه‌ سی که موفق شد بیستمین گلش را در لیگ برتر به ثمر برساند گزارشگر این دیدار وی را فونیکه بیست نامید.
    در ادامه گزارشی از سقوط تیم‌های شاهین و شهرداری به لیگ دسته اول پخش شد. میهمان برنامه شب گذشته 90، مسعود نظرزاده مدافع بومی شاهین بود که با حضور وی دلایل این سقوط بررسی شد، ضمن اینکه در چند مرحله گزارش‌هایی از اشک و گریه و ناراحتی هواداران در پایان دیدار شاهین و سایپا به نمایش درآمد. یکی از هواداران شاهین، اتوبوسی را که بازیکنان را از ورزشگاه منتقل کرد را مانند تابوتی سفید دانست که آرزوهای مردم بوشهر را با خود می‌برد.
    در این بخش میهمان بعدی 90 حمید درخشان، سرمربی شاهین بود که در مورد رفت و برگشتش به این تیم از سایر مسایل که منجر به سقوط شاهین شد صحبت کرد.
    وی از اخراج شاهینی‌ها در شب بازی فینال جام حذفی از هتلی در شیراز خبر داده و گفت: حتی شام هم به ما ندادند.
    با این صحبت‌ها جمشیدی مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر روی خط برنامه آمده، دلایل دیگری از سقوط شاهین را بیان کرد که این صحبت‌ها عصبانیت حمید درخشان را در پی داشت.
    درخشان با اشاره به اینکه چرا می‌خواهید کوتاهی کردنتان را با دروغ جبران کنید، پول دریافتی از این باشگاه را حق خودش دانسته و به جمشیدی گفت اجازه ندهید حرف‌هایی که باید نزنم را در این برنامه عنوان کنم.
    پس از اظهارات درخشان مبنی بر اینکه 70 میلیون از هزینه شخصی برای باشگاه لباس خریدم، جمشیدی گفت: به درخشان تذکر داده بودم این کار وظیفه وی نیست، اما گویا او قصد دلالی داشته و معتقدم مصیبت‌های تیم را این مربی درست کرد و در پایان هم شاهین را بیچاره کرد.
    جمشیدی و درخشان که حسابی از دست حرف‌های یکدیگر عصبانی شده بودند، مجال پاسخگویی به همدیگر را نمی‌داده و با پا درمیانی مجری 90، سرانجام این ماجرا خاتمه یافت.
    در ادامه نیز درگیری لفظی بیژن عزیزی سرمربی شهرداری با خبرنگاران پخش شد. عزیزی به خبرنگاران گفت که اصول کارشان را بلد نیستند. وی خودش را مربی درجه یک اروپایی دانسته و از خبرنگاران خواست سؤال خصوصی نپرسند.
    در قسمت بعدی دیدار رفت پلی‌آف لیگ دسته اول و حواشی این دیدار به نمایش درآمد و در پایان گزارشی از یکی از هواداران ملوان که پس از بازی فینال جام حذفی مقابل پرسپولیس مجروح شده بود و مشکلات ادامه‌دارش در یک سال گذشته به نمایش درآمد.

ویرایش توسط saeid : 04-17-2012 در ساعت 13:42
    پرسپوليس بي همتاست

پرسپوليس بي پرواست

پرسپوليس خون در رگهاست

پرسپوليس هميشه محبوب دلهاست

آدرس: انجمن قرمزته - شهرک قرمزته - واحد 12

dokhtare sahra آواتار ها  

تشکرها
    10
    تشکر شده 3 در 3 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریم باقری
    مربي مورد علاقه :
    علی پروین
    Array

پیش فرض در برنامه شب گذشته 90 چه گذشت؟

در برنامه شب گذشته 90 بین مجری برنامه و رئیس سازمان لیگ درگیری لفظی پیش آمد.

به گزارش خبرگزاری فارس، برنامه شب گذشته 90 به بررسی هفتههای بیست و یکم و بیست و دوم لیگ برتر داشت و به مسائل مختلفی از جمله اشتباهات داوری در دیدارهای دو هفته اخیر لیگ برتر پرداخته شد.

اولین میهمان تلفنی برنامه شب گذشته عزیزالله محمدی رئیس سازمان لیگ بود که درباره ورزشگاه حافظیه شیراز محل برگزاری فینال جام حذفی روی خط آمد.

وی گفت: زمان قرعهکشی جام حذفی هر دو تیم شرایط زمین را میدانستند. با توجه به اینکه قرار است فینال جام حذفی دهه سوم اسفند ماه برگزار میشود از مسئولان هیئت فوتبال شیراز خواهش کردیم یک ماه مانده به این مسابقه به غیر از دیدار تیم فوتبال فجر سایر تیمها در این زمین بازی نکنند تا بازسازی زمین چمن انجام شود.
    سایر ایرادهای رختکن نیز برطرف خواهد شد و سهشنبه در مورد زمان قطعی فینال جام حذفی تصمیمگیری میشود.

در ادامه برنامه درگیری لفظی بین فردوسیپور و عزیز محمدی در مورد دوستی رئیس سازمان لیگ با خشایار محسنی پیش آمد که وی از صحبتهای فردوسیپور ناراحت شد و معتقد بود این حرفها تهمت است. فردوسیپور عقیده داشت که گفته میشود خشایار محسنی به دفتر سازمان لیگ رفت و آمد دارد اما عزیز محمدی ناراحت شد و گفت که خبرنگاران صدا و سیما هم به دفتر وی رفت و آمد میکنند، آیا این دلیل میشود؟ محمدی خطاب به فردوسیپور گفت: میخواهید طوری به مردم القا کنید که من با دلالها رابطه دارم. خیلیها به دفتر من رفت و آمد میکنند اما دلیل نمیشود.
    محمدی در ادامه برنامه از پیگیری پرونده دلالی در فوتبال خبر داد.

در این برنامه همچنین به مشکلات تماشاگران در ورزشگاه تختی آبادان و گلایههای آبادانیها و همچنین تعطیلی زمینهای خاکی فوتبال این شهر پرداخته شد.

در این برنامه گزارشی درباره این که سعید دقیقی مهاجم تیم فوتبال شهرداری تبریز در دیدار مقابل پرسپولیس ۳ اخطاره بوده یا خیر پخش شد که این موضوع با منتفی شدن ۳ اخطاره بودن دقیقی بسته شد.

حسین عسگری نایب رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال روی خط آمد و در مورد اشتباهات داوری در هفتههای اخیر صحبت کرد.

وی عنوان کرد: هیچگاه حمایت اشتباهی از داوران نداشتیم و کاری نمیکنیم که اشتباهات داوری پاک شود. تمام تلاش کمیته داوران به قضاوت سالم است.

در ادامه برنامه با مهرداد محمدپور مدیرعامل جدید شاهین نیز صحبت شد. وی ابراز امیدواری کرد مشکلات مالی شاهین به زودی حل شود.

محمدپور درباره حضور کرار جاسم در فینال جام حذفی گفت: کرار اگر مصدوم نباشد از او استفاده خواهیم کرد.

وی در مورد اولتیماتوم به فیروز کریمی و اینکه آیا به کارش در شاهین ادامه میدهد یا خیر، گفت: قطعا تا پایان فصل فیروز کریمی در شاهین ماندگار خواهد بود و با تصمیم هیئت مدیره از وی حمایت میکنیم.

محسن کرباسچی سرپرست ذوبآهن هم در مورد تعطیلی تمرینات این تیم گفت: بازیکنان به صورت انفرادی تمرینات را پیگیری میکنند و به زودی با حل شدن مشکلات مالی به تمرینات بازخواهند گشت و با غیرت و تعصب به میدان میروند. از مسئولان باشگاه خواهش کردیم هرچه زودتر مشکلات را حل کنند.

در ادامه به بررسی وضعیت داماش گیلان و انحلال این تیم پرداخته شد. امیر عابدینی مدیرعامل داماش در این زمینه گفت: مسئولان نمیخواهند توجه کنند که این تیم متعلق به مردم گیلان و رشت است اما کاری میکنیم که به راحتی تیم از بین برود. قوه قضائیه هرگونه صلاح میداند سیاستهایش را اعمال کند اما مسئولان باید با تشکیل کارگروهی تکلیف را هرچه زودتر مشخص کنند.

در پایان برنامه ۹۰ نیز به بحث اعتراض علی دایی مبنی بر عدم اخراج بازیکن مس سرچشمه در دیدار با راهآهن پرداخته شد.

جلال مرادی نماینده فدراسیون در این دیدار گفت: داور به اشتباه در نیمه نخست به بازیکن شماره ۲ مس سرچشمه کارت زرد نشان داد اما در بین نیمه بعد از مشورت با کمکهایش و صحبتی که با هم داشتیم این اخطار را اصلاح کرد و به نام بازیکن شماره ۷ نوشت به همین دلیل اخطار دومی که به زعم مسئولان راهآهن در نیمه دوم به بازیکن شماره ۲ نشان داده شد در اصل اولین کارت زرد این بازیکن بوده است.

علی دایی سرمربی راهآهن اصرار داشت تا اثبات کند بازیکن مس سرچشمه باید اخراج میشد هر چند که نظر محمد فنایی کارشناس داوری برنامه برخلاف این موضوع بود.

سؤال نظرسنجی این برنامه به دیدار تراکتورسازی و استقلال اختصاص داشت که 46 درصد ببیندگان به برتری تراکتورسازی، 40 درصد به برد استقلال و 14 درصد به تساوی در دیدار روز یکشنبه رای دادند.

ویرایش توسط dokhtare sahra : 01-27-2012 در ساعت 21:44
    مـهـربـانـی تـا کـــــــی ؟؟
    بـگـذار سـخـت باشم و سـرد !!
    بـاران کـه بـاریــد... چـتـر بـگـیـرم و چـکـمـه!!!
    خـورشـیـد کـه تـابـیـد... پـنـجـره ببـندم و تـاریـک !!!
    اشـک کـه آمـد... دسـتـمـالـی بـردارم و خـشـک !!!

او کـه رفـت

نیشخندی بزنم وسوت
    ؟

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

گزارش برنامه 90 بعد از دربی

ویژه برنامه نود برای هفتاد و چهارمین دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در شرایطی روی آنتن رفت که عوامل این برنامه فرصت اندکی برای آماده کردن آیتم‌های دیدار این دو تیم داشتند و البته بخش عمده‌ای از آنها به این برنامه نرسید و به دوشنبه شب موکول شد!

به گزارش قدس آنلاین، تهیه کننده برنامه نود دوشنبه شب گذشته وعده داد پس از دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس ویژه برنامه ای برای این دیدار خواهند داشت که پنجشنبه شب روی آنتن خواهد رفت. با این حال پیش بینی می شد که به دلیل زمان نامناسب بازی استقلال و پرسپولیس که ساعت 18 روز پنجشنبه آغاز شد، عوامل 90 نتوانند آیتم های مورد نظر را به نحوه شایسته ای آماده کنند.
    همین امر سبب شد تا بخش هایی که مورد نظر عادل فردوسی پور بود برای این برنامه آماده نشود و تنها بخشی از آیتم های بازی استقلال و پرسپولیس برای بینندگان پخش شود. با این حال فردوسی پور و همکارانش با دعوت از حسین کلانی بازیکن پیشین پرسپولیس و جواد قراب پیشکسوت باشگاه استقلال بخش ابتدایی این برنامه را به خوبی تامین کردند اما برای بخش های بعدی به مشکل خوردند.
    حسین کلانی و جواد قراب که صحبت های خود را به همراه مرور خاطراتشان از بازی ها و گل های خود در دیدار استقلال و پرسپولیس مطرح می کردند، در طول برنامه بارها از مسئولان فوتبال و مدیران باشگاه ها خواستند که به پیشکسوتان بیشتر از گذشته بها بدهند. حسین کلانی هم پیشنهاد کرد از پول هنگفتی که در فوتبال هزینه می شود، بخش کوچکی برای پیشکسوتان هزینه شود.
    در ادامه برنامه نود محمدحسین میثاقی گزارشگر این برنامه در زمان پخش دیدار استقلال و پرسپولیس به میان کودکان سرطانی مرکز محک رفته بود و در حین بازی با آنها گفتگو کرد. اقدام شایسته برنامه 90 به همین ختم نشد و گزارشگر این برنامه با حضور در میان جانبازانی که بارها در ورزشگاه آزادی حاضر شده بودند و حالا روی تخت بیمارستان بودند، دقایقی هم با آنها در مورد این دیدار و مشکلاتی که برای حضور در ورزشگاه دارند گفتگو کرد.
    شاید نقطه روشن برنامه پنجشنبه شب نود همین حضور در میان کودکان سرطانی و جانبازان بود، چرا که سایر آیتم های این برنامه یا به پخش نرسید یا به صورت ناقص روی آنتن رفت. بخش های زیادی از برنامه از جمله مصاحبه مربیان و بازیکنان هم با وجود تلاش عوامل این برنامه به پخش نرسید و فردوسی پور مجبور شد دو دقیقه زودتر برنامه اش را تمام کند چرا که دیگر آیتمی برای پخش آماده نبود! این در حالی بود که او همیشه وقت کم می آورد.
    خداداد افشاریان کارشناس داوری این برنامه نیز با تقدیر از عملکرد علیرضا فغانی و همکارانش برای قضاوت بدون حاشیه بازی استقلال و پرسپولیس در مورد صحنه اخراج مهرداد اولادی اعتقاد داشت که فغانی سخت گیری کرده و می توانست این بازیکن را با کارت زر جریمه کند. همچنین فغانی باید در یک صحنه به علی کریمی کارت زرد نشان می داد که این کار را انجام نداد.
    سوال نظرسنجی برنامه نود هم این بود که " کدام گزینه را مهمترین عامل بازگشت نتیجه داربی می دانید؟" . در این نظرسنجی که نزدیک به 3 میلیون شرکت کننده داشت، 78 درصد از شرکت کنندگان به تعویض های دنیزلی و درخشش بازیکنان پرسپولیس رای دادند و 22 درصد نیز به غرور بازیکنان و کادر فنی استقلال رای دادند.

Iran Only 51
    نو که میاد به بازار! کهنه میشه دل آزار...
    نگاه به كار مفيدم نميكند هيچكس! هزار ديده به انتظار يك اشتباه من است!

♥perspolis♥ من عذادار شد!
    12 روز گذشت!

!Manchester City hero Happy
    واحد 8+9 شهرک قرمزته

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

پیش فرض هر آنچه در برنامه 90 ديشب گذشت((قطع "خودجوش" تلفن هنگام صحبت علیه وزارت ورزش!))

برنامه دیشب طیق معمول همیشه بیشتر به پخش بازیهای لیگ و کارشناسی داوری بازیها اختصاص داشت . در ضمن محمد رویانیان که شایعه استعفایش از مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس به گوش رسیده بود به تفصیل حرف زد و در ادامه درگیری لفظی دایی و تاتار در این برنامه جالب توجه بود هر چند بعد از بحث این دو عابدینی روی خط آمد و طرفین را به آرامش دعوت کرد . ضمنا در پایان برنامه فردوسی پور با دعوت از ابراهیمی و ابراهیم زاده به تفصیل به موشکافی این تیم پرداخت .

مهمانان برنامه 90 / ایرج نظری کارشناس داوری برنامه نود

ایرج نظری کارشناس داوری برنامه نود در بازی پرسپوليس برابر فجر اعتقاد داشت که گل سوم فجر با از خطای آشکار مدافع فجر روی محمد نوری به ثمر رسید و داور ضعیف بود ، در ضمن وی معتقد بود که در بازی راه آهن و شهرداری داور خطای پنالتی روی عباسفرد را نادیده گرفت .

کنایه عادل فردوسی پور به انتخابات فدراسیون فوتبال

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد که با قدرت به کارش در این تیم ادامه خواهد داد. به گزارش خبرآنلاین؛محمد رویانیان که شایعه استعفایش از مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس از بعد از ظهر دهان به دهان چرخید امشب مهمان تلفنی برنامه نود بود.او بلافاصله پس از روی خط آمدن خطاب به همه هواداران این تیم گفت:«اجازه بدهید من اول خیال هواداران را راحت کنم.رویانیان از پرسپولیس نمی رود و با قدرت به کارش ادامه می دهد.» او این را گفت و توضیحات لازم در مورد خبری که بعد از ظهر منتشر شد را ارائه داد:«من در گفت و گو با سایتی که مصاحبه بنده را منتشر کرد چیز دیگری گفتم.خبرنگار آنها پرسید شما در برای شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت می کنید یا نه؟ که من گفتم در پرسپولیس هم یک ماه پیش استعفا داده بودم و از چاله به چاه نمی افتم.این ماجرا مربوط به یک ماه پیش بود و حالا شرایط فرق کرده است.»

غرور برد دربی کار دستتان داد!

در این لحظه بود که فردوسی پور گفت:«استقلال را بردید و گفتید چه کیفی می دهد این فوتبال و بعد ماندگار شدید.»که رویانیان هم جواب مجری برنامه نود را اینطور داد:«این تعبیر شماست.من یک ماه پیش استعفا دادم و آقای وزیز با این استعفا مخالفت کردند.ایشان اصرار داشتند که بنده این استعفا را نادیده بگیریم.من مدتی است که به دنبال یک سری تحولات در باشگاه هستم.» پس از این اظهار نظرها فردوسی پور سوال دیگری را مطرح کرد و از سردار در مورد گلایه هایش پرسید.رویانیان چند روز پیش گفته بود که باشگاه آنها نه دولتی است و نه خصوصی:«حرف من این است که اگر دولتی هستیم باید یک سری بودجه را برای ما در نظر بگیرند.اما اگر قرار است به بخش خصوصی واگذار شویم ما تمهیدات لازم را اندیشیده ایم و اقدامات خوبی انجام داده ایم.اما امروز شنیدیم که معاونت محترم برنامه و بودجه اعلام کرده است شال آینده هم استقلال و پرسپولیس دولتی باقی می مانند.این همه در این راه قدم برداشته شده و اقدامات حرفه ای انجام شده و واقعا حیف است.با این شرایط انگیزه ای برای مدیری مثل من باقی نمی گذارند و آدم دلسرد می شود.»

در گیری دایی و تارتار !

در حاشیه پخش بازی دو تیم راه آهن و داماش وقتی دو مربی روی خط آمدند مهدی تاتار خطاهایی که کارشناس برنامه آنها را درست اعلام کرده بود را قبول نکرد و این تصمیم کارشناس برنامه را تحت تاثیر صحبت های علی دایی عنوان کرد.همین اظهار نظر کافی بود تا دایی خطاب به تاتار بگوید:«چرا این حرف ها را می زنی؟تو این حرف ها را می زنی اما پس از بازی برای من اس ام اس می فرستی که زیر فشارم؟»در این لحظه تاتار گفت:«ما با هم رفیق هستیم و من دستیار شما بوده ام اما این اتفاق دلیلی نمی شود که شما به من بی احترامی کنید.شما در جریان باز حرف هایی به من زدید که ...» که علی دایی حرف تاتار را قطع کرد و این واکنش را نشان داد:

من حرفی نزدم و بازیکنان نیمکت نشین من هم شاهد هستند.شما به عباس فرد گیر دادید و من گفتم که زدن این حرف ها در زمین فوتبال درست نیست و نباید این طور داد و فریاد کنید.اگر شما اشتباه نکردید چرا کمک داور چهارم آمد و به شما تذکر داد؟من نه از کسی می ترسم و نه نان من را کسی می دهد.» اما حتی این صحبت ها هم باعث نشد تا تاتار از موضع خودش کوتاه بیاید.او با تاکید بر حرف هایش ادامه داد:«آقای دایی شما به من اهانت کردی.اگر نظر شما این است ایرادی ندارد من از این به بعد شما را طور دیگری میشناسم.این صداقت نیست.»که علی دایی هم گفت:« شما بروید همان کارهایی را که یاد گرفته اید را انجام بدهید»و سرانجام حرف پایانی تاتار:«من دستیار شما بودم آقای دایی و این کارها را از شما یاد گرفتم.

امیدوارم این بار رییس انتخاب شود،نه انتصاب

عادل فردوسی پور در برنامه دیشب نود اعلام کرد که هفته آینده یک ویژه برنامه در مورد انتخابات فدراسیون فوتبال دارد.قرار است در این برنامه نفراتی که برای ریاست فدراسیون فوتبال کاندید شده اند با یکدیگر به مناظره بپردازند.
    فردوسی پور با نام بردن از افرادی که گزینه احتمالی وزارت ورزش برای کاندیدا شدن هستند از اسامی اشخاصی چون سعیدلو،سجادی و کیومرث هاشمی نام برد و گفت:«امیدوارم که این آدم ها مستقل کاندید شوند تا رقابت ها سالم باشد و رییس فدراسیون انتخاب شود نه انتصاب!»
    این اتفاق در حالی افتاد که همزمان با این صحبت های عادل گزینه مورد حمایت دولت هم مشخص شد و باید گفت که خوشبختانه این بار یک فرد فوتبالی کاندید شده است و می تواند رقابتی سالم با کفاشیان داشته باشد.

پرسش و پاسخ نظرسنجی نود / پرسش نظرسنجی در مورد بهترین برنامه رئیس فدراسیون

نظرسنجی نود نیز درباره بهترین برنامه رئیس فدراسیون بود که 4 گزینه داشت 1- اقتدار و استقلال 2- برگزاری منظم لیگ 3- توجه به تیمهای پایه 4- صعود به جام جهانی که در پایان گزینه اول با 68 در صد آرا انتخاب شد .

این برنامه در ساعت 2 و 15 دقیقه بامداد به پایان رسید .
    ندا اتیشه likes this.

Iran Only 51

12 روز گذشت!

واحد 8+9 شهرک قرمزته

redsun آواتار ها  

تشکرها
    763
    تشکر شده 938 در 644 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    شیث رضایی - کریم باقری
    مربي مورد علاقه :
    سلطان علی پروین
    Array

جوایز

در برنامه نود چه گذشت؟
    قطع "خودجوش" تلفن هنگام صحبت علیه وزارت ورزش!/ بازگشت مغالطه به نود!
    خبرگزاری فارس: در برنامه شب گذشته نود و هنگام صحبت رئیس پیشین فدراسیون دوومیدانی درباره دخالت وزارت ورزش در انتخابات تلفن قطع شد و دیگر هرگز وصل نشد!

به گزارش خبرگزاری فارس، سؤال پیام کوتاه شب گذشته برنامه 90 درباره بهترین گل ماه بود که در پایان سه ساعت و سی دقیقه برنامه، حدود یک میلیون و نهصد و بیست هزار نفر شرکت کردند و 48 درصد به گل فریدون زندی در دیدار استقلال و سایپا رأی دادند.
    در گزینه‌های این سؤال گلی از بازیکنان پرسپولیس وجود نداشت که فردوسی‌پور در علت این امر توضیح داد که به علت اینکه در یک ماه گذشته سرخپوشان گلی در حد و اندازه‌های این گزینه‌ها نزده بودند، در این لیست قرار نگرفتند.
    * چرا فدراسیون تبعیض قائل شده است؟
    فردوسی‌پور اشاره‌ای به نامزدهای پست ریاست فدراسیون فوتبال کرد و گفت: مایلی‌کهن هفته گذشته به فدراسیون فوتبال رفت، اما به علت اینکه نائب رئیسان خود را انتخاب نکرده بود حق ثبت‌نام به او ندادند، در حالی که مهدی تاج ابتدا که ثبت‌نام کرد هیچ‌یک از نواب رئیس خود را معرفی نکرده بود.
    مجری برنامه 90 در واکنش به این اقدام عنوان کرد که چرا فدراسیون قانون را دور می‌زند و تبعیض قائل می‌شود.
    * قطع "خودجوش" تلفن هنگام صحبت علیه وزارت ورزش!
    در ادامه، مجری برنامه اشاره‌ای به انتخابات دو و میدانی کرد و حسین جلالی رئیس سابق این فدراسیون پشت خط آمد تا توضیحاتی در این باره بدهد. جلالی در حالی که درباره نحوه برگزاری انتخابات در چند سال گذشته توضیح می‌داد، با درخواست فردوسی‌پور مبنی بر اینکه به نکته اصلی اشاره کند و اینکه آیا در شب پیش از انتخابات امسال تماس‌هایی درباره نحوه رأی‌گیری صورت گرفته مواجه شد اما ناگهان تلفن قطع شد و فردوسی‌پور از این حرکت بسیار تعجب کرد و گفت: در حرکتی خودجوش شاهد بودیم که تلفن قطع شد. جلالی قصد داشت به نکته اصلی اشاره کند ولی ناگهان تلفن قطع شد.
    در ادامه برنامه فردوسی‌پور باز هم به این اتفاق اشاره و عنوان کرد جلالی قصد داشت درباره اینکه وزارت ورزش شب پیش از انتخابات به هیئت‌ها زنگ زده بود تا گزینه مورد نظر را به افراد مختلف معرفی کند، حرف بزند اما تلفن را قطع کردند.
    * اصرار فردوسی‌پور بر ماست‌مالی دوپینگ و پاسخ‌های مستند هاشمیان
    در ادامه، اشاره‌ای به بحث دوپینگ شد و صحبت‌هایی با احمد هاشمیان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال، احمدرضا براتی کارشناس حقوقی فوتبال و علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال صورت گرفت.
    فردوسی‌پور اصرار داشت عنوان کند بخشش بازیکنان خاطی از سوی کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال به این دلیل بوده که این بازیکنان در تیم‌های بزرگ استقلال و پرسپولیس حضور دارند و اگر این بازیکنان در سایر تیم‌ها حضور داشتند چنین حکمی برای آنها صادر نمی‌شد.
    مجری برنامه 90 اشاره می‌کرد که بازیکنان در گذشته با محرومیت‌هایی روبه‌رو بودند در حالی که بازیکنان اخیر فقط با توبیخ کتبی مواجه شدند. او این امر را ناشی از ماست‌مالی کردن مسئولان فدراسیون می‌دانست و عنوان کرد بین تیم‌ها تبعیض قائل می‌شوند.
    هاشمیان در توضیح این ادعای فردوسی‌پور گفت: به علت اینکه این بازیکنان سابقه‌ای در بحث دوپینگ نداشته‌اند و همچنین قصدی مبنی بر دوپینگ نداشته‌اند، ما به توبیخ کتبی بسنده کردیم. در سال 2011 موارد زیادی وجود داشت که با این ماده دوپینگ کرده بودند و در حالی که در خارج از کشور بازیکنی را با یک سال محرومیت روبه‌رو کرده بودند، اما پس از اینکه متوجه شدند این ماده را مصرف کرده‌ حتی اخطار کتبی ندادند و یک سال محرومیت را بخشیدند.
    براتی به عنوان کارشناس حقوقی پشت خط آمد و معتقد بود به لحاظ حقوقی در مرتکب شدن به دوپینگ قصد و نیت مهم نیست، اما هاشمیان صحبت‌های براتی درست ندانست و عنوان کرد مواد دسته‌بندی دارند و طبق آن ما احکام را صادر می‌کنیم.
    در ادامه این بحث فتح‌الله زاده پشت خط آمد تا توضیحی درباره عملکرد دو بازیکن استقلال بدهد. فتح‌الله‌زاده در ابتدا به فردوسی‌پور گفت که خیلی زود در مورد موضوعی قضاوت می‌کند و با توجه به این استعداد، می‌تواند شغل قضاوت را انتخاب کند و در دادگاه‌ها حضور یابد و پرونده‌ها را تسریع بخشد.

مدیرعامل استقلال خطاب به مجری برنامه گفت که به قول شریفی - رئیس پیشین کمیته انضباطی - وی مغالطه می‌کند که فردوسی‌پور جواب داد خود فتح‌الله‌زاده این کار را انجام می‌دهد. فتح‌الله‌زاده هم به مجری برنامه اعلام کرد با شریفی تماس بگیرد تا مشخص شود چه کسی مغالطه می‌کند.
    فردوسی‌پور اصرار داشت که بگوید احکام این بازیکنان به علت حضور در تیم‌های بزرگ است که فتح‌الله‌زاده با این امر مخالف بود.
    در ادامه فردوسی‌پور از فتح‌الله‌زاده پرسید که آیا بحث زنگ زدن در شب قبل از انتخابات صحیح است که مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: کسی جرأت ندارد به ما زنگ بزند، چنین حرف‌هایی صحیح نیست.
    فتح‌الله‌زاده در پایان گفت که اگر زنده ماندم 4 سال دیگر رئیس فدراسیون می‌شوم و قول صعود تیم ملی فوتبال به دور دوم جام جهانی را می‌دهم.
    * پرداخت‌کننده حقوق باید مالیات را پرداخت کند
    در ادامه برنامه اشاره‌ای به عدم حضور برانکو در ایران شد و در گزارشی اعلام شد که سرمربی سابق تیم ملی به علت عدم پرداخت مالیات خود پس از 5 سال و نیم در ایران حاضر نشد.
    در توضیح پرداخت مالیات، تماسی با جهانبخش اسدنیا رئیس گروه مالیاتی حل اختلافات مالیاتی صورت گرفت که او توضیح داد: قراردادی که بین کارفرما ایجاد می‌شود، تمام مسائل را مطرح می‌کند. دریافت‌کننده حقوق هیچ تکلیفی مبنی بر پرداخت مالیات ندارد، بلکه فدراسیون باید این کار را انجام دهد.
    * اصرار مجری برنامه بر تعویض‌های مس توسط سرپرست تیم
    در ادامه برنامه فردوسی‌پور صحنه‌هایی را از سیدرضا هاشمی سرپرست تیم فوتبال مس کرمان نشان داد و تأکید داشت تعویض‌های صورت‌گرفته این تیم از طریق تلفن همراه به سرپرست گفته می‌شود و او این کار را انجام می‌داد که هاشمی در واکنش به این صحبت‌های فردوسی‌پور اعلام کرد: به هیچ عنوان چنین موضوعی نبوده است و او فقط با دوستان خود در کنار زمین در حال صحبت بوده است!

جلوه ی حق است زن معشوق نیست

خالق است این گوییا مخلوق نیست

پشت هر کوه بلند
    سبزه زاریست پر از یاد خدا
    و در آن باغ کسی می خواند
    که خدا هست، دگر غصه چرا؟!؟!...
    آرزو دارم:خورشید، رهایت نکند
    غم، صدایت نکند
    ظلمت شام، سیاهت نکند
    و تو را از دل آنکس که دلت در تن اوست حضرت دوست جدایت نکند...

پرسپوليس يعني هواداران عاشق داشتن

پرسپوليس يعني گل سرخ و شقايق کاشتن

چقدر تازگی دارد برايم ؛روزهايی که به اميد آمدن کسی دلخوش نيستم ،

و شبهايی که از نيامدنش دلگير نمی شوم ...

بی کسی هم عالمی دارد ... !!!

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

برای فدراسیون و فتح الله زاده متاسفم که به خیلی ها توهین کردن و متاسفم برای اونایی که دارن به برانکو ظلم میکنن برای 500 میلیون طلب مالیاتی.درسته حقش هست بده ولی نباید یادمون چه زحمتی برای ایران کشید و مارو با اون وضعیت برد جام جهانی

Iran Only 51

12 روز گذشت!

واحد 8+9 شهرک قرمزته

shayan love red آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 564 در 367 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    | آقا کریم | علی کریمی |
    مربي مورد علاقه :
    | سر الکس | گاس هیدینگ |
    Array

جوایز

این مسائل تو 90 طبیعی هست . یا برنامه قطع میشه .. یا زمانش رو کم میکنند
    حالا هم که تلفن ها قطع میشه
    نمیدونم کی میخوان به مردم احترام بزارند !!!

دنیا مثل علی کریمی نداره ... نداره نه میتونه بیاره

دلا همه بیقرار عشقن..اما عشقه که واسه علی کریمی بیقراره

_-_-__---___________________________________________---__-_-_

_-_-__---____________________________________________---__-_-_

اگر گناه کسی را نتوانی ببخشی . از بزرگی گناه او نیست . از کوچیکی قلب تو ست .

قرمزته سمبل پرسپولیس ..

Super**Star آواتار ها  

تشکرها
    71
    تشکر شده 191 در 161 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    رونالدو کریمی
    مربي مورد علاقه :
    مورینیو فرگوسن
    Array

جوایز

خب تقصیر عادل ک نی اینا میدونن اگه بذارن عادل راحت حرفشو بزنه اونوقت همه چی مشخص میشه...واس همین جلوشو میگیرن و یه جورایی محدودش میکنن

Este hombre
    ...
    Él no es un ser humano por lo general
    Él es capitán y el nomber 1 para cada día.
    Él hace sonreir .. i en los malos días!
    Esta es mi pregunta ..

¿No es un campeón

عجب حکایتیه تنهایی امروز پرسپولیس
    ...
    ..
    .

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

پیش فرض در خنده بازار عادل، ایران خندید و شاهین گریست

در خنده بازار عادل، ایران خندید و شاهین گریست

میلیون ها بیننده کنجکاو تلویزیونی دیدند که آن جوان شوربخت چنان از فرط ناراحتی چنان سرش را فنس های آهنی کوبید که زمین و زمان در چشمش تیره و تار شد.

ok

سایت گل - در برنامه دیشب نود آن جا که عادل فردوسی پور بینندگانش را به تماشای حاشیه بازی شاهین بوشهر و صنعت نفت آبادان دعوت کرد به خیال اینکه صدای استودیو قطع است به محمد فنایی- کارشناس برنامه- توصیه کرد که ببین یارو چطور صورتش را به دیوار می کوبه.( نقل به مضمون )
    البته عادل نمی دانست که میکروفنش قطع نشده و بینندگان برنامه اش صدای او را شنیده اند. بعد از توصیه عادل ، نه تنها محمد فنایی که همه آن هایی که بیننده این برنامه بودند کنجکاو شدند تا ببینند عادل از چه سخن می گوید.
    لحظاتی بعد همه ما جوانی را دیدیم که در مقابل دوربین خبرنگار صدا و سیما با لهجه غلیظ بوشهری دردمند از نتایج شاهین از اینکه تیم شهرش هیچ سهمی از نابع عظیم گاز و نفت ندارد سخن به میان می آورد.

میلیون ها بیننده کنجکاو تلویزیونی لحظاتی بعد دیدند که آن جوان شوربخت چنان از فرط ناراحتی چنان سرش را فنس های آهنی کوبید که زمین و زمان در چشمش تیره و تار شد.
    مطمئنا آن صحنه دلبخند کارشناس را به همراه داشته و عادل شادمان از اینکه توانسته بود لبخند را بر لبان کارشناسش بیاورد برنامه اش را ادامه داد.البته این تنها محمد فنایی نبود که دیشب از این حرکت جوان بوشهری خندید. دیشب تمام ان هایی که بیننده نود بودند خندیدند به جز آن هایی که در استان بوشهر نظاره گر ان صحنه بودند.
    به لطف عادل فردوسی پور و برنامه نودش مطمئنا این حرکت جوان بوشهری در عصر اطلاعات به سرعت باور نکردنی در تلفن های همراه بلوتوث شده و آن هایی که برنامه نود دیشسب را ندیده بودند این فرصت را خواهند یافت تا خنده بازار عادل را از دست ندهند و با دیدن آن صحنه خنده سر دهند.
    البته آن ها مدت هاست که خنده را فراموش کرده اند. در رسم آن ها نیست به خودشان بخندند. حتی اگر آن صحنه خنده یک کشور را به همراه داشته باشد. حال و روز بوشهری ها دست کمی از آن جوان نداشت.
    نود دیشب خنده ای برای بوشهری ها نداشت.

Iran Only 51

12 روز گذشت!

واحد 8+9 شهرک قرمزته

tirbehesht آواتار ها  

تشکرها
    5
    تشکر شده 32 در 26 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریم باقری،محرمی،عابدزاده،افشین پیروانی،کریمی،انصار
    مربي مورد علاقه :
    دل بوسکه... فرگوسن
    Array

جوایز

عادل هم...
    نمیدونم...
    یا درسترش این که عادل همیشه عادل نیست...
    کار این هوادار خنده نداره.
    باید گریه کرد...
    البته گریه هم نخواستیم به فکر دل هوادارا باشن و انقدر بیخیال و سرسری نگذرن از همه چی....
    باید خودم را ببرم خانه!
    باید ببرم صورتش را بشویم...
    ببرم دراز بکشد...دلداریش بدهم،که فکر نکند...
    بگویم نگران نباش،میگذرد...
    باید خودم را ببرم بخوابد...
    "من" خسته است...!!!

اینجا سرزمینی است که پشت دوستت دارم ها هم نوشته:

ساخت چین!!!

شهرک قرمزته... واحد 56

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

راست میگه منم خندیدم.ولی واقعا به این تیم خیلی خیلی ظلم شده.اونام بهتر از ما میدونن چه خبره وگرنه از خوشحالی سرشو نمیکوبید به فنس ها

Iran Only 51

12 روز گذشت!

واحد 8+9 شهرک قرمزته

صفحه 23 از 28 نخستنخست ... 13 21 22 23 24 25 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)