در مورد نقل و انتقالات فصل یازدهم 90-91 در این تاپیک بحث میشه
بله
خیر
در مورد نقل و انتقالات فصل یازدهم 90-91 در این تاپیک بحث میشه
ویرایش توسط irana : 04-04-2012 در ساعت 18:47
کودک که بودم ، وقتی زمین میخوردم ،مادرم مرا میبوسید،
تمام دردهایم از یادم میرفت ...
دیروز زمین خوردم،
دردم نیامد ،
اما...
به جایش تمام بوسههای مادرم به یادم آمد
< - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - >
♥پرسپولیسی ام
روزگارم سرخ است
تکه قلبی دارم ، آن هم سرخ است
تیمی دارم ، بهتر از اس تق لال
خونی ، بهتر از آب روان
من هوادارم...
قبله ام یک گل سرخ
جانمازم عشق سرخ
همه ذرات وجودم متبلور شده از سرخی
پرسپولیس،تیمی نیست،که به آسانی از یاد من و تو برود
پرسپولیس،مجذور عشق است
پرسپولیس،رنگ سرخی است به توان بی نهایت
پرسپولیس،ضرب دل سرخ من و توست
پرسپولیس،هندسه فریاد سرخ است
هرکجاهستم باشم،پرسپولیس مال من است ♥
خووو نمیـــشد اولش چن سآلــــــــ ببندن ؟پولآدی ؟
خدآ کنـ ه فقط ,, خوب بآشه ؟
توقع زیآدی نی همـ ه دآشتــهـ مآم همینـــه![]()
✖ گفتــﮧ بوבﮮ فـבآﮮ ِ בلـــ ـتآن بشوז بآنو ;
✖ בلـז رآ בیده اﮮ تآزگیهــ ـآ؟ ..
ینی چی که مبعلی بیاد؟؟؟؟؟ این همه بازیکن خوب داریم اونوقت رویانیان گیر داده که استقلالی ها رو بکشونه توی تیممون!!!!!! من اینجوری دوس ندارم
دنا مبعلی استقلالی نیست برعکس یه قرمز آتیشی هستش سالی هم که رفت اس اس با پرسپولیس تموم کرده بود و داشت میومد که جناب علی دایی چون مبعلی تو فولاد یه تکل بهش زده بود و ایشون هم که خدای کینه هستن و یادش نرفته بود اون تکل مخالفت کرد که ایمان بیادپرسپولیس و اونم مجبور شد بره استقلال من خودم تو چندتا روزنامه و مجله خوندم که وقتی فولاد بود گفته بود پرسپولیسی هستم و خیلی دوس دارم یک روز برای این تیم بازی کنم تازه دوست صمیمی و خیلی خیلی نزدیک جوادکاظمیان هم هستش و خود جواد گفته بود که ایمان خیلی دوس داره پرسپولیس بازی کنه چون بچگی هاش قرمز آتیشی بوده ولی خب دست تقدیر نذاشت بیاد پیش خودمون الان علی انصاریان رفت اس اس باید بگن پرسپولیسی نیست؟؟؟مجبور شد که رفت دیگه.
پولادی هم که بازیش خیلی خوبه و کیروش با اینکه نزدیک به 3 ماه فوتبال بازی نکرده بود بازم دعوتش کرد تیم ملی چون دفاع چپ خیلی توپی هستش و از شیری و شکوری که خیلی خیلی بالاترهستش و سرعت خوب و تکنیک بالایی هم داره و خوب میتونه کمک کنه به سمت چپ تیم
دیگر به تو فکر هم نمیکنم
گناه است
چشم داشتن به مال غریبه ها
لباس سپیدش را تا صبح برایم می سوزاند...
و من تا صبح بر لبانش بوسه می زنم...
چه لذتی می برم از این همخوابگی...
او از جان مایه می گذارد و...
من از عمر...
هر دو می سوزیم به پای هم.
وقتـــی مــــــرا " شمــــا " خطابــ میکنی!
یا اقای .......
منــــی که تـا دیــــروز عـــــــــــزیز دلـتــــــــ . بودم.....
درد دارد ،
درد . .
نمیخوام بدبینانه به قضیه نگاه کنم اما پرسپولیس اکثرا توو خریدای خارجی ضرر کرده!
امیدوارم گذشته ها عبرت امروز باشه که دروازه بان جدید نشه یه دغدغه ی دیگه.
خط هافبکمون خوبه نیازی به مبعلی نیست
بهتره یه فکر اساسی به حال خط دفاع بشه.
باید خودم را ببرم خانه!
باید ببرم صورتش را بشویم...
ببرم دراز بکشد...دلداریش بدهم،که فکر نکند...
بگویم نگران نباش،میگذرد...
باید خودم را ببرم بخوابد...
"من" خسته است...!!!
اینجا سرزمینی است که پشت دوستت دارم ها هم نوشته:
ساخت چین!!!
شهرک قرمزته... واحد 56
دومین شکار پرسپولیس 91 هم لو رفت؛ مبعلی خرید تازه پرسپولیس
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که برای مدیریت این باشگاه در فصل آینده وضعیت مبهمی دارد، به هواداران این تیم قول داده که سال آینده یک تیم کهکشانی ببندد.
حدود 10 بازیکن در فهرست باشگاه پرسپولیس برای سال آینده قرار دارند که مسئولان این تیم حتی به جذب 6 نفر از آنها هم راضی هستند. هادی عقیلی یکی از ستاره هایی است که باشگاه پرسپولیس به دنبال جذب او است و مذاکرات این باشگاه با مدافع العربی به طور ناخواسته لو رفت. حالا همه رسانه ها می دانند که پرسپولیس ی ها با این بازیکن مذاکره کرده اند و حتی رویانیان هم دیروز این موضوع را تأیید کرد.
البته این پایان ماجرا نیست و به نظر می رسد که نام ستاره های مورد نظر پرسپولیس دانه دانه از درون سبد بیرون می آید یکی دیگر از بازیکنان مد نظر این باشگاه ایمان مبعلی است، بازیکنی که مدتی پیش قراردادش را با باشگاه شارجه امارات فسخ کرد و در حال حاضر عضو تیمی نیست. ایمان می خواهد سال آینده در ایران بازی کند و مسئولان پرسپولیس تا به امروز دو بار با او مذاکره کرده اند. از طرفی جواد کاظمیان دوست صمیمی مبعلی نیز اصرار دارد که این بازیکن جنوبی سال آینده پیراهن سرخ را برتن کند.
ایمان قبلا سابقه بازی در استقلال را دارد و حالا باید دید برای فصل آینده چه تصمیمی خواهد گرفت.
دیگر به تو فکر هم نمیکنم
گناه است
چشم داشتن به مال غریبه ها
لباس سپیدش را تا صبح برایم می سوزاند...
و من تا صبح بر لبانش بوسه می زنم...
چه لذتی می برم از این همخوابگی...
او از جان مایه می گذارد و...
من از عمر...
هر دو می سوزیم به پای هم.
وقتـــی مــــــرا " شمــــا " خطابــ میکنی!
یا اقای .......
منــــی که تـا دیــــروز عـــــــــــزیز دلـتــــــــ . بودم.....
درد دارد ،
درد . .
آودوکیچ نیامده رکورد دار شد
تنها گلر ملی پوش خارجی لیگ قهرمانان آسیا
غیر از ایران و امارات، در سایر کشورهای آسیایی قانونی مبنی بر منع استفاده از دروازه بان های خارجی وجود ندارد. به همین دلیل 26 تیم حاضر در لیگ قهرمانان آسیا، می توانند در مسابقات داخلی از دروازه بان خارجی استفاده کنند. با این حال، غیر از پرسپولیس، تنها دو تیم از دروازه بان خارجی بهره می برند.
تیم لخویا قطر در مسابقات داخلی لیگ قطر، از امین لکومته مراکشی درون دروازه اش استفاده می کند. البته او، انتخاب اول مربی تیمش نیست چرا که بابا مالک، دروازه بان سابق ام صلال، در حال حاضر شماره یک لخویا است. در لیست جوانان آنها برای مسابقات داخلی، احمد علی حاتمی، دروازه بان جوان بحرینی هم حضور دارد که قطعا در آسیا در فهرست لخویا قرار نخواهد گرفت.
تیم پرسیپورا جایاپورا اندونزی هم از یو جائه هون، دروازه بان کره ای استفاده می کند. با این حال هیچ کدام از این دروازه بانها در تیم های ملی خود سابقه بازی ندارند و در مورد نفرات حاضر در تیم قطری، حتی صحبت های بر تغییر ملیت هم شنیده می شود. با این حساب، آسمیر آودوکیچ، تنها دروازه بان ملی پوش خارجی لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود.
"قسم به پرستو"
وقتی که جفتش میمیره و تنها به آشیونه برمیگرده
چه غروب غریبی!
"قسم به کرم شب تاب"
وقتی که از پیله بیرون میاد و با نسیم هم آغوش میشه
چه پروازی!
"قسم به خورشید"
وقتی که تو بر اون میتابی
چه تلالویی!
"قسم به همه دونه ها"
وقتی تو خاک میمیرن و تو نور متولد میشن
چه رستاخیزی!
"قسم به ساقه ای که تو باد میشکنه"
وقتی که از اون جز خاکستری بجا نمی مونه
"قسم به همه آینه ها"
وقتی که برابر آب قرار میگیرن
"قسم به لطافت قسم"
میدونم که میدونی دوستت دارم ای سرخترین
گرچه دروازبان با بازیکن خیلی فرق داره.ولی دفاع افتضاح باشه دروازبان هم کشکه.مثل پارسال بوفون در یووه!
خلاصه برای پرسپولیس ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم حداقل مصدوم نشه!
♥Iran Only 51♥
نو که میاد به بازار! کهنه میشه دل آزار...
نگاه به كار مفيدم نميكند هيچكس! هزار ديده به انتظار يك اشتباه من است!
♥perspolis♥ من عذادار شد!
12 روز گذشت!
!Manchester City hero Happy
واحد 8+9 شهرک قرمزته
سبد خرید رویانیان لو رفت
این پرسپولیس کهکشانی است؟
وقتی محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت كه قصد دارد این تیم را برای فصل آینده فوق كهكشانی ببندد، خیلی ها این صحبت او را جدی نگرفتند. با این حال او از همین حالا مذاكراتش را با چند بازیكن آغاز و نشان داده كه عزمش را برای بستن یك تیم قدرتمند جزم كرده است. رویانیان در روزهای گذشته خبر مذاكره با هادی عقیلی را تایید كرد، اما او پا را از این فراتر گذاشته است و با چند ملی پوش دیگر نیز مذاكراتی انجام داده. منابع آگاه از باشگاه پرسپولیس خبر می دهند كه به جز عقیلی، ایمان مبعلی، سید جلال حسینی، محسن بنگر، شهاب گردان، محسن مسلمان، محمدرضا خلعتبری و ادینیهو در لیست محمد رویانیان قرار دارند و این بازیكنان در صورت توافق با مدیرعامل باشگاه، سال بعد پیراهن پرسپولیس را به تن می كنند. البته رویانیان با جلال حسینی و محسن بنگر هم جلساتی را برگزار كرده است، اما هنوز پاسخ قطعی برای حضور آنها در پرسپولیس نگرفته است.
مهمترین نیاز پرسپولیس در جناحین خط دفاعی و هافبک دفاعی است که در لیست مورد نظر رویانیان بازیکنی با چنین کیفیت مشاهده نمی شود. رویانیان که پس از گلزنی ایمون زاید به کمیته استعدادیابی اش اشاره کرده بود به نظر می رسد باید کمیته ای دیگر برای دیدن ضعف های تیمش هم در نظر بگیرد. کمیته ای که برای جیب خود بازیکن به تیم تحمیل نکنند و بیشتر به فکر پوشاندن ضعف های تیم باشند.
رویانیان برای ضعف در دروازه شهاب گردان را در نظر گرفته که بازیکن با کیفیت و موثری است. برای عمق دفاع هم در ایران بازیکنی بهتر از مثلث بنگر، حسینی و عقیلی نداریم که اگر مدیرعامل پرسپولیس موفق شود دو تن از این سه نفر را به ترکیب پرسپولیس اضافه کند با توجه به حضور نصرتی و نورمحمدی بعنوان آلترناتیو مشکلات تیم در این نقطه برطرف خواهد شد.
در صف حمله وران پرسپولیس هم بازیکنی با کیفیت خلعتبری، ادینهو و حتی مسلمان هم نیاز اصلی تیم به شمار می رفت که جذب یک نفر از این لیست دور از ذهن نیست. اما همانطور که گفته شد بیشتر مشکلات پرسپولیس در پست جناحین خط دفاعی و نیز هافبک دفاعی به چشم می خورد و امیدواریم دنیزلی و مسوولان پرسپولیس ابتدا به فکر برطرف کردن این ضعف باشند که چندین سال است پرسپولیس از آن رنج می برد.
اما به طور کلی به نظر می رسد فصل آِینده باید به جای علی فتح الله زاده، شاهد بمب تركاندن محمد رویانیان باشیم.
"قسم به پرستو"
وقتی که جفتش میمیره و تنها به آشیونه برمیگرده
چه غروب غریبی!
"قسم به کرم شب تاب"
وقتی که از پیله بیرون میاد و با نسیم هم آغوش میشه
چه پروازی!
"قسم به خورشید"
وقتی که تو بر اون میتابی
چه تلالویی!
"قسم به همه دونه ها"
وقتی تو خاک میمیرن و تو نور متولد میشن
چه رستاخیزی!
"قسم به ساقه ای که تو باد میشکنه"
وقتی که از اون جز خاکستری بجا نمی مونه
"قسم به همه آینه ها"
وقتی که برابر آب قرار میگیرن
"قسم به لطافت قسم"
میدونم که میدونی دوستت دارم ای سرخترین
به نظرم من مدیری خوبه که لیست خرید بازیکناش رو لو نده و پنهانی با بازیکنا مذاکره کنه
تا زمانی که شخص کینه ای به اسم فتح ا...زاده تو این فوتبال هست پرسپولیس رو هر بازیکنی دست بزاره اون میره میخره
این بازیکنایی هم که اشاره شده به جز عقیلی و گردان بعید میدونم بقیه بیان
مسلمان باید ذوب رضایتش رو بده. بنگر با سپاهان قرارداد داره
حسینی هم زیر یه ملیارد عمرا بگیره
خلعتبری هم مارادونا رو دیده جو گیر شده جدا نمیشه ازش.
این بحث ها تکراریه هر فصل این اسم ها مطرح میشه ولی اخرش با شکوری و شیری و اقا زمانی تیم بسته میشه
گیرم كه باخته ام اما ....
كسی جرأت ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد
شوخی كه نیست،..
من شاه شطرنجم..
-------------------------------------
چه خوش گفت فردوسی پور در نود / که قرمز به آبی برنده شود
میازار اس اس که کیسه کش است / که دل دارد و بر همینش خوشست
چو شش تا بخوردست از روزگار / دگر آبیان را نماندست قرار
تو کز محنت دسته سه بی غمی / سرافراز و سرخی، بخندا همی
توانا بود هرکه قرمز بود / ز شیشتا دل شیر غران بود !
مهمان این هفته ی برنامه ی معرفی هواداران پرسپولیس در قرمزته
>>>رامین<<<
یک کلیپ از بازی هاش دیدم که مال پارسال بود .. دروازه بان خوبی نشون میدادش
اما حالا اینکه بتونه خودش رو آماده نشون بده خیلی مهم هست و تمریناتش و بدنش افت نکنه !!
پولادی هم که خدا رو شکر حل شد .. امیدوارم فصل آینده هم بتونیم در خدمت بگیریمش !
![]()
دنیا مثل علی کریمی نداره ... نداره نه میتونه بیاره
دلا همه بیقرار عشقن..اما عشقه که واسه علی کریمی بیقراره
_-_-__---___________________________________________---__-_-_
_-_-__---____________________________________________---__-_-_
اگر گناه کسی را نتوانی ببخشی . از بزرگی گناه او نیست . از کوچیکی قلب تو ست .
قرمزته سمبل پرسپولیس ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
;کاربران خواننده این موضوع : 181فعالیت : (نمایش-خوانندگان)
علاقه مندی ها (Bookmarks)