ازهفته اول دور برگشت لیگ 11 دوتیم ملوان انزلی و پرسپولیس برابر هم قرار میگیرند بازی رفت که در استادیوم آزادی برگذار شد با نتیجه 1-1 به اتمام رسید تا دوتیم لیگ را با 1 امتیاز شروع کنند.
پرسپولیس که نیم فصل وحشتناکی را سپری کرد و با مربیگیری حمید استیلی در جایگاه 9 قرارگرفت امیدوار است که با حضور دوباره دنیزلی بتواند از هفته اول فاصله با تیم های صدر را کاهش دهد پس از جدایی استیلی از تیم و بازگشت مصطفی دنیزلی به پرسپولیس هواداران خاطرات تلخ نیم فصل اول را فراموش کرده اند و منتظر رونمایی از پرسپولیس دنیزلی هستند تیمی که در نیم فصل مهدی مهدوی کیا و ایمون زاید ایرلندی را به جمع خود اضافه کرده و به احتمال فراوان مهردادپولادی و هادی شکوری را نیز جذب میکند حالا همه منتظر هستند تا پرسپولیس جدیدی را ببینند.
سرخ پوشان در این دیدار ستاره و کاپیتان خود یعنی علی کریمی را به علت 3 کارته بودن در اختیار ندارندو علیرضانورمحمدی نیز به همین دلیل به انزلی نخواهد رفت از سوی دیگر حسین بادامکی که در بازی فولاد مصدوم بود نیز رسیدنش در حاله ای از ابهام قرار دارد
دیگر به تو فکر هم نمیکنم
گناه است
چشم داشتن به مال غریبه ها
__________________________________________________ سیگارم چه خوب درک می کند مرا...
وای که چه زیبا کام میدهد...
این نو عروس هر شب تنهایی هایم...
لباس سپیدش را تا صبح برایم می سوزاند...
و من تا صبح بر لبانش بوسه می زنم...
چه لذتی می برم از این همخوابگی...
او از جان مایه می گذارد و...
من از عمر...
هر دو می سوزیم به پای هم.
وقتـــی مــــــرا " شمــــا " خطابــ میکنی!
یا اقای .......
منــــی که تـا دیــــروز عـــــــــــزیز دلـتــــــــ . بودم.....
درد دارد ،
درد . .
بازی کسل کننده ای بود.
نیمه اول بهتر بودیم
میثاق هم بد نبود
اما خط دفاعیمون هنوز خیلی کار داره . نیاز به یه ترمیم اساسی...
زمین هم که نور الی نور بود...
اما تعویضهای دنیزلی بد نبودن و میشه گفت بادامکی بهتر از بقیه ی تعویضیا بود.
باید خودم را ببرم خانه!
باید ببرم صورتش را بشویم...
ببرم دراز بکشد...دلداریش بدهم،که فکر نکند...
بگویم نگران نباش،میگذرد...
باید خودم را ببرم بخوابد...
"من" خسته است...!!!
در این بازی هم به اشتباه مکرر دفاع تیم باختیم، البته وقتی بازی های قبلی پرسپولیس رو دقت می کنیم انگار دنیزلی قبل از بازی شناخت دقیقی از تیمای حرف نداره چون خیلی وقتا شاهد تغییراتی در شکل بازی اون هم در دقایق نیمه اول هستیم
در مورد خط دفاع من معتقدم که اشتباه شون فقط اون جایی نیست که تیم گل می خوره، بلکه اون جایی هم که توپا رو دفع میکنن بسیار پر اشتباه این کارو میکنن خط دفاع باهوش و توانا باید به گونه ای خطر رو از روی دروازه خودی دفع کنه که زمینه ساز یه فرصت مهم برای سایر بازیکنا بشه ولی اکثر توپ های دفع شده همچین خاصیتی نداره
از طرفی خط هافبک ما هم نمیتونه از موج دوم حملات خوب استفاده کنه و از توپ های دفع شده توسط دفاع حریفان دوباره موقعیت بسازه
من گمان میکنم خستگی فراوان روی کیفیت کار همه تاثیر گذاشته و امیدوارم که با این چند روز تعطیلی بازی ها به فرم ایده آل برسند اگرچه در این زمینه اولادی استثناست، چون به سبب مصدومیت، زیاد بازی نکرده و از روزی هم که به تیم برگشته کار موثری انجام نداده، فکر میکنم امسال نباید از اولادی انتظاری داشت.
بعضی بازیهای فوتبال قرص خواب آور هست. دوست داری یک بالشت زیر سرت بزاری بازیو ببینیو بخوابی.
80 درصد بازی های لیگ فوق ضعیف ایران هم به همین شکل هست
حاضرم شرط ببندم اگه بارسلونا بیاد تو زمین های ایران بازی کنه سقوط میکنه. 3 تا پاس نمیتونن بدن. وقتی یکی پاس میداد طرف باید کل تمرکزش رو تو استوپ توپ قرار میداد و تا استوپ میکرد دیگه موقعیت از دست میرفت
دنیزلی هم مثل دو بازی گذشته ترکیب اولیه ی ضعیفی رو وارد زمین کرد. اینکه بادامکی با بازی بد هفته ی قبلش چرا باید فیکس بشه جای سواله. اینکه شکوری چرا باید فیکس بشه جای سواله
ما یه مدافع خیلی خوب داریم به اسم کنعانی که به جرات میگم از همه ی مدافعا بازیش بهتره ولی اصلا میدون نمیده بهش
روی پنالتی دوم شکوری مقصر اصلی بود. اصلا انگار نه انگار توپ داره از کنارش رد میشه همینجوری داره نگاه میکنه. میثاق هم متوسط بود از بازی های قبلی بهتر شده بود ولی هنوز مشکل داره
خلاصه با این تیم به هیچ جا نمیرسیم باید منتظر فصل بعد شد
به استیلی هم حق میدم با این بازیکنا نتونست نتیجه بگیره. 50 درصدشون با لابی بازی فوتبالیست شدن
برد دربی هم فقط معجزه بود.
تا آخر فصل اصلا انتظار برد نداشته باشید. امروز جدول رو دیدم اگه همینجوری ادامه بدیم شانس سقوط هم داریم
به نظر بازی بدک نبود از اون دسته بازی ها بود که نمیشد گفت عالیه نه میشد گفت ضعیف بود
نا گفته نماند صبا بهتر از ما بازی کرد خط دفاع ما باز هم افتضاح بود و در وازه بانمون از اون افتضاح تر
مهدوی کیا دیر به زمین اومد و باز با ورودش متور محرک تیم شد نمیدونم چرا دنیزلی از اول مهدی را نمیگذاره
پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست، دگر غصه چرا؟!؟!... آرزو دارم:خورشید، رهایت نکند غم، صدایت نکند ظلمت شام، سیاهت نکند و تو را از دل آنکس که دلت در تن اوست حضرت دوست جدایت نکند...
پرسپوليس يعني هواداران عاشق داشتن
پرسپوليس يعني گل سرخ و شقايق کاشتن
چقدر تازگی دارد برايم ؛روزهايی که به اميد آمدن کسی دلخوش نيستم ،
کاظمیان بمیری که هر چی میکشیم از توئه تک به تک رو گل نکردددددددددددددددددددددد
بازی مسخره ای بود
اگه پرسپولیس اینجوری بازی کنه میتونیم شانس اول افتادن به لیگ 1 ما باشیم
دخترکان تن- فروش،
مادران سیاه پوش،
کاسبان دین فروش،
محراب های فرش پوش،
پدران کلیه فروش،
زبان های عشق فروش،
انسانهای آدم فروش،
همه رامی بینی؟!
می خواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم،
دیگر زمینت بوی زندگی نمی دهد رفیق…!!!
خدایا چقدر میگیری شب اول قبر بذاری جای سوال و جواب من ازت بپرسم؟!
*
و پدر در بند است***چه کسی نان به سر سفره بیارد حالا؟
ولی افسوس اسیرند هنوز***طوقی و ریزعلی و نان وپدر
حسنک این دفعه پیدایش نیست***گاو اسب و سگ بزغاله صدایش میزنند
در کتابم اثری از پدرم کوروش نیست***نکند خانه به یغما دادیم چه کسی خواست که ویران بشود ایرانم
خانه اش ویران باد!!!
سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: بعد از بازي با پرسپوليس هيچ داوري را متهم نکرد.
سرمربی تیم فوتبال صبای قم با اشاره به پنالتیهایی که داور دیدار با پرسپولیس علیه تیمش گرفت، با بیان اینکه بعد از بازی با پرسپولیس هیچ داوری را متهم نکرده که بخواهد از کمیته داوران عذرخواهی کند، گفت: اگر پنالتی دوم پرسپولیس درست بود مرا دار بزنند!
عبدالله ویسی در گفتگو با مهر در خصوص صحبت هایش بعد از بازی با پرسپولیس علیه داوری تصریح کرد: از همان روز همه به من می گویند که انتظار نداشته اند اینگونه صحبت کنم. من عصبانی بودم و تند رفتم، اما شما نگاه کنید ما در شش مسابقه با اشتباهات داوران پیروزی را از دست داده ایم.
وی افزود: در این شش مسابقه من هیچ چیزی از داوری نگفتم و حتی اجازه ندادم باشگاه به کمیته داوران نامه ای بفرستد. اعتقاد من این بود که داوران هم جایز الخطا هستند، اما بازی با پرسپولیس و اشتباهات مظفری زاده چیز دیگری بود. از دقیقه 12 ممدوتال مدافع پرسپولیس باید اخراج می شد. او بعد از دریافت کارت زرد خطایی را انجام داد که مستحق اخراج بود، اما مظفری زاده فقط به اعلام خطا اکتفا کرد. اسم این را چه می توان گذاشت؟
اگر پنالتی پرسپولیس درست بود دارم بزنند!
سرمربی تیم فوتبال صبا با اشاره به پنالتی دوم پرسپولیس، خاطرنشان کرد: اگر از 50 کارشناس داوری یک نفر بگوید که خطای مدافع ما پنالتی بود بیایند مرا دار بزنند!
مترسک نیستم
ویسی در پاسخ به این سئوال که "آیا از مدیران باشگاه برای صحبت کردن درباره داوری تحت فشار بوده است؟" یادآور شد: باشگاه هیچ وقت نمی تواند مرا برای اینگونه موارد تحت فشار قرار دهد. مگر من مترسک هستم که به راحتی حرف کسی را گوش کنم و تحت تاثیر قرار بگیرم.
برد با وقت کشی نمی خواهم
وی با تاکید بر اینکه "می توانست با وقت کشی سه امتیاز بازی با پرسپولیس را به دست بیاورد،" افزود: هر کسی به من می رسد می گوید چرا وقتی از پرسپولیس جلو افتادید، وقت کشی نکردید تا بتوانید پیروز شوید. من این کارها را بلد نیستم و حتی وقتی مرتضی هاشمی زاده بازیکن تیمم در دقایق پایانی زمین افتاد گفتم که اگر بلند نشوی تعویضت می کنم! علاوه بر پرسپولیس در بازی مقابل شاهین و تراکتورسازی هم از حریف جلو بودیم و می توانستیم با وقت کشی بازی را به نفع خودمان تمام کنیم، اما من این پیروزی ها را نمی خواهم.
از کمیته داوران عذرخواهی نمی کنم
سرمربی صبا در ادامه گفتگویش با خبرنگار مهر خاطرنشان کرد: حالا که یک مربی به دنبال بازی سالم است و حتی تیمش هم وقت کشی نمی کند، با یک اشتباه داوری اینگونه متضرر می شود. هر چند همه از صحبت های من بعد از بازی با پرسپولیس تعجب کرده اند، اما از کمیته داوران و سازمان لیگ معذرت نمی خواهم.
منظورم از درآوردن بازی کنترل بازی بود
ویسی در خصوص اینکه گفته می شود "کمیته داوران اتهام زده است"، تصریح کرد: من هیچ اتهامی به سعید مظفری زاده و داوران نزدم. من به هیچ عنوان نگقتم این داور مشکل اخلاقی دارد یا خدایی نکرده پول گرفته است. منظور من از اینکه داور می خواست بازی را در بیاورد این بود که قصد داشت مسابقه را کنترل کند! صدا و تصویر این نشست خبری هم موجود است. من به هیچ عنوان به کسی بی حرمتی نکرده ام.
وی در ادامه بدون نام بردن از تیم تراکتورسازی افزود: هنوز نامه ای از کمیته انضباطی به دستم نرسیده است. اگر هم نامه ای بدهند مشکلی نیست. ولی برای من جالب است که وقتی علیه یک تیم پنالتی می گیرند، استاندار، فرماندار و نماینده های آن شهر علیه داوری بلند می شوند و از اشتباهات داوری به عنوان دلیل اغتشاش تماشاگران یاد می کنند. در حالی که این تیم نه توبیخ شد و نه با آنها برخوردی صورت گرفت. ضمن اینکه همان تیم بیشترین سود را از اشتباهات داوری برده بود.
از جیب خودم برای باشگاه خرج کرده ام
" من و چند تن از مدیران باشگاه از جیب خودمان برای تیم خرج کرده ایم". ویسی با بیان این مطلب به مشکلات مالی تیمش اشاره کرد و گفت: تا حالا از مشکلات مالی هیچ حرفی نزده بودم، اما من، مدیرعامل و چند تن از مسئولان از جیب خودمان برای تیم خرج کرده ایم. نمی دانم چرا تمام توجهات به باشگاه های ذوب آهن، راه آهن یا داماش معطوف شده است و هیچ کس نمی گوید صبا هم مشکلات مالی دارد.
با 20 درصد قرارداد بازیکنان ذوب آهن یک تیم می بندم!
ویسی ادامه داد: بازیکنان ما از ابتدای فصل فقط 20 درصد قرادادهایشان را گرفته اند. هر چند بازیکنان ذوب آهن هم مدعی هستند که فقط 20 درصد قراردادشان را گرفته اند، اما درصد آنها با درصد تیم ما به کلی متفاوت است. اگر 20 درصد قرارداد بازیکنان ذوب آهن را به من بدهند تا آخر فصل دیگر چیزی نمی خواهم؛ حتی می توانم با همین مقدار یک تیم برای فصل آینده ببندم! نمی دانم چرا ما را با تیم های نفت تهران، فولاد خوزستان و سپاهان که قسمت زیادی از قراردادشان را گرفته اند مقایسه نمی کنند و ما را کنار ذوب آهن می گذارند.
اگر صبا پایین آمد تقصیر من نیست
سرمربی صبا که به نظر می رسد دیگر طاقت مشکلات مالی این تیم را ندارد، خطاب به استاندار قم گفت: ما با این وضعیت مالی 26 هفته تیم را جزو چهار مدعی اصلی قرار دادیم. حالا هشت هفته باقی مانده تیم دست شما باشد تا ببینیم چه کار می کنید. این هشت هفته باقی مانده حیاتی است و ما به حمایت همه جانبه مسئولان استان نیاز داریم. ما دیگر نباید تمرکزمان را روی پیدا کردن پول بگذاریم. قطعا اگر شرایط همینطور باشد تیم جایگاهش را در جدول از دست می دهد و پایین تر می آید. اگر این اتفاق افتاد دیگر تقصیر من نیست.
بازیکنان روی قولشان مانده اند
وی با تقدیر از بازیکنانش به خاطر سکوت در برابر مشکلات مالی تصریح کرد: ما از ابتدای فصل برای تیم یک شعار ساختیم. شعار ما این بود که ما با تیم به مسافرت می رویم و در طول این مسافرت هم به هیچ کس اجازه پیدا شدن نخواهیم داد. خوشخبتانه بچه ها هم روی قول خود مانده اند و با این شرایط کنار آمده اند. اما وقتی قرارداد یک بازیکن 30 میلیون تومان است که فقط 20 درصد آنرا گرفته، او با این مبلغ کم و اجاره ماهیانه 2 میلیون تومان در تهران چگونه می تواند زندگی اش را اداره کند.
تا حالا با پاداش ها زندگی کرده ایم
ویسی افزود: جای شکرش باقی است که پاداش های تیم تا حالا بوده است. ما با این پاداش ها زندگی کرده ایم. البته برای گرفتن این پاداش ها هم دوندگی زیادی داشتیم!
یک توصیه به هدایتی
وی در واکنش به خبر احتمال خرید باشگاه صبا توسط حسین هدایتی هم گفت: من فقط از حسین هدایتی یک خواهش دارم. از او می خواهم هر تیمی را می خرد دیگر گول دلال ها را نخورد، یک تیم سالم ببندد و از بازی های تیمش لذت ببرد، نه اینکه با خرید یک تیم شش مربی جابجا کند و برای تغییر هر مربی 60 دلال پول مفت بگیرند.
منظور کربکندی این نبود که ناپاک شده ام
ویسی در بخش پایانی گفتگویش با خبرنگار مهر با انتقاد از رسانه هایی که از صحبت های رسول کربکندی سوء برداشت کرده بودند، تاکید کرد: کربکندی فقط گفته بود من مدتی با عبدالله کار کرده ام و می دانم او مربی سالمی است، حالا یک مدت تهران است و من از او بی خبرم. رسانه ها به گونه ای صحبت های کربکندی را بازتاب داده بودند که انگار من آمده ام تهران و ناپاک شده ام. در حالی که کربکندی همیشه به من لطف داشته و منظورش این نبوده است.
آنالیز عملکرد ملی پوشان پرسپولیس در بازی با صبای قم
طعنه به لیست کی روش
دعوت 7 بازیکن پرسپولیس به تیم ملی، یکی از مهم ترین انتقاداتی بود که به لیست ابتدایی کارلوس کی روش وارد شد. هرچند در ادامه مهرداد پولادی و رضا نورمحمدی از فهرست نهایی خط خوردند اما شاید مرور آخرین عملکرد این بازیکنان بتواند سطح آمادگی 5 بازیکن باقی مانده را برای حضور در این فهرست مشخص کند.
- رضا نور محمدی
حضور در زمین: 90 دقیقهکارت زرد: +گل: -
نور محمدی در بازی با صبا، عملکرد خوبی نداشت. مشخص ترین صحنه ای که از او به یاد مانده، پنالتی اول صبایی هاست. در جایی که کریم اسلامی به توپ نمی رسید، او با دخالتش بازیکن صبا را زمین زد تا تیمش 1-0 عقب بیفتد. نکته دیگر در مورد او، نا هماهنگی اش با ممدو تال بود. اوج این نا هماهنگی هم در دقیقه 23 به چشم آمد که ضربه سر ممدو تال با برخورد به پشت نور محمدی، در آستانه تبدیل شدن به یک موقعیت گل خطرناک بود. - امیر حسین فشنگچی حضور در زمین: 17 دقیقهکارت زرد: - گل: - فشنگچی بازیکنی بود که دعوتش به تیم ملی، تعجب خیلی ها را به همراه داشت. او در بازی با صبا هم از ابتدا در ترکیب پرسپولیس قرار نر نبود و پس از به زمین آمدن در دقیقه 73، بازی نسبتا معمولی انجام داد. او 4 پاس داد که 3 تای آن سالم بود، 4 پرتاب اوت داشت که یکی از آنها منجر به خطای بازیکنان صبا شد، دو توپ لو داد، یک توپ گرفت، 2 بار خطا کرد و یک خطا هم گرفت. او در دقیقه 85، با کنترل بدش مالکیت توپ را از پرسپولیس گرفت و در ادامه با یک خطای هند اشتباهش را جبران کرد! - علی کریمی حضور در زمین: 90 دفیقه کارت زرد: +گل: ++شماره هشت محبوب پرسپولیسی ها از نظر آماری در بین ملی پوشان پرسپولیس، بهترین عملکرد را داشت. اتفاقی که در جریان بازی هم به چشم آمد. کریمی در این بازی متمایل به راست و کمی عقب تر از غلامرضا رضایی بازی می کرد. ضمن آنکه او فقط زننده دو پنالتی پرسپولیسی ها نبود و روی گرفتن هر دو ضربه، تأثیر به سزایی داشت. در هنگام پنالتی اول، سانتر او جواد کاظمیان و حمید فرزانه را با هم درگیر کرد و لحظاتی قبل از پنالتی دوم، خطای آشکارتری روی او انجام شده بود. به طور کلی می توان گفت که سانترهای کریمی در این بازی با کیفیت بودند. او در فعالیت های دفاعی هم بعضا حضور داشت که فقط یک بار در دقیقه 28 با قرار گرفتن مقابل معمارزاده، او را دچار مشکل کرد. کارت زرد اول اکبر صادقی، بازیکن صبا هم حاصل خطایی بود که روی کریمی انجام شد. شماره هشت در جریان بازی، جاگیری های خوبی داشت اما شاید اگر کمی متمایل به مرکز بازی می کرد، موثرتر واقع می شد. - غلامرضا رضایی حضور در زمین: 90 دقیقهکارت زرد: -گل: -رضایی، در این بازی دو چهره متفاوت داشت. او از دقیقه یک تا 55، 8 سانتر اشتباه کرد، یک موقعیت عالی گل را (در دقیقه 54) از دست داد، بیشترین تعداد لو دادن توپ در بین بازیکنان پرسپولیس را داشت. رضایی اما پس از دقیقه 55، 4 ارسال موفق داشت که یکی از آنها منجر به پنالتی دوم پرسپولیس شد و دیگری توسط جواد کاظمیان هدر رفت. رضایی یک بار هم با حرکت خوبش از وحید حمدی نژاد خطا گرفت که باعث شده مدافع صبا یک کارت زرد از سعید مظفری زاده بگیرد. او یک خطا هم از مهدی بدرلو گرفت اما با شروع سریع بازی، توپ را لو داد. در کل، در حضور کریمی، تمرکز رضایی از بازی قبل بیشتر شده. با این حال اکثر سانترهای او کیفیت لازم را ندارند. غیر از 4 ارسال آخر او، در سایر موارد ارسال های کریمی و بادامکی با پای غیر تخصصی، کیفیت به مراتب بهتری داشتند. - مازیار زارع حضور در زمین: 90 دقیقه کارت زرد: +گل: -زارع به همراه نور محمدی، یکی دیگر ملی پوش ضعیف پرسپولیس در این بازی بود؛ با این تفاوت که پس از بازی از فهرست تیم ملی خط نخورد! مازیار در این مسابقه باز هم به عنوان هافبک دفاعی بازی کرد و باز هم نشان داد بازیکن تخصصی این قسمت از زمین نیست و فقط مجبور است به خاطر خالی بودن دست دنیزلی، در این پست برای پرسپولیس بازی کند. او غیر دو بار، تمام دوئل ها را به اکبر صادقی باخت و به طور کلی، خطرناک ترین توپ لو دادن های پرسپولیس از جانب او بود. دقیقه 30 و 44، مهم ترین این صحنه ها بود که هر دو بار پرسپولیس در آستانه گل خوردن قرار گرفت. تنها صحنه زیبایی که از زارع در این بازی به یاد داریم، مربوط به دقیقه 56 است. او یک توپ گیری خوب از اسلامی داشت و در ادامه تکل خوبی زد و یک حمله را آغاز کرد. زوم محمد نوری، مهرداد پولادی مهرداد پولادی نمی تواند برای پرسپولیس در لیگ برتر بازی کند و در این بازی غایب بود. محمد نوری هم در آخرین تمرین پیش از بازی مصدوم شد و نتوانست در ترکیب اصلی بازی کند. ظاهرا دعوت به تیم ملی برای نوری چندان خوش یمن نبود؛ چون این اولین باری بود که شماره 14 پرسپولیس یکی از بازی های این فصل تیمش را از دست داد.
"قسم به پرستو"
وقتی که جفتش میمیره و تنها به آشیونه برمیگرده
چه غروب غریبی!
"قسم به کرم شب تاب"
وقتی که از پیله بیرون میاد و با نسیم هم آغوش میشه
چه پروازی!
"قسم به خورشید"
وقتی که تو بر اون میتابی
چه تلالویی!
"قسم به همه دونه ها"
وقتی تو خاک میمیرن و تو نور متولد میشن
چه رستاخیزی!