ازهفته اول دور برگشت لیگ 11 دوتیم ملوان انزلی و پرسپولیس برابر هم قرار میگیرند بازی رفت که در استادیوم آزادی برگذار شد با نتیجه 1-1 به اتمام رسید تا دوتیم لیگ را با 1 امتیاز شروع کنند.
پرسپولیس که نیم فصل وحشتناکی را سپری کرد و با مربیگیری حمید استیلی در جایگاه 9 قرارگرفت امیدوار است که با حضور دوباره دنیزلی بتواند از هفته اول فاصله با تیم های صدر را کاهش دهد پس از جدایی استیلی از تیم و بازگشت مصطفی دنیزلی به پرسپولیس هواداران خاطرات تلخ نیم فصل اول را فراموش کرده اند و منتظر رونمایی از پرسپولیس دنیزلی هستند تیمی که در نیم فصل مهدی مهدوی کیا و ایمون زاید ایرلندی را به جمع خود اضافه کرده و به احتمال فراوان مهردادپولادی و هادی شکوری را نیز جذب میکند حالا همه منتظر هستند تا پرسپولیس جدیدی را ببینند.
سرخ پوشان در این دیدار ستاره و کاپیتان خود یعنی علی کریمی را به علت 3 کارته بودن در اختیار ندارندو علیرضانورمحمدی نیز به همین دلیل به انزلی نخواهد رفت از سوی دیگر حسین بادامکی که در بازی فولاد مصدوم بود نیز رسیدنش در حاله ای از ابهام قرار دارد
دیگر به تو فکر هم نمیکنم
گناه است
چشم داشتن به مال غریبه ها
__________________________________________________ سیگارم چه خوب درک می کند مرا...
وای که چه زیبا کام میدهد...
این نو عروس هر شب تنهایی هایم...
لباس سپیدش را تا صبح برایم می سوزاند...
و من تا صبح بر لبانش بوسه می زنم...
چه لذتی می برم از این همخوابگی...
او از جان مایه می گذارد و...
من از عمر...
هر دو می سوزیم به پای هم.
وقتـــی مــــــرا " شمــــا " خطابــ میکنی!
یا اقای .......
منــــی که تـا دیــــروز عـــــــــــزیز دلـتــــــــ . بودم.....
درد دارد ،
درد . .
شاهکار جدید عزیزمحمدی و شرکا/ بازیکن فجرسپاسی هم مقابل پرسپولیس محروم بود؟
مدافع فجرسپاسی قبل از بازی با پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی سه جلسه از همراهی تیمش محروم شده بود! به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ جدال تیم های پرسپولیس و فجرسپاسی شیراز در حالی روز سه شنبه در ورزشگاه آزادی با برتری زردپوشان شیرازی خاتمه یافت که علیرضا جلیلی مدافع فجر، قبل از این مسابقه از سوی کمیته انضباطی سه جلسه از همراهی تیمش محروم شده بود!
در خبر محرومیت این بازیکن که در سایت رسمی فدراسیون فوتبال منتشر شده، آمده است: «دیدار دو تیم فجر شهید سپاسی و مس کرمان در حالی روز پنجم بهمن برگزار شد که از سوی علیرضا جلیلی، بازیکن تیم فجرشهید سپاسی تخلفاتی صورت گرفت. بر همین اساس این بازیکن سه جلسه از همراهی تیم خود و حضور در مسابقات رسمی محروم شد. جلیلی همچنین باید مبلغ 10 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.» این در حالیست که یک روز پس از ابلاغ رسمی حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، علیرضا جلیلی تا آخرین دقایق مسابقه مقابل پرسپولیس حضور داشت و در نود و چهارمین دقیقه برای اتلاف وفت تعویض شد! پس از حضور قاسم دهنوی (هافبک مس سرچشمه) و سعید دقیقی (مهاجم شهرداری تبریز) که با وجود محرومیت مقابل پرسپولیس بازی کردند، این سومین شاهکار سازمان لیگ و کمیته انضباطی در لیگ یازدهم است و احتمالا از ساعتی دیگر باید شاهد تکذیب های آقایان و توجیهات عجیب آن ها در این خصوص باشیم! به گزارش مرجع خبری؛ با وجود اینکه حکم مذکور یک روز قبل از شروع مسابقه ابلاغ شده است، محرومیت جلیلی لازم الاجرا بوده است. همچنین مطابق با بند 3 ماده 28 کمیته انضباطی در خصوص کیفیت اعمال محرومیت ها، محرومیت از مسابقه بعد از صدور رای قطعی و ابلاغ رسمی آن در اولین مسابقه ای که در تخلف در آن صورت گرفته است انجام می شود. تبصره: حکم صاده حتی الامکان هفتاد و دو ساعت پیش از زمان مسابقه مرتبط با موضوع محرومیت ابلاغ می شود اما تاخیر در ابلاغ نیز مانع اجرا نخواهد بود. ترکیب فجرسپاسی مقابل پرسپولیس: سیروس سنگچولی، امید خلیلی، علیرضا جلیلی(۹۰+۴ وحید نعمتی)، عباس کاظمیان، سعید قزل گچلی، مهدی رجب زاده، مهرداد کریمیان، رضا حقیقی، ایوب کلانتری، یونس شاکری(۷۰ سید محمدرضا حسینی)، محمد مهدی نظری(۸۱- محمدرضا پور محمد)
میثــــــــــاق معمارزاده.امیـــــــــر حسین فشنگچی،
مربي مورد علاقه :
دايي_مورينيو
Array
بازم یه شاهکار دیگه!به به دم لیگ برترمون گرم
ولی اصلااااااااا دل خودتونو خوش نکنید چون ایندفعه هم مثل دو دفعه قبل هیچ کاری نمیکنن
همیشه یه جوابی دارن که بدن!!
خبر محرومیت بازیکن فجر سپاسی در سایت رسمی فدراسیون
کمیته انضباطی رای خود را در خصوص تیم های مختلف صادر کرد.
دیدار دو تیم داماش گیلان و سایپا از سری رقابتهای لیگ برتر در حالی 5/11/90 برگزاری شد که از سوی ابراهیم صادقی-کاپیتان تیم سایپا تخلفاتی صورت گرفت.بر همین اساس وی توبیخ کتبی و درج در پرونده محکوم شد. جریمه و توبیخ برای بازیکنان تیم فوتسال بانوان
دیدار دو تیم ملی حفاری و ایثار تهران از سری رقابتهای لیگ برتر فوتسال در حالی سوم دی ماه برگزار شد که نیلوفر اردلان،نغمه مرادی و الناز آراماتبه دلیل رفتار غیر ورزشی از داور مسابقه اخطار گرفتند.بر همین اساس هر یک از بازیکنان به توبیخ کتبی و درج در پرونده و مبلغ 000/500 ریال جریمهنقدی محکوم شدند.
دیدار دو تیم فجر شهید سپاسی و مس کرمان در حالی 5/11/90 برگزار شد که از سوی علیرضا جلیلی-بازیکن تیم فجر شهید سپاسیتخلفاتی صورت گرفت.بر همین اساس این بازیکن به مدت 3جلسه از همراهی تیم خود و حضور در مسابقات رسمی و پرداخت 10 میلیون ریال جریمهنقدی محکوم شد.
دیگر به تو فکر هم نمیکنم
گناه است
__________________________________________________ سیگارم چه خوب درک می کند مرا...
من از عمر...
یا اقای .......
درد دارد ،
درد . .
فدراسیون در سکوت محض / راهی جز تغییر نتیجه وجود ندارد !
حقیقت این است که برای سه جلسه محرومیت کمیته استیناف تشکیل جلسه نمی دهد.
بعد از اينكه شكايت و پيگيري هاي پرسپوليس درخصوص سعيد دقيقي، بازيكني كه گفته مي شد سه اخطاره بود به جايي نرسيد، حالا سرخ ها بايد دنبال پرونده ديگري باشند.
در ديدار هفته بيست و دوم ليگ برتر بين تيم هاي فجر سپاسي و مس كرمان به تاريخ 5/11/90 كه در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار شد عليرضا جليلي بازيكن شماره 4 تيم فجر سپاسي بعد از درگيري با مصطفي سيفي بازيكن مس كرمان، در دقيقه 3+90 مسابقه توسط سعيد بخشي زاده اخراج شد كه البته محروميت ناشي از اين كارت قرمز را در ديدار با سپاهان از هفته بيست و سوم سپري كرد.
جليلي در ديدار با راه آهن از هفته بيست و چهارم هم 90 دقيقه براي تيمش فجر سپاسي بازي كرد اما طي حكمي از سوي كميته انضباطي مورخه 17/11/90 (يك روز قبل از ديدار با پرسپوليس ) به سه جلسه محروميت از سوي كميته انضباطي محروم شد كه قاعدتا بايد اولين جلسه از اين محروميت را در ديدار با پرسپوليس پشت سر مي گذاشت. با وجود صدور اين حكم بازيكن نامبرده در تركيب اصلي تيمش در ديدار مقابل پرسپوليس قرار گرفت و تا آخرين ثانيه هاي مسابقه در ميدان بود. حال اين سوال پيش مي آيد كه آيا امكان دارد كميته استيناف بلافاصله بعد از تاريخ صدور راي، محروميت اين بازيكن را لغو كرده و به باشگاه مربوطه (فجر سپاسي) ابلاغ كرده باشد؟ اما واقعيت اين است كه براي محروميت سه جلسه اي اصلا كميته استيناف تشكيل نمي شود!
شايد فقط در صورتي اين قضيه به سود فجري ها تمام شود و آن دير ابلاغ شدن راي به اين باشگاه باشد كه در آن صورت هم اين ابهام پيش مي آيد كه رايي كه روز قبل از بازي صادر شده در هزاره ارتباطات و فناوري چطور به فجري ها ابلاغ نشده است؟
دیگر به تو فکر هم نمیکنم
گناه است
من از عمر...
یا اقای .......
درد دارد ،
درد . .
ازهفته 26 لیگ برتر بعدازظهر 4شنبه 26 بهمن پرسپولیس در قم به مصاف صبای این شهر میرود پرسپولیسی ها که بعد از برد دربی و کسب روحیه خوب به مصاف مقاومت رفته بودند در میان ناباوری بانتیجه 3بر2 مغلوب حریف شیرازی خود شدند تا باکسب هشتمین باخت فصل به مصاف صبای قم بروند پرسپولیس که حال و روز چندان مناسبی در جدول ندارد و با33 امتیاز در رده 7 جدول قرار دارد درمقابل تیمی بازی میکند که 41 امتیازی و 5 جدول است نکته جالب این دیدار این است که پرسپولیس از زمان رفتن صبا به شهر قم موفق به برد در استادیوم یادگارامام این شهرنشده و همچنان در حسرت شکست دادن صبا در خانه خود میباشد که همین موضوع شاید باعث تضعیف روحیه سرخپوشان گردد اما دنیزلی نشان داده که تیمش هر غیرممکنی را ممکن میسازد یک روز 10 نفره صدرنشین لیگ را که با2 گل درپیش است به خاک و خون میکشد و یک روز دربرابر تیم هفدهم جدول در شهرخود شکست میخورد حال باید دید که دنیزلی در برابر ویسی که با بازیکنان بی نام و نشان خود بسیار فراتر از انتظار نتیجه گرفته است چکار خواهد کرد پرسپولیس در بازی رفت بانتیجه 2-0 صبا را در تهران مغلوب کرده است.
وحید هاشمیان و علیرضا محمد به طور قطع به این دیدار نخواهند رسید و پرسپولیس را در قم همراهی نمیکنند از طرف دیگر محمد نوری-حسین هوشیار و مجتبی شیری که دیروز همراه تیم تمرین نکردند امروز دراختیار کادرفنی قرارگرفتند همچنین غلامرضارضایی و هادی نوروزی هم در پي برخوردهايي که در تمرين شنبه پيش آمد، از ناحيه مچ پا دچار آسیب دیدگی شدند که مصدوميت آنها کنترل شد
شرايط غلامرضارضایی بهتر است ولي در مورد هادی نوروزی شدت ضربه با توجه به کبودي پيش آمده بيشتر است و به همين دليل فردا بعد از گذشت 48 ساعت از آسیب دیدگی مي توان اعلام نظر دقيق تري در مورد آنها داشت.
دیگر به تو فکر هم نمیکنم
گناه است
من از عمر...
یا اقای .......
درد دارد ،
درد . .
هاشمیان و محمد به صبا نمی رسند، رضایی، نوروزی و زاید منتظر اعلام نظر پزشکی
محمد نوری، مجتبی شیری و حسین هوشیار که روز شنبه به دلیل آسیب دیدگی تمرین نکردند، امروز در اختیار کادر فنی قرار گرفته و تمرینات را دنبال کردند.
این سه بازیکن از سوی کادر پزشکی برای بازی با صبای قم مجوز دریافت کردند. کادر پزشکی همچنین حضور علیرضا محمد و وحید هاشمیان را در این بازی منتفی اعلام کرد. سه بازیکن پرسپولیس هم باید در روزهای آینده تعیین وضعیت شوند.
دکتر وجیه الله چشمه سری در این ارتباط، گفت: ایمون زاید در بازی قبل آسیب دید و برنامه های درمانی و فیزیوتراپی در حال انجام است. منتظریم روند بهبودی نشانه های مثبت را در این هفته نشان دهد.
غلامرضا رضایی و هادی نوروزی هم در تمرین شنبه در پی برخوردهایی که پیش آمده از ناحیه مچ پا دچار آسیب و تورم شدند که این تورم کنترل شد. شرایط غلامرضا رضایی بهتر است ولی در مورد هادی نوروزی شدت ضربه با توجه به کبودی پیش آمده بیشتر است و به همین دلیل فردا بعد از گذشت 48 ساعت از آسیب دیدگی می توان اعلام نظر دقیق تری در مورد آنها داشت.
بازی سختی میتونه باشه ..
صبا تو این چند هفته نتایج خوبی رو نگرفته .. و از کورس دیگه خیلی عقب مونده در برابر پرسپولیس هم خیلی انگیزه دارند .
اما پرسپولیس هم تیم فوق العاده هجومی هست که خوب میدونه چطور گل بزنه با وجود دنیزلی ..
بازی خیلی قشنگی از آب در خواهد اومد ..
من فکر کنم اگر گل نخوریم و دروازه بان هامون درست عمل کنند .. بازی رو ببریم به راحتی
" پرسپـــولیـــس تــو از کــدام آســمــان باریــدی؟! "
بوي باران ميدهي و من تنهايي ام را در ته صداي سفيدت حس ميكنم! و اينكه تو ... عجيب بوي تنهاييهاي مرا ميدهي...
يك بغض از من يك مشت تنهايي از تو كافيست براي تقسيم كردن دردهايي كه ريشه هايشان مشترك است...
خوشحالم كه تا اطلاع ثانوي ساکن سمت چپ و بيقرار وجود مني...
بغض كني هم شكل گريه ام... تنهايي را رسم كني ،شبيه يك كاغذ خط خطي مچاله شده ام...
پس بخند... آنقدر بلند كه غمهاي دل من هم پا به فرار بگذارند...
امشب به خوابم بيا ...
كلي حرف نگفته ي دوتايي دارم
فقط براي خودت... به اندازه ی روزهایی که نفهمیدی کجای دلمی!!! ساکن پلاک 1 شهرک قرمزته
علاقه مندی ها (Bookmarks)