دراین تاپیک تمام مصاحبه های
بازیکنان و مدیران و مربیان تیمها قرار میگیرد
دراین تاپیک تمام مصاحبه های
بازیکنان و مدیران و مربیان تیمها قرار میگیرد
جادوگر بزرگ فوتبال آسیا
با تو هستم با تو ای یار نفیس
پرسپولیسم،پرسپولیسم،پرسپو لیس
میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست
تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست
پس از هر برد و هر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباست
ز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباست
تو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباست
ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته
منصوري: بحث انتقال مس سرچشمه منتفي است
مديرعامل باشگاه مس سرچشمه گفت: بحث انتقال تيم فوتبال مس سرچشمه منتفي است و ما به دنبال اصلاح اساسنامه هستيم.
![]()
حسين منصوري در خصوص وضعيت تيم فوتبال مس سرچشمه عنوان کرد: فدراسيون فوتبال به برخي مسائل و مشترکات ما با تيم مس کرمان ايراد گرفته بود که تلاش ميکنيم در اساسنامه جديد اين موارد را برطرف کنيم و براي حضور در ليگ برتر آماده شويم. بحث انتقال تيم منتفي شده است.
وي در پاسخ به اين سؤال که سعدمحمدي، مديرعامل شرکت صنايع مس اعلام کرده که امتياز تيم مس فروخته خواهد شد، خاطرنشان کرد: اگر آقاي سعدمحمدي به اين نتيجه رسيدهاند، حتما تصميم درستي اتخاذ کردهاند. مسئولان در مورد اين موضوع تصميم ميگيرند و ما تابع آنها خواهيم بود. همواره مسئولان شرکت مس براي منفعت باشگاه تصميم گرفتهاند و همواره پشت تيم بودهاند.
مديرعامل باشگاه مس سرچشمه درباره تجمع هواداران اين تيم در جلوي باشگاه به علت انتقال اين تيم تاکيد کرد: اين افراد، مردم نبودند. صبح امروز زماني که ورزشکاران مختلف باشگاه مس منتظر ورود مربي خود بودند مقابل درب باشگاه درباره انتقال تيم فوتبال مس سرچشمه با يکديگر صحبت کردند و درباره شرايط تيم از يکديگر جويا ميشدند.
جادوگر بزرگ فوتبال آسیا
ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته
كاپيتان تيم فوتبال سايپاي البرز:مجيد صالح انتخاب درستي براي تيم سايپا بود
کاپيتان تيم فوتبال سايپاي البرز گفت: مجيد صالح انتخاب مناسبي براي تيم فوتبال سايپا بود که از طرف مديريت باشگاه صورت گرفت.
![]()
''ابراهيم صادقي''افزود: صالح مربي جوان و با دانشي است و بسيار انگيزه دارد که در اولين سال سرمربيگري خود عملکرد خوبي داشته باشد و اميدوارم تيم سايپا در ليگ يازدهم موفق ظاهر شود.
وي اظهار داشت: صالح در سال 83 با کمک ذوالفقارنسب سايپا را در ليگ برتر حفظ کردند و سال بعد نيز با سايپا در ليگ ، سوم شدند و سه سال بسيار خوب را در ذوب آهن پشت سر گذاشتند و اميدوارم روزهاي خوب اصفهان را در سايپا نيز تداوم دهند.
صادقي که در پايان ليگ دهم قراردادش با سايپا به اتمام رسيد در اين باره گفت: با سايپا به توافق رسيده ام اما مدت و ميزان قرارداد هنوز مشخص نيست و به صورت رسمي قراردادم را تمديد نکرده ام.
وي ادامه داد: از دو تيم خوب شهرستاني و تهراني پيشنهاد دارم اما در سايپا ماندني خواهم شد.
صادقي در خصوص ديگر بازيکناني که با سايپا به توافق رسيده اند هم بيان داشت: مهدي خيري و مجيد ايوبي قراردادشان را با سايپا تمديد کرده اند و منوچهري نيز با باشگاه به توافق رسيده است.
وي در خصوص وضعيت کريم انصاريفرد نيز گفت: انصاريفرد پيشنهادهاي بسيار خوبي از ليگ هاي اسپانيا ، آلمان و انگليس دارد و در صحبت هايي که با يکديگر داشتيم گفت اگر بخواهد در ايران به فوتبال خود ادامه دهد به طور قطع در سايپا خواهد ماند.
صادقي در خصوص سقف قرارداد براي بازيکنان نيز گفت: به هيچ عنوان چنين چيزي در ساير کشورها وجود ندارد و سقف قرارداد معنايي ندارد اما با توجه به دولتي بودن تيم ها و هزينه هاي زياد دولت نمي توان به اين موضوع اعتراض کرد.
وي تاکيد کرد: نبود ثبات مديريتي يکي از عوامل ايجاد سقف قرارداد است.
صادقي در خصوص ليگ دهم براي تيم سايپا نيز گفت: در ليگ دهم تغييرات زيادي در ترکيب تيم داشتيم که اين مهم در عدم هماهنگي ما تاثير گذار بود.
وي ادامه داد: در نيم فصل دوم مي توانستيم با کسب دو پيروزي به جايگاه هفتم دست يايبم اما در شش هفت بازي که در نيم فصل دوم داشتيم در دقايق پاياني نتيجه را از دست داديم که علت آن هنوز مشخص نيست و بايد باشگاه آن را بررسي کند که گل خوردن و از دست دادن نتايج در دقايق پاياني چه دلايلي داشته است.
صادقي يادآور شد: در ليگ دهم تيم خوبي داشتيم و آقاي مايلي کهن به بازيکنان جوان مانند ميلاد غريبي که به جرات مي توانم بگويم تنها بازيکني از تيم ملي جوانان بود که در ليگ برتر به صورت ثابت بازي مي کرد و چند بازيکن جوان ديگر ميدان داد که به طور قطع در ليگ يازدهم عملکرد بسيار بهتري از اين جوانان در سايپا خواهيم ديد.
وي در خصوص بدترين خاطره ليگ دهم نيز گفت: کسب نتيجه مساوي در ديدار با پيکان قزوين و از دست دادن پيروزي در دقيقه 94 از بدترين لحظات دوران ورزشي من بود چرا که براي دور شدن از منطقه خطر به سه امتياز نياز داشتيم.
صادقي در خصوص پايان دوران فوتبالش و آغاز مربيگري گفت: عقيده دارم مي توانم سه چهار فصل ديگر فوتبال بازي کنم ، تا دو سال پيش به مربيگري علاقه اي نداشتم اما اکنون دوست دارم بعد از پايان دوران فوتبالم مربي شوم.
وي تاکيد کرد: همواره تلاش کردم بازيکن مفيدي براي تيم سايپا باشم و در سالهاي اخير عملکرد خوبي داشتم و جز تاثيرگذارترين هافبک هاي ليگ برتر بودم اما به دليل اينکه تبليغات کمي روي تيم سايپا مي شود و بازي هاي کمي به طور مستقيم از ما پخش مي شود در مقايسه با بازيکنان تيم هاي استقلال و پرسپوليس که تمام بازيهايشان پخش مستقيم است اصلا ديده نمي شويم.
جادوگر بزرگ فوتبال آسیا
ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته
رييس هيات مديره باشگاه سپاهان :حاج صفي بااين باشگاه قرارداددارد
رييس هيات مديره باشگاه فولاد مبارکه سپاهان بابيان اين مطلب که حاج صفي مشمول است ، گفت: اين بازيکن يکسال ديگر با سپاهان قرارداد دارد و به هر تيم نظامي که بپيوندد پس از طي دوران سربازي خود به سپاهان بازمي گردد امشب نيز ساکت با قلعه نويي ديدار مي کند.
![]()
غلامحسين حسيني افزود: احسان حاج صفي قرار بود براي طي دوران خدمت سربازي به يکي از تيم هاي ملوان ، مقاومت سپاسي شيراز و يا تراکتورسازي تبريز بپيوندد و اما امروز شنيدم تراکتورسازي تبريز را بعنوان تيم مورد علاقه خود انتخاب کرده است.
وي اظهارداشت: تراکتورسازي تبريز زير نظر سپاه پاسداران مي باشد و به همين دليل حاج صفي مي تواند دوران سربازي خود را در خدمت اين تيم باشد .
رييس هيات مديره باشگاه سپاهان درباره وضعيت سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه نيز گفت: تا اواسط هفته آينده وضعيت سرمربي تيم مشخص مي شود اما قرار است امشب ساکت مديرعامل باشگاه سپاهان با قلعه نويي مذاکره کند.
وي افزود: درصورت توافق با قلعه نويي ، اين مربي به فعاليت خود ادامه خواهد داد و درغير اينصورت به گزينه هاي ديگر فکر مي کنيم که تا اواسط هفته آينده مذاکره باآنها را نهايي خواهيم کرد.
حسيني ، نگراني علاقمندان به تيم فوتبال سپاهان را وارد ندانست و افزود: هيات مديره باشگاه ، نگاه حرفه اي تري براي تقويت تيم فوتبال سپاهان دارد و قطعا'' با همتي که اعضاي هيات مديره اين باشگاه انجام خواهند داد ، تيم قويتري را براي فصل آينده و ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا خواهيم بست.
وي افزود: سپاهان ، قدمتي ديرينه دارد و در گذشته نيز به افتخارات بزرگ دست يافته است از اينرو اگر به تاريخ اين باشگاه رجوع کنيم خواهيم ديد که سپاهان افتخارات بزرگي را با افرادي بدست آورده است که اکنون دراين تيم مسووليتي ندارند.
رييس هيات مديره باشگاه سپاهان درخصوص ارسال نامه اين باشگاه به سازمان ليگ مبني بر رعايت سقف قراردادها ، گفت: در اين نامه نگراني سپاهان و تماشاگران بي شمار اين تيم را از احتمال عدم رعايت سقف قراردادها از سوي برخي تيم ها به سازمان ليگ برتر فوتبال اعلام کرديم و از آنها خواستم تا تصميات اتخاذ شده در اينخصوص بصورت شفاف و صادقانه اجرا شود تا تيم هايي که اين قانون را اجرا مي کنند مغموم نشوند.
جادوگر بزرگ فوتبال آسیا
ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته
آذري: از بازيكنان ميخواهيم كه بمانند و تيم را به ليگ برتر بازگردانند
مدير عامل جديد باشگاه استيل آذين گفت: با چهار گزينه شامل مربيان ليگ برتري و دسته يک براي هدايت تيم فوتبال استيل آذين مذاکره کرديم.
![]()
سعيد آذري پس از اين انتخاب گفت: حضور داشتن در شرايطي خوب است که تاثيرگذار باشيم. حضور داشتن با هر قيمتي برد محسوب نميشود، احساس ميکنم حضورم در استيل آذين در اين بازه زماني خوب است و اميدوارم با کيفيت هم باشد.
وي ادامه داد: بعد از اين که از ذوب آهن جدا شدم، ايدهام اين بود که به بخش خصوصي بياييم، مدتي کار نکردم، پس از آن با "پرهام" در تيم نساجي مازندران کار کردم. با توجه به حمايتي که امروز از تيم استيل آذين شد و شور و اشتياق مثال زدني در سمنان که اميدوارم ادامه داشته باشد، مجاب شديم که از اين پس مسئوليت بيشتري را بپذيريم و آينده خوبي را براي اين تيم رقم بزنيم.
آذري متذکر شد: چهار گزينه را براي هدايت تيم ملي با مالک باشگاه بررسي کرديم، هدايتي با احترامي که براي من قايل است، پس از قطعي شدن بحث مدير عاملي دستور داد با شناختي که روي مربيها دارم، گزينههايي را به او معرفي کنم تا مذاکرات را در طول اين هفته انجام دهيم ، احتمالا تا اواسط هفته آينده انتخاب مربي قطعي ميشود. ما بايد تيم را ببنديم، سرمربي را انتخاب کنيم، يک مقدار هم با مسايل سال گذشته مواجه هستيم، استقرار در استان جديد هم کار زيادي را ميطلبد، اميدوارم از بين گزينههايي که همگي امتحانشان را پس دادند، يک نفر را هر چه زودتر انتخاب کنيم.
وي در پاسخ به اين پرسش که براي بستن تيم چه برنامهاي داريد، يادآور شد: با توجه به بازيکنان سرآمدي که در استيل آذين وجود دارند فکر نمي کنم براي بستن تيم مشکلي داشته باشيم. اکثر بازيکنان قرارداد دو ساله با استيل آذين دارند. تلاش ميکنيم اسکلت اصلي تيم را حفظ کنيم، مگر اين که بازيکنان پيشنهاداتي از ساير باشگاهها داشته باشند که با نظر هيات مديره در اين باره تصميم گيري ميشود. در استيل آذين بر روي همه باز است، اگر ميخواهند ميتوانند بمانند و کمک کنند، سال گذشته شرايط ويژه اي وجود داشت و بازيکنان نتوانستند توانايي خودشان را نشان دهند. ما از صميم قلب ميخواهيم که بمانند و تيم را به ليگ برتر بازگردانند.
جادوگر بزرگ فوتبال آسیا
ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته
تسويه حساب استيل آذين با 15 بازيکنهدايتي: سرمربي و هيات مديره جديد هفته آينده معرفي ميشوند
حسين هدايتي از انتخاب و معرفي سرمربي و هيات مديره جديد باشگاه استيل آذين در هفته آينده خبر داد.
![]()
مالک باشگاه استيل آذين در رابطه با علت انتخاب استان سمنان براي انتقال اين تيم گفت: پس از بررسيهاي که انجام شد، به اين نتيجه رسيديم که استان سمنان با توجه به وجود امکانات خوب، نداشتن تيم، وجود استعدادهاي فراوان، هواداران بسيار و همچنين استقرار کارخانه استيل آذين در اين استان لياقت داشتن اين تيم را دارد و تصميم گرفتيم که استيل آذين به اين استان منتقل شود.
وي با بيان اين که فوتبال به هوادارانش زنده است، گفت: سمنان علاقه مندان پرشوري دارد که قطعا در فصل آينده از تيم حمايت خواهند کرد.
هدايتي با بيان اين که استان سمنان پتانسيل خوبي براي حمايت از اين باشگاه دارد، گفت: استاندار، نمايندگان مجلس، مسئولان اتاق بازرگاني و صنايع امکانات خوبي در اختيار ما گذاشتند که فکر ميکنم در استانهاي ديگر اين امکانات وجود نداشت که اميدوارم سال آينده به اميد خدا و تلاش مجموعه تيم و با استفاده از تجربه تلخ فصل گذشته مجددا به ليگ برتر باز گرديم.
وي از انتخاب سعيد آذري به عنوان مدير عامل جديد باشگاه استيل آذين خبر داد و گفت: سرمربي تيم نيز حداکثر تا هفته آينده انتخاب خواهد شد. با دو گزينه به توافق رسيدهايم که نهايتا تا هفته آينده يک نفر را انتخاب خواهيم کرد.
هدايتي در مورد وضعيت بازيکنان اين تيم گفت: از چند روز پيش کار تسويه حساب مالي بازيکنان را آغاز کرديم و 15 بازيکن برگه تسويه حساب خود را دريافت کردهاند و کار تسويه حساب ساير بازيکنان نيز از روز يکشنبه انجام ميشود.
رييس هيات مديره استيل آذين اضافه کرد: آن دسته از بازيکناني که از تيمهاي ديگر پيشنهاد دارند، بايد با باشگاه به توافق برسند که در اين صورت رضايت نامه آنها صادر خواهد شد و بازيکناني را که دلشان با تيم است و ميخواهند باشگاه را براي صعود به ليگ برتر همراهي کنند، با آغوش باز ميپذيريم.
هدايتي در مورد وضعيت مهدي مهدوي کيا گفت: ما با آقاي مهدوي کيا هماهنگ هستيم. به وي و سه بازيکن ديگر تيم گفتهام که تا آخر هفته آينده صبر کنند. اين را هم بگويم که قرارداد ما با مهدوي کيا يکساله بوده و او اکنون بازيکن آزاد است.
وي در پاسخ به اين سوال که مگر قرار است تا هفته آينده چه اتفاقي بيفتد؟ به گفتن جمله «شما صبر کنيد»، بسنده کرد.
هدايتي همچنين از تسويه حساب مالي با حسن اشجاري، سياوش اکبرپور و همچنين اميد نمازي مربي تيم فوتبال استيل آذين خبر داد.
مالک باشگاه استيل آذين گفت: غير از سه بازيکن تمام بازيکنان تيم قراردادهاي دو و يا سه ساله با باشگاه دارند.
هدايتي با تاکيد بر اين که خودش رياست هيات مديره باشگاه را همچنان بر عهده دارد، گفت: باشگاه استيل آذين يک باشگاه خصوصي است و خصوصي خواهد ماند. هيات مديره جديد نيز هفته آينده معرفي خواهد شد.
هدايتي در پاسخ به اين سوال که مهمترين دلايل سقوط تيم فوتبال استيل آذين از ليگ برتر را چه ميداند گفت: اشتباهات خود بنده در تصميم گيريها، انتخاب مديران و افراط و تفريط در کارشان، جمع کردن بازيکنان ستاره در يک جا و جوانگرايي نکردن، همه دست به دست هم داد تا اين اتفاق تلخ بيفتد.
رييس هيات مديره باشگاه استيل آذين در پايان گفت: از مردم تهران که پنج سال به من و باشگاه استيل آذين کمک کردند، تشکر ميکنم. باشگاه استيل آذين متعلق به تمام ايران است و اکنون نام مرکز استان سمنان روي آن است. اميدوارم همه ايران ما را مورد لطف و حمايت خود قرار دهند.
جادوگر بزرگ فوتبال آسیا
ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته
سرپرست فولادخوزستان خبرداد: آغاز تمرينات تيم از ششم تيرماه
سرپرست تيم فوتبال فولادخوزستان گفت: اردوي اين تيم براي حضور در يازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر کشور از دهم تا پانزدهم تيرماه در مشهد برپا ميشود.
![]()
حسين ابنقاسم گفت: روزهاي چهارم و پنجم تيرماه از تعدادي بازيکن سراسر استان به منظور شناسايي نفرات مستعد، زير نظر مجيد جلالي تستگيري ميشود.
وي افزود: پس از اين تستگيري، تمرينات تيم از ششم تيرماه در اهواز آغاز ميشود و تا هشتم همين ماه ادامه دارد، نهم تيرماه نيز تيم استراحت ميکند و از دهم همين ماه اردوي تيم در مشهد آغاز ميشود.
سرپرست تيم فوتبال فولادخوزستان با اشاره به تمديد قرارداد مجيد جلالي براي يک فصل ديگر با سرخپوشان اهوازي، گفت: جلالي هنوز ليست نهايي بازيکنان درخواستي خود را ارايه نداده است، اما نزديک به 17 نفر از بازيکنان فعلي تيم از جمله کامليمفرد، خورج، حمودي، نوروزي و افشين از بازيکنان درخواستي وي هستند.
وي درباره حضور مهاجمان مليپوش فولاد براي فصل بعد نيز خاطرنشانکرد: قرارداد آرش افشين سه ساله است و او دو فصل ديگر با ما قرارداد دارد. از قرارداد دو ساله رضا نوروزي با فولاد نيز يک فصل ديگر باقي مانده است.
ابنقاسم تصريحکرد: قرارداد ميثاق معمارزاده يک ساله بوده و به اتمام رسيده ولي اين بازيکن مورد تاييد آقاي جلالي است. همچنين با محمد رشيد مظاهري دروازهبان فصل گذشته استقلال اهواز در حال مذاکره هستيم.
سرپرست تيم فوتبال فولادخوزستان تاکيدکرد: هنوز حضور هيچ بازيکني براي فصل آينده در اين تيم قطعي نشده است.
جادوگر بزرگ فوتبال آسیا
ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته
ويسي: هيچ بازيكني از تيم صباي قم مازاد اعلام نشده است
سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: هيچ بازيکني را به دلايل اخلاقي يا فني به منظور حضور در فصل آينده ليگ برتر فوتبال از تيم صباي قم مازاد اعلام نکرده ام.
![]()
''عبداله ويسي'' گفت: با توجه به اين که باشگاه صبا براي فصل آينده ليگ برتر سقف قراردادهاي خود با بازيکنان را پايين آورده است برخي بازيکنان نامدار اين تيم ممکن است به دلايل مالي صبا را ترک کنند.
وي ابراز داشت: در فصل آينده رويکردي جوان گرايانه خواهيم داشت و در تيم خود از شش بازيکن ليگ دسته اول و بازيکنان اميد استفاده خواهيم کرد.
وي افزود: با وجود استعفاي سيد علي زاهدي از سرپرستي باشگاه صباي قم هيات مديره باشگاه هم اکنون وظايف خود در فصل نقل و انتقالات را به خوبي انجام داده است.
ويسي از احتمال جذب سه بازيکن خارجي جديد در تيم فوتبال صبا خبر داد و افزود: با سه بازيکن از کشورهاي صربستان، برزيل و آفريقاي جنوبي در حال مذاکره هستيم که سابقه بازي در ليگ هاي ترکيه و صربستان را دارند.
وي گفت: با وجودي که از نظر فني به داوود حقي نياز مبرم داريم، اما اين بازيکن با توجه به پايين آمدن سقف قراردادها در ماندن يا رفتن از صبا اختيار دارد.
صباي قم در فصل گذشته ليگ برتر فوتبال موفق به کسب عنوان دهمي شد.
جادوگر بزرگ فوتبال آسیا
ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته
پس از لغو نشست روز پنجشنبههيات مديره باشگاه شاهين بوشهر فردا انتخاب ميشود
هيات مديره باشگاه شاهين بوشهر فردا انتخاب خواهد شد.
![]()
احمد گزي سرپرست باشگاه شاهين بوشهر گفت: روز پنجشنبه به دليل اينکه برخي از اعضا وقت نداشتند، جلسه هيات امناي باشگاه شاهين برگزار نشد و قرار است اين جلسه فردا برگزار شود.
وي ادامه داد: هيات امناي باشگاه فردا هيات مديره را انتخاب خواهد کرد و اعضاي هيات مديره، مديرعامل را گزينش ميکنند. قطعا در آينده نزديک شرايط باشگاه بهتر از گذشته خواهد شد.
جادوگر بزرگ فوتبال آسیا
ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته
سايپا پيشنهادي نداده؛ 10 روز ديگر تکليف رفتنم به اروپا مشخص ميشودانصاريفرد: با استقلاليها صحبت كردهام؛ با پرسپوليس مذاكرهاي نداشتهام
مهاجم تيم فوتبال سايپا گفت: با مسئولان باشگاه استقلال مذاکره کردهام اما با مسئولان پرسپوليس مذاکرهاي نداشتم.
![]()
کريم انصاريفرد در مورد شايعه حضورش در استقلال و پرسپوليس گفت: به دليل عملکرد خوبم در فصل گذشته پيشنهادهايي از چند تيم دارم. من با مسئولان باشگاه استقلال مذاکره کردهام اما با مسئولان پرسپوليس مذاکرهاي نداشتم.
وي در مورد اين شايعه که فصل آينده در تيمي بازي خواهد کرد که علي دايي سرمربي آن باشد گفت: بايد شرايط پيشنهادها را بررسي کنم.
بهترين گلزن سايپا در ليگ برتر دهم در مورد احتمال ماندن در اين تيم اظهار داشت: تا امروز مسئولان باشگاه سايپا پيشنهادي به من براي ماندن در تيم ندادهاند.
انصاريفرد در مورد مجيد صالح سرمربي جديد تيم سايپا گفت: از نظر فني از ايشان تعريفهاي زيادي شنيدهام اما خودم شناختي از اين مربي ندارم و فقط يکبار با او سلام و عليک کردم و برايش آرزوي موفقيت ميکنم.
وي در مورد پيشنهادهايي که از باشگاههاي آلماني و هلندي دارد عنوان کرد: تا 10 روز آينده تکليف حضورم در فوتبال اروپا مشخص ميشود و به يکي از دو کشور آلمان يا هلند خواهم رفت اما نام باشگاه را نميتوانم بگويم.
مهاجم تيم اميد ايران در مورد بازي برابر سوريه و احتمال موفقيت تيم ايران در ديدار با عراق گفت: من ديروز به دليل مصدوميت جزيي بازي نکردم تا براي بازي با عراق آماده باشم. اگر تيم اميد ايران بازي تدارکاتي بيشتري داشت در شرايط بهتري قرار ميگرفت. اگر ما دو بازي ديگر داشتيم بهتر برابر سوريه بازي ميکرديم.
وي در مورد قهرماني پرسپوليس با علي دايي گفت: قهرماني را به دايي تبريک ميگويم.
جادوگر بزرگ فوتبال آسیا
ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته
علاقه مندی ها (Bookmarks)