دراین تاپیک تمام مصاحبه های
بازیکنان و مدیران و مربیان تیمها قرار میگیرد
دراین تاپیک تمام مصاحبه های
بازیکنان و مدیران و مربیان تیمها قرار میگیرد
جادوگر بزرگ فوتبال آسیا
با تو هستم با تو ای یار نفیس
پرسپولیسم،پرسپولیسم،پرسپو لیس
میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست
تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست
پس از هر برد و هر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباست
ز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباست
تو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباست
ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته
دايي: بهترين کادوي تولدم را از بازيکنان گرفتم
سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: با شکست فجر سپاسي بهترين کادو تولد را از بازيکنانم گرفتم.
علی دایی پس از پیروزی 2 بر یک برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران گفت: ابتدا باید پیروزی پرسپولیس درد ربی را به هواداران این تیم تبریک بگویم و همچنین از تماشاگران شیرازی که تیم راه آهن را تشویق کردند تشکر کنم. بازی شرایط خاص خودش را داشت. فجر سپاسی به ارسال توپهای هوایی رو آورده بود. این تاکتیک آنها بود که توانستیم با تدابیر تاکتیکی و همچنین صحبتهایی که با بازیکنانم داشتیم این تاکتیک را به خوبی خنثی کنیم.
وی ادامه داد: هر دو گل ما از یک نقطه به ثمر رسید که نشان دهنده کار تاکتیکی خوب راه آهن است. روی این مسئله کار کرده بودیم و توانستیم در این بازی سخت و خیلی بزرگ پیروز شویم.
دایی در مورد داور مسابقه گفت: به نظر من داور کار خودش را انجام داد و مشکلی نبود. ما در بازی گذشته بعد از دقیقه 90 گل خوردیم و دو امتیاز از دست دادیم و امروز مصمم بودیم سه امتیاز را بگیریم و بازیکنان با سعی و تلاش خود این کار را انجام دادند.
سرمربی راه آهن در مورد شعار تماشاگران علیه خودش گفت: احترام خاصی برای تماشاگران شیرازی قائل هستم اما بازیکنان من تمارض نمیکردند و من دنبال ضد فوتبال نیستم. داور هم به اندازه کافی وقت اضافه گرفت و وقت تلف شده را به خوبی محاسبه کرد.
دایی در مورد سالروز تولدش گفت: امروز بهترین کادوی زندگیام را از بازیکنان گرفتم. تیم ما از ابتدای فصل بدون حاشیه کار خود را انجام میدهد. مطمئنم راه آهن به رتبههای بالای جدول میرسد و ما در جمع تیمهای تک رقمی جدول لیگ قرار میگیریم.
سرمربی راه آهن در مورد بیاحترامی حسین کعبی به یاوری گفت: من ندیدم کعبی چنین کاری کند. پیش از مسابقه هم نه من نه هیچ کدام از بازیکنانم هیچ مصاحبهای انجام ندادیم اما خیلیها خیلی حرفها زدند. ما تیمی بدون حاشیه هستیم. از خودم شروع کردم و این مسئله را به بازیکنانم سرایت دادم. بازیکنانم هیچ وقت به سرمربی حریف بیاحترامی نمیکنند. محمود یاوری بزرگ و پیشکسوت ما است و حسین کعبی و همه ما برای او احترام زیادی قائل هستیم.
قهرمانلیق چوخ یاراشیر سنه تیراختور *** آذربایجان چوخ گوونیرسنه تیراختور
سئل تک جوشاریق، داغ تک دوراریق *** آرخان دا هر آن، قارتال تیراختور
اطلاعیه؛ قوانین جدید تاپیکهای مربوط به آنالیز بازیها:
عابديني: اصلا قصد تعويض تارتار را ندارم
مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: برخي دلالها در ليگ برتر امتياز فروشي ميکنند و مربيان سالم را ميزنند.
امیر عابدینی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد حضور محمد مایلیکهن به جای مهدی تارتار گفت: هیچ مذاکرهای با مایلیکهن انجام ندادم. اصلا قصد تعویض مهدی تارتار را ندارم و حتی به این مسئله فکر هم نکردم. شاید مایلیکهن در رشت حضور داشته و برای دیدن بازی به ورزشگاه آمده است. مایلیکهن از جمله مربیان سالم ولی عصبی است، ما او را عصبی کردهایم که البته عصبانیتش هم از سر دلسوزی است، مایلیکهن گرفتاری خاصی ندارد و از جمله مربیان سالم و کاربلد است.
وی در مورد شکست برابر سپاهان گفت: اگرچه بازی را به این تیم باختیم اما نظر فوتبالی تیم برتر میدان بودیم و در دقیقه 88 مهاجم حریف با دست به ما گل زد. اعتراض به داوری هم فایدهای ندارد زیرا 4 بازی را با پنالتی باختهایم و این بازی را هم با گلی که با دست زده شد شکست خوردیم. با این حال معتقدم مدافعان ما در آن صحنه مرتکب اشتباه شدند زیرا تیر دوی ما در آن لحظه خالی بود.
عابدینی افزود: وقتی استقلال در 10 دقیقه 3 گل میخورد امکان دارد داماش هم ببازد. من مهدی تارتار را قبول دارم، او مربی سالمیاست، اما متأسفانه برخی از مربیان هم آدم دارند، هم واسطه و هم به دنبال جریان سازی در اطراف تیمهایی هستند که خوب نتیجه نمیگیرند و به محض اینکه فضایی خالی میشود شروع به جریانسازی میکنند. جریانی در رشت میخواست بعد از قاسمپور مربی دیگری هدایت داماش را بر عهده بگیرد که من زیر بار این موضوع نرفتم. البته منظورم به هیچ عنوان مایلیکهن نیست چرا که او از جمله مربیان سالم فوتبال ما است.
مدیرعامل داماش تأکید کرد: وقتی برخی دلالها امتیازفروشی میکنند باید هم مربیان سالم را بزنند تا فضا آلوده شود و آنها به هدف خودشان برسند اما من باج نمیدهم و پای سرمربی سالم میایستم. باید با این مسایل برخورد شود. تارتار با داماش خوب کار کرده است.
وی اضافه کرد: ما با قاسمپور به تراکتورسازی در رشت باختیم و با تارتار در تبریز به این تیم بازنده شدیم. در دور رفت سه گل از سپاهان خوردیم و در دور برگشت با یک گل خطا باختیم. ضمن اینکه برخی از بازیکنان ما مثل محمد محمدی مصدوم شدند و یا حاجتی و چاوشی را به طور نیمبند در اختیار داریم. محمد غلامی هم به هر دلیلی دچار افت شده است.
عابدینی اظهار داشت: مهدی مهدویکیا را هم به خاطر چهار دلال و شرط بند از دست دادیم، یعنی همان آدمهایی که حرف بد به مهدویکیا زدند. با این حال مهدویکیا در حق هوادارانش جفا کرد که در داماش نماند اما هر بازیکنی ظرفیتی دارد. حق این اسطوره نیست که حرف نامربوط بشنود.
عابدینی با اشاره به مشکلات مالی داماش عنوان کرد: از 15مرداد سال 90 تاکنون ریالی ورودی به سیستم نداشتهایم و اگر عزیز محمدی و فدراسیون به صورت قطرهچکانی به ما پول نمیدادند شرایط ما بد میشد، مقداری هم طلب داشتیم که آنها را دریافت کردیم. همکاران قضایی مستقر هم با ما همکاری کردند و از بازیکنان داماش هم که برای گرفتن طلبشان صبوری کردند تشکر میکنم. با این شرایط ماندیم تا مشکلات حل شود.
وی در مورد واگذاری داماش به هدایتی به فارس گفت: قرار نیست پولی از هدایتی بگیریم و به باشگاه تزریق کنیم. هدایتی 5میلیارد تومان هزینههای باشگاه را میدهد و در عوض امتیاز یک تیم لیگ برتری در شهرستان را میخرد و این تیم هم قرار نیست از رشت خارج شود.
مدیرعامل داماش در مورد احتمال تغییر تارتار بعد از واگذاری گفت: من مدیر فنی تیم هستم و همچنان بعد از این واگذاری هم مدیر فنی تیم میمانم. تارتار نیز از داماش نمیرود.
♥Iran Only 51♥
نو که میاد به بازار! کهنه میشه دل آزار...
نگاه به كار مفيدم نميكند هيچكس! هزار ديده به انتظار يك اشتباه من است!
♥perspolis♥ من عذادار شد!
12 روز گذشت!
!Manchester City hero Happy
واحد 8+9 شهرک قرمزته
قاسمپور: ميخواهم در شاهين بوشهر تاثير گذار باشم سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: فردا راهي بوشهر ميشوم و ميخواهم در اين تيم تاثير گذار باشم. ابراهیم قاسمپوردر مورد حضورش در شاهین بوشهر گفت: شاهین بازیکنان خوبی دارد و به همین دلیل من پیشنهاد این تیم را قبول کردم. پیش از این پیشنهاد مس سرچشمه را رد کردم. شاید مرتکب اشتباه شده باشم اما با بررسیهایی که آن زمان داشتم وضعیت و شرایط را بسیار سخت دیدم اما میتوانم در شاهین بوشهر تاثیر گذار باشم. وی در مورد دستیارانش گفت: دستیارانم را خودم انتخاب میکنم و فعلا با حسین کاشینژاد به بوشهر میروم تا اگر نیاز به تغییر و تحول بود آن تغییر را انجام میدهم. سرمربی جدید شاهین بوشهر در مورد دستمزدش گفت: هنوز قرار دادم را امضا نکردم اما من خیلی روی مسائل مالی حساس نیستم اما شاید در این فوتبال بی در و پیکر اشتباه میکنم زیرا برخی که نه لیاقت نه شایستگی و نه سابقه دارند پولهای فراوانی میگیرند. شاید من ببو هستم که روی مسائل مالی تاکید نمیکنم آن هم در حالی که 15 سال سابقه بازی مفید در تیمهای ایران و خارج از کشور را دارم و همچنین چندین سال در تیمهای خارج از کشور مربیگری کردهام. حتی پسر خودم هم از این مسئله ایراد میگیرد ولی من میگویم وجدان و شرف آدم ارزشمند تر از پول است. قاسمپور در مورد اینکه باشگاه شاهین بوشهر مدام مدیر عامل عوض میکند گفت: امروز با افراشته صحبت کردم و تلفنی هم با آقای گزی گفت و گو داشتم. برای کمک به شاهین بوشهر آمدهام و امیدوارم بتونم مثمر ثمر باشم. مهم آن است که تمامی اعضای باشگاه شاهین همه دست به دست هم دهیم و یک دل شویم تا این تیم موفق شود.
♥Iran Only 51♥
12 روز گذشت!
واحد 8+9 شهرک قرمزته
شرفي در مورد آمدن فيروز کريمي به مس مي گويد
سرمربي تيم فوتبال مس سرچشمه گفت: ذوب آهن از نظر فني خيلي با ما فاصله ندارد.
اصغر شرفی در مورد دیدار روز دوشنبه با ذوب آهن گفت: بازی سختی است و امیدوارم مثل بازی رفت مسابقه خوبی شود ولی این مرتبه ما یک بر صفر پیروز شویم واز نظر روحی و روانی کاملا برای این بازی آمادهایم.
وی در مورد سه اخراجی تیم مس در دیدار با صبا گفت: اگرچه آن سه بازیکن اخراج شدهاند اما هنوز ۱۸ بازیکن دیگر داریم و با آنها بازی میکنیم. ذوب آهن هم مشکلات خاص خودش را دارد. از نظر فنی هم اختلاف زیادی بین ما و ذوب آهن نیست و باید دید بازیکنان در میدان چه میکنند. در این بازی نشان میدهیم چقدر برای مسابقه آمادهایم.
شرفی در مورد شایعه مذاکره باشگاه مس سرچشمه با فیروز کریمی گفت: اگر به تیم ما آمد مبارکش باشد. فوتبال ایران همین است، ولی حضور او در تیم مس میتواند هم واقعی باشد هم غیر واقعی. هر چیزی امکان دارد.
♥Iran Only 51♥
12 روز گذشت!
واحد 8+9 شهرک قرمزته
پيروز قرباني به سمت نيمکت استقلال نميرود
مدافع تيم فوتبال سايپا گفت: دوست ندارم به سمت نيمکت استقلال بروم.
به نقل از سایت باشگاه سایپا، پیروز قربانی در مورد دیدار با استقلال گفت: بازی بسیار سختی پیش رو داریم. استقلال تیم بزرگی است و تماشاگران فراوانی دارد ولی ما هم بازیکنان جوان و با انگیزه زیادی داریم. میانگین سنی خط حمله سایپا حدود 20 سال است و همین نیروی جوانی می تواند کار را برای استقلال سخت کند و انگیزه جوانان ما می تواند عامل باخت حریف شود.
وی در مورد شکست استقلال مقابل پرسپولیس گفت: بازی قشنگی بود و هر دو تیم خوب بازی کردند اما یک اتفاق نادر در فوتبال رخ داد و پرسپولیس در کمتر از 10 دقیقه استقلال را شکست داد. دنیزلی با تعویض های خوبی که انجام داد هم یکی از دلایل این برد بود و نشان داد که مربی بزرگی است.
قربانی افزود: قبلا در استقلال بازی کردم و می دانم بعد از شکست در دربی وضعیت تیم چقدر سخت و دشوار می شود. استقلالی ها با یکدیگر یکدل و هم قسم می شوند که ما را شکست دهند ولی ما با اجرای برنامه های کادر فنی می توانیم به هدفمان برسیم. سایپا تاکنون نتوانسته به آنچه استحقاقش را داشته برسد زیرا ما از نظر فوتبالی خیلی سرتر و برتر از حریفان بوده ایم. به جز دو دیدار صبا و سپاهان در دیگر بازی ها اسیر تاکتیک حریفان نشده ایم و خوب بازی کرده ایم اما باید بهتر نتیجه بگیریم. سایپا فصل آینده میتواند یکی از مدعیان قهرمانی در لیگ باشد.
وی در مورد اینکه دوست دارد به استقلال گل بزند یا نه گفت: مهم تر از گلزنی من موفقیت تیم سایپاست من اعتبارم را در فوتبال از استقلال دارم و از جوانی در استقلال بوده ام سال ها برای این تیم بازی کرده ام اما اکنون بازیکن سایپا هستم و با تمام وجود برای موفقیت این تیم تلاش خواهم کرد. شاید انگیزه های شخصی برای گلزنی داشته باشم اما برای من مهم ترین مسئله پیروزی و موفقیت تیم است.
مدافع پیشین استقلال در مورد اینکه به سمت نیمکت این تیم قبل از بازی خواهد رفت یا نه گفت: نه، دوست ندارم چنین کاری کنم.
♥Iran Only 51♥
12 روز گذشت!
واحد 8+9 شهرک قرمزته
ابراهيمزاده با جدايي گردان مخالفت کرد
سرمربي ذوب آهن در واکنش به پيشنهاد باشگاه پرسپوليس براي جذب دروازهبان اين تيم گفت: با جدايي گردان موافقت نميکنم.
منصور ابراهیمزاده در مورد دیدار روز دوشنبه با مس سرچشمه آخرین تیم جدول لیگ، گفت: بازی با چنین تیمهایی بسیار سختتر از تیمهای دیگر است. آنها چیزی برای از دست دادن ندارند و با تمام توان در خانه خودشان مقابل ما بازی میکنند. دو سه بازیکن محروم دارند ولی بازیکنان جایگزین خطرناکتر هستند زیرا انگیزه بیشتری دارند. شرفی هم یک مربی با تجربه است. مس سرچشمه نیاز به برد دارد و قطعا هجومی بازی میکند.
وی در مورد اینکه مس سرچشمه فقط ۱۷ امتیاز در لیگ برتر کسب کرده گفت: آنها برای جبران به میدان میآیند و هزینه هنگفتی کردهاند و بازیکنانی که خریدهاند بازیکنان خوبی هستند. نفراتی مثل مجید باجلان و محمد منصوری بازیکنان خوبی هستند و تلاش میکنند به وضعیتشان سامان بدهند. ضمن اینکه ما بعد از این بازی یک دیدار آسیایی هم داریم.
سرمربی ذوب آهن اصفهان در مورد پیغام مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به شهاب گردان گفت: ایشان پیغام دادهاند و حتی از باشگاه ما هم درخواست کردهاند که این بازیکن را برای بازیهای آسیایی در اختیار بگیرند اما باید صبور بود زیرا خود ما هم شانس حضور در لیگ قهرمانان آسیا را داریم. من با جدایی گردان موافقت نمیکنم.
ابراهیمزاده در مورد برکناری فیروز کریمی پس از شکست برابر ذوب آهن گفت: این مسئله ارتباطی به ما نداشت. او در مصاحبههای قبل هم گفته بود که اگر نتواند نتیجه بگیرد میرود. حتی از تغییر تفکر خود سخن گفته بود و اینکه فقط به دنبال امتیاز است.
سرمربی ذوب آهن که تیمش جمعه هفته جاری در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان باید به مصاف استقلال برود، در مورد دربی ۷۴ پایتخت و شکست استقلال گفت: این بازی را از لحظه اخراج مهرداد اولادی دیدم. پرسپولیس همین تعویضها را دردیدار با ما هم انجام داد و ایمن زائد و حسین بادامکی را به میدان فرستاد. وقتی حریف دست به تغییرات میزند مربی تیم دیگر باید نفرات جدید حریف را ارزیابی کند و این مسئله را به بازیکنانش اطلاع بدهد اما استقلال این تمرکز را نداشت.
وی ادامه داد: وقتی تیمی ۱۰ نفره میشود ۹ بازیکن دیگر به غیر از دروازهبان سعی میکنند با دوندگی بیشتر جای خالی آن یک نفر را پر کنند و بازیکنان تیم مقابل هم میگویند آنها یک نفر از ما کمتر دارند و کم کارتر میشوند.
ابراهیمزاده تاکید کرد: مهدی مهدویکیا در دیدار با استقلال، هم در زمانهایی که فرصت شوتزنی نصیبش شد و هم در مواقع دیگر که صاحب توپ بود و سانتر کرد هیچکس از استقلال مزاحمش نشد. حالا تمرکز استقلال باید از ناحیه مربی باشد یا بازیکن من نمیدانم ولی برد پرسپولیس یک استثنا در فوتبال بود ضمن اینکه بازیکنان پرسپولیس هم خیلی تلاش کردند و موفق شدند.
ابراهیمزاده در مورد اینکه مظلومی گفته از زائد شناختی نداشته گفت: ایمن زائد برابر ما هم بازی کرد و نشان داد که یک مهاجم سرعتی است و استقلالیها اگر تمرکز داشتند در همان بازی ما با پرسپولیس میتوانستند زائد را بشناسند.
وی در مورد اینکه مشکلات مالی باشگاه حل شد یا نه گفت: بهتر است در این مورد از مدیرعامل باشگاه سوال کنید.
♥Iran Only 51♥
12 روز گذشت!
واحد 8+9 شهرک قرمزته
مدير روستا: جاي ما در جدول خطرناک است
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: بازيکنان تيم از نظر تاکتيکي خوب کار مي کنند، اما در ضربات آخر و گل کردن توپ ها مشکل دارند.
علی اصغر مدیرروستا در خصوص آخرین وضعیت تیمش برای بازی مقابل شاهین تصریح کرد: خوشبختانه شرایط تیم از نظر تاکتیکی و انسجامی خوب است ولی به نظر میرسد اعتماد به نفس بازیکنان در ضربات آخر کم است؛ مشکلی که باعث شده موقعیت های زیادی را در هر مسابقه از دست بدهیم.
وی افزود: به هر حال باید این مشکل از یک جایی حل شود و طلسم گل نزدن های ما بشکند. امیدوارم دیدار مقابل شاهین پایان مشکل گلزنی بازیکنان شهرداری باشد و ما بتوانیم در کنار بازی های خوب، سه امتیاز را هم به دست بیاوریم.
سرمربی شهرداری در پاسخ به این سئوال که " آیا مشکل اعتماد به نفس بازیکنان تیمش تازه ایجاد شده و یا از ابتدای فصل وجود داشته است؟" تاکید کرد: این مشکل قبلا هم وجود داشت، ولی نکته اینجاست که تیم ما الان بهتر بازی می کند و فرصت های زیادی در هر مسابقه به دست می آورد. باید با تمرین بیشتر و صحبت با بازیکنان اعتماد به نفس آنها را بیشتر کنیم.
مدیر روستا در خصوص اینکه "برای بازیکنانی که فرصت ها را از دست می دهند جریمه یا تنبیهی در نظر گرفته است یا نه؟"، افزود: به هیچ عنوان بازیکنان را تنبیه و سرزنش نمی کنیم. ما اصلا فشار روحی به بازیکنان و مهاجمان نمی آوریم بلکه با تمرین بیشتر در صدد حل این مشکل هستیم.
وی با اشاره به تیم شاهین خاطرنشان کرد: شاهین همانند سایر تیم های جنوب کشور خوب فوتبال بازی می کند. هر چند در این مسابقه میهمان هستیم، اما خیالمان راحت است که می توانیم در مقابل این تیم هم خوب ظاهر شویم. البته به مشکلات مربیان این تیم هیچ کاری نداریم و از بازیکنانم خواسته ام به آن حتی فکر هم نکنند. ما باید فقط روی برنامه های خودمان تمرکز کنیم، نه مشکلات شاهین.
سرمربی تیم شهرداری جایگاه تیمش در جدول را خطرناک دانست و یادآور شد: قبول دارم جای ما در جدول خطرناک است، اما در چند بازی گذشته باید چند بازی را با پیروزی تمام می کردیم. اگر آن امتیازات را جمع کرده بودیم الان در میانه های جدول بودیم نه در انتهای آن.
مدیر روستا در پایان با رد هرگونه اولتیماتوم از طرف مسئولان باشگاه گفت: هیچ صحبتی با من در این خصوص نشده است و اولتیماتومی نگرفته ام. خوشبختانه همه مسئولان باشگاه و مردم آذربایجان از عملکرد شهرداری راضی هستند، اما باید در نتیجه گیری بهتر باشیم که سعی می کنیم از این بازی آنرا برطرف کنیم.
تیم های فوتبال شاهین بوشهر و شهرداری تبریز ساعت 15 فردا (سه شنبه) در چارچوب مسابقات هفته بیست و پنجم لیگ برتر به مصاف هم می روند. این مسابقه در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر برگزار می شود.
قبول دارم نيمکت ما زياد اعتراض ميکندشرفي: نتيجه دلخواه را کسب نکرديم
سرمربي تيم فوتبال مس سرچشمه گفت: براي برد برابر ذوب آهن به ميدان رفته بوديم اما نتيجه دلخواه را کسب نکرديم.
اصغر شرفی پس از تساوی صفر - صفر مقابل ذوب آهن گفت: ذوب آهن تیم با سابقهای است. وزن تیمی آنها 200 کیلو بیشتر از ما است. روی کاغذ ذوب آهن 5 گل از ما جلو است اما ثابت کردیم در هیچ مسابقهای از پیش بازنده نیستیم و امروز هم همین را نشان دادیم.
وی افزود: پا به پای ذوب آهن حرکت کردیم. همه اینها نشان میدهد تیم به ماندن در لیگ برتر امیدوار است. ما برای برد به میدان رفتیم اما نتیجهای که میخواستیم کسب نکردیم.
شرفی در خصوص اعتراض نیمکت نشینان مس سرچشمه به داور گفت: من قبول دارم که نیمکت ما به داوریها زیاد اعتراض میکند. در این خصوص باید با همکارانم بیشتر جلسه بگذارم و بیشتر رعایت این مسئله را کنند.
وی درباره جذب بازیکن در نیم فصل تصریح کرد: باز هم تاکید میکنم در نیم فصل سر ما کلاه گذاشتند. شهامتش را دارم و میگویم و این نشان میدهد که اشتباه ما سهوی بوده است. با همه اینها مس سرچشمه در نیم فصل اول از 5 بازی یک امتیاز داشت اما اکنون از 5 بازی 5 امتیاز داریم.
خنــدیدن خــــوبه
قهقهه عالیــــه
گریه آدمو آروم می کنه
اما...
لعنــت بر بغــــض
این روزا حالم خوب نیست
همش دلم میریزه ، دلم میلرزه
همش بغض دارم...
چه حس آشنایی !
چند ماه پیش بود که همین حس رو داشتم
و اون روزا داره تکرار میشه
ابراهيم زاده:براي کسب مساوي به کرمان نيامديم
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: در ديدار با تيم مس سرچشمه کرمان برنامه داشتيم و براي مساوي کردن به کرمان نيامده بوديم.
''منصور ابراهیم زاده'' شامگاه دوشنبه پس از دیدار تیم های فوتبال مس سرچشمه کرمان و ذوب آهن اصفهان در جمع خبرنگاران اضافه کرد: برای این دیدار، شیوه های رسیدن به نتیجه را تمرین کرده بودیم و می دانستیم مس سرچشمه فیزیکی بازی می کند و دل به ضد حملات خواهد بست.
ابراهیم زاده ادامه داد: مس سرچشمه فکر می کرد به دلیل دیدار بعدی ما با استقلال، بازیکنان ما چندان درگیرانه بازی نمی کنند تا مبادا دچار مصدومیت شوند.
ابراهیم زاده گفت: در این دیدار هم تیم ما و هم تیم مس سرچشمه تعدادی بازیکن غایب داشت اما ما به جایگاه تیم مس سرچشمه در جدول نگاه نکرده بودیم و بازی فیزیکی و درگیرانه خود را انجام دادیم.
سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان بیان کرد: بازیکنان ما در این دیدار با عبور از کناره ها اقدام به شوت زنی و سانتر به سمت دروازه حریف می کردند که متاسفانه موفق به گلزنی نشدند.
وی افزود: در نیمه دوم، موقعیت های خوبی برای رسیدن به گل داشتیم که دروازه بان مس سرچشمه در این دیدار بسیار خوب کار کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، دیر شروع کردن تمرینات تیم در آغاز فصل، از دست دادن برخی بازیکنان کلیدی، مشکلات مدیریتی و مالی را از دلایل نتیجه نگرفتن تیم ذوب آهن مانند سال گذشته عنوان کرد.
ابراهیم زاده، با اشاره به دیدار با استقلال در رقابت های آسیایی، افزود: هر دو تیم به این دیدار نگاه ویژه ای دارند اما در هر حال یک تیم باید حذف شود.
وی اظهار داشت: ما در دیدارهای آسیایی بسیار بهتر از لیگ برتر، نشان داده ایم اما از سوی دیگر نیز استقلال بازیکنان خوب و با تجربه ای دارد.
سرمربی تیم ذوب آهن اصفهان تصریح کرد: در رقابت های لیگ برتر اختلاف امتیاز تیم های میانه جدول با تیم های بالای جدول زیاد نیست و می توانیم سهمیه آسیایی را از این طریق به دست بیاوریم.
به گزارش ایرنا، تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال با نتیجه مساوی بدون گل مقابل مس سرچشمه کرمان متوقف شد
♥Iran Only 51♥
12 روز گذشت!
واحد 8+9 شهرک قرمزته
شرفي: نتيجه دلخواه را کسب نکرديم
سرمربي تيم فوتبال مس سرچشمه گفت: براي برد برابر ذوب آهن به ميدان رفته بوديم اما نتيجه دلخواه را کسب نکرديم.
اصغر شرفی پس از تساوی صفر - صفر مقابل ذوب آهن گفت: ذوب آهن تیم با سابقهای است. وزن تیمی آنها 200 کیلو بیشتر از ما است. روی کاغذ ذوب آهن 5 گل از ما جلو است اما ثابت کردیم در هیچ مسابقهای از پیش بازنده نیستیم و امروز هم همین را نشان دادیم.
وی افزود: پا به پای ذوب آهن حرکت کردیم. همه اینها نشان میدهد تیم به ماندن در لیگ برتر امیدوار است. ما برای برد به میدان رفتیم اما نتیجهای که میخواستیم کسب نکردیم.
شرفی در خصوص اعتراض نیمکت نشینان مس سرچشمه به داور گفت: من قبول دارم که نیمکت ما به داوریها زیاد اعتراض میکند. در این خصوص باید با همکارانم بیشتر جلسه بگذارم و بیشتر رعایت این مسئله را کنند.
وی درباره جذب بازیکن در نیم فصل تصریح کرد: باز هم تاکید میکنم در نیم فصل سر ما کلاه گذاشتند. شهامتش را دارم و میگویم و این نشان میدهد که اشتباه ما سهوی بوده است. با همه اینها مس سرچشمه در نیم فصل اول از 5 بازی یک امتیاز داشت اما اکنون از 5 بازی 5 امتیاز داریم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)