جان تري از کاپيتاني تيم ملي کنار گذاشته شد
Loading
تبلیغات
تبلیغات
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10
Like Tree1Likes
  • 1 Post By ♥perspolis♥

موضوع: جان تري از کاپيتاني تيم ملي کنار گذاشته شد

dokhtare sahra آواتار ها  

تشکرها
    10
    تشکر شده 3 در 3 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریم باقری
    مربي مورد علاقه :
    علی پروین
    Array

پیش فرض جان تري از کاپيتاني تيم ملي کنار گذاشته شد

بعد از ديدار چلسي مقابل کوئينزپارک رنجرز در اکتبر سال گذشته بود که فرديناند ادعا کرد کاپيتان آبي ها در طول بازي از الفاظ نژادپرستانه عليه او استفاده کرد.
    اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرد تا زمان مشخص شدن نتیجه دادگاه اتهام توهین نژادپرستانه جان تری به آنتون فردیناند، بازوبند کاپیتان سه شیرها از تری گرفته خواهد شد.

این دومین بار در سه سال اخیر است که تری از کاپیتانی انگلیس خلع می شود. اولین بار پیش از جام جهانی 2010 بود که تری مجبور به تحویل دادن بازوبند کاپیتان تیم ملی انگلیس شد. اما 13 ماه بعد و به دلیل مصدومیت های پیاپی ریو فردیناند و استفن جرارد، کاپیتان بعدی سه شیرها، کاپلو بار دیگر تری را به عنوان کاپیتان تیمش انتخاب کرد.

اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرد تنها در صورتی که تری بار دیگر بازوبند کاپیتان انگلیس را به بازو خواهد بست که از اتهام توهین نژادپرستانه به آنتون فردیناند تبرئه شود.
    بعد از دیدار چلسی مقابل کوئینزپارک رنجرز در اکتبر سال گذشته بود که فردیناند ادعا کرد کاپیتان آبی ها در طول بازی از الفاظ نژادپرستانه علیه او استفاده کرد.

اتحادیه فوتبال انگلیس دلیل این تصمیمش را اهمیت زیادی موضوع کاپیتان تیم ملی انگلیس دانست و همچنین تاکید کرد که دلیلی برای کنار گذاشتن تری از تیم ملی وجود ندارد و در صورتی که کاپلو بخواهد می تواند او را برای رقابت های پیش رو به تیمش دعوت کند.
    اکنون باید دید فابیو کاپلو چه کسی را به عنوان کاپیتان تیمش برای رقابت های یورو 2012 انتخاب خواهد کرد.

مـهـربـانـی تـا کـــــــی ؟؟
    بـگـذار سـخـت باشم و سـرد !!
    بـاران کـه بـاریــد... چـتـر بـگـیـرم و چـکـمـه!!!
    خـورشـیـد کـه تـابـیـد... پـنـجـره ببـندم و تـاریـک !!!
    اشـک کـه آمـد... دسـتـمـالـی بـردارم و خـشـک !!!

او کـه رفـت

نیشخندی بزنم وسوت
    ؟

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    تیم مورد علاقه ایرانی تیم اول مورد علاقه خارجی
    Array

جوایز

فرديناند: ديگر به دنبال کاپيتاني تيم ملي نيستم

اتحاديه فوتبال انگليس امروز اعلام کرد تا زمان مشخص شدن راي دادگاه در مورد اتهام توهين نزادپرستانه تري به آنتون فرديناند، بازوبند کاپيتاني شيرها از کاپيتان چلسي گرفته شود .

ریو فردیناند، مدافع منچستریونایتد، اعلام کرد قصد ندارد برای به دست آوردن بازوبند کاپیتان تیم ملی انگلیس تلاش کند.
    اتحادیه فوتبال انگلیس امروز اعلام کرد تا زمان مشخص شدن رای دادگاه در مورد اتهام توهین نزادپرستانه تری به آنتون فردیناند، برادر ریو فردیناند، بازوبند کاپیتانی شیرها از کاپیتان چلسی گرفته شود.

فردیناند گفت:" بعد از اتفاقات دفعه قبل، نمی خواهم کاپیتان انگلیس بشوم. تنها می خواهم روی بازی برای منچستریونایتد تمرکز کنم و اگر به تیم ملی دعوت شوم، مثل همیشه خوشحال خواهم شد."
    بعد از ماجراهایی که برای تری پیش از جام جهانی 2010 اتفاق افتاد، بازوبند کاپیتانی سه شیرها از تری به فردیناند رسید اما به دلیل مصدومیت های متعدد، او تنها 4 بار این بازوبند را به بازو بست.

استفن جرارد، اسکات پارکر و فرانک لمپارد، گزینه های بستن بازوبند کاپیتانی سه شیرها هستند. انتظار می رود کاپیتان بعدی انگلیس پیش از دیدار دوستانه پیش رو مقابل هلند اعلام شود.

Iran Only 51
    نو که میاد به بازار! کهنه میشه دل آزار...
    نگاه به كار مفيدم نميكند هيچكس! هزار ديده به انتظار يك اشتباه من است!

♥perspolis♥ من عذادار شد!
    12 روز گذشت!

!Manchester City hero Happy
    واحد 8+9 شهرک قرمزته

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

بواس: تري همچنان کاپيتان چلسي خواهد بود

سرمربي آبي ها با تصميم اتحاديه فوتبال انگليس براي گرفتن بازوبند کاپيتاني سه شيرها از تري مخالف است.

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، اعلام کرد علی رغم تصمیم اتحادیه فوتبال انگلیس برای گرفتن بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس از جان تری، این بازیکن همچنان کاپیتان آبی های لندن باقی خواهد ماند.

برکناری تری از کاپیتانی تیم ملی انگلیس پس از آن صورت گرفت که اعلام شد دادگاه رسیدگی به اتهام او در مورد توهین نژادپرستانه به آنتون فردیناند در دیدار چلسی- کوئینزپارک رنجرز، روز 9 جولای، 8 روز بعد از پایان رقابت های یورو 2012 انجام خواهد شد.

وکیل تری روز چهارشنبه لایحه دفاعیه اش را به دادگاه ارائه داد و همچنین اعلام شد او می تواند تیم ملی انگلیس را در دیدار های پیش رو از جمله رقابت های یورو 2012 همراهی کند.
    در حالی که امروز اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرد تری تا مشخص شدن رای دادگاه، دیگر کاپیتان سه شیرها نخواهد بود، ویلاس بواس تاکید کرد جایگاه او در تیم چلسی تغییر نخواهد کرد و با تصمیم اتحادیه فوتبال انگلیس نیز مخالفت کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این تصمیم اتحادیه فوتبال انگلیس بود. من با آن موافق نیستم. جان همچنان کاپیتان چلسی خواهد بود."

Iran Only 51

12 روز گذشت!

واحد 8+9 شهرک قرمزته

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    علی دایی-خوزه مورینیو-فرگوسن
    Array

جوایز

عصبانيت کاپلو به خاطر محروميت تري

تصميم سران اتحاديه فوتبال انگليس براي محروم کردن جان تري از کاپيتاني، موجب ناراحتي و عصبانيت فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي اين کشور شده است.

روزنامه های انگلیس نوشتند، وی که پس از حمایت های فراوان از تری با بی میلی تمام تصمیم اخیر اتحادیه انگلیس را پذیرفته است، قصد دارد مفاد قرارداد خود را با دقت مطالعه کند تا در صورت امکان تصمیم اتحادیه را وتو کند.
    جان تری که صبح جمعه پس از تماس تلفنی ''دیوید برنشتاین'' رییس اتحادیه انگلیس از این تصمیم مطلع شد، احتمالا از فوتبال ملی خداحافظی خواهد کرد.
    این بازیکن 31 ساله قرار است در چند ماه آینده به اتهام اظهارات نژادپرستانه نسبت به ''آنتون فردیناند'' بازیکن تیم کویینز پارک رنجرز، محاکمه شود.
    وی بر بی گناه خود پافشاری می کند اما اتحادیه فوتبال انگلیس در بیانیه ای اعلام کرده است، '' تری تا زمانی که مشکلش حل نشود، حق کاپیتانی تیم ملی را نخواهد داشت''.
    کاپلو به دلیل اینکه قدرت دخالت در این مسئله را ندارد، به ناچار آن را پذیرفته اما عمیقا از وضعیت پیش آمده ناراحت است.
    وی در ماه مارس سال گذشته میلادی با انتخاب تری به عنوان کاپیتان جنجال به پا کرد.
    کاپلو حتی بعد از اینکه تری متهم به اظهارات نژادپرستانه به فردیناند شد، باز هم پشت او ایستاد و اعلام کرد وی کاپیتانی تیم در مسابقات یورو 2012 را بر عهده خواهد داشت.
    این مربی ایتالیایی با مشکل دیگری هم مواجه است.
    بعد از محرومیت تری، کاپیتانی انگلیس به ''ریو فردیناند'' برادر بزرگتر آنتون می رسد اما این بازیکن با وجود اینکه می خواهد از اعضای تیم ملی انگلیس باشد، کاپیتانی را قبول نکرده است.

خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش دلم میریزه ، دلم میلرزه

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

چند ماه پیش بود که همین حس رو داشتم

و اون روزا داره تکرار میشه

tirbehesht آواتار ها  

تشکرها
    5
    تشکر شده 32 در 26 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریم باقری،محرمی،عابدزاده،افشین پیروانی،کریمی،انصار
    مربي مورد علاقه :
    دل بوسکه... فرگوسن
    Array

جوایز

سبک بازی تری رو خیلی دوست دارم
    اما اخلاقش ...
    بارها شده بود که توهین کنه تری اونم از نوع نژادپرستانه وحقش بود
    امیدوارم با این تنبیه درست بشه.
    چون یکی از مهره های کلیدی چلسی و تیم ملیشونه.
    باید خودم را ببرم خانه!
    باید ببرم صورتش را بشویم...
    ببرم دراز بکشد...دلداریش بدهم،که فکر نکند...
    بگویم نگران نباش،میگذرد...
    باید خودم را ببرم بخوابد...
    "من" خسته است...!!!

اینجا سرزمینی است که پشت دوستت دارم ها هم نوشته:

ساخت چین!!!

شهرک قرمزته... واحد 56

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

تری مدافع خوب و با تجربه ای هست ولی متاسفانه خودش خودش رو بد نام کرد

Iran Only 51

12 روز گذشت!

واحد 8+9 شهرک قرمزته

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

کاپلو: جان تري از تيم ملي کنار نمي کشد

فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي انگليس اطمينان دارد که جان تري به رغم از دست دادن بازوبند کاپيتاني از بازي در اين تيم کنارنخواهد کشيد.

به گزارش گاردین، ممکن است سرمربی تیم ملی انگلیس در بازی بعدی این تیم که دیدار دوستانه برابر هلند در اواخر ماه آینده است به طور موقت یک بازیکن را به عنوان کاپیتان معرفی کند تا سپس برای تعیین جانشین دائمی او یک بازیکن را در نظر بگیرد.
    ''گلن جانسون'' ، '' فرانک لمپارد'' ، '' گرث بیل'' و '' استیون جرارد'' از بازیکنان مدنظر سرمربی ایتالیایی برای کاپیتانی تیم ملی انگلیس هستند.
    پس از آنکه صبح جمعه اتحادیه فوتبال انگلیس جان تری را از کاپیتانی تیم ملی کنار گذاشت گمانه زنی ها مبنی بر خداحافظی او از این تیم قوت گرفت.
    با این حال کاپلو اطمینان دارد که تری به رغم همه این مسائل به کار خود در تیم ملی ادامه خواهد داد.
    تری پیش از این در فوریه سال 2010 هم به دلیل مسائل اخلاقی از کاپیتانی تیم ملی انگلیس کنار گذاشته شد. آن زمان سرمربی ایتالیایی تصمیم گیرنده بود.
    از آنجایی که معمولا جرارد جانشین تری در این پست بود به نظر می رسد کاپیتان بعدی تیم ملی انگلیسی در بازی مقابل هلند کسی جز این بازیکن لیورپول نباشد.
    کاپلو ''بری'' و '' لمپارد را هم در ذهن دارد هرچند که این دو بازیکن حضوری دائمی در ترکیب تیم باشگاهی خود نداشته اند.
    سرمربی ایتالیایی '' وین رونی'' را هم تحسین می کند ولی او از حضور در دو رقابت نخست یورو 2012 محروم است .
    '' آندره ویاس بوآس'' سرمربی جان تری در تیم چلسی گرفتن بازوبند کاپیتانی از این بازیکن را به سود تیم ملی انگلیس نمی داند و معتقد است اگر کار به جایی برسد که او حاضر به بازی در این تیم نشود ، یافتن یک مدافع میانی چون او کار آسانی نخواهد بود.

Iran Only 51

12 روز گذشت!

واحد 8+9 شهرک قرمزته

رامین آواتار ها  

تشکرها
    253
    تشکر شده 57 در 50 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مهدوی کیا
    مربي مورد علاقه :
    فرگوسن
    Array

جوایز

انقد از این بازیکن بدم میاد که حد نداره

شاید تقصیر مانیست که نمیتوانیم
    روی وعده ها،حرفها و احساسمان
    بمانیم.
    ما روی زمینی زندگی میکنیم که
    روزی 1بار خودش را دور میزند

ساکن پ4 شهرک دوس داشتنیمون

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

کاپلو:با گرفتن بازوبند از تري موافق نبودم

فابيو کاپلو، سرمربي تيم ملي انگليس، قصد دارد با مديران اتحاديه فوتبال انگليس در مورد موضوع کاپيتاني سه شيرها که با کنار گذاشتن جان تري به يکي از موضوعات داغ فوتبال جزيره تبديل شده، صحبت کند.

تری متهم است که در دیدار مقابل کوئینزپارک رنجرز در اکتبر گذشته به آنتون فردیناند توهین نژادپرستانه کرده و قرار است بعد از رقابت های یورو 2012 به اتهامش رسیدگی شود. به همین دلیل اتحادیه فوتبال اعلام کرد تا زمان مشخص شدن رای دادگاه، تری نمی تواند بازوبند کاپیتانی سه شیرها را به بازو ببندد.
    البته این اتحادیه اعلام کرد تری مشکلی برای بازی کردن در تیم ملی ندارد و در صورت صلاحدید کاپلو، او می تواند در دیدارهای پیش رو سه شیرها را همراهی کند.
    با این وجود، کاپلو که خود پیش از جام جهانی 2010 به دلیل رسوایی اخلاقی تری، بازوبند کاپیتانی را از او گرفته بود، از این تصمیم اتحادیه فوتبال انگلیس ابراز ناامیدی کرد.
    او در گفتگو با رادیو ایتالیا در پاسخ به این سوال که آیا موافق تصمیم اتحادیه فوتبال انگلیس است، گفت:" نه، اصلا و ابدا.
    من با دیوید برنشتاین، رئیس اتحادیه، صحبت کردم و گفتم که به نظر من، تا زمانی که در دادگاه اتهام یک نفر ثابت نشود، نمی توان او را تنبیه کرد.؛ نه در دادگاه ورزشی و چه دادگاه معمولی. اگر اتهام تری ثابت شود دادگاه برای او جریمه در نظر خواهد گرفت.
    فکر می کنم تصمیم درست این بود که تری همچنان بازوبند را حفظ کند."

s1390 likes this.

Iran Only 51

12 روز گذشت!

واحد 8+9 شهرک قرمزته

s1390 آواتار ها  

تشکرها
    18
    تشکر شده 21 در 21 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریم باقری _ ویا_جادوگر
    مربي مورد علاقه :
    دایی _ پپ
    Array

بازیکن خیلی فنی بود
    اخه چرا یه همچین ادمی به خاطر یه مسائل مفت باید وجهشو خراب کنه
    دست بر شانه ام میزنی که تنهاییم را بتکانی؛
    به چه می اندیشی؟
    تکاندن برف از روی شانه های آدم برفی؟!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

;کاربران خواننده این موضوع : 7

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)