=$=مصطفی پاشا=$=
Loading
تبلیغات
تبلیغات
صفحه 1 از 16 1 2 3 11 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 152
Like Tree50Likes

موضوع: =$=مصطفی پاشا=$=

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    تیم مورد علاقه ایرانی تیم اول مورد علاقه خارجی
    Array

جوایز

پیش فرض =$=مصطفی پاشا=$=

مصطفی دنیزلی در سال 1949 در شهر ازمیرترکیه به دنیا آمد
    وی در زمانی که به عنوان بازیکن وارد زمین فوتبال می‌شد، در پست مهاجم توپ می‌زد. دنیزلی سابقه حضور در تیم آلتای ترکیه را دارد و به مدت یک سال نیز در تیم گالاتاسرای بازی کرده است.وی همچنین در تیم ملی کشور ترکیه نیز از سال 1971 تا 1980 سابقه بازی دارد و 33 پیراهن این تیم را به تن کرد و 2 گل به ثمر رساند. دنیزلی پس از خداحافظی از بازی فوتبال به مربیگری رو آورد و در ابتدا به عنوان دستیار در تیم گالاتاسرای به تجربه‌اندوزی پرداخت.
    وی همچنین در کارنامه مربیگری خود سابقه حضور در تیم‌های آلمانیا آخن، کوکیلی اسپور، گالاتاسرای، تیم ملی ترکیه، فنرباغچه، وستل مانیسا اسپور، بشیکتاش را دارد.
    مصطفی دنیزلی از جمله مربیان خارجی است که در ایران چهره شناخته شده‌ای است. وی در سال 2004 با ایران آمد و به مدت 2 سال سکان هدایت تیم پاس را به عهده گرفت.
    همچنین دنیزلی در سال 2006 به تیم پرسپولیس پیوست و به مدت یک سال به عنوان سرمربی در این تیم حضور داشت.
    مصطفی دنیزلی مجددا در سال 1390 پس از ناکامی‌های تیم پرسپولیس در نیم فصل اول لیگ‌برتر، به ایران آمد و با این تیم قرارداد همکاری بست.

Orignal Thread: =$=مصطفی پاشا=$=, Author: ♥perspolis♥, Site: قرمزته
    ویرایش توسط حاتم ایرانی : 12-24-2011 در ساعت 20:58

Iran Only 51
    نو که میاد به بازار! کهنه میشه دل آزار...
    نگاه به كار مفيدم نميكند هيچكس! هزار ديده به انتظار يك اشتباه من است!

♥perspolis♥ من عذادار شد!
    12 روز گذشت!

!Manchester City hero Happy
    واحد 8+9 شهرک قرمزته

(¯`·._.•ADIB•._.·´¯) آواتار ها  

تشکرها
    74
    تشکر شده 158 در 129 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    ONLY KAKA
    مربي مورد علاقه :
    مورینیــو _ یواخیـــم لـو
    Array

جوایز

دنیزلی ما منتظرت هستـــــــــــیم!!!
    تو میای و این پرسپولیس رو میبری بالا.
    نباید بذار اون اس اسیا اشک میثاق رو در بیارن
    ما منتظر شگفتی تو هستیم
    ما منتظرت هستیــــــــــم
    چه قدر فاصله اینجاست بین آدمها

چه قدر عاطفه تنهاست بین آدمها

کسی به حال شقایق دلش نمی سوزد

و او هنوز شکوفاست بین آدمها

کسی به نیت دل ها دعا نمی خواند

غروب زمزمه پیداست بین آدمها

چه می شود همه از جنس آسمان باشیم

طلوع عشق چه زیباست بین آدمها

تمام پنجره ها بی قرار بارانند

چه قدر خشکی و صحراست بین آدمها

به خاطر تو سرودم چرا که تنها تو

دلت به وسعت دریاست بین آدمها

irana
    The Best Sister In The World

ســــاکـــــن واحـــد 105 شهـــرک

Mina Nino آواتار ها  

تشکرها
    114
    تشکر شده 643 در 480 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریستیانو رونالدو-کریمیـی-رونی-نانی-
    مربي مورد علاقه :
    سر الکس-مورینیو-
    Array

تو این مصاحبه چرا حرفی از پرسپولیس نبوود؟
    امیدوارم دنیزلی بیاد دوباره این تیم رو بکنه تیم قهرمان
    با حضور دنیزلی ما خ به آسیا امید داریم

دخترکان تن- فروش،
    مادران سیاه پوش،
    کاسبان دین فروش،
    محراب های فرش پوش،
    پدران کلیه فروش،
    زبان های عشق فروش،
    انسانهای آدم فروش،
    همه رامی بینی؟!
    می خواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم،
    دیگر زمینت بوی زندگی نمی دهد رفیق…!!!
    خدایا چقدر میگیری شب اول قبر بذاری جای سوال و جواب من ازت بپرسم؟!
    *
    و پدر در بند است***چه کسی نان به سر سفره بیارد حالا؟
    ولی افسوس اسیرند هنوز***طوقی و ریزعلی و نان وپدر
    حسنک این دفعه پیدایش نیست***گاو اسب و سگ بزغاله صدایش میزنند
    در کتابم اثری از پدرم کوروش نیست***نکند خانه به یغما دادیم
    چه کسی خواست که ویران بشود ایرانم
    خانه اش ویران باد!!!

tirbehesht آواتار ها  

تشکرها
    5
    تشکر شده 32 در 26 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریم باقری،محرمی،عابدزاده،افشین پیروانی،کریمی،انصار
    مربي مورد علاقه :
    دل بوسکه... فرگوسن
    Array

جوایز

امیدوارم...
    امیدوارم این برگشتن فقط محض خاطر پرسپولیس باشه
    باید خودم را ببرم خانه!
    باید ببرم صورتش را بشویم...
    ببرم دراز بکشد...دلداریش بدهم،که فکر نکند...
    بگویم نگران نباش،میگذرد...
    باید خودم را ببرم بخوابد...
    "من" خسته است...!!!

اینجا سرزمینی است که پشت دوستت دارم ها هم نوشته:

ساخت چین!!!

شهرک قرمزته... واحد 56

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

امیدوارم اخرین بار مربیگریش با پرسپولیس باشه و بتونه تا وقتی میتونه در پرسپولیس باشه و خدمت کنه

صاحبه مفصل با مصطفی دنیزلی : دوباره برمی گردم، شاید برای آخرین بار/م مثل یک باتری شارژ شده هستم /كنسرت مي روم فيلم مي بينم و سريال تماشا مي كنم!/فوتبال همه زندگي من نيست

رسانه ها را از نزدیک تعقیب می کنم ، فوتبال ، مسائل اقتصادی و سیاسی کشورم و دنیا را پیگیری می کنم. اگر صرفاً با دنیای فوتبال زندگی کنی ، دنیا به اندازه توپ فوتبال می شود

MUSTAFA DENIZLI

سايت گل - مصطفي دنيزلي با اين مصاحبه جذاب به فوتبال تركيه بازگشت. او بعد از ماهها دوري از رقابت ، انزوا را رها كرده و با انگيزه به دنياي مربيگري بازخواهد گشت. شايد قسمت او حضور در ايران باشد. جايي كه همه بي صبرانه انتظارش را مي كشند. ترجمه مصاحبه آقامصطفي با روزنامه آكشام را در سايت گل بخوانيد.
    تباني در فوتبال تركيه

در پرونده تباني اشخاص مورد اتهام باز است شاید صحبت کردن در مورد آنها صحیح نباشد اما آنکه به نظر شما عکس العمل فوتبال ترکیه چه می تواند باشد؟
    اینکه در این رابطه چه بگویم نمی دانم ولی سالهاست این اتفاقات و اشخاصی که وارد اینگونه مسایل بشوند بوده و بدلیل عدم برخورد خیلی راحت این کار ها را انجام داده اند.

آیا اشخاصی هم به هدفشان رسیده اند؟

در نگاهی به یک مسابقه شما می توانید اتفاقاتی که می افتد را ببینید و حس کنید در ترکیه در مسابقاتی که به نوعی مورد ظن بوده چشمهای زیادی هستند که چیزی نمی تواند از نگاه آنها دور بماند .سالهاست در همه امورات ورزش بوده ام و دیده شده ام و در زندگی ام تجربه کرده ام ، اینگونه انسانها شانس خود را در حقیقت از دست می دهند، اگر بگوییم که این اشتباهات در یک ان اتفاق می افتد هم صحیح نمی باشد ، دوران ورزشی ام با همچو حوادثی روبرو بو ده ام باید اینگونه ادم ها از فوتبال دور بمانند ، حال مسئولین قضایی چه تصمیمی خواهند گرفت ، خواهیم دید .
    14 ژاتویه روز محاکمه است ؟

14 ژانویه روزی است که 2 اتفاق مهم را شاهد خواهد بود روز ولنتاین وروز محاکمه، ان روز هر کسی با چه روبرو خواهد شد معلوم خواهد گشت . در ترکیه همه ،همه چیز را زیر نظر دارندو این یک خود یک خطریست و همه با تحلیل خود مسایل را پیگیری می کنند حتی نمایندگان پارلمان که می خواهند در مورد تبانی در فوتبال قانون وضع کنند.
    دلبستگی و عشق به فوتبال چگونه لطمه دید؟

اینگونه اتفاقات در هر موقعیتی نمی تواند لطمه بزند، به شرطی که بدانیم با کدام پلان می خواهیم این قضییه را حل کنیم اعتماد ها نباید از بین برود هر چند ضربه هم دیده، درست یا غلط یک سری مسایل بعد ازاین در سطح ملی باید هم اندیشی شود . در لیگ قهرمانان بعد دریافت 7 گل از طرف دینامو زاگرب در مقابل لیون سرمربی تیم آژاكس شروع به لعن و نفرین کرد.اما پلاتینی هم رئیس یوفا تاکید بر احترام به افراد حاضر در میدان کرده....پس با این اتفاق به اشخاص درگیر در فوتبال ترکیه هم باید برهمین احترام تاکید داشته باشد. اگر به بازی لیون و دیناموزاگرب تحسین کرده ، به مسابقاتی که در ترکیه برگذار کرده 5 مرتبه باید بیشتر تحسین کند.

تا زمان محاکمه نمی خواهید تحلیلی داشته باشید؟ آیا منتظر رای سنگینی هستید؟

من هم از بیرون منتظرم تا این پرونده و رای آن مشخص شود. بنظرم نباید در مورد جزئیات و موارد آن رسانه ها و مطبوعات وارد شوند و افراد و افرادی هستند که مسئولیت این کار را دارند و این را هم باید ببینیم قانون گذاران پارلمان هم چه تصمیمی می گیرند ، باید منتظر ماند.

دربي استانبول

یک دربی بزرگی را پشت سر گذاشتیم ، سومین دربی بزرگ دنیا ، فنرباغچه و گالاتاسرای ، چه تعداد تماشاگرانی در دنیا این بازی را دیدند معلوم نیست! به نظر شما در دنیا از دربی ترکیه استقبال می شود؟
    این که چه کسانی نام سومین دربی دنیا را داده اند نمی دانم حال دربی دوم یا هفتم ولی فرق خاص و زیادی احساس می شود چه قبل از شروع مسابقه چه در استادیوم.
    بیشتر توضیح دهید؟

در اروپا فقط در روز بازی حال و هوای دربی ملموس است ولی در اینجا خیلی جلوتر مستقیماً وارد این قضیه می شوید دربی فنرباغچه و گالاتاسرای از هر خانه کشور ما و از هر تک به تک مردم صحبت می شود ، این هم شانسی است، در خانه رئال ، بارسلونایی و یا در خانه گلاسکو رنجرز ، سلتیکی را نمی توانید پیدا کنید چون عناصر متفاوتی هست مثل رفتارهای دیپلماتیک ، در حالی که در ترکیه در یک خانه پدر و پسر و مادر هرکدام یک تیم را دوست دارند در همچو خانه هایی زنده و مستقیم در مورد دربی ها صحبت می شود از این منظر به نظرم یکی از دربی هاست.

مثل یک باطری شارژ شده هستم

هم برای تیم ملی و هم بشیکتاش نامتان مطرح شده است آیا به میادین فوتبال باز می گردید؟

بله حتماً ، من بر می گردم. شاید برای آخرین بار و این که چند سال طول بکشد نمی دانم بازگشتم تنها امضای قرارداد نیست بلکه دنبال هدف بزرگی هستم و باید بدانم آن تیمی که انتخاب می کنم داشته هایش چیست؟ وهدف گذاری تیم مورد نظر مهمترین فاکتور انتخاب من است که می تواند شانس را برای موفقیت زیاد کند.این آخرین بازگشت من است ، هدف را شناخته و بعد رسیدن به آن به کنار می روم ، برای همین برگشتم ، عین یک باطری شارژ شده هستم که نگران برگشتم نباید شد.
    فعلاً که در فکر بازگشت نیستید ولی در این زمینه کارهایی می خواهید انجام بگیرد؟

من صراحتاً جواب شما را نمی دانم و در مورد بشیکتاش هم این امر خیلی مهمی است ، بشیکتاشی بودنم چیزی را عوض نمی کند. ولی آنها از اول فصل خوب بوده اند و هم اکنون از یک کادر خوبی برخوردارند و یک ترانسفر خوبی امسال انجام داده اند.
    ايا شما در اين موفقيت نقسي داريد؟

حدود 1.5 سال از دوری من می گذرد ، برای من بنظر ده ها سال است. در صورتی که همان1.5 سال است و حتی در اکثر نفراتی که جذب شذه اند با نظرات من بوده.

فوتباليستها بايد سواد داشته باشند

نظرتان درباره سرمربي جديد تيم تركيه چيست؟
    مربی جدید تیم ملی می تواند انتظارات را برآورده کند ، این پتانسیل در فوتبال ترکیه هست و بالاخره هر موفقیتی به دست آید ، به نام فوتبال ترکیه نوشته خواهد شد.
    او چه كارهايي بايد انجام بدهد؟

دوستی و برادری در بین بازیکنان – احترام متقابل سرمربی و بازیکنان که نقش مهمی در موفقیت دارد. اعتقاد و اعتماد و این هم باید با عمل باشد نه حرف و سخن ، باید به تلاش بازیکنانشان ایمان داشته باشد ، برنامه خود را باید پیدا کند و الا در داخل رختکن با آفرین بچه ها گفتن نمی توانید برنده باشید.

بازیکن هم خیلی مهم است. بازیکنانی که پول زیاد می گیرند ولی بنیه شان خالی است مربی را ناکام نمی کند؟

البته که می کند ما در کشورمان دو راه را پیش رو داریم یا ورزش یا درس . شما استعداد هایی را کشف می کنید و روی آن ها کار می کنید که وقتی بزرگ شدند نمی تواننند دو کلمه حرف را کنار هم قرار دهند و نمی توانند گوش به فرمان باشند . این مهم ترین نکته ای است که من از آن ناراحتم. تريلیون ها پول خرج می کنیم ولی بازيكن در رودررویی با یک رسانه نمی تواند مطلب خود را بگوید. شرط حضور در تیم ملی خواندن حداقل دوره راهنمائی است.
    پدر شما هم گفته بود فوتبال بعد از اتمام درس ؟

شرط ما این بود ، اول درس و اوقات فراغت فوتبال ، اولین شرط درس خواندن بود.

پدر نمونه

با دخترانتان چگونه هستید؟
    بی نظیرند – آنها حقیقتاً افتخار من هستند. یکی فارغ التحصیل از آمریکاست که برگشه و دختر کوچکم که زبان فرانسه را از ترکی بهتر حرف می زند، آن هم از دانشگاه قبول شده ، خیلی با استعداد است و هم بابای دختر و هم یک دوست صمیمی.
    در زندگی دخترانتان هم تاکتیک ارائه می دهید؟

نه فقط مشاوره می دهم برای موضوعات و اتفاقات جدید، و انتخاب با خود آن هاست. توضیحی می دهم که دنیای من فوتبال است و آن دنیا را فقط با فوتبال پر کرده ام ولی یک انسان نمی تواند دنیای خود را فقط با فوتبال پر کند. من باید یک گوشه ای را خالی کنم برای دیگر مسائل.
    چگونه قسمت خالی را پر می کنید؟

رسانه ها را از نزدیک تعقیب می کنم ، فوتبال ، مسائل اقتصادی و سیاسی کشورم و دنیا را پیگیری می کنم. اگر صرفاً با دنیای فوتبال زندگی کنی ، دنیا به اندازه توپ فوتبال می شود. با زن و بچه ات نمی توانی صبح تا شب از فوتبال صحبت کنی، برای آن ها چیزهای دیگر باید فراهم کرد.
    چه کتاب هایی مطالعه می کنید کنسرت و تئاتر هم تعقیب می کنید؟

بله تعقیب می کنم . برای کنسرت هایی که می توانم حضور پیدا کنم می روم. سینما را هم پیگیر هستم ولی بیشتر DVD می بینم ، و یکی هم سریال ها را می بینم.

درخانه همسرم سرمربي است

در رابطه با همسرتان صحبتی نکردید ، نکند دیگر از وی سیر شده اید؟ یا آن ها از شما ؟ اگر همچو کاری هست که یکی از طرفین یک طرفه اشباع شود به ما هم بگویید؟!
    مثل آدم هایی که از کره دیگر آمده اند با من حرف مي زنيد ،خانم من زندگی اش را با مطالعه می گذراند. من هم همینطور. در مسائل مهم باید تفاهم داشته باشیم ، مسائل کوچک زیاد مهم نیست ، لذا روابطمان خوب است.

این تفاهم که می گویید چقدرش مربوط به عشق فی ما بین است؟

قسمت زیاد آن، درصد آنرا نمی توانم تعیین کنم ولی پتانسیل این قضیه بیشتر همسرم است.
    در منزل سرمربی کی هست؟

من اصلاً به چنین چیزی فکر نکرده ام و نخواسته ام. من سرمربی تیم های فوتبال بوده ام. واو سرمربی سرمربی است ، هیچ ناراحتی از این بابت حس نمی کنم.
    برای نماینده پارلمان شدن هم فکر کرده اید؟

خیلی پیشنهاد داشتم ولی هیچ وقت فکر نکرده ام. در پایان سال 1990 پیشنهادی دریافت کردم و مسئولیت های مهم پیشنهاد شد ولی اصلاً فکرش را نکردم. فعالیت در پست های اداری مثل شهرداری برای امثال من نیست.
    جوابهاي كوتاه :
    فاتح تریم - پاره تن من و یکی از دوستان قدیمی من است.

هاکان شوکور - رئیس جمهور من

برای هاکان و آلپای، دوصفت که برای احترام بود استفاده می کردم.

چه می گفتید؟
    به دختران میش کوچک و به آن ها میش بزرگ.
    کوچه بازار (ارتباط با مردم)– اگر کوچه بازار نباشد خرید و فروش و بازار هم نخواهد بود وقتی وارد ورزشگاه می شدم اول رو به تماشاگران می کردم تا 90 دقیقه آنها در پشتم بایستند تا به خانه برمی گشتم گرمایشان را در پشتم احساس می کردم... در این بازار همه چیز هست.
    ویرایش توسط حاتم ایرانی : 12-24-2011 در ساعت 20:54

Iran Only 51
    نو که میاد به بازار! کهنه میشه دل آزار...
    نگاه به كار مفيدم نميكند هيچكس! هزار ديده به انتظار يك اشتباه من است!

♥perspolis♥ من عذادار شد!
    12 روز گذشت!

!Manchester City hero Happy
    واحد 8+9 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

دوست دارم یه تیم رویایی دستش باشه
    تیمی که همه بترسند ازش
    ولی با این شرایط بعید میدونم
    اگه این خریدها انجام بشه میشه کمی امیدوار بود
    دوست دام برگرده

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

با تو هستم با تو ای یار نفیس
    پرسپولیسم،پرسپولیسم،پرسپو لیس

میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست

تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست

پس از هر برد و هر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباست

ز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباست

تو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباست

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

pedram1899 آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 475 در 365 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    نستا
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو
    Array

جوایز

دنيزلي: پيشنهاد دو باشگاه را رد كردم

'مصطفي دنيزلي' مربي فوتبال ترکيه اي پيش از عزيمت به تهران با اشاره به اينکه پيشنهاد دو باشگاه اين کشور را رد کرده است، گفت که تخلفات و تباني در فوتبال ترکيه وي را به ستوه آورده بود و به همين علت پيشنهاد باشگاه پرسپوليس را پذيرفته و به ايران مي رود.

روزنامه ''خبرترک'' در شماره روز شنبه خود نوشت، دنیزلی این مطلب را در فرودگاه استانبول در گفت و گو با خبرنگاران عنوان کرد.

دنیزلی که به همراه همسرش عازم تهران شد، گفت که رویدادهای اخیر در فوتبال ترکیه وی را بسیار آزرده خاطر کرده است.

دنیزلی ضمن تشکر از پیشنهاد دو باشگاه مهم ترکیه ای برای قبول سرمربیگیری تیم فوتبال آنها گفت، فضای فعلی فوتبال در ترکیه را برای فعالیت مساعد نمی بیند.

وی افزود ، برای تصدی پست سرمربیگری تیم پرسپولیس تهران حدود یک و نیم ماه است، که با مسوولان باشگاه فرهنگی ، ورزشی پرسپولیس که از نزدیک با آنها آشناست، گفت وگو می کند.

دنیزلی با تاکید بر اینکه فوتبال ایران، زندگی در تهران و مردمان این کشور برای وی نا آشنا نیستند، گفت که هواداران تیم پرسپولیس نیز خواهان قبول سرمربیگری از سوی وی بودند.

این مربی سرشناس ترکیه ای گفت که مسابقات فوتبال قهرمانی باشگاه های آسیا به زودی آغاز می شود و باشگاه پرسپولیس انتظارات جدی از وی برای صعود این تیم به این رقابت ها دارد و وی امیدوار است در مدت یک سال و نیم حضور خود در ایران موفقیت های مهمی با تیم پرسپولیس به دست آورد.

بر اثر تبانی در لیگ فوتبال باشگاه های برتر ترکیه در سال گذشته نزدیک به 90 نفر از مدیران باشگاه ها ، بازیکنان و مربیان باشگاه های مختلف این کشور دستگیر و روانه زندان شدند.

جادوگر بزرگ فوتبال آسیا

با تو هستم با تو ای یار نفیس
    پرسپولیسم،پرسپولیسم،پرسپو لیس

میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست

تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست

پس از هر برد و هر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباست

ز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباست

تو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباست

ساکن پلاک 10 شهرک قرمزته

shayan love red آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 564 در 367 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    | آقا کریم | علی کریمی |
    مربي مورد علاقه :
    | سر الکس | گاس هیدینگ |
    Array

جوایز

دنیزلی کارنامه پر موفقی داره .. تنها
    مربی ترکی هست که با 3 تیم فنرباغچه گالاتاسرای بشیکتاش قهرمانی به دست آورده و تو ترکیه همه چی تمام هست ..
    تو پرسپولیس هم درسته جام نداشته اما موفق ترین مربی پرسپولیسی بوده از نظر من ..

چون فوتبال رو با قدرت و با دانش بالا ارائه میداد ..
    امیدوارم تکرار روزهای خوش ما با دنیزلی باشه ..

دنیا مثل علی کریمی نداره ... نداره نه میتونه بیاره

دلا همه بیقرار عشقن..اما عشقه که واسه علی کریمی بیقراره

_-_-__---___________________________________________---__-_-_

_-_-__---____________________________________________---__-_-_

اگر گناه کسی را نتوانی ببخشی . از بزرگی گناه او نیست . از کوچیکی قلب تو ست .

قرمزته سمبل پرسپولیس ..

ندا اتیشه آواتار ها  

تشکرها
    450
    تشکر شده 481 در 357 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریمی-مهدوی کیا
    مربي مورد علاقه :
    گواردیولا
    تیم مورد علاقه ایرانی
    Array

جوایز

زمانی که دنیزلی مربی تیم بوده خوبیش این بود که تیم خوب و فنی بازی میکرد و از دیدن بازی پرسپولیس لذت میببردیم
    حتی میباختیم خیلی ناراحت نبودیم چون مردونه و جنگنده بازی میکردیم
    فقط امیدواریم دوباره پرسپولیس با همون جنگندگی ببینم

انسان ها به شیوه هندیان بر سطح زمین راه می روند.با یک سبد در جلو و یک سبد در پشت.در سبد جلو,صفات نیک خود را می گذاریم.در سبد پشتی عیب های خود را نگه میداریم.به همین دلیل در طول زندگی چشمانمان فقط صفات نیک خودمان را می بیند و عیوب همسفری که جلوی ما حرکت می کند.بدین گونه است که درباره خود بهتر از او داوری می کنیم,غافل از انکه نفر پشت سری ما هم به همین شیوه درباره ما می اندیشد(پائلو کوئیلو)

ندا اتیشه آواتار ها  

تشکرها
    450
    تشکر شده 481 در 357 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریمی-مهدوی کیا
    مربي مورد علاقه :
    گواردیولا
    تیم مورد علاقه ایرانی
    Array

جوایز

نکته ای که از همه خوشایندتره در اومدن دنیزلی اینه که هوادارا شاید صبورتر باشن و با یه باخت شعار سرندهند
    و اینکه بازیکنای خوب گرفته شه تا کمی تیممون تقویت شه و خبری از باندبازی نی!!!

انسان ها به شیوه هندیان بر سطح زمین راه می روند.با یک سبد در جلو و یک سبد در پشت.در سبد جلو,صفات نیک خود را می گذاریم.در سبد پشتی عیب های خود را نگه میداریم.به همین دلیل در طول زندگی چشمانمان فقط صفات نیک خودمان را می بیند و عیوب همسفری که جلوی ما حرکت می کند.بدین گونه است که درباره خود بهتر از او داوری می کنیم,غافل از انکه نفر پشت سری ما هم به همین شیوه درباره ما می اندیشد(پائلو کوئیلو)

صفحه 1 از 16 1 2 3 11 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)