|?| علیرضا حقیقی|؟| - صفحه 53
Loading
تبلیغات
تبلیغات
صفحه 53 از 55 نخستنخست ... 3 43 51 52 53 54 55 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 521 تا 530 , از مجموع 542
Like Tree29Likes

موضوع: |?| علیرضا حقیقی|؟|

shayan love red آواتار ها  

تشکرها
    480
    تشکر شده 564 در 367 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    | آقا کریم | علی کریمی |
    مربي مورد علاقه :
    | سر الکس | گاس هیدینگ |
    تیم مورد علاقه ایرانی تیم اول مورد علاقه خارجی
    Array

جوایز

پیش فرض |?| علیرضا حقیقی|؟|

"علیرضا حقیقی "

تاریخ تولد: 1367/2/12

محل تولد: تهران

باشگاه های سابق: پرسپولیس تهران

حضور در پرسپولیس: ۱۳۸۴

اولین بازی: /7/25 ۱۳۸۵ - سایپا تهران(۲-۲) لیگ برتر -هفته ی ششم

علیرضا حقیقی در سن 17 سالگیبه تیم بزرگسالان پرسپولیس پیوست. او اولین بازی خود را در سال 85 مقابل سایپا انجام داد و در این بازی یک پنالتی حساس را نیز گرفت.

زننده این پنالتی علی دایی بود. حقیقی در تمام مقاطع تیم ملی بجز بزرگسالان بازی کرده است.علیرضا حقیقی حالا سنگربان شماره یک پرسپولیس است و کاپیتان سوم پرسپولیس .

Behnaz likes this.

دنیا مثل علی کریمی نداره ... نداره نه میتونه بیاره

دلا همه بیقرار عشقن..اما عشقه که واسه علی کریمی بیقراره

_-_-__---___________________________________________---__-_-_

_-_-__---____________________________________________---__-_-_

اگر گناه کسی را نتوانی ببخشی . از بزرگی گناه او نیست . از کوچیکی قلب تو ست .

قرمزته سمبل پرسپولیس ..

2. The Following User Says Thank You to shayan love red For This Useful Post:

arash**perspolisi (03-18-2011)

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

حقیقی: پرسپولیسی‌ها به معمارزاده و هوشیار اعتماد کنند/ باید هر طور شده المپیاکوس را ببریم

دروازه‌بان تیم فوتبال روبین کازان روسیه گفت: اعتماد به هوشیار و معمارزاده قطعا پرسپولیس را موفق خواهد کرد. علیرضا حقیقی پس از اتمام اردوی اسپانیا و در حالی که به روسیه سفر کرده اظهار داشت: پس از اینکه کارهای اقامتی خود را انجام دادم در اردوی اسپانیا به روبین کازان اضافه شدم.
    پس از تمریناتی که داشتیم با صلاحدید کادر فنی در مسابقاتی با نام ماربلا کاپ حضور پیدا کردیم. وی اضافه کرد: در این مسابقات تیم‌های شناخته شده‌ای حضور داشتند. حضور شوچنکو در این بازی‌ها برای من نکته‌ جالبی بود. ما مقابل تیم‌هایی از آلمان، بلغارستان، رومانی حضور پیدا کردیم و توانستیم بعد از سه بازی قهرمان شویم. حقیقی تاکید کرد: این اولین قهرمانی من با روبین‌کازان بود که برایم ارزش زیادی دارد و از لحاظ روحی و روانی برای ما مثبت بود. در سه بازی با تشخیص کادر فنی سه دروازه‌بان به میدان رفتند که من در دیداری که به میدان رفتم تیم کامل روبین‌کازان حضور داشت و بازی را با سه گل بردیم. این دروازه‌بان اظهار داشت: برای من جای خوشحالی داشت که در بازی اولم در روبین کازان در اردوی ترکیه یک نیمه و در دیداری حساس‌تر ۹۰ دقیقه به میدان رفتم آن هم جلوی تیمی که مهاجمان فرصت طلب و قلدری داشت. خدا را شکر می‌کنم که یک روز فوق العاده و خوب بود. سرمربی تیم و بچه‌ها در پایان بازی از عملکرد من تقدیر کردند که از برخورد گرم آنها بسیار خوشحال شدم. حقیقی در پاسخ به سؤالی درباره حضورش در روسیه و برخورد هواداران روبین‌کازان با او گفت: روبین‌کازان تیم شناخته‌شده‌ای در روسیه است. وقتی به فرودگاه روسیه رسیدم عکاسان و خبرنگاران زیادی برای مصاحبه درباره تیم ملی ایران و حضورم در روسیه حضور داشتند. آن روز غافلگیر شدم و طبق دستور مسئولان باشگاه قرار است با توجه به صحبت‌هایی که شب گذشته با من شد به زودی مصاحبه‌ای مطبوعاتی برای من ترتیب دهند تا پاسخگوی سؤالات خبرنگاران باشم. بعد از این اتفاق احساس غرور کردم که ایرانی هستم. حقیقی عنوان کرد: من نماینده تمام مردم ایران در روسیه هستم و هر حرفی و کاری که انجام دهم به من به چشم یک ایرانی نگاه می‌کنند. باید مراقب مصاحبه‌ها و عملکردم در روبین‌کازان باشم تا نماینده خوب و شایسته‌ای برای ایران بزرگ لقب بگیرم. دروازه‌بان روبین‌کازان درباره بازی فردا مقابل المپیاکوس یونان در چارچوب لیگ اروپا گفت: نماینده یونان تیم خوبی است و ما فقط برای برد در خانه به مصاف این تیم می‌رویم. آن طوری که متوجه شدم در صورتی که تیم‌های روسی در لیگ قهرمانان اروپا و یا لیگ اروپا حذف شوند مسائل مالی باشگاه‌ها در روسیه به خطر می‌افتد و ضربه بدی می‌خورند به همین دلیل مدیرعامل باشگاه در اردوی اسپانیا به ما اعلام کرد هرطوری که شده باید این بازی را ببریم و به دور بعد صعود کنیم. حقیقی در پاسخ به این سؤال که آیا در دیدار فردا در لیست ۱۸نفره روبین‌کازان حضور دارد یا خیر گفت: من کمتر از یک ماه است که با تیم تمرین می‌کنم و کارم بسیار سخت است اما سعی و تلاش خودم را انجام خواهم داد و باید ببینم قسمت چیست. من ایرانی هستم و از رقابت نمی‌ترسم. دروازه‌بان پیشین پرسپولیس ادامه داد: یکی از مسائلی که روبین‌کازانی‌ها به من گفتند این بود که باید زبان روسی را برای ارتباط با بازیکنان یاد بگیرم. با کمک بازیکنان خیلی کم از زبان روسی سردرآورده‌ام اما چون زبان سختی دارند کمی طول می‌کشد و سعی خواهم کرد که زودتر این اتفاق بیفتد.
    وی درباره دعوتش به اردوی تیم ملی گفت: خدا را شکر می‌کنم که کی‌روش مجددا به من اعتماد کرد. انشاءالله با یک بازی خوب قطر را در تهران شکست می‌دهیم تا با قدرت به مرحله بعد برویم و با کمک مردم راهی جام جهانی شویم. این هدف من در تیم ملی است. حقیقی در ادامه گفت‌وگو درباره حضور دروازه‌بان خارجی در لیگ ایران تصریح کرد: به خاطر خودم نمی‌گویم اما من صد در صد مخالف حضور دروازه‌بانان خارجی در فوتبال ایران هستم. متأسفانه ما فقط نتیجه گرا هستیم. چهار سال است که قانون ممنوعیت دروازه بان خارجی در ایران اجرا شده است. ما نباید نگاه کوتاه مدت داشته باشیم. اگر حضور دروازه‌بانان خارجی در فوتبال ایران آزاد شود همه تیم‌ها دست به این کار می‌زنند و فوتبال ایران ضرر می‌کند. مگر من حاصل فوتبال ایران نیستم که خدا به من عزت داد و مردم دعایم کردند که با ۲۳ سال راهی تیمی شدم که در فوتبال اروپا شناخته شده است. وی افزود: دروازه‌بان باید گل بخورد حتی گل بد هم بخورد تا حرفه‌ای شود. باید حمایت کرد. برخی اوقات دروازه‌بان اشتباه می‌کند این هم جزئی از فوتبال است. همیشه در یک لیگ ۱۸ تیمی سه یا چهار دروازه‌بان خوب پیدا می‌شود. اگر قرار باشد همه خوب باشند باید در فوتبال را تخته کرد. باید به دروازه‌بان‌های جوان و ایرانی‌ها بیشتر اعتماد کرد تا حاصل آن حضور دروازه‌بانان بزرگ در فوتبال ما شود. نباید هیچ وقت به جلوی پای خود نگاه کرد و مثل فوتبال روز دنیا به آینده نگریست.
    حقیقی درباره عملکرد دروازه‌بانان پرسپولیس و انتقاداتی که از آنها شده گفت: متأسفانه انتقادها خیلی زیاد است. من همیشه عاشق پرسپولیس بوده‌ام و خواهم بود چون این تیم در قلب من جای دارد. مصاحبه‌هایی از بعضی از قدیمی‌ها خواندم که اصلا خوب نیست. من از این عزیزان می‌خواهم که یا اصلا حرف نزنند و یا طوری صحبت کنند که شأن همه حفظ شود. باید به میثاق و هوشیار کمک کرد. شاید در یک یا دو بازی آنها اشتباه کرده‌اند اما نیاز به حمایت دارند تا همان دروازه بان دلخواه پرسپولیس شوند. دروازه‌بان پیشین پرسپولیس افزود: هوشیار از لیگ پایین‌تر به لیگ برتر آمده و دو ،‌ سه بازی فرصت می‌خواهد تا خودش را با لیگ برتر هماهنگ کند و باید این فرصت را به او داد. به نظر من میثاق و هوشیار نیاز به حمایت هواداران، مطبوعات و همه بزرگان فوتبال دارند. دروازه‌بان خارجی در این شرایط به درد پرسپولیس نمی‌خورد. اعتماد به هوشیار و میثاق قطعا پرسپولیس را موفق می‌کند. حقیقی در پایان گفت: از تمام مردم ایران مخصوصا علاقه‌مندان به فوتبال می‌خواهم مرا دعا کنند. کارم سخت است اما نمی‌ترسم. دوست دارم جواب اعتماد روبین‌کازانی‌ها را بدهم.

Iran Only 51
    نو که میاد به بازار! کهنه میشه دل آزار...
    نگاه به كار مفيدم نميكند هيچكس! هزار ديده به انتظار يك اشتباه من است!

♥perspolis♥ من عذادار شد!
    12 روز گذشت!

!Manchester City hero Happy
    واحد 8+9 شهرک قرمزته

alaya آواتار ها  

تشکرها
    362
    تشکر شده 563 در 411 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مالدینی-پاتو
    مربي مورد علاقه :
    کارلتو-عمو قطبی
    Array

جوایز

حقيقي: دلم براي ميثاق سوخت/ روس‌ها گفتند از دايي و كريمي هم موفق‌تر مي‌شوي/ مي‌خواهم راه را براي ساير دروازه‌بان‌ها باز كنم

واقعا از ته دل مي‌گويم، براي ميثاق دلم سوخت كه اين‌گونه با او رفتار كردند. شايد رفتارش با من خوب نبود و اختلاف داشتيم ولي نبايد اين‌قدر خردش مي‌كردند

سايت گل- عليرضا حقيقي لژيونر جديد فوتبال ايران در فاصله دو اردوي تيمش در تركيه و اسپانيا سفري يك هفته‌اي به ايران داشت. در اين يك هفته رسانه‌ها و نشريات ورزشي زيادي براي انجام مصاحبه پيگير او بودند كه در اين بين مجله تماشاگر موفق شد گفتگوي مفصلي با او ترتيب بدهد.
    گزيده‌اي از گفتگوي هفته‌نامه تماشاگر را با حقيقي و پدرش كه حكم مدير برنامه‌هاي او را دارد در ادامه مي‌خوانيد:
    تيرماه امسال كه تيم ملي به همراه كي‌روش در اردوي اتريش بود، در همسايگي‌شان باشگاه روبين‌كازان روسيه هم اردو زده بود. اين همجواري حالا پس از گذشت ماه‌ها صدايش درآمد؛ آن‌طوري كه پدر عليرضا حقيقي مي‌گويد كادر فني روبين‌كازان براي ديدن تمرينات كي‌روش به اردوي تيم ملي آمده بودند كه عليرضا را مي‌بينند و مسير زندگي حقيقي در همين اردو تغيير مي‌كند. گرفتن پنالتي در بازي دوستانه و تمرينات فوق‌العاده در كنار فيزيك بدني مناسب اين ملي‌پوش ايراني، نظر كارشناسان فني باشگاه روسي را جلب مي‌كند. پدر عليرضا ماجرا را اين‌گونه تعريف مي‌كند: «چند هفته پيش سه‌نفر از طرف باشگاه روبين‌كازان روسيه به تهران آمدند و عليرضا را مجددا در تمرينات تيم ملي و بازي‌هاي پرسپوليس ديدند و تصميم گرفتند با او قراردادي 4ساله امضا كنند.»

حالا عليرضا حقيقي برخلاف نظر منتقدانش به اروپا ترانسفر شد؛ آن هم در كشوري كه مهد پرورش دروازه‌باني است. او بعد از نيما نكيسا كه در يونان دروازه‌باني كرد، دومين دروازه‌بان ايراني است كه وارد خاك اروپا شده و به نظر مي‌رسد مقصد بعدي‌اش ليگ‌هاي معتبر اروپايي مانند انگليس باشد. «نمايندگان اين تيم روسي با احترام زيادي در مورد عليرضا صحبت كردند. مي‌گفتند فوق‌العاده است و با اين شيوه كه پرسپوليس به مانند يك تيم دسته سومي و بي‌دروبي‌پيكر بازي مي‌كند عملكرد خوبي از او در دورن دروازه ديديم.» پدر عليرضا حقيقي كه از دو روزنامه ورزشي به شدت شاكي بود، اتفاقات رخ داده در ترانسفر فرزندش را اين‌گونه شرح داد: «اگر آن‌ها بلندگوي رسانه دارند صداي ما هم خداست كه جوابشان را مي‌دهد. گفتند روبين‌كازان دسته‌چندمي است يا اين‌كه اصلا آن‌ها دنبال ترانسفر عليرضا نيستند اما حالا همه متوجه شدند چه كساني به مردم دروغ مي‌گويند و به‌جاي روزنامه، روزي‌نامه راه انداخته‌اند. متاسفانه بعد از اين‌كه حكم يكي از اين روزنامه‌ها را گرفتيم خيلي‌ها را جلو انداختند تا شكايت‌مان را پس بگيريم. ما به ائمه اطهار و خداوند وصل هستيم و آن‌ها حق‌مان را مي‌دهند.»
    در حالي كه پدر حقيقي از رسانه‌ها گله‌مند بود كه چرا اين‌گونه با پسرش رفتار كرده‌اند، ادامه داد: «نمايندگان روبين‌كازان به احترام دايي به باشگاه راه‌آهن رفتند و پيمان خواهرخواندگي بستند و با كفاشيان هم جلسه گذاشتند ولي بعد گفتند دايي سفارش عليرضا را كرده! به خداوند قسم مي‌خورم كه دايي در ايران سفارش كسي را نمي‌كند؛ چه برسد سفارش عليرضا به تيم روسي! بعد هم مگر روس‌ها سفارش‌پذير هستند و آنجا مثل ايران است كه با سفارش، بازيكن جابه‌جا شود؟!»

گفته مي‌شود طي صحبت‌هايي كه ميان باشگاه روسي و حقيقي شده آن‌ها به دروازه‌بان سابق پرسپوليس گفته‌اند او را براي ترانسفر به اروپا و باشگاه‌هاي انگليسي جذب كرده‌اند و مي‌خواهند از طريق حقيقي درآمدزايي كنند. «قرارداد عليرضا باشگاه به باشگاه بوده و i.t.c او آماده است. مطمئن باشيد دريافتي عليرضا بيشتر از درآمد باشگاه پرسپوليس بوده است.» اين اطلاعات را پدر حقيقي در اختيار «تماشاگر» گذاشت و قول داده دو هفته ديگر رقم اصلي قرارداد عليرضا را عنوان كند.
    پس از كلي تلاش به لطف پدر عليرضا توانستيم با خودش كه اين روزها در دسترس نيست هم‌كلام شويم. پدرش مي‌گويد عليرضا نذر امام رضا(ع) بوده و او را از ائمه‌اطهار دارند. قبل از آنكه صحبت‌مان با او تمام شود گفت: «بگذاريد هر چه مي‌خواهند پشت سر پسرم حرف بزنند. بگذاريد آنقدر بگويند تا بتركند؛ آن‌ها چشم ديدن موفقيت عليرضا را ندارند. نمي‌دانم خبرنگارها از خدا نمي‌ترسند كه اين‌قدر دروغ مي‌نويسند؟ ديدند علي جوان است خواستند باج بگيرند اما نمي‌دانستند علي خدا را دارد و حق‌اش را با توكل به خدا مي‌گيرد، نه با روزنامه‌ها.»
    به نظر مي‌رسد از روزنامه‌ها شاكي هستي كه در دسترس نيستي؟
    بحث ناراحتي نيست؛ گرفتار كارهاي شخصي‌ام هستم و گرفتن ويزاي اسپانيا. متاسفانه روزنامه‌ها و مسئولين هيچ حمايتي از من نكردند و به‌جاي اين‌كه از ترانسفر يك بازيكن ايراني خوشحال شوند، ناراحت شدند و عليه من مطالبي نوشتند. باور كنيد هر كسي جاي من بود با اين سن و سال كم و حاشيه‌هاي زيادي كه برايش به‌وجود آوردند، نابود مي‌شد. آن‌هايي كه مرا تخريب كردند را به خدا واگذار مي‌كنم و نمي‌دانم چرا از خدا نمي‌ترسند! خدا جوابشان را مي‌دهد.
    اصلا چطور شد اينقدر ناگهاني به روسيه ترانسفر شدي؟
    خيلي هم ناگهاني نبود. مدت‌ها بود كه بحث اين ترانسفر در جريان بود. آن‌ها در اردوي تيم ملي در اتريش مرا ديده بودند و بعد هم به ايران آمدند و از نزديك با هم صحبت كرديم
    از اين ترانسفر نگران نبودي؟
    نمايندگان روبين‌كازان گفتند دايي، باقري، كريمي و هاشميان زماني كه به اروپا ترانسفر شدند از نظر سني بالا بودند اما تو جوان هستي و ما مطمئن هستيم كه از آن‌ها موفق‌تر مي‌شوي. آن‌طوري كه از صحبت‌هايشان برمي‌آيد مي‌خواهند با سرمايه‌گذاري روي من ‌بعدها مرا به اروپا و ليگ‌هاي معتبر ترانسفر كنند تا درآمدزايي داشته باشند. البته بايد خيلي تلاش كنم تا موفق شوم.
    شنيدي كه حاج‌قربان هم بركنار شد؟
    حاج‌قربان مربي خوبي است و رفتارش در اين مدت با من خوب بود اما مرا باشگاه خواسته و با رفتن او اتفاق خاصي براي من رخ نمي‌دهد.
    در ايران نوشتند تو هم مثل ناپلئون در برف روسيه گير مي‌كني.
    فعلا كه از من راضي هستند و به اميد خدا آن‌قدر تلاش مي‌كنم تا مثل ناپلئون در برف روسيه گير نكنم! من مرد روزهاي سخت هستم و از منتقدان هم مي‌خواهم يكسال صبر كنند تا ببينند موفق مي‌شوم يا نه، بعد انتقاد كنند.
    شرايط كار كردن در روسيه هم مثل جاهاي ديگر اروپاست؟
    من كه در كشورهاي ديگر اروپايي نبودم ولي اين باشگاه فوق‌العاده حرفه‌اي است. مثلا از صبح تا شب تحت نظر باشگاه هستيم. اول صبحانه مي‌خوريم، بعد تمرين كه تمام شد زير نظر كادر پزشكي تست و ماساژدرماني مي‌شويم. بعد از ناهار و تمرين عصر هم دوباره تست پزشكي مي‌دهيم. در اردو هم كه هستيم گوشي‌هاي همراه ما جمع‌آوري مي‌شود و در شبانه‌روز تنها چند دقيقه از طريق تلفن هتل مي‌توانيم با خانواده‌مان در تماس باشيم.
    تمرينات دروازه‌باني چطور است؟
    تمرينات خوبي داريم و اصلا تكراري نيست. مثلا اگر روزي حال كار كردن با توپ را نداشته باشيم مربي مثل ساير بازيكنان به ما تمرين مي‌دهد تا از كار زده نشويم و به مسائل روحي و رواني بازيكنان خيلي اهميت مي‌دهند.
    با سرماي روسيه و اين‌كه خيلي با مسلمانان خوب نيستند كنار آمده‌اي؟
    بيشتر در اردو هستيم و خيلي با مردم ارتباط نداريم ولي من به اروپا آمده‌ام تا بجنگم و مرد روزهاي سخت باشم. مي‌خواهم طوري كار كنم كه پاي ساير دروازه‌بانان ايران هم به فوتبال اروپا باز شود.
    بحث قراردادت با روبين‌كازان و درصدي كه به باشگاه رسيده، حرف و حديث زيادي به راه انداخت.
    يك‌سري مسائل را شنيدم اما اين مساله بين دو باشگاه بوده و من در جريان نيستم.
    از اين‌كه حضور در فوتبال روسيه باعث شود تيم ملي را از دست بدهي نگران نيستي؟
    چرا بايد نگران باشم؟ كي‌روش يك مربي حرفه‌اي است و اين‌گونه نيست كه چون بازي نمي‌كنم دعوت نشوم. همه‌چيز دست خداست.
    مشكل زبان نداري؟
    انگليسي را تا حدودي بلد هستم و زبان روسي را هم شروع به يادگيري كردم.
    بعد از رفتن تو به روسيه، شنيدي ميثاق چه گل‌هاي بدي خورد؟
    واقعا از ته دل مي‌گويم، براي ميثاق دلم سوخت كه اين‌گونه با او رفتار كردند. شايد رفتارش با من خوب نبود و اختلاف داشتيم ولي نبايد اين‌قدر خردش مي‌كردند.
    بازيكنان هم‌تيمي‌ات از فوتبال ايران شناخت دارند؟
    كري‌خواني هميشه ميان بازيكنان خارجي در باشگاه‌ها وجود دارد. اما من به آن‌ها گفتم فوتبال ايران جزو قدرت‌هاي اول آسياست و در بهترين تيم ايران بازي مي‌كردم كه 20‌ميليون هوادار دارد. گفتم كه براي پول نيامدم و در جام‌جهاني فوتبال ما را مي‌بينند.
    دیگر به تو فکر هم نمیکنم
    گناه است
    چشم داشتن به مال غریبه ها

لباس سپیدش را تا صبح برایم می سوزاند...
    و من تا صبح بر لبانش بوسه می زنم...
    چه لذتی می برم از این همخوابگی...
    او از جان مایه می گذارد و...
    من از عمر...
    هر دو می سوزیم به پای هم.

وقتـــی مــــــرا " شمــــا " خطابــ میکنی!
    یا اقای .......
    منــــی که تـا دیــــروز عـــــــــــزیز دلـتــــــــ . بودم.....
    درد دارد ،
    درد . .

♥perspolis♥ آواتار ها  

تشکرها
    250
    تشکر شده 270 در 227 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    مازیار زارع
    مربي مورد علاقه :
    دایی.فرگوسن
    Array

جوایز

دایی و کریمی هیچوقت تکرار نمیشن.حقیقی کارش خیلی سخته ولی 2 سال دیگه میشه موفقیتش رو دید

Iran Only 51
    نو که میاد به بازار! کهنه میشه دل آزار...
    نگاه به كار مفيدم نميكند هيچكس! هزار ديده به انتظار يك اشتباه من است!

♥perspolis♥ من عذادار شد!
    12 روز گذشت!

!Manchester City hero Happy
    واحد 8+9 شهرک قرمزته

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    علی دایی-خوزه مورینیو-فرگوسن
    Array

جوایز

حقيقي:دوست دارم جزء 16 تيم ليگ اروپا باشيم

دروازه‌بان تيم فوتبال روبين‌کازان روسيه گفت: بازي دشواري برابر المپياکوس يونان داريم اما اميدوارم به جمع 16 تيم برتر ليگ اروپا راه پيدا کنيم.

علیرضا حقیقی در خصوص شرایطش در روسیه گفت: شاید روزهای اول کمی برایم مشکل بود اما به تدریج وضعیتم بهتر شد. برایم یک پوئن مثبت بود که در بازی مقابل المپیاکوس یونان سرمربی به من اعتماد کرد و نام مرا در لیست 18 نفره قرار داد.
    وی با اشاره به شکست یک بر صفر برابر المپیاکوس در دیدار رفت مرحله یک شانزدهم لیگ اروپا عنوان کرد: می‌توانستیم در این بازی که در روسیه بود حداقل یک مساوی بگیریم اما پنالتی ما گل نشد و چند فرصت خوب را از دست دادیم. حالا باید در یونان این تیم را شکست دهیم که کار سختی است. با این حال دوست دارم به جمع 16 تیم برتر صعود کنیم و امیدوارم این اتفاق رخ دهد.
    حقیقی در پایان در خصوص حضورش در تیم ملی گفت: با تمریناتی که در روسیه داشتم با آمادگی کامل به تهران خواهم آمد تا به تیم ملی خدمت کنم. امیدوارم پس از صعود مقتدرانه به مرحله بعد حریفان آینده خود را شکست دهیم و مسافر جام‌جهانی شویم.

خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش دلم میریزه ، دلم میلرزه

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

چند ماه پیش بود که همین حس رو داشتم

و اون روزا داره تکرار میشه

✘𝓈𝒶𝒢𝓀𝓲✘ آواتار ها  

تشکرها
    26
    تشکر شده 74 در 59 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    جُفـ ایڪرҐ + ڪـ×ــریسُ ڪآڪآ
    مربي مورد علاقه :
    قطـ~ــبـﮯ ع ــآبدزآده موریــ×ـنیو
    Array

جوایز

قبــلی ک نیمکت بود میتونه فیکس بآشــ ه ؟
    چقققد سختـــــــــ ه کآرش وآللهــ
    ایشــــوللو میزنـ ن المپیآکوس ُ

گفتــﮧ بوב فـבآ ِ בلـــ ـتآن بشوז بآنو ;

בلـז رآ בیده ا تآزگیهــ ـآ؟ ..

dena99 آواتار ها  

تشکرها
    5
    تشکر شده 1 در 1 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    اول خودم/ علی کریمی/کریس رونالدو و....
    مربي مورد علاقه :
    فرگی/ مورینیو
    Array

مطمئنا میتونه فیکس بشه ولی باید صبر و حوصله داشته باشه

Red Shark آواتار ها  

تشکرها
    156
    تشکر شده 190 در 134 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریس رونالدو-کاکا-اوزیل
    مربي مورد علاقه :
    علی دایی-خوزه مورینیو-فرگوسن
    Array

جوایز

به دليل مسموميت
    حقيقي از ترکيب روبين‌کازان خارج شد

دروازه‌بان ايراني تيم فوتبال روبين‌کازان روسيه در دقيقه 90 به دليل مسموميت از ترکيب اين تيم مقابل المپياکوس يونان خارج شد.

تیم فوتبال روبین‌کازان روسیه در دیدار برگشت خود در چارچوب لیگ اروپا امشب در آتن به مصاف المپیاکوس یونان می‌رود.
    در این دیدار قرار بود علیرضا حقیقی به عنوان یار ثابت درون دروازه روبین‌کازان قرار بگیرد اما به دلیل مسمومیت پس از جلسه‌ با سرمربی و مربی دروازه‌بان‌های تیم تصمیم گرفته شد او در ترکیب اصلی به میدان نرود. با تشخیص سرمربی تیم حقیقی در اختیار کادر پزشکی گذاشته شده تا مشکلش رفع شود.
    حقیقی روز شنبه برای همراهی تیم ملی فوتبال کشورمان به ایران می‌آید.
    tirbehesht likes this.
    خنــدیدن خــــوبه
    قهقهه عالیــــه
    گریه آدمو آروم می کنه
    اما...
    لعنــت بر بغــــض

این روزا حالم خوب نیست

همش دلم میریزه ، دلم میلرزه

همش بغض دارم...

چه حس آشنایی !

چند ماه پیش بود که همین حس رو داشتم

و اون روزا داره تکرار میشه

tirbehesht آواتار ها  

تشکرها
    5
    تشکر شده 32 در 26 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    کریم باقری،محرمی،عابدزاده،افشین پیروانی،کریمی،انصار
    مربي مورد علاقه :
    دل بوسکه... فرگوسن
    Array

جوایز

علیرضا پتانسیل اینکه شماره یک تیمش باشه رو داره.
    شاگرد احمدرضا بوده و پشتکارش هم عالیه.
    فقط باید صبور باشه و حوصله داشته باشه.
    باید خودم را ببرم خانه!
    باید ببرم صورتش را بشویم...
    ببرم دراز بکشد...دلداریش بدهم،که فکر نکند...
    بگویم نگران نباش،میگذرد...
    باید خودم را ببرم بخوابد...
    "من" خسته است...!!!

اینجا سرزمینی است که پشت دوستت دارم ها هم نوشته:

ساخت چین!!!

شهرک قرمزته... واحد 56

Super**Star آواتار ها  

تشکرها
    71
    تشکر شده 191 در 161 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    رونالدو کریمی
    مربي مورد علاقه :
    مورینیو فرگوسن
    Array

جوایز

اخبار کوتاه از دروازه‌بان ایرانی روبین‌کازان روسیه
    حقیقی خانه‌دار شد/ جلسه با مربی دروازه‌بان‌ها و استخدام یک مترجم روس
    خبرگزاری فارس: دروازه‌بان ایرانی تیم فوتبال روبین‌کازان روسیه صاحب یک منزل مسکونی، یک راننده و یک مترجم شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا حقیقی دروازه‌بان ایرانی تیم فوتبال روبین‌کازان روسیه با تشخیص کادر فنی در حال آموزش‌های جدید دروازه‌بانی زیر نظر یکی از بهترین مربیان دروازه‌بانان روسیه است.
    از همین رو حقیقی روز گذشته جلسه یک ساعته توجیهی را با مربی دروازه‌بانهای روبین‌کازان داشت و با او در خصوص آخرین شرایط خود به گفت‌وگو پرداخت.
    با تصمیم کادر فنی روزانه حقیقی دو جلسه تمرین در دستور کار خود دارد، این در شرایطی است که روبین‌کازان روزانه یک جلسه تمرین می‌کند.
    با تصمیم مسئولان باشگاه روبین‌کازان علیرضا حقیقی در قسمت مالایا، صاحب یک منزل مسکونی شد، همچنین یک راننده نیز به مدت یک ماه به استخدام وی درآمد.
    یک مترجم نیز که به زبان روسی و فارسی مسلط است برای حقیقی استخدام شد و قرار است سنگربان ایرانی روبین‌کازان برای آشنایی با زبان روسی از این مترجم کمک بگیرد.

Este hombre
    ...
    Él no es un ser humano por lo general
    Él es capitán y el nomber 1 para cada día.
    Él hace sonreir .. i en los malos días!
    Esta es mi pregunta ..

¿No es un campeón

عجب حکایتیه تنهایی امروز پرسپولیس
    ...
    ..
    .

´•.MahSa.•` آواتار ها  

تشکرها
    82
    تشکر شده 38 در 33 پست
    بازيكن مورد علاقه :
    جــــــادوگـــــَر
    مربي مورد علاقه :
    قطبـــــے و گواردیولـــــآ
    Array

جوایز

آخـــــی دلمان برایش تنگولیـــــده بود د د د د
    خوبه بهش اموزش میدن
    ایشالا یه روزی بر می گرده و بهترین میشه
    الانم هر جایی که هست موفق باشه ه ه ه ه

✘✘✘

در بستـرت بيــدار مـﮯ شــوҐ

مـﮯ دانـــҐ كه خـواب ديــده اҐ

سآعـــآتـﮯ قبـــل،

ايــن سـآعــت شمــاطــه اﮮِ

جــدايـﮯ را رقــم زده بــود

و مــטּ

قرنهــآســت

كه مـﮯنويســم

ايـטּ سطــرهاﮮِ عشــق را .. !

✘✘✘

واحــد 13

صفحه 53 از 55 نخستنخست ... 3 43 51 52 53 54 55 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)